De Fontein Romans & Spanning

 • Voor alle lezers die zijn opgegroeid met `Buffy the Vampire Slayer', `Charmed', `Twilight' en de `Mortal Instruments'-serie is er nu `Rode letters', het eerste boek van Anne Bishop over Meg Corbyn en de Anderen.
  Meg Corbyn is een cassandra sangue, een bloedprofeet, die de toekomst ziet elke keer dat haar huid bloedt. Op de vlucht voor de man die haar gave wil gebruiken om rijk te worden eindigt ze in een Stadspark van de Anderen - waar de menselijke wet niet geldt...
  Simon Wolfgard, gedaantewisselaar en leider van het Stadspark in Lakeside, weet niet wat hem ertoe beweegt om Meg de baan te geven van Contactmens. Maar als hij Megs geheim ontdekt, moet hij beslissen of zij het waard is om de broze vrede tussen mensen en de Anderen op het spel te zetten.
  Anne Bishop is een `New York Times'-bestsellerauteur die met haar boeken meerdere prijzen heeft gewonnen. Megs verhaal gaat verder in haar tweede boek, `Zwarte veren'.
  `Anne Bishop weet zulke levensechte personages neer te zetten dat ik het gevoel kreeg echt in
  haar wereld rond te lopen. Ik ben verslaafd aan deze serie, kom op met dat volgende deel!' - `USA Today'

 • Voor alle lezers die zijn opgegroeid met `Buffy the Vampire Slayer', `Charmed', `Twilight' en de `Mortal Instruments'-serie is er nu `Zwarte veren', het tweede boek van Anne Bishop over Meg Corbyn en de Anderen.

  Nu Meg gesetteld is in het Stadspark van de Anderen staat ze voor een nieuwe uitdaging: een eigen leven opbouwen met haar nieuwe buren. Voor zowel Meg als de Anderen is dat zoeken, want Meg is iets ánders - maar geen Ander. Dan wordt de fragiele rust verstoord als een illegale drug opduikt die zowel mensen als Anderen tot moorden aanzet. Opnieuw staan de verhoudingen tussen beide kampen op scherp.

  Als Meg begint te dromen over bloed en zwarte veren in de sneeuw, is het aan Simon Wolfgard om uit te zoeken of het om een herinnering of een profetie gaat...

  Anne Bishop is een `New York Times'-bestsellerauteur die met haar boeken meerdere prijzen heeft gewonnen. Megs verhaal begon in haar eerste boek, `Rode letters'.

  `Een uitzonderlijk goed en origineel verhaal, weloverwogen opgebouwd en schitterend geschreven.' - Kirkus Starred Review

 • `Tussen twee vuren' is het tweede deel in de Urban Fantasy-serie `De Grens' van Ilona Andrews. Heerlijk leesvoer voor fans van Anne Bishop en Patricia Briggs.
  De familie van Cerise Mar is een van de oudste in de Grens. De familie is op zijn best een zooitje ongeregeld te noemen, maar de familienaam wordt alom gerespecteerd en gevreesd omdat elke Mar zijn leven en zijn magie in de waagschaal gooit als iemand de clan bedreigt.
  Als Cerises ouders van de aardbodem verdwijnen, lijkt een rivaliserende familie Grenzers de logische dader. Maar al snel blijkt er meer aan de hand, en raakt Cerises familie verwikkeld in een dodelijk kat-en-muisspelletje tussen twee grootmachten uit het magische Zonderling...
  `Tussen twee vuren' speelt zich net als het eerste deel in de serie, `Op de grens', af in de dunne reep wereld tussen onze wereld zonder magie en zijn magische tegenhanger, het Zonderling. De mensen die er wonen reizen naar beide werelden - maar behoren tot geen van beide...
  De Urban Fantasy-titels van Uitgeverij De Fontein zijn speciaal voor alle fans van `Charmed', `Once Upon a Time', `Twilight' en de boeken van Cassandra Clare.

 • 'Zilveren zicht' van Anne Bishop is het derde deel in de serie De Anderen.

  De boeken van Anne Bishop zijn een aanrader voor alle lezers die zijn opgegroeid met `Buffy the Vampire Slayer', `Charmed', `Twilight' en de `Mortal Instruments'-serie

  Meg heeft zo veel doorstaan in de paar maanden dat ze nu in het Stadspark woont dat het haar soms duizelt - letterlijk. Haar vrienden, zowel mens als Ander, zijn geschokt als ze ontdekken hoe zwaar deze maanden voor Meg eigenlijk zijn geweest.

  Zelfs Simon, leider van het Stadspark en Megs vriend, heeft geen pasklare oplossing voor dit probleem, maar hij is vastbesloten die te vinden. Ondertussen worden Monty en zijn collega's bij de politie geconfronteerd met de gevolgen van het voortdurende stoken door de aanhangers van Mensen Altijd Eerst.

  Het geweld laait op, tussen mensen en Anderen, maar ook tussen mensen onderling, zoals Monty ontdekt... De toekomst van de mensheid hangt aan een zijden draadje, en alle ogen, van mensen en Anderen, zijn gericht op Monty, Simon en Meg - altijd Meg...

 • `Witte kaarten' van Anne Bishop is het vijfde, afrondende boek van Anne Bishop in de serie `De Anderen' over Meg Corbyn en Simon Wolfgard, die begon met `Rode letters', `Zwarte veren', `Zilveren zicht' en `Grijze ogen'.
  Na de mislukte opstand zijn er nog maar weinig menselijke steden over in Thaisia. Simon, Meg, Monty en de anderen (en Anderen) die onderdeel uitmaken van het Stadspark van Lakeside, werken hard om de broze vrede tussen mensen en Anderen te bewaren. Maar dan komt Jimmy, Monty's louche broer, naar het Stadspark met het plan zich te verrijken ten koste van zijn familie - zoals altijd. Terwijl de Anderen vol interesse toekijken en hun klauwen scherp houden, lopen de spanningen binnen het Stadspark op. Jimmy lijkt ongevaarlijk, maar alleen Meg weet wat er echt op het spel staat: zij heeft gezien hoe het afloopt, met zichzelf aan de rand van een graf...

 • Anne Bishop is de auteur van de Urban Fantasy-serie 'De Anderen' over heldin Meg Corbyn. Eerdere delen 'Rode letters' 'Zwarte veren' en 'Zilveren zicht' vonden moeiteloos hun weg naar de fans. 'Grijze ogen' is het vierde deel in de serie.

  Hoeveel menselijkheid willen de terra indigine bewaren? Dat is de vraag waar Meg, Simon, Vlad en de andere leiders van het Stadspark voor staan. De haatzaaiers van Mensen Altijd Eerst verklaren de oorlog aan de Anderen - maar ze hebben geen idee wat ze met hun bloedlust wakker maken. Dit gevecht komt voor de Anderen neer op een simpele vraag: Hoeveel menselijkheid willen de terra indigine bewaren? Het is oorlog, maar de mensen zijn vergeten dat ze niet alleen de gedaantewisselaars tegenover zich hebben - ze hebben zojuist de oorlog verklaard aan de wereld zelf.

 • `New York Times'-bestsellerauteur Patricia Briggs schreef met In het bloed' het tweede deel in de Mercy Thompson-serie, die onder het nieuwe label URBAN verschijnt. Voor de liefhebbers van `Buffy The Vampire Slayer', `Charmed', `True Blood', `Once Upon A Time' en de boeken en serie `Twilight'.

  Garagehoudster Mercy Thompson is behalve vriendelijk, scherpzinnig en nieuwsgierig ook onafhankelijk, loyaal en koppig - eigenschappen die haar al vaker in de problemen hebben gebracht. Voor haar vrienden (of dat nu weerwolven, vampieren of `gewone' mensen zijn) gaat ze door het vuur, dus als haar vriend Stefan haar hulp inroept komt het niet in haar op om te weigeren. Zelfs niet als dat betekent dat ze oog in oog komt te staan met iets wat alleen in nachtmerries zou mogen bestaan, want ze blijkt Stefan niet zo goed te kennen als ze dacht...

  `Een fantastisch boek met veel plotwendingen. Ik voelde mee met haar sterke personages en keek meteen uit naar het volgende deel.' Kim Harrison, auteur van de `Heksen'-serie `Ik ben dol op deze serie!' Charlaine Harris, auteur van de `True Blood'-serie

 • 'New York Times'-bestsellerauteur Patricia Briggs schreef met `Onder de maan' het eerste deel in de Mercy Thompson-serie, die onder het nieuwe label URBAN verschijnt. Voor de liefhebbers van `Buffy The Vampire Slayer', `Charmed', `True Blood', `Once Upon A Time' en de boeken en serie `Twilight'. Mercy Thompson wil gewoon een normaal leven leiden, met haar eigen garagebedrijf, haar kat en haar vrienden om haar heen. Maar als je zelf de vorm van een coyote kunt aannemen, je buurman een weerwolf is, en je onder je vrienden ook vampieren en fae kunt rekenen, is `normaal' soms ver te zoeken. Dus als een van haar vrienden bedreigd wordt door een groep schimmige figuren die uit lijken te zijn op geweld, steekt Mercy daar een stokje voor - maar de situatie blijkt een stuk explosiever dan ze had gedacht... `Een fantastisch boek met veel plotwendingen. Ik voelde mee met haar sterke personages en keek meteen uit naar het volgende deel.' Kim Harrison, auteur van de `Heksen'-serie `Ik ben dol op deze serie!' Charlaine Harris, auteur van de `True Blood'-serie

 • `The Wire' en `Breaking Bad' met magie... In `Blauwe maan', het tweede deel in de Kate Prospero-serie van Jaye Wells en het vervolg op `Grijze magie', lopen de spanningen in Babylon hoog op...
  De aanstaande blauwe maan, de tweede volle maan binnen een maand, zorgt voor onrust onder de inwoners van de stad Babylon, Ohio.
  Kate en haar collega's doen er alles aan om de vrede te bewaren, maar dat wordt moeilijk als er een nieuwe magische drug is opduikt die de gebruikers aanzet tot verkrachting en geweld. En hoe dichter bij de volle maan, hoe krachtiger de drug wordt. Ze hebben maar een paar dagen om de zaak op te lossen, voor er in de hele stad slachtoffers zullen vallen...

 • `The Wire' en `Breaking Bad' met magie... In `Grijze magie', het eerste deel in de Kate Prospero-serie van Jaye Wells, draait alles om de bikkelharde strijd tussen de magiekartels en de wet.
  In een maatschappij waarin magie even verslavend is als drugs, probeert de 28-jarige Kate Prospero makers en verspreiders van illegale `grijze' magie achter de tralies te krijgen. Zelf kent ze die wereld maar al te goed: ze groeide op als het nichtje van een van de kartelbazen.
  Een nieuwe variant van grijze magie die tot moorden aanzet, betekent voor Kate de carrièrestap waar ze lang op heeft gewacht, maar als haar ex-vriend een van de verdachten blijkt te zijn zal ze haar relatie met hem en met grijze magie opnieuw moeten definiëren.

 • `Ziel van ijzer' is het derde deel in de Mercy Thompson-serie van Patricia Briggs, na het eerste deel `Onder de maan' en het tweede deel `In het bloed'. Heerlijk leesvoer voor fans van Anne Bishop, Ilona Andrews en Jaye Wells.
  Parttime coyote en garagehoudster Mercy Thompson heeft de magie van de Fae gebruikt om haar
  vrienden te beschermen. Nu eisen de Fae dat ze haar schuld inlost. Want iets of iemand heeft het op hen gemunt, en Mercy's scherpe neus wordt ingeroepen om de moordenaar op te sporen.
  Maar de moordenaar heeft zelf ook een val gezet, en als die dichtklapt, dreigt Mercy's oude baas en goede vriend Zee voor de moorden veroordeeld te worden. Dat kan Mercy niet laten gebeuren, want de rechtbank van de Fae kent maar één straf...
  De Urban Fantasy-titels van Uitgeverij De Fontein zijn speciaal voor alle fans van `Charmed', `Once Upon a Time', `Twilight' en de boeken van Cassandra Clare.

 • Op de grens is het eerste deel in de serie De Grens. Op de grens is een Urban Fantasy titel, een genre voor de liefhebbers van Buffy, Charmed en Twilight. Tussen onze wereld zonder magie en haar spiegelbeeld met magie ligt de Grens... Rose woont met haar broertjes George en Jack in de Grens, de dunne reep land die de scheidslijn vormt tussen onze Broze wereld, waarin magie niet bestaat, en het Zonderling, het spiegelbeeld van onze wereld waarin magie juist alles bepaalt. Ze reist net als de meeste van haar buren elke dag naar haar werk in het Broze - zwart betaald, natuurlijk, want als Grenzer heeft ze wel magie maar geen papieren.
  Dan worden Rose en de andere Grenzers geconfronteerd met naar magie hongerende monsters die vanuit het Zonderling komen. En alsof die dodelijke dreiging niet genoeg is om Rose bezig te houden, vindt ze ook nog de belachelijk arrogante graaf Declan Camarine, edele uit het Zonderling, voor haar huis. Hij beweert haar - en haar magie - voor zich te willen winnen, net als al die andere aristocratische neanderthalers die ze al de deur gewezen heeft. Maar al snel blijkt dat Declans aanwezigheid niet helemaal toevallig samenvalt met de monsterlijke invasie...
  De Anderen, Urban Fantasy, Anne Bishop, Jaye Wells

empty