Van Goor

 • 13 minuten

  Sarah Pinborough

  13 minuten van Sarah Pinborough
  'Was ze maar doodgegaan.'
  Ik was dertien minuten dood.
  Ik kan me niet meer herinneren hoe ik in het ijskoude water terechtkwam, maar dit weet ik nog wel: het was geen ongeluk en ik was niet suïcidaal.
  Ze zeggen dat je je vrienden dichtbij moet houden en je vijanden nog dichterbij, maar als je een tiener bent, is het moeilijk om ze uit elkaar te houden. Mijn vrienden houden van me, dat weet ik zeker. Maar dat betekent niet dat ze niet hebben geprobeerd om me te vermoorden. Of wel?
  13 minuten is een aangrijpende psychologische thriller over angsten, manipulatie en de kracht van de waarheid. Een verbluffend verhaal dat vraagtekens zet bij wat we echt weten over de mensen die het dichtst bij ons staan. Voor fans van Gossip Girl en Pretty Little Liars.
  'Dit boek is een echte pageturner. Het is een mix van Pretty Little Liars en Only Ever Yours. Lezen dus. Je zult niet teleurgesteld worden.' The Guardian
  'De donkere wereld van de middelbare school die in dit boek opgeroepen wordt, met onbeduidend verraad, terloopse wreedheid en giftige vriendschappen, is pijnlijk accuraat.' The Telegraph
  'Een ingewikkeld uitgezet, snel misdaadverhaal. Mean Girls meets De verborgen geschiedenis voor de Instagram-generatie.' The Times
   

 • Het dodenhuis

  Sarah Pinborough

  Het Dodenhuis van Sarah Pinborough
  Een nieuwe thriller van de auteur van 13 minuten
  Toby's leven was heel normaal, tot het overhoop werd gehaald door zoiets simpels als een bloedtest.
  Ze brachten hem naar het Dodenhuis, ver weg van de moderne wereld. Daar woont hij nu, samen met de andere zogenaamde Defecten. Ze worden in de gaten gehouden door Moeder en haar verpleegsters, die wachten op een teken van ziekte. Een teken dat het tijd is om naar het sanatorium te gaan. 
  Niemand komt ooit terug uit het sanatorium.
  Toby is graag alleen, om te mijmeren over hoe zijn leven vroeger was en om de angst voor wat er komen gaat zo ver mogelijk weg te stoppen. Maar dan worden er nieuwe Defecten binnen gebracht. Een van hen is Clara, een energiek meisje dat vastbesloten is om haar leven hier niet te laten eindigen. En dat verandert alles.
  Iedereen sterft.
  Hoe je hebt geleefd is wat telt.
  'Ontroerend en volslagen meeslepend. Ik kon het niet neerleggen.' Stephen King
  'Een prachtig verhaal, oprecht verteld.' Neil Gaiman
   

empty