• Error

  Willem Asman

  Error is het tweede deel van de Rebound-trilogie van Willem Asman.

  Voormalig maffiamoordenaar Alain Toussaint houdt zich aan de regels. Dankzij de nieuwe identiteit die Rebound hem gaf, leeft hij een onopvallend bestaan in een klein bergdorp bij de Canadese grens. Tot een groep padvinders verdwaalt in een nabijgelegen oude kopermijn. Alain aarzelt niet en redt de kinderen. Zijn foto belandt op de voorpagina van de krant. Wordt zijn heldendaad hem fataal?

  Daags voor de bijeenkomst die de toekomst van Rebound zal bepalen, leert Tyler over de duistere geschiedenis van de organisatie. Ondertussen onderneemt Oz een alles-of-niets-poging om zijn spoorloos verdwenen gezin te redden. Wie heeft zijn vrouw en kinderen in hun macht? Wie is er nog te vertrouwen?

 • Vijftien jaar later krijgt Wonderman zeven dagen om zijn wereld te redden.
  Maar dan haalt het verleden hem in...

  Oud-minister Jaap Vos keert terug naar Afrika als Speciaal Afgezant van de Verenigde Naties. Terug naar het land dat hij vijftien jaar geleden van de ondergang dacht te hebben gered. Nog één keer in de schijnwerpers, om zijn reputatie van Wonderman te redden. Want ondanks de belofte dat het 'nooit weer' zou gebeuren, zijn opnieuw miljoenen mensen op de vlucht, honderdduizenden vermoord, en haalt de internationale gemeenschap wederom de schouders op.
  In een ultieme poging regering en rebellen, daders en slachtoffers bij elkaar te brengen, raakt Jaap de regie over het machtsspel volledig kwijt. Hij speelt zijn laatste troef uit, een wanhoopsdaad die leidt tot een onverwacht weerzien met een bondgenote van vijftien jaar daarvoor. Is zij opnieuw Jaaps redding? Of is ze de voorbode van zijn ondergang?

 • Enter

  Willem Asman

  Enter van Willem Asman is het eerste deel in de trilogie over de geheime organisatie REBOUND. Duik onder met de auteur, die genomineerd werd voor zowel de Diamanten Kogel als de Gouden Strop.
  Tyler getuigde jaren geleden tegen haar man en woont nu onder een nieuwe naam met dochter Charlie in Amsterdam. Conform de regels van het getuigenbeschermingsprogramma weet niemand over haar vorige leven, haar dochter evenmin.
  Als Charlie haar moeders kluis opent, ontdekt ze dat haar vader nog leeft en ze besluit hem te zoeken. Ze maakt een afspraak met iemand die informatie voor haar heeft, maar wanneer ze op de afgesproken plek aankomt wordt ze in een busje getrokken. Op datzelfde moment wordt in Miami een brute aanslag gepleegd.
  Zodra Tyler hoort van haar dochters ontvoering en de aanslag probeert ze haar contactpersoon bij het getuigenbeschermingsprogramma te bereiken. De reactie die ze krijgt laat haar achter met nog meer vragen: haar zaak is er niet bekend. Moet ze dan zelfs betwijfelen dat ze ooit in dat programma zat? En wie heeft haar dochter?

 • Exit

  Willem Asman

  Exit is het derde en laatste deel in de veelgeprezen Rebound-trilogie van Willem Asman. In Exit komen alle lijntjes van de serie bij elkaar met de hoofdpersonen Tyler en Oz.

  Over de Rebound-trilogie:

  `Asman trekt alle registers open. Continu wordt de lezer op het verkeerde been gezet.' - de volkskrant

  `Razend spannend, levendige personages, veel actie.' - Trouw

  `Een uitstekende plot, voortreffelijk geschreven. Boeiend tot de laatste bladzijde.' - Nederlands Dagblad

  `Vanaf de eerste zin zet Asman er de vaart in.' - Leidsch Dagblad

  `Een verhaal dat je achter elkaar wilt uitlezen.' - De Gooi- en Eemlander

  `Telkens tovert Asman onverwachte wendingen uit de hoge hoed.' - Haarlems Dagblad

  `Een thriller met internationale allure.' - VN's Detective & Thrillergids

  `Asman behoort tot de absolute top.' - Elvin Pos

 • Studentes archeologie raken bedwelmd in een van de raadselachtige
  ruimtes onder de ruïnes van een eeuwenoude tempel aan de voet van
  het Andesgebergte in Latijns-Amerika.

  Elders op datzelfde moment beginnen 's werelds meest gezochte misdadigers
  en terroristen zich vrijwillig aan te geven - zonder dat ze kunnen
  uitleggen waarom.

  Begint een ultrageheim cia-onderzoek dan eindelijk toch, tegen alle
  verwachtingen in, zijn vruchten af te werpen? Of is er iets heel anders
  aan de hand?

  De Cassandra Paradox is een groots opgezette, ingenieuze en prikkelende
  roman over machtspolitiek, vrije wil, macht en overtuiging.

 • Koninginnedag

  Willem Asman

  De dag die een feestdag had moeten zijn, eindigt in een nationale tragedie wanneer een zwarte Suzuki Swift zich in Apeldoorn door de menigte boort. Minister-president Jan Peter Balkenende is op dat moment in Warschau. Halsoverkop vliegt hij met het regeringsvliegtuig terug naar Nederland. In zijn gevolg bevindt zich een jonge vrouw, een communicatieadviseur, ingehuurd om het imago van Balkenende te verbeteren. Niemand aan boord weet wat haar relatie is met de bestuurder van de Suzuki Swift. Wat is de werkelijke reden van haar aanwezigheid in het vliegtuig? Nog 146 minuten tot de landing. De tijd dringt.

 • Britannica

  Willem Asman

  Stephen Stills heerst in zijn rechtszaal over goed en kwaad en strijdt onvermoeibaar tegen het zero tolerance-beleid in New York. Na het overlijden van zijn grote liefde vindt hij tussen haar spullen het sleuteltje van de bagagekluis die zijn vader ooit huurde. Het leidt hem naar vier dagboeken, geschreven door spionnen en soldaten op verzoek van de laatste Duitse Kaiser, Wilhelm II. De dagboeken zetten Stills op het spoor van het onderzoek naar de moord op Frans Ferdinand in 1914. Langzaamaan wordt duidelijk in wat voor historische intrige hij verstrikt is geraakt en tot welke krankzinnige beslissingen hij wordt gedwongen. Het is begin september 2001. De tijd dringt.

empty