• Onbewuste alledaagse zaken hebben vaak een destructieve verstorende werking. Je denkt dat het wel goed is, terwijl je niet beseft hoe schadelijk of invloedrijk ze zijn. Pauline ligt de maskers en schone schijn op die verstorende zaken verhullen, waardoor jij ze herkent en voor jou juiste keuzes kunt maken.

  Aanbeveling van Steve Rother, Hermann Lammert en een wens van Paul van Vliet

  Dit boek gaat over
  Het boek biedt de mogelijkheid maskers en gezichten die jouw leven belemmeren of je terugzetten, te herkennen. Hierdoor kun je zelf keuzes maken. Veel zaken zijn bekend, maar de mens handelt er niet naar. Dit boek geeft inzicht en vergroot de mogelijkheid om de angst te overwinnen. Hierdoor kun je verder gaan in dit leven én toekomstige levens. Je gaat dan verder op het evolutionaire pad dat Leven heet.

  Waarom dit boek uniek is
  Het is het eerste boek dat een compleet overzicht geeft van verstorende alledaagse zaken. Zaken die ons belemmeren of het leven verstoren omdat we de neiging hebben door vervuilde identificaties onszelf te vergiftigen, onszelf te degenereren als menselijk soort of toe te staan dat andere entiteiten ons lichaam bezetten. Onze vitaliteit neemt af, geestelijke en fysieke ziekten nemen toe. Dit maakt het moeilijk ons aan te passen of te overleven in veranderende omstandigheden. Omstandigheden die we vaak pas zien als de schade al jaren zijn werk doet.
  Na het lezen van het boek kun je meer bewuste keuzes maken. De kwaliteit van Leven en geluk neemt daardoor toe. Je kunt dan kiezen om uit vicieuze cirkels te stappen. Je stopt met 'garbage in, garbage out'.

  Aanbevelingen:
  'Je hebt veel kennis van Zijn, veel energiewerk dat jij hebt is onderrichtend. Jouw boeken zullen deuren openen'
  Steve Rother (Oprichter Lightworker / Beacons of Light in de V.S. en auteur)

  'Dank je voor jouw opmerkelijke en herkenbare levensverhaal over hoe een mens écht en diep mens wordt. Je bent een zeer rijke vrouw. Dat is fijn voor de mensen die jij tegen gaat komen'
  Leraar Hermann Lammert (Psycho-sociale opleiding Nijmegen)

  En een wens
  Paul van Vliet (Unicef Ambassadeur) 'Veel succes met je bijzondere werk'

 • Dit boek gaat over

  Dit boek onthult vervuilende identificaties die jou ervan weerhouden te ontwikkelen als mens, maar die de mensheid leiden naar degeneratie en ziekte. Als je wilt evolueren als mens, moet je bewust zijn van jouw identificaties die je bang maken en belemmeren zonder het te weten. Dit boek toont aan hoe je wordt verleid tot verzoeking zonder het te beseffen. Je leeft nu in angst en schaamte en je zit vast in vicieuze cirkels.

  Dit boek biedt inzicht in hoe energie werkt. Energie is overal en verandert voortdurend in massa en massa in energie. Het wordt gedetailleerd maar eenvoudig uitgelegd en biedt daardoor inzicht hoe jij vrij kunt worden en jouw essentie kunt omarmen.

  /> Waarom dit boek uniek is

  Het onthult en geeft inzicht in hoe we allemaal worden verleid tot verzoeking zonder het te beseffen en dus zijn we geneigd vervuilende identificaties aan te gaan. Op zijn beurt resulteert dat in onderdrukking en verkeerd voorbeeldgedrag. Dit leidt tot depressies, destructief gedrag, mentale en lichamelijke ziekten en maakt je bang voor het Leven.

  Het boek onthult hoe je het tij kunt keren.

  Het geeft je inzicht in hoe jij vrij kunt worden en kunt leven in harmonie met allen op aarde in vrede en vrijheid. Je stapt uit de gevangenschap van vicieuze cirkels. Het boek is geschreven vanuit een gecombineerde invalshoek van psychologie, evolutie theorie, religiare, kwantum fysica en dagelijks leven.
  Het is een psychologisch handboek, maar ook een boek voor mensen die Levend willen leven. Het is een boek voor hen die niet langer willen bijdragen aan de vernietiging van de mens en hun geestelijk en lichamelijk verval.

  Het is met eenvoudige woorden geschreven.

  Aanbevelingen
  'Je hebt veel kennis van Zijn, veel energiewerk dat jij hebt is onderrichtend. Jouw boeken zullen deuren openen'
  Steve Rother (Oprichter Lightworker / Beacons of Light in de V.S. en auteur)

  'In een tijd en plaats waar sociale en familie verbanden meer en meer gefragmenteerd zijn, waar de criteria voor het onthullen van zinvol leven worden begraven onder bergen van twijfelachtige keuzes en waar mentoren in tegenspraak daarmee afwezig blijven, biedt 'Vrijheid in Relaties ' een opmerkelijke routekaart om opnieuw in contact te komen met jouw Essentie. Niet langer ben je alleen en moet je er zelf zien erachter te komen hoe we over de schreef zijn gegaan, je kunt de weg ontdekken op de latente emotionele en spirituele reis. Door het ontwikkelen van bewustzijn, herkaderen van ervaringen, neemt Pauline Laumans je mee op een snelle manier naar welbevinden, naar een rijk en authentiek geestelijk leven. Ik hou van het werk en uw aanpak.'
  Frederic Colier, beloond New Yorkse filmmaker, toneelschrijver, romanschrijver en musicus

 • Geen geheimen of verborgen waarheden meer. De essentie vertelt haar eigen verhaal. Het is anders dan het traditionele en toch zo eenvoudig in benadering. Deze verhalen kunnen een stimulans bieden om je leven in evenwicht te brengen. De conclusies na elk verhaal kunnen een leidraad voor het dagelijks leven zijn. Het is een boek voor de lezer die op zoek is naar antwoorden op levensvragen.

  Waarom dit boek uniek is
  Het gaat over de essentie van de natuur die in staat is ons te leren en uit te leggen wat we moeten weten. Daarom communiceren we met de energie, stellen vragen en luisteren we naar de antwoorden. We beleven de wereld via onze ogen als een onderdeel van de omgeving. Het is onze waarheid en het kan worden gecomplementeerd met de omgeving en de waarheid van de wereld van energie.

  Aanbevelingen
  'Terwijl kinderen in de Westerse Wereld hun IPod, mobieltjes en persoonlijke ruimte koesteren, zijn de auteurs van het boek 'Karmische Spiegels' zoekende naar hun innerlijke kind dat nog steeds spontaniteit, zuiverheid en intuïtieve wijsheid kent.'
  Yvonne Kroonenberg (psychologe, columnist en schrijver van humorvolle boeken over man-vrouw thema's)

  'Het boek 'Karmische Spiegels' doordrong mij van werkelijk weten dat alle leven op aarde, vlo of vlieg, paard of mens, alles, alleen de essentie van het bestaan kan bereiken als er recht is op specifieke eigenheid. En dat ook ik dat zo vaak doorkruis voor mijn eigen namaakgeluk. Dit boek gaf me dat laatste noodzakelijke zetje: Het overwinnen van mijn schone schijn. Ik ga er nu echt mee aan het werk en ik wed dat je als lezer dat ook gaat doen.
  'Helly en Martin Gaus (hondenpsycholoog, Tv-presentator en schrijver)

  'Geboeid heb ik Grafheuvels in Drenthe en Anatomisch Laboratorium en Museum gelezen en voel mij aangetrokken tot de filosofie die zo veel echter en oorspronkelijker is dan wat er door de jaren van geworden is. Veel succes met het boek.'
  Dick Bruna (auteur van de boeken en tekenaar van de afbeeldingen van Nijntje, tweemaal Koninklijk onderscheiden)

  'Karmische Spiegels' prikkelt je zintuigen en ontwaakt je geest om te kijken, lezen en aandacht te besteden en er blij van te worden!
  'De auteurs zijn ervaren intuïtieve personen en zijn verhalen vertellers. Ze delen verhalen, van diep leren voor de hele mensheid, als observanten kijkend naar het leven en de lessen vastleggend van de karakters in elk verhaal. Deze manier van kijken laat het emotionele drama van de verhalen eruit en stelt je in staat de karmische lessen te begrijpen zoals de patronen van de karakters van de personages laten zien. Je wordt geïntrigeerd door hoe de personages hun problemen oplossen en bewust worden door levenservaringen en het leven ten volste te leven of bepaalde ervaringen of relaties afsluiten. Andere verhalen betreffen interactie met dieren en je zult ontdekken hoe de auteurs de dieren helpen met behulp van hun empathie en intuïtie. De auteurs verlokken jouw verbeelding en openen jouw ogen voor nieuwe mogelijkheden die veel mensen nu beleven.
  'Dr. Caron Goode (psychologe en schrijfster van bekroonde boeken)

  'Je hebt veel kennis van Zijn, veel energiewerk dat jij hebt is onderrichtend. Jouw boeken zullen veel deuren openen.'
  Steve Rother (auteur en oprichter van 'Lightworker' en 'Beacons of Light')

 • Dit boek is een vervolg op de vorige boeken en geeft uitleg over de transformatieprocessen van de mens.
  Ook dit boek is weer bedoeld om je te inspireren en te motiveren je eigenlevenspad te gaan.
  Het boek beschrijft een tijdspanne van ongeveer 50.000 jaar, waardoor er zicht is op herhalende patronen.
  Het lijkt erop dat de mensheid met zijn rug naar de toekomst en met zijn gezicht naar het verleden blijft staan. Hierdoor blijft de mens herhalen en wentelt zich in steeds dikkere lagen om maar vooral in een schijnwerkelijkheid te blijven.
  Ze raken daardoor steeds meer kwijt van hun verbinding met zichzelf en het doel van het leven.
  Dit boek beschrijft naast het herhalingspatroon ook de ontwikkelingsstadia die het gemakkelijk en motiverend maken om je levensweg te volgen en uit herhalingen te stappen.

  Drie fasen:
  1. Basisinformatie met daarin uitleg over de gelovenden, de vragenden en de wetenden
  2. Van Kikkervis tot Kikker
  3. Het hele concept van Kikkervis tot Prins (9 stappen van onbewust onbekwaam naar Mega Intutief)

empty