Uitgeverij Van Wijnen

 • Annabelle Grayson krijgt in haar leven een tweede kans, maar donkere wolken uit het verleden staan haar geluk in Willow Springs in de weg. Nadat haar man is gestorven adverteert ze voor een gids om haar te vergezellen op een trektocht naar het westen, naar nieuw land in Idaho. Dan komt ze in contact met een wel heel bijzondere kandidaat.


  Matthew Taylor is een man op de vlucht, op de hielen gezeten als gevolg van zijn vroeger gemaakte fouten. Het was al onplezierig genoeg om Annabelle Grayson voor het eerst te ontmoeten, maar nu ze zijn pad opnieuw kruist, is haar aanwezigheid in zijn leven - en haar onthulling - verschrikkelijk. Als hij een wens mocht doen, wilde Matthew de tijd wel terugdraaien om een afschuwelijk onrecht te herstellen. Als hij nog een tweede wens mocht doen, zou hij Annabelle Grayson ervoor laten boeten.


  Tamera Alexander won met haar Fountain Creek-serie een groot aantal prijzen, waaronder de Christy Award en de Library Journal's Top Christian Fiction Award. Onthuld is het tweede deel uit deze serie. Eerder verschenen: Ontvlamd.


  Tamera Alexander is een talentvol vertelster. Sterke karakters, trouw aan zichzelf, en aan eigen opvattingen. Zeer aanbevolen. Pat Glans, aromancereview.com


  Onthuld is een inspirerend boek dat laat zien... hoe Gods liefde twee zielen bijeen kan brengen langs een wel heel bijzondere weg. Tracy Zappala, romancedesigns.com

 • Vastbesloten om de droom van haar overleden man te vervullen, worstelt Rachel Boyd om haar ranch draaiende te houden, samen met haar twee jonge zonen. Maar op sommige dagen lijkt het of al haar inspanningen worden gesaboteerd. Wanneer ze geconfronteerd wordt met een schade die ze niet meer op kan vangen, is Rachel genoodzaakt om Rand Brookston in vertrouwen te nemen, de enige man in Timber Ridge die ze wil vermijden. En niet ten onrechte. Hij is dokter, net als haar vader was. Daarom denkt ze wel te weten wat voor man hij is...


  Eerder schreef Tamera Alexander de succesvolle serie Fountain Creek Kronieken (Ontvlamd, Onthuld, Onthouden) en De erfenis. Dit is het derde deel in de Timber Ridge Reeks, waarin eerder verschenen: Uit de verte en Verder langs de weg.


  Reformatorisch Dagblad over de romans van Tamera Alexander: 'Gewoon genieten.'


  'Tamera Alexander... beschrijft de gebeurtenissen in haar boeken zo levendig dat je het idee krijgt er zelf bij aanwezig te zijn. Zowel het verhaal als haar personages zijn beschreven met veel diepgang... je kunt de emoties die ze doormaken meevoelen.'
  Once Upon a Romance

 • Als Dr. Molly Withcomb, hoogleraar Romaanse talen, in Colorado uit de trein stapt neemt ze een besluit - dat ingaat tegen alles waar ze voor staat. Toch is het de enige mogelijkheid om iets terug te ontvangen van alles wat ze verloren heeft.


  Sheriff James McPherson vergist zich bijna nooit in mensen. Hij heeft het gevoel dat professor Withcomb iets verbergt, maar hij weet niet wat het is. Als hij achter haar geheim komt, staat zijn eigen reputatie op het spel. En als hij langzamerhand een beeld krijgt van Molly Withcombs herwonnen leven, vormt dat een serieuze bedreiging voor zijn baan, voor de rust in Timber Ridge, en voor wat hij altijd zelf als waarheid had aangenomen.

  />
  Tamera Alexander is een succesvol schrijfster in de Verenigde Staten, én in Nederland. Van haar boeken verschijnt hier ook herdruk na herdruk.


  Uit de pers:
  ...een wonderbaarlijk verhaal. De hoofdrolspelers zijn meer dan woorden op papier: ze worden werkelijke personen. Romantic Times
  Uit de verte vond ik een verdienstelijk boek. Fans van romantische Amerikaanse verhalen zullen het niet willen missen. Violet Nesdoly, BlogCritics.org

 • Wat gebeurt er wanneer de uitkomst van je droom niet is geworden wat je je had voorgesteld, en wanneer het geheim dat je je leven lang wist te bewaren bekend raakt?
  Vastbesloten om een beroemde nieuwsfotograaf te worden reist Elizabeth Westbrook af naar het Colorado Territorium. Ze wil de grootsheid van de bergen vastleggen in de omgeving van het afgelegen Timber Ridge. Ook hoopt ze dat de koele, droge lucht en de warmwaterbronnen van Colorado haar vreemde ziekte zullen genezen.
  Daniel Ranslett, getraumatiseerd thuisgekomen uit de burgeroorlog, zal alles doen om zijn land en zijn eenzaamheid te beschermen. Als een fotografe een opname maakt die de oplossing van een moord lijkt te geven brengt dat haar in levensgevaar. Daniel voelt zich geroepen om een oude schuld te vereffenen. Maar te koste van welke geheimen zal hij zijn woord kunnen houden?
  Gedwongen om samen een hachelijke tocht te ondernemen raken de levens van Daniel en Elizabeth met elkaar verbonden op een manier die ze zich niet hadden kunnen indenken.

  Uit de pers:
  De karakters worden heel geloofwaardig beschreven... de plot zal de lezer tot het eind geboeid houden. Penny Goodwin, LoveRomanceandMore.com

  Uit de verte vond ik een verdienstelijk boek. Fans van romantische Amerikaanse verhalen zullen het niet willen missen. Violet Nesdoly, BlogCritics.org

 • Dit is een e-book, direct te downloaden.
  Kunnen twee mensen opnieuw verliefd op elkaar raken?


  Tien jaar geleden deed Kathryn Jennings haar huwelijksbelofte. `In goede en kwade dagen.' En die belofte geldt nog steeds, hoewel haar huwelijk niet geworden is wat ze ervan verwachtte.
  Wanneer haar man na een stormachtige, koude winternacht niet thuiskomt, gaat ze het gevecht aan om hun ranch en bedrijf te behouden, maar al haar inspanningen lijken vergeefs.
  Na een schokkende ontmoeting ontdekt ze een lang verborgen geheim uit het verleden van haar man. Wat zou ze er niet voor over hebben om haar huwelijk over te doen en van haar man te houden zoals hij is, en niet zoals ze altijd wilde dat hij is.


  Larson Jennings is zijn hele leven al op de vlucht voor de ellende uit zijn jeugd. Hij kan en durft niemand werkelijk te vertrouwen. Op een donkere avond neemt zijn leven een onverwachte keer, en al spoedig wordt hij gedwongen om een keuze te maken. En wat hij ook kiest, die beslissing kan hem zijn leven kosten.
  Tamera Alexander won met haar serie Fountain Creek Kronieken een groot aantal prijzen, waaronder de Christy Award en de Library Journal's Top Christian Fiction Award. Ontvlamd is het eerste deel uit deze reeks.


  Tamera Alexander schreef een onweerstaanbare roman over Gods genade en de hoop van opnieuw ontvlammende liefde. Ik was vanaf de eerste bladzijde gefascineerd, en vond het jammer toen ik het verhaal uit had.
  Tracie Peterson


  Hartverscheurend en vol hoop. Ontvlamd is een liefdesverhaal dat je tot diep in de nacht vast zal houden...
  Robin Lee Hatcher

empty