Mira loves books

 • Het zit Ilona niet mee. Haar vriend verbreekt de relatie en als reactie daarop vertrekt ze naar het eiland La Palma. Daar vindt ze troost bij een andere man. Die laat haar al gauw vallen als een baksteen. Ilona voelt zich afgewezen en ze besluit voorlopig geen man meer aan te kijken.
  Maar wat als een man haar wél ziet staan? Boudewijn, een deelnemer aan een groepsreis naar Roemenië - waar Ilona ook aan meedoet - toont belangstelling voor haar. Zelf wordt ze meer aangetrokken tot de Roemeense Imre.
  Als ze terug is in Nederland, merkt ze dat ze verwarrende gevoelens heeft ten aanzien van beide mannen.

 • Anna's twijfels

  Dani Van Doorn

  In 1912 erft de Rotterdamse zakenvrouw Anna van Bergen een landgoed in het Brabantse Waalre, en besluit er te gaan wonen. Met haar deftige, ietwat ironische pen beschrijft ze hoe ze zich met vallen en opstaan nieuwe feiten en vaardigheden eigen maakt. Haar bijdehante manieren brengen haar in onverwachte situaties, die soms grappig, soms aangrijpend zijn. De confrontaties met haar jonge rentmeester maakt het landgoedbeheer niet gemakkelijk. Daarnaast krijgt ze met de liefdesperikelen van haar nichtje te maken. Al met al heeft Anna haar handen vol!

 • Anna's kerst

  Dani van Doorn

  Prequel van Anna's twijfels. De zelfstandige en sociale Anna kijkt naar iedereen om, vooral naar Janus, haar nieuwe knecht, wanneer die in de problemen komt. Maar met Kerst blijkt dat er ook aan haar wordt gedacht!

empty