• Als Miranda met haar vriendinnen op vakantie
  gaat, kan ze nog niet vermoeden, dat weldra hun
  leven op zijn kop zal staan.Vinden ze hun grote
  liefde? Voor het echter zo ver is, wordt er bij ze
  ingebroken, worden ze beschoten en als klap op de
  vuurpijl wordt een van de vier ontvoerd. Er moeten
  eerst doden vallen voor ook de politie duidelijk
  wordt, wat er aan de hand is...

  Wil je heerlijk kunnen wegdromen in de wereld
  van mijn boeken? Hou je ook van de combinatie
  spanning, humor en romantiek? Ontdek dat
  nagelbijten en zwijmelen heel goed samen gaan.

 • Tango met een knal

  Yara March

  Tango dansen is de grote passie van Carry-Ann. Ze gaat niet voor niets graag naar haar zus Merle die in Argentinië woont. Als Merle een ongeluk krijgt, biedt ze spontaan aan haar te gaan helpen.
  Ze komt voor moeilijke keuzes te staan als ze er achter komt dat op de haciënda van de buren twee knappe broers wonen, die ook nog eens goddelijk de tango dansen. Het gevaar blijkt echter niet alleen in de liefde te schuilen.
  Brandstichting, sabotage, moord, liefde en bedrog vormen de ingrediënten voor de uiterst explosieve situatie waar ze in terecht komt. Ineens blijkt haar leven op het spel te staan.

 • Geknipt voor haar

  Yara March

  Veronique heeft eindelijk de man van haar leven gevonden. Dan slaat het noodlot toe. Op een morgen vindt ze in haar salon eenvan haar kapsters. Vermoord. Als ze gearresteerd wordt, stort haar leven in. Het blijft niet bij die ene dode. Heeft een van haar concurrenten het op haar voorzien of moet de moordenaar in haar omgeving gezocht worden? En welke rol speelt haar lover Gregor?

  Miranda geniet van haar booming bedrijf. En van Marc natuurlijk. Jessica en Tim wachten vol ongeduld op de komst van hun baby. Kim heeft als altijd pech in de liefde. Botst ze tegen een wel heel aantrekkelijk man op. Blijkt hij ingehuurd om haar te ontslaan. Waarom lopen ook hun levens gevaar?

  /> Vier vriendinnen, liefde en een moordenaar.
  Opnieuw schreef Yara March een spannende feelgoodroman vol actie, humor en romantiek. En haar, heel veel...

 • Vier doodgewone woorden

  'Uw vrouw is dood.' Vier doodgewone woorden.
  Een wereld van verschil.

  Peters vrouw Lisa wordt op klaarlichte dag getroffen door een verdwaalde kogel.
  Karen, een veelbelovende kunstenares, raakt zwaargewond als een drugslaboratorium ontploft. Als belangrijkste getuige is ze potentieel doelwit voor een nieuwe liquidatie.

  Van het ene op het andere moment is er niets doodgewoons meer aan de levens van
  Peter en Karen.
  Peter is alle plezier in zijn werk en leven verloren. Alleen de zorg voor zijn dochtertje houdt hem op de been. Ook Karen moet een nieuwe invulling aan haar leven geven.
  Lukt het ze hun leven weer op de rails te krijgen? Durft Peter opnieuw verliefd te worden?

  De gevolgen van vergismoorden, liquidaties en toenemende drugscriminaliteit leveren de ingrediënten voor een feelgoodroman vol spanning, humor en romantiek.

 • Cream, crime & cupcakes

  Yara March

  A romantic feelgood novel about four girlfriends, fraud, love, excitement, and lots of Cream
  When Miranda and her girlfriends go on a well deserved holiday, they don't realise that there lives will be upside down very soon. Two find the love of their life but before that, they are burglard, shot at and one of them is kidnapped.
  The first meeting of Miranda and Marc Lutz is a disaster. She calls him a moron from that moment on, with a capital M. It takes an accidentally changed suitcase at the airport to bring them together again. The meeting only confirms her idea about Marc so she goes for Tim! What a terrific kisser he is.
  Marc doesn't realise all this as he is being absorbed in a complex fraud in his firm. The moment he becomes a suspect himself, he is forced to start his own investigations. Miranda though, keeps occupying his thoughts and dreams. When she becomes a suspect too, everything switches into overdrive...And then people start to die.

empty