Mijnbestseller.nl

 • Anika werkt op een kantoor, waar niet alles altijd vlekkeloos verloopt. Het plotselinge geheugenverlies van haar echtgenoot Rik heeft grote invloed op haar werk en de omgang met haar collega´s.
  Anika en haar 2 kinderen doen er alles aan om te achterhalen, wat er precies met Rik gebeurd is.
  Rik wordt heel grondig onderzocht en er vindt veel speurwerk plaats om uiteindelijk de oorzaak op te sporen. Familieverleden uit het Oriënt en kruidenthee brengen een plotselinge wending.
  Er zijn spannende, onverwachte en romantische momenten, die uiteindelijk tot de ontknoping leiden.

 • Quirina heeft haar ouders op vroege leeftijd verloren. Om zichzelf te beschermen heeft ze zich emotioneel afgesloten. Dit heeft ze zo effectief gedaan, dat ze zichzelf van bruggen af moet gooien om nog iets te kunnen voelen.
  Maar dan ontmoet ze Medard. Door hem wordt ze geïntroduceerd in de wereld van emotie terwijl hij tegelijkertijd de deur naar de wereld van de weerwolven voor haar open zet. Tijdens haar ontdekkingstocht door die wereld, komt ze erachter waarom Medard zoveel interesse voor haar heeft, en hoeveel complicaties emoties met zich meebrengen.

 • Cynthia Perch has led a dramatic, adventurous, dicult life that she is not going to tell you about. Instead, she channeled some of her experiences into her ctional characters, with whom she has more in common than she cares to admit (including an aversion for root vegetables and marriage). Join Sir Diederic and his squire Arnout on their way to the Holy Land, where they ght for freedom, hone their battle-skills, and, most importantly, try to escape the ever-enduring threat of family obligations.

  Ye Gode Boke of Knightly Conduct is an unequalled, revealing but above all enlightening look into the unusual public and private life and teachings of Sir Diederic of the noble House of Mal a la Tête, told from the point of view of Arnout, his in all likelihood well-meaning, adorable puppy - ahem - squire. This magnicent work bears the approval of the Imperial Family, not to mention Sir Diederic's esteemed parents. Despite this honour it has been suggested that Sir Diederic had better never discover the content of this labour of love meant to educate the masses - or Arnout will have to take these lessons to heart and run for the hills for survival.

 • Engeland, 1666
  De beruchte heks zwarte Beth wordt met enkele medeplichtigen openbaar verbrand door toedoen van de graaf van Timberstone, die haar verantwoordelijk acht voor alle ellende die zijn familie en land treffen.
  Hij beseft niet dat zijn grondgebied een heilige plek is voor heksen en dat de dochter van de verbrande heks haar plan klaar heeft om wraak te nemen. Dit werd voorzien door een mysterieuze, jonge, Schotse magiër en diens Engelse kompaan Edward, die een reputatie heeft als heksenjager.
  Ondertussen weet de verleidelijke Isabella het hart van de zoon de graaf op hol te brengen en zijn zussen tegen elkaar op te zetten. Maar is zij wel het grootste gevaar voor het onfortuinlijke graafschap?

  Dit verhaal, gebaseerd op een oud concept, is begonnen als blog. Na verschillende ruwe versies online, onder andere op Sweek en Yoors, heb ik besloten het uiteindelijk in boekvorm uit te geven. Een aanrader voor wie houdt van magie, heksen, draken en romantiek.

 • De visioenen van een nieuwe ziener, Nimren, veroorzaken onrust bij de Getrouwen van Ro`` eh. Akni wordt gedwongen de gemeenschap te verlaten. Samen met Dalom en Yelja gaat hij op zoek naar de Sawags om daar een nieuw bestaan op te bouwen en antwoorden te vinden op zijn vragen over Ro` eh. Erg welkom is hij niet. De Sawags worden bedreigd door de gevaarlijke sylanx en door hongersnood. Bovendien kruist een oude tegenstander Akni's weg. Als hun aanwezigheid dan ook nog leidt tot een onderlinge strijd tussen de Sawags, zijn de problemen niet meer te overzien.

  Vindt Akni antwoorden? Kunnen hij en zijn vrienden de Sawags helpen? Bestaat er ergens een veilige plaats in Onderaarde?

 • De vrede op de planeet Gordia wordt drastisch verstoord, wanneer er een ruimteschip landt dat niet meer terug kan. De mensen zijn hun vergane Aarde vergeten en willen de nieuwe, gunstige planeet inpalmen.
  Gordianen hebben een ruime diversiteit aan rassen. Er zijn eenhoorns, wolven, kraaiachtigen en nog veel meer. Al snel moet de boosaardige, menselijke keizer Derom vaststellen dat het cruciaal is om de eenhoorns te domineren, wil hij de controle krijgen over zijn nieuwe thuisplaneet.
  Via een gruwelijk plan lukt het hem om het magische eenhoornzwaard Tirkam in handen te krijgen en te misbruiken. Er zijn echter onvoorziene complicaties aan zijn daden verbonden. Zijn gruwel en terreur zorgen voor een eindeloze winter, die ook voor de mensen fataal dreigt te worden.
  Zelfs de Harla, de Gordianen die onder invloed van de wolven en de kraaiachtigen de strijd tegen Derom aangingen, lijken te zwaar verzwakt om het tij nog te kunnen keren.

empty