Cadenza Books

 • Voor wie is dit boek geschreven:
  · Je bent professional in een sterk veranderende organisatie. Men verwacht dat je met de verandering meebeweegt en de mogelijkheden ontdekt. Hoe versterk je dan je kansgerichte mindset?
  · Je bent leidinggevende. Wat kun je doen om het innovatievermogen van je team te versterken?
  · Je bent ZZP'er of MKB ondernemer en je wilt nieuwe opdrachten verwerven. Hoe ontdek je daarvoor steeds opnieuw de kansen?
  · Je zoekt naar mogelijkheden om een volgende stap in je loopbaan te zetten. Hoe zet je je creativiteit in om daarvoor kansen aan te trekken?
  · In je leven stel je jezelf ambitieuze doelen. Wat zijn de kleine acties die je morgen al kunt ondernemen om je doelen dichterbij te brengen?
  In dit boek kun je bij elk willekeurig gekozen hoofdstuk beginnen te lezen. Het staat boordevol adviezen waar je morgen al mee aan de slag kunt.

  Prof.dr. Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie bij Nyenrode Business Universiteit. Voorts is hij ondernemer en een gedreven spreker die meer dan 1000 keynotes en masterclasses gaf. Jeff ondersteunde ruim 350 organisaties met het vinden en benutten van innovatiekansen. Hij schreef als auteur of co-auteur 27 boeken over innovatie en creativiteit.
  Websites:
  www.jeffgaspersz.nl
  www.kansdenken.nl

empty