Elikser B.V. Uitgeverij

 • Susan en Nick hebben een fijn leven samen. Susan is gek op haar handige man en Nick is trots op zijn mooie en grappige vrouw. Toch is Susan niet helemaal tevreden. Al heeft hij hun oude huis net helemaal opgeknapt, ze haalt Nick over, een woning in een nieuwbouwwijk te kopen. Als ze dan ook nog zwanger raakt, lijkt hun geluk compleet. Maar juist dan begint hun grootste nachtmerrie. Het lijkt allemaal heel goed te beginnen: vriendelijke buren, hulp bij de verbouwing, spannende ontmoetingen. Maar ergens klopt er iets niet en Susan voelt de twijfel en de angst van tijd tot tijd toeslaan. Had ze dat gevoel nou maar niet weggedrukt

  Diana van Bezouwen bouwt gestaag verder aan een reeks misdaadromans. Met De babyfoon heeft ze er een razend spannend exemplaar aan toegevoegd met een heel verrassend einde.

 • Ze heeft een perfect alibi. En dat Paul McKee niet terugkeert van een afspraak met haar is verontrustend, maar hij heeft ook een verborgen kant. Misschien heeft hij zich altijd wel anders voorgedaan dan hij is. Pas als het lichaam, dat in zijn auto wordt gevonden, niet het zijne blijkt te zijn, gaat het brein van inspecteur Caitlin op volle toeren werken. Hoe zit dat met dat alibi van die dame? En waar is Paul dan? Caitlin gaat op zoek en haalt de onderste steen boven. In haar eigen leven spelen zich intussen ook ingrijpende gebeurtenissen af, die alles op zijn kop zetten.
  Een razend spannend en vlot geschreven vervolg op zijn eerste psychologische thriller Verdwenen. Met zijn psychologisch drama Onvermijdelijk heeft Daan Fousert bewezen ook in een ander genre over talent te beschikken.
  Daan Fousert (1947) heeft veel zakelijke boeken geschreven.
  Schrijven fascineert hem en geeft hem de kans om zijn creativiteit in woorden tot uiting te brengen.
  Zijn ervaring met mensen komt in zijn boeken heel goed tot uiting in de zuivere dialogen en psychologische typeringen van de karakters. Hij is een meesterlijk verteller.

  NBD Biblion over Verdwenen:
  "Een boeiende psychologische thriller met een behoorlijk schizofreen hoofdpersoon, een menselijk slachtoffer en machteloze politie. Het verhaal wordt doorspekt met rake filosofische beschouwingen over geluk, liefde, loslaten. De flashbacks geven de lezer inzicht in de verziekte psyche van de vrouw. Boeiend tot de laatste pagina."

 • Ruw verstoord

  Jara Lee

  De tweelingbroers Louis en Pierre leiden een teruggetrokken leven op een boerderij in Zuid-Frankrijk. Als hun neef Luc bij hen in huis komt wonen, betekent dat een grote verandering, ook al omdat hij de nodige moderniseringen wil doorvoeren. En dan worden ze geconfronteerd met een moeder en een dochter, die in de stromende regen vlakbij hun boerderij stranden en om hulp vragen. De vrouwen zetten hun leven compleet op zijn kop. Bovendien dragen ze een groot geheim met zich mee.
  Rachel en Jan van der Lee schrijven onderhoudende misdaadromans met boeiende dialogen en verrassende ontwikkelingen. Eerder schreven zij drie boeken over een criminele bende in Zuid-Frankrijk, Eigen recht, Rechteloos en Recht gezet. De boeken werden lovend ontvangen. Guy Doms prees hun werk op Crimezone o.a. met de woorden `vloeiend taalgebruik met een amusante ondertoon.

 • Rauw

  Janine Keijser

  Met kille vastberadenheid keek Van Schouten me aan. Ik schrok van de haat in zijn ogen. Haat tegenover iemand die hij niet eens kende. Haat tegenover een obstakel op zijn weg. Een weg vol vernieling en destructie. En voor wat? Geld? Macht? Hij vertelde mij met die blik dat hij er geen moeite mee had dit obstakel uit de weg te ruimen. Ik was niet van plan zijn destructieve aard uit te testen.
  'Sneller!' huilde ik bijna van paniek, toen ik zag dat de bestuurder naast Van Schouten de auto omgooide en achter ons aankwam.

  De hoofdpersoon van dit boek gaat door een moeilijke periode als ze zich aansluit bij een groepje dierenactivisten. Samen met de impulsieve Pam, de bedachtzame Paul en de aantrekkelijke Evert belandt ze bij een varkensflat in Noord-Brabant om actie te voeren tegen megastallen. Maar wat zij willen bereiken is niet zonder gevaar ...

  'Met Rauw levert Keijser een boek af met spanning, romantiek en een statement; een fijne combinatie.'
  Hanneke Tinor-Centi

  'Keijser wilde niet zomaar een thriller schrijven, maar een met diepgang, een thriller die voor enige bewustwording zorgt. In deze opzet is ze met haar debuut Rauw absoluut geslaagd.' www.boekenbijlage.nl

 • Ik was weer in een zee van pijn beland. Ik spartelde met mijn benen en trok aan de riemen waarmee mijn armen vastlagen. Ik piepte door mijn neus en knarste met mijn tanden. Mijn ogen rolden. Ik dacht dat mijn hart het zou begeven, mijn longen zouden barsten en mijn hoofd zou ontploffen. Het duurde dit keer langer dan de vorige ronde voor ik bijkwam.

  Lara wordt door een oude bekende gevraagd om in Londen een verdwenen activiste te helpen opsporen. Sebastian wil haar juridische achtergrond en haar gevatte kijk op zaken inzetten om niet alleen de verblijfplaats te achterhalen van de jonge vrouw, maar ook meer te weten te komen over de duistere praktijken die hij en zijn activistenvrienden op het spoor zijn. Lara gaat op onderzoek uit en raakt steeds dieper in de problemen. Ondertussen komt ze in contact met een interessante man, Colin, die bij de recherche werkt. Al snel blijkt dat hij heel wat te verbergen heeft. Er ontspint zich een adembenemende reeks avonturen, waarin Lara probeert de waarheid boven tafel te krijgen. Zal zij erin slagen datgeen wat verborgen ligt in de duisternis aan het licht te brengen? En hoever is zij bereid hiervoor te gaan?
  Een heerlijk leesbare, wezenlijke en spannende ecothriller.

 • Een man wordt vermist. Waarom? Wat weet hij?

  Een zoektocht. New York en daarna verder, veel verder, dieper, droger.

  Een gewone vermissing? Nee, er is meer aan de hand, veel meer.
  Het naderende, schijnbaar onafwendbare onheil heeft mensen aan het denken gezet.

  Maji is een ijzingwekkende thriller die laat zien wat ons de komende jaren te wachten kan staan.

  Een boek dat wellicht nooit geschreven had mogen worden.
  Een boek dat je gelezen moet hebben.

  Een huiveringwekkende, met zorg gecomponeerde, wervelende thriller die je niet loslaat.
  Jan Stoel, Hebban

  Een meeslepende thriller waar mysterie, suspense en geweld hand in hand gaan. Deze wereldthriller verdient een ereplaats in de boekenkast.
  Henk Vlaming- de Leesclub van Alles

 • In het nieuwe jaar zal alles anders worden. Egbert en Angela gaan samen hun droom waarmaken en beginnen een dansschool. Het zijn spannende tijden. Hoe komen ze aan de juiste docenten? Waar halen ze de leerlingen vandaan? Maar al gauw hebben ze een enthousiast team samengesteld. Kimmy, gogo- en paaldanseres, is een aanwinst. En nog een fijne vriendin ook. Kimmy brengt hen weer in contact met Sebas, bovenmodaal aantrekkelijk, met een goed gevoel voor humor en een geweldig lichaam. De rest van het team is eveneens snel gevonden. Als het dan ook met de inschrijvingen goed begint te lopen, lijkt succes verzekerd. Alleen, Angela merkt dat ze haar grip op de relatie met Egbert steeds meer verliest. Daarbij voelt ze voortdurend wantrouwende blikken en krijgt ze commentaar van Julia, de zus van Simone, een van haar docenten. Het lijkt wel alsof ze zich tussen haar en Egbert wil dringen. Op een dag ontvangt ze een dreigbrief en het blijft niet bij die ene. De spanning tussen haar en Egbert loopt intussen steeds meer op. Langzamerhand ontdekt ze de gruwelijke waarheid.
  Yvonne Ramerman (30) schreef eerder vlotte chicklit-boeken. Met deze uiterst spannende en knap geconstrueerde roman begeeft ze zich voor het eerst op het pad van de misdaadromans.

 • Yn dizze momumintale roman, dêr't de trije dielen fan de Tantalus-searje yn bondele wurde, beskriuwt Manuela Köster it libben fan Fayda Eldamaty. Fayda is in tige selsstannige frou, dy't wit hoe't se mannen, om te begjinnen har heit Safout en har omke Sabaan, betsjoene en bespylje kin. Se is moai, yntelligint, boartlik, sensueel en benammen mysterieus. Safout stiet oan it haad fan in misdiedorganisaasje, it saneamde Alexandrië Kartel, dat operearret fan Caïro en Alexandrië út. Sabaan bestjoert de ôfdieling fan it Kartel yn Alexandrië. Mar as de gloarjetiid fan it Kartel foarby is en Fayda yn in sel sit, liket it of sil se nea mear frij komme. Op tige betûfte wize slagget har dat dochs. En as se tinkt dat se har libben op de rails hat, bringt de fermissing fan har sweager dêr feroaring yn. It is it begjin fan in ferwoeden striid om alles te'n goede te kearen. De ûnbekende tsjinstanner driuwt har hieltyd mear yn it nau. Om him te ferslaan siket se stipe by immen út har ferline.
  Skriuwster Manuela Köster toant mei dizze flot skreaune, ferrassende en spannende misdiedromans, dat se in betûft ferteller is, dy't út in grutte ferbyldingswrâld putte kin. Se nimt de lêzer mei yn in wrâld fan misdied, yntriizje, macht en leafde. Har flotte styl mei soepele dialogen lêst noflik en hâldt de oandacht oan de ferrassende ein ta beet.

empty