• - 38%

  Nicole heeft het gevoel er helemaal alleen voor te staan nu haar man zomaar zijn baan heeft opgezegd om een filmscript te schrijven. Gelukkig krijgt ze steun van haar vriendinnen, hoewel die ook hun eigen problemen hebben. Zo heeft Shannon weinig geluk in de liefde, wat haar steeds meer dwars begint te zitten, en kampt Pam met een ingedut huwelijk, dat ze wanhopig probeert nieuw leven in te blazen.
  Drie vriendinnen, ieder in een andere fase van het leven, helpen elkaar door dik en dun, zoals het echte vriendinnen betaamt.
  Dit verhaal is eerder verschenen onder de titel Door dik en dun.

 • - 38%

  Heerlijk begin

  Susan Mallery

  Jesse, de jongste van de drie zusjes Keyes, is jaren geleden vertrokken uit Seattle – zwanger, boos en onbegrepen. Nu is ze terug in de familiebakkerij. Om dingen uit te praten met haar zussen, maar vooral om Matt weer te zien, de vader van haar zoontje, die ze nooit uit haar hoofd heeft kunnen zetten…
   

 • - 29%

  Uitzicht op zee

  Susan Mallery

  De perfecte combinatie van humor en romantiek in deze feelgoodroman van New York Times-bestsellerauteur Susan Mallery!

  Drie huizen, drie vrouwen... drie vriendinnen?

  Als je verloofde je voor het altaar heeft laten staan, ga je rare dingen doen. Het drijft kinderarts Andi Gordon ertoe een vervallen huis te kopen op Blackberry Island, het middelste van drie huizen op een heuvel. Op de begane grond wil ze - na een ingrijpende verbouwing - een praktijk beginnen. Haar aannemer, Wade King, blijkt knap, charmant en single te zijn. Jammer dat ze mannen net heeft afgezworen!

  In het huis rechts van dat van Andi verdenkt Deanna Philips haar man ervan dat hij vreemdgaat. Als ze hem hiermee confronteert, verwijt hij haar dat niet hij maar zíj hun huwelijk in gevaar brengt. In haar streven naar perfectie is ze zó ver doorgeslagen dat ze haar gezin van zich heeft vervreemd. En het ergste is dat ze niet weet of ze kan veranderen...

  Boston King, een gevierd kunstenares en de linkerbuurvrouw van Andi, geloofde dat ze voor altijd en eeuwig samen zou zijn met Zeke, de man met wie ze kort na hun middelbareschooltijd trouwde. Hun liefde voor elkaar leek onverwoestbaar - tot een tragische gebeurtenis hen uiteendreef. Ze zit zo vast in het moeras van haar verdriet, dat ze geen idee heeft hoe ze verder moet.

 • - 29%

  Zoete liefde

  Susan Mallery

  Nicole Keyes heeft er schoon genoeg van om altijd maar de verstandigste van haar zussen te zijn. Niet alleen heeft zij zich altijd verantwoordelijk voor hun bakkerij gevoeld, maar ook heeft ze min of meer haar jongste zusje opgevoed.
  De hoogste tijd dus om het roer om te gooien en nu eindelijk eens te doen wat ze écht wil. En waarom niet samen met Hawk, die aantrekkelijke man die ineens haar winkel binnenstapt?
  Eén ding beseft ze echter wel: verliefd worden op een man als Hawk, die bekendstaat als arrogant en eigenzinnig, zou niet verstandig zijn. Durft ze het aan om voor één keer haar hart te volgen, wat er ook gebeurt?

 • Een verrassende zomer Nieuw

  De Baxter-zusjes Margot en Sunshine zijn verknocht aan hun werk en aan elkaar. De man van hun leven hebben ze nog niet gevonden, maar in een magische zomer als deze is alles mogelijk...
   
  Etiquettecoach Margot Baxter weet precies hoe ze met eigenzinnige klanten moet omgaan. Behalve met Bianca, een nog altijd beeldschone filmster op leeftijd - met de finesse van een bulldozer. Haar bijbrengen hoe ze zich moet gedragen in diplomatieke kringen is de grootste uitdaging van Margots carrière. Dat Bianca’s zoon, de aantrekkelijke wetenschapper Alec Mcnicol, weinig vertrouwen in haar lijkt te hebben, helpt ook niet…
   
  Sunshine Baxter is jarenlang het lang-leve-de-lol-zusje geweest. Steeds opnieuw liet ze alles uit haar handen vallen om dromen na te jagen die toch nooit zouden uitkomen. Deze keer neemt ze haar tijdelijke baan als nanny heel serieus en zal ze haar studie afmaken en aan haar toekomst werken. En reken maar dat ze zich niet meer van haar pad af laat brengen door een man - laat staan door haar baas, de knappe weduwnaar Declan Dubois!
   

 • - 17%

  Op blote voeten

  Susan Mallery

  De perfecte combinatie van humor en romantiek in deze feelgoodroman van New York Times-bestsellerauteur Susan Mallery!

  Thuis zal ze snel weer de oude zijn: daar is Michelle Sanderson, een jonge oorlogsveteraan, van overtuigd. Na tien lange jaren hoopt ze thuis tot rust te komen, waar ze, net als vroeger, de mooie oude familieherberg wil gaan runnen.

  Zo vanzelfsprekend als ze het zich had voorgesteld, is het helaas niet. De Blackberry Island Inn loopt niet goed en in het privé-appartement in de herberg, waar ze haar intrek had willen nemen, woont al iemand. Bovendien valt het haar zwaar om weer te wennen aan het normale leven. De herinneringen aan wat ze heeft meegemaakt, hebben hun sporen nagelaten.

  Gelukkig kan ze een appartement huren bij Jared Tenly, ook een veteraan. Hij is aardig, rustig en hij lijkt haar te begrijpen. Langzaam voelt ze zich wat beter en krijgt ze zelfs weer hoop. Misschien komt toch alles goed of wordt haar leven zelfs beter.

 • - 38%

  Buiten zinnen

  Susan Mallery

  Al op jonge leeftijd verlaat de getalenteerde Claire Keyes haar ouderlijk huis voor een carrière als pianiste. Dit wordt haar niet in dank afgenomen door haar zussen Nicole en Jesse, die vinden dat ze hen en de familiebakkerij in de steek heeft gelaten. Als er een noodsituatie is, besluit Claire terug te keren en te gaan helpen in de bakkerij, ook al kan ze nog geen ei bakken!Hoewel de relatie met haar zussen tot haar blijdschap verbetert, valt het haar toch best zwaar. Gelukkig is er één lichtpuntje: sexy Wyatt, de perfecte kandidaat om verliefd op te worden... Maar of hij dat ook ziet zitten?

 • Fool’s Gold 8 - Zomerse nachten
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Als paardenfluisteraar Shane Stryker na een dag hard werken een biertje gaat pakken in de plaatselijke bar, valt zijn mond open. Er staat een roodharige dame op de bar te dansen! Hoewel hij zijn ogen niet van haar af kan houden, gaan alle alarmbellen in zijn hoofd rinkelen. Hij heeft immers al een keer de vergissing gemaakt voor zo'n soort verleidster te vallen - met rampzalige gevolgen. Dus neemt hij zich voor bij haar uit de buurt te blijven.
   
  Ook als hij erachter komt dat Annabelle helemaal geen mannenverslindster is, maar een keurige bibliothecaresse. En dat ze om mensen aan het lezen te krijgen zelfs bereid is om een dans op een paard te doen voor de slotact van het Máa-zibfestival, het absolute hoogtepunt van het jaar in het stadje. En wie is de enige die haar daarmee kan, nee, móét helpen? Juist, niemand anders dan Shane...
   
  Deel 8 van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Vol overgave

  Susan Mallery

  Na zeven jaar besluit Jamie Sanders een punt te zetten achter haar loopbaan in dienst van anderen, als geheim agent, en uit te vinden wat zij zélf nodig heeft. Maar eerst moet ze nog een laatste missie voltooien: Zach Jones redden. Haar mentor, met wie ze ooit enkele hartstochtelijke nachten beleefde - tot hij haar bot duidelijk maakte dat ze samen geen toekomst hadden.
   
  Gelukkig lukt het haar om hem uit handen van zijn ontvoerders te bevrijden, maar hij is er slecht aan toe. Terwijl ze doet wat ze kan om de wonden te helen die hem zowel vanbuiten als vanbinnen hebben getekend, beseft ze dat ze onder ogen moet zien wat ze eigenlijk al jaren weet: het enige wat ze nodig heeft, is Zach...
  Dit verhaal is eerder verschenen.

 • Zowat iedereen van het Honeygrove Memorial Hospital valt in katzwijm voor de knappe nieuwe chirurg, Trevor MacAllister. Alleen Dana Rowan niet. Zij weet namelijk dat hij een onverbeterlijke hartenbreker is. Vanwege hém heeft ze zich jaren geleden voorgenomen om nooit, maar dan ook nooit meer iets met een arts te beginnen.
   
  Jammer genoeg ontdekt ze al snel dat ze nog steeds niet immuun is voor zijn charme. Om het zekere voor het onzekere te nemen besluit ze daarom zoveel mogelijk uit zijn buurt te blijven. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan, want ze komt hem niet alleen telkens tegen in het ziekenhuis, ze worden ook nog eens op cursus gestuurd - samen!
  Dit verhaal is eerder verschenen.

 • Kus me

  Susan Mallery

  Fool’s Gold 17 - Kus me
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Eigenlijk deed Phoebe Kitzke niet meer aan gunsten - niet sinds ze dankzij haar goede bedoelingen haar baan in LA kwijtraakte - maar ze kan haar beste vriendin, Maya, toch moeilijk iets weigeren. Dus reist ze naar Fool's Gold om op Maya’s familieranch te gaan helpen. Eenmaal daar wordt ze niet bepaald gastvrij ontvangen door cowboy Zane Nicholson. Phoebe snapt er niets van; wat is zijn probleem? Behalve dan dat hij onmogelijk sexy is...
   
  Zane is nog steeds chagrijnig, omdat zijn broertje achter zijn rug om kaartjes heeft verkocht voor het veedrijven op zijn ranch. Als hij ergens niet op zit te wachten, is dat zijn terrein wordt overspoeld door toeristen. En dan heeft zijn stiefzus, Maya, ook nog een of ander stadsmeisje geregeld om hem te helpen! Al weet de lieve en sprankelende Phoebe al snel een gevoelige snaar bij hem te raken...
   
  Deel 17 van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Fool’s Gold 7 - Zomerse dagen
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Heidi Simpson kan genoeg redenen bedenken waarom het een heel slecht idee is om iets te beginnen met Rafe Stryker. Ten eerste is hij een keiharde zakenman, en zij is al blij als ze haar geitenkaasjes aan de plaatselijke winkel heeft weten te slijten. Ten tweede heeft hij gezworen zich nooit meer in Fool’s Gold te vestigen, terwijl zij er juist altijd wil blijven. Op de derde plaats heeft hij een relatiebemiddelaar ingeschakeld om de perfecte echtgenote te vinden - met een profiel waar zij natuurlijk totaal niet aan voldoet. En, last but not least, heeft hij een rechtszaak tegen haar grootvader aangespannen om háár boerderij voor zijn moeder op te eisen...
   
  Maar waarom fantaseert ze er dan steeds over om samen met hem oud en gelukkig te worden?
   
  Deel 7 van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Madison Hilliard weet het zeker: bodyguard Tanner Keane, met zijn sterke lijf en doordringende blik, is de enige bij wie ze veilig is. Daarom smeekt ze hem om haar niet terug te brengen naar haar familie, nadat hij haar van haar ontvoerders heeft bevrijd.
   
  Met tegenzin laat Tanner rijkeluisdochter Madison in zijn afgelegen huis logeren. Hij geeft de voorkeur aan ongecompliceerde vrouwen die hem niet telkens de voet dwars zetten, en de koppige Madison past beslist niet in dat hokje. Maar na enkele dagen moet hij toegeven dat haar aanwezigheid kleur geeft aan zijn huis. En dat hij, al zal hij dat nooit hardop zeggen, opziet tegen het moment waarop ze zal vertrekken. Het begint er sterk op te lijken dat hij degene is die werkelijk gevaar loopt...
  Dit verhaal is eerder verschenen onder de titel Voor niemand veilig.

 • Fool’s Gold 16 - Hou me vast
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Geef Destiny Mills maar gewoon een heerlijk kalm leventje. Want met twee beroemde countrymuzikanten als ouders heeft ze van dichtbij kunnen zien waar een uitbundige levenswijze toe leidt. En als ze ergens niet in de verleiding zal komen, denkt ze, dan is het wel in het rustige Fool's Gold. Maar dan loopt ze Kipling Gilmore tegen het lijf. Dé Kipling Gilmore. Beroemd skiheld, adrenalinejunk - en dus véél te wild voor haar!
   
  Nu een ongeval een eind heeft gemaakt aan zijn skicarrière, moet Kipling zijn kicks ergens anders vandaan halen. Een korte affaire met de prachtige roodharige Destiny behoort wat hem betreft zeker tot de mogelijkheden. Helaas lijkt zij daar heel anders over te denken, en veel meer dan een kus staat ze hem niet toe. Maar hoe langer ze hem op een afstand houdt, des te meer raakt hij ervan overtuigd dat hij met deze vrouw de grootste trofee in handen heeft...
   
  Deel 16 van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Fool’s Gold - kort verhaal - Helemaal de onze
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Al tijden is dierenverzorgster Carina Fiore hopeloos verliefd op haar baas, dierenarts Cameron McKenzie. Hoe kan het ook anders? Hij is ontzettend knap, zorgzaam, grappig en hij heeft een dochtertje om op te vreten! Toch lijkt het Carina beter om haar gevoelens diep weg te stoppen. Ze wil immers niet riskeren dat ze haar baan, een goede vriend en de kleine Kaitlyn verliest. Maar dan staan ze ineens samen onder de mistletoe...
   
  Cameron gelooft niet meer in de liefde. Sinds zijn scheiding vertrouwt hij zijn hart - en zijn dochtertje - niet meer zo snel aan iemand toe. Dat hij er nu al maanden over fantaseert de mooie Carina in zijn armen te nemen, heeft dan ook helemaal niets te betekenen. Nee, zelfs die onverwachte kus zal hem niet van gedachten doen veranderen - ook al vliegen de vonken ervanaf...
   
  Deel 6½ van de serie Fool’s Gold. Dit korte verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Erin Ridgeway heeft de zorg voor het dochtertje van haar overleden tweelingzus en waakt als een kloek over haar. Als het aan haar ligt, zal het Christie aan niets ontbreken. Daar hoort ook bij dat ze de vader van het meisje opspoort, zodat hij deel kan uitmaken van hun leven.
   
  Wanneer ze de knappe Parker Hamilton eindelijk ontmoet, vraagt ze zich echter af of dat zo’n goed idee was. Weet een in afzondering levende miljonair wel wat er allemaal bij het opvoeden van een klein meisje komt kijken? En dan is er nóg een reden waarom ze plotseling twijfels heeft. Want die chemie tussen Parker en haar, die verbeeldt ze zich niet, toch?
   
  Dit verhaal is eerder verschenen.
  />  

 • Fool’s Gold 15 - Een kwestie van kiezen
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Larissa Owens is woedend. Waarom moest haar moeder zo nodig aan Jack McGarry vertellen dat zij, Larissa, verliefd op hem is? Het is gewoon te gênant voor woorden! Daarbij is het ook nog eens absoluut niet waar. Jack is haar baas en beste vriend, meer niet. Gelukkig weet ze hem er gemakkelijk van te overtuigen dat ze niet meer dan vriendschappelijke gevoelens voor hem koestert. Alleen begint ze nu zelf opeens te twijfelen...
   
  Voormalig footballspeler Jack McGarry is een gezegend mens, vindt hijzelf. Hij heeft leuke collega's bij het pr-bureau, een geweldige beste vriendin en genoeg aandacht van mooie vrouwen. Toch lijkt er sinds het bezoekje van Larissa's moeder iets veranderd te zijn. Larissa mag dan ontkennen dat ze van hem houdt, maar wil hij eigenlijk niet liever dat dat wél zo is?
   
  Deel 15 van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Fool’s Gold 6 - Helemaal de zijne
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Oké dan, Nevada Hendrix accepteert uiteindelijk toch de droombaan die Tucker Janack haar aanbiedt. Ze doet dat alleen wel onder een duidelijke voorwaarde: hun werkrelatie moet puur zakelijk blijven. Hij heeft haar hart al eens gebroken, en ook al was dat jaren geleden, ze weet nog goed hoeveel moeite het haar heeft gekost die dreun te boven te komen. Dus ook al voelt ze ondanks alles nog steeds iets voor hem, ze zal voet bij stuk houden. Gelukkig is zijn verblijf in Fool's Gold maar van korte duur...
   
  Deel 6 van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Fool’s Gold 14 - Een kwestie van vertrouwen
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Voormalig footballspeler Sam Ridge heeft altijd pech met vrouwen. Nu ook weer: heeft hij net een verrukkelijke onenightstand beleefd met een zekere Dellina, ontdekt hij in haar huis een kamer vol met bruidsjurken. Wegwezen dus! Maar dan organiseert zijn pr-bureau een groot feest in Fool's Gold en wordt hij geacht de hulp in te schakelen van de enige partyplanner die het stadje rijk is: juist, Dellina Hopkins.
   
  Dellina vindt het totaal niet vervelend om de aantrekkelijke Sam weer te zien, al verdient hij wel een lesje omdat hij zomaar de benen nam. Bovendien wil ze niet dat hij denkt dat ze op zoek is naar vastigheid - achter die bruidsjurken schuilt een heel ander verhaal.
   
  Maar hoe harder ze allebei roepen dat ze totáál niet op elkaar zitten te wachten, des te verleidelijker het wordt om die ene nacht nog eens over te doen...
   
  Deel 14 van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Fool’s Gold 13 - Een kwestie van wennen
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Taryn Crawford weet zich prima staande te houden tussen de mannen in het zakenleven - en ook nog op tien centimer hoge hakken. Professioneel en onpersoonlijk, dat is haar devies; met aardig zijn kom je er niet, weet ze uit ervaring. Het is dan ook wel even wennen als ze met haar pr-bedrijf van LA naar Fool's Gold verhuist: wat is iedereen er aardig! Wanneer ze nogal onprofessionele en persoonlijke gevoelens begint te koesteren voor de ruig aantrekkelijke bodyguardtrainer Angel Whittaker, is haar verwarring helemaal compleet...
   
  Na alles wat hij heeft meegemaakt, is voormalig militair Angel best tevreden met zijn rustige bestaan in het vriendelijke stadje Fool's Gold. Maar dan valt zijn oog op de hooggehakte Taryn. Weg tevredenheid; deze vrouw móét hij verleiden! Zal het hem lukken om de koele, ongenaakbare schoonheid te ontdooien?
   
  Deel 13 van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Fool’s Gold 5 - Helemaal de jouwe
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Een interessante man als dokter Simon Bradley is een aanwinst voor het stadje, dus stuurt de burgemeester Montana Hendrix op hem af om hem ervan te overtuigen dat hij moet blijven. Dat wordt voor Montana nog een hele kluif, want hun eerste ontmoeting verloopt niet bepaald vlekkeloos: haar hond zet tot haar schrik de boel op stelten in het ziekenhuis. Nu moet ze nog meer haar best doen om Simon in Fool’s Gold te houden! En niet alleen in het belang van het stadje, maar ook omdat ze zich sterk tot hem aangetrokken voelt. Hoewel dat wederzijds lijkt, maakt hij haar direct duidelijk dat zijn verblijf in Fool’s Gold maar tijdelijk zal zijn...
   
  Deel 5 van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Fool’s Gold - Voor altijd kerst
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Noelle Hopkins heeft net een tweede kans in het leven gekregen en is vastbesloten alles eruit te halen wat erin zit! Omdat Kerstmis veruit haar favoriete tijd van het jaar is, heeft ze een winkeltje geopend waar het het hele jaar feest is: The Christmas Attic. Het winkeltje loopt geweldig - zo goed zelfs, dat ze extra hulp in moet schakelen.
   
  Gabriel Boylan is naar Fool's Gold gekomen om te herstellen van een verwonding die hij heeft opgelopen tijdens zijn werk als legerarts. Hoewel hij niet bepaald goede herinneringen heeft aan kerst, biedt het werk in The Christmas Attic een welkome afleiding. Om nog maar te zwijgen van de mooie eigenares, Noelle...
   
  Al snel blijft het niet langer bij kussen onder de mistletoe... Houden ze het bij een feestelijke flirt, of wordt het een kerstsprookje voor altijd?
   
  Deel 12½ van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Fool’s Gold 4 - Helemaal de mijne
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Het nieuws van het mannentekort in Fool’s Gold heeft inmiddels ook Hollywood bereikt. Tot afschuw van de inwoners is er een realityshow in het stadje neergestreken. Dakota Hendrix is gevraagd een oogje in het zeil te houden.
   
  Haar grootste uitdaging dient zich al snel aan, in de vorm van een grote, boze piloot uit Alaska. Deze Finn Andersson is het er totaal niet mee eens dat zijn twee broertjes meedoen aan de show - waar ze hun studie nota bene voor hebben afgebroken - en is van plan ze zo nodig hoogstpersoonlijk terug de collegebanken in te sleuren. Dakota laat zich echter niet intimideren door de aantrekkelijke vreemdeling. Of ze zich door hem zal laten verleiden, is een heel ander verhaal...
   
  Deel 4 van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

 • Fool’s Gold 12 - Nog altijd verliefd
   
  Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...
   
  Isabel is niet bepaald gelukkig in de liefde. De jongen van wie ze als tiener hoteldebotel was, Ford Hendrix, beantwoordde destijds geen van haar brieven. En haar echtgenoot liet haar in de steek voor een andere... man. Ze neemt zich voor haar geluk dan maar te beproeven op het zakelijk vlak en gaat terug naar Fool's Gold om de bruidsboetiek van haar ouders te runnen. Wanneer ze Ford gaat vertellen dat ze niet meer die smachtende tiener van vroeger is, blijkt dat hij haar nu wél ziet staan!
   
  Wie had gedacht dat Isabel Beebe zó sexy zou worden? Ford is blij verrast om haar weer te zien. En aangezien zij, net als hij, ook niet op zoek is naar iets serieus, zou ze wellicht zijn vriendin kunnen spelen om zijn koppelzieke moeder op een afstand te houden. Dat betekent dus zogenaamd hand in hand lopen, zogenaamd kussen, zogenaamd vrijen... Of kan dat ‘zogenaamd’ wel weg?
   
  Deel 12 van de serie Fool’s Gold. Dit verhaal is eerder verschenen en ook los te lezen.
   

empty