Aad Vlag

 • De Verborgen Waarheid

  Aad Vlag

  • Aad vlag
  • 22 Januari 2021

  Zes kleine criminelen uit verschillende delen van de wereld worden bij elkaar gebracht op een geheime locatie. Niet alleen de vraag waarom juist deze zes zijn geselecteerd, maar vooral wie verantwoordelijk is voor hun ontvoering is de basis voor hun onderzoek.

  De waarheid is zo onwerkelijk dat ze het wel moeten geloven. Niet alleen staat het voortbestaan van de mensheid op het spel, maar ook zal een kosmische erfenis naadloos in de ontwikkeling ervan moeten worden geïntegreerd.

  De lezer van 'De verborgen waarheid' wordt langzaam vanuit de werkelijke wereld meegezogen in een reeks van gebeurtenissen, waarbij de vraag regelmatig opkomt: waarom zou het niet zo kunnen zijn?

 • De verloren Kolonie

  Aad Vlag

  • Aad vlag
  • 22 Januari 2021

  Zes mensen met zeer verschillende achtergronden zijn geselecteerd door Hoga, de laatste van het Galdeense volk waarvan de mensheid afstamt. De zes zijn verantwoordelijk voor een kunstmatige versnelling van de ontwikkeling van de mensheid.
  Volgens de archieven van het vernietigde Galdenië moeten er nog twee koloniën bestaan waar wellicht nog Galdenen leven.
  Hoga gaat met de zes opzoek naar die koloniën, waarbij een parasitaire intelligentie het heeft gemunt op de moderne ruimteschepen en de lichamen van de mensen. Een oorlog in het zonnestelsel is onvermijdelijk.
  De verloren kolonie is een SciFi-thriller die de lezer op het puntje van zijn stoel doet zitten.
  De verloren Kolonie is het vervolg op De verborgen Waarheid. Het verhaal kan echter zonder problemen los van de gebeurtenissen in De verborgen Waarheid worden gelezen.

empty