• Deze Nicholas Sparks-klassieker is nu eindelijk in Nederlandse vertaling verkrijgbaar Drie jaar na de scheiding van Ronnies ouders vindt haar moeder dat Ronnie en haar broer een zomer bij hun vader moeten doorbrengen. Voorheen een succesvol concertpianist, slijt hun vader nu zijn dagen in Wilmington, een rustig dorpje aan het strand, waar hij zijn tijd steekt in het maken van kunst voor de plaatselijke kerk. Ronnie is nog steeds boos om het vertrek van haar vader. Ze keert zich van hem af en verkent in haar eentje de omgeving. Op het strand ontmoet ze Will Blakelee, die als vrijwilliger bij het aquarium werkt. In eerste instantie moet Ronnie niks van zijn versierpogingen weten, tot hij haar helpt met het beschermen van de schildpadeieren op het strand. Langzaam bloeit er toch iets op, maarde zorgeloze zomerliefde lijkt gedoemd wanneer van zowel Ronnies vader als van Will een groot geheim aan het licht komt.In de pers`Wat het meest beklijft zijn de diepmenselijke empathie van de auteur en de vele levensinzichten die hij zijn personages meegeeft.' Noordhollands Dagblad`Een prachtig boek met aardige en duistere personages, verborgen geheimen en een geweldige dramatische climax.' Novelicious.com`Sparks' romans werken ontspannend.' The Boston Globe

 • Als Noah Calhoun na de Tweede Wereldoorlog van het front terugkeert naar North Carolina probeert hij de oorlog achter zich te laten. Hij stopt al zijn energie in de restauratie van een oud plantagehuis. Dit huis herbergt zijn mooiste herinneringen en zittend op zijn veranda denkt hij terug aan het meisje van wie hij eens zoveel hield. De mooie Allie Nelson is inmiddels verloofd met een rijke advocaat, maar kan de jongen aan wie ze haar hart zo lang geleden verloor nog altijd niet vergeten. Heeft hun liefde de tijd doorstaan? The Notebook werd verfilmd met o.a. Ryan Gosling in de hoofdrol en is inmiddels uitgegroeid tot een ware klassieker die door romantische zielen over de hele wereld in het hart is gesloten. [bio] Nicholas Sparks is de auteur van talloze bestsellers, waaronder Message in a Bottle, Dear John en The Lucky One en kan met recht een van de meest geliefde verhalenvertellers ter wereld worden genoemd. Zijn boeken zijn naar meer dan dertig talen vertaald en maar liefst acht van zijn romans, waaronder zijn nieuwste roman Safe Haven, werden met groot succes verfilmd. Sparks woont in North Carolina met zijn vrouw en kinderen.

 • Sinds haar scheiding gelooft Theresa Osborne niet meer in de liefde. Als ze tijdens een strandvakantie een fles op het strand vindt met daarin een prachtige liefdesbrief, gericht aan ene Catherine en enkel ondertekend met `Garett, wordt ze echter geraakt door de hartstocht die uit de woorden spreekt. Theresa gaat op zoek naar de mysterieuze afzender van de brief. Het wordt een zoektocht naar een bijzondere man en een nieuwe liefde die haar leven voorgoed zullen veranderen. Message in a Bottle werd met veel succes verfilmd met Kevin Kostner en Robin Wright in de hoofdrollen. [bio] Nicholas Sparks is de auteur van talloze bestsellers, waaronder The Notebook, Dear John en The Lucky One en kan met recht een van de meest geliefde verhalenvertellers ter wereld worden genoemd. Zijn boeken zijn naar meer dan dertig talen vertaald en maar liefst acht van zijn romans, waaronder zijn nieuwste roman Safe Haven, werden met groot succes verfilmd. Sparks woont in North Carolina met zijn vrouw en kinderen.

 • The longest Ride

  Nicholas Sparks

  Ira Levinson is eenennegentig, heeft een zwakke gezondheid en woont alleen. Als hij na een auto-ongeluk gewond in een verlaten berm ligt en bijna het bewustzijn verliest, verschijnt plotseling zijn overleden vrouw Ruth naast hem. Ira weet dat ze er niet echt is, maar klampt zich vast aan haar herinnering.
  Een paar kilometer daarvandaan ontmoet Sophia bij een ­rodeo de jonge cowboy Luke. Hij lijkt in niets op de verwende jochies die ze van school kent; door hem vangt ze een glimp op van een spannende wereld waarin overleven en ­succes ­allesbepalend zijn. Ze worden verliefd en Sophia begint te ­dromen van een gezamenlijke toekomst, maar Luke draagt een groot geheim met zich mee.
  Ira en Ruth. Sophia en Luke. Twee stellen die weinig met ­elkaar gemeen hebben en die worden gescheiden door levensjaren en -ervaring. En toch komen hun levens op een onverwachte manier samen...

 • The choice (De keuze)

  Nicholas Sparks

  • Boekerij
  • 10 Januari 2016

  Travis Parker heeft alles wat hij maar kan wensen: een leuke baan, goede vrienden en een prachtig huis. Hij geniet met volle teugen van het leven en is ervan overtuigd dat een relatie hem alleen maar in de weg zou staan. Tot Gabby Holland naast hem komt wonen.
  Travis doet zijn best contact met haar te krijgen, maar de mooie Gabby lijkt er niet van gediend. Ondanks al haar afwijzingen, en ondanks de aanwezigheid van Gabby's vriend, probeert Travis dicht bij haar te komen. Zijn koppige pogingen zijn het begin van een emotionele reis die geen van beiden had kunnen voorzien en hun confronteert met de hartverscheurende vraag: hoe ver kan en mag je gaan in de hoop op liefde?

 • De ontmoeting

  Nicholas Sparks

  • Boekerij
  • 16 Januari 2017

  Nicholas Sparks noemt De ontmoeting een van zijn persoonlijkste boeken
  Het leven van Miles Ryan lijkt te eindigen op de dag dat zijn vrouw dodelijk verongelukt. Maar Miles moet voor Jonah zorgen, zijn negenjarige zoon, en zijn plicht vervullen als sheriff in het stadje New Bern in North Carolina.
  Jonah krijgt problemen op school en zo ontmoet Miles Sarah Andrews, de aantrekkelijke schooljuf van Jonah. Misschien komt het door haar eigen emotionele wonden dat Sarah de pijn herkent in de ogen van vader en zoon. Langzaam groeit er een band en voor het eerst sinds jaren kan Miles weer lachen. Tot hun liefde zwaar op de proef wordt gesteld door het schokkende geheim dat Sarah met zich meedraagt.
  De pers over de boeken van Nicholas Sparks
  `Zijn verhalen zijn ervoor gemaakt om te worden verteld aan het grote publiek.' Cultuurbewust.nl
  `Sparks' boeken zitten vol diepe emoties en onver wachte wendingen.Tranen gegarandeerd.' People
  `Ontroerend, goed geschreven en extreem romantisch.' Booklist

 • De bruiloft

  Nicholas Sparks

  • Boekerij
  • 16 Januari 2017

  De bruiloft is een vervolg op het door iedereen geliefde The Notebook
  Wilson Lewis is zijn trouwdag vergeten, en als hij heel eerlijk tegen zichzelf is moet hij na dertig jaar helaas toegeven dat de romantiek uit zijn huwelijk is verdwenen. Toch houdt Wilson nog zielsveel van zijn vrouw Jane. En hij beseft dat hij iets moet doen om haar hart opnieuw te veroveren.
  Maar Wilson is niet zo goed in het uiten van zijn emoties. Hoe kan hij Jane weer verliefd op hem laten worden? Houdt zij eigenlijk nog wel van hem? Geïnspireerd door de aanstaande bruiloft van zijn dochter, zet Wilson alles op alles en verzint een prachtige list.
  De pers over de boeken van Nicholas Sparks
  `Heerlijke feelgoodboeken waar je direct verliefd op wordt.' The Guardian
  `Wat een mooi en teder liefdesverhaal. Nicholas Sparks moet wel de meest romantische echtgenoot van Amerika zijn.' Ladies Home Journal
  `Je zult dit boek met een diepe zucht van tevredenheid dichtslaan.' Publishers Weekly

 • De thuiskomst

  Nicholas Sparks

  • Boekerij
  • 30 September 2016

  Nicholas Sparks is de onbetwiste koning van de meeslepende liefdesroman
  Adrienne Willis is verdoofd van verdriet omdat haar man haar heeft verlaten voor een jongere vrouw. Zij zoekt een paar dagen rust bij een vriendin die in het charmante kustplaatsje Rodanthe een hotel bezit.
  Daar ontmoet Adrienne dokter Paul Flanner. Ook hij is naar Rodanthe gekomen om aan een pijnlijk verleden te ontsnappen. Terwijl een zware storm over Rodanthe raast, vinden Adrienne en Paul troost bij elkaar. Twee gekwetste mensen die zich onverwacht intens tot elkaar voelen aangetrokken. De sterke gevoelens die zij voor elkaar koesteren zullen de rest van hun leven voor altijd beïnvloeden.
  De pers over de boeken van Nicholas Sparks:
  `Zijn verhalen zijn ervoor gemaakt om te worden verteld aan het grote publiek.' Cultuurbewust.nl
  `Sparks' boeken zitten vol diepe emoties en onverwachte wendingen. Tranen gegarandeerd.' People
  'Ontroerend, goed geschreven en extreem romantisch.' Booklist
  `Heerlijke feelgoodboeken waar je direct verliefd op wordt.' The Guardian

 • Wij twee

  Nicholas Sparks

  • Boekerij
  • 2 Augustus 2017

  Opnieuw een prachtige roman van de bestsellerauteur van onder andere The Notebook, Safe Haven en The Longest Ride
  Russell Green is pas tweeëndertig, maar hij heeft alles: een fantastische vrouw, een lieve zesjarige dochter, een succesvolle carrière in de reclame en een prachtig huis in Charlotte, North Carolina. Hij leeft een droomleven, waarin zijn huwelijk met de betoverende Vivian centraal staat. Maar deze schitterende buitenkant begint langzaam barstjes te vertonen...
  Niemand is verbaasder dan Russell als zijn leven compleet op zijn kop wordt gezet. Binnen een paar maanden verliest hij zijn baan en zijn vrouw en moet hij alleen voor zijn jonge dochter zorgen terwijl hij probeert te wennen aan zijn nieuwe situatie. Als alleenstaande vader gaat hij op zoek naar een nieuw bestaan - en dat zal hem hevig op de proef stellen.
  De pers over de boeken vanNicholas Sparks
  `Nicholas Sparks weet hoe hij de juiste snaar moet raken.' Daily Mail
  `Ontroerend, goed geschreven en extreem romantisch.' Booklist
  `Heerlijke feelgoodboeken waar je direct verliefd op wordt.' The Guardian

 • Op het eerste gezicht

  Nicholas Sparks

  • Boekerij
  • 15 Februari 2018

  Meeslepend verhaal over liefde, verraad en obsessie - prachtige roman van bestsellerauteur Nicholas Sparks nu voor EUR 7,50
  Er zijn drie dingen die Jeremy Marsh had gezworen nooit te doen: New York verlaten; zijn hart opnieuw aan iemand verliezen nadat hij ternauwernood zijn eerste huwelijk overleefde; en, het belangrijkste, vader worden. Nu woont Jeremy in Boone Creek, een klein stadje in North Carolina, is hij getrouwd met Lexie, de vrouw van wie hij houdt, en verwachten ze een dochtertje.
  Maar net als zijn leven in heerlijk rustig vaarwater terecht lijkt te zijn gekomen, krijgt hij een mysterieus en verontrustend e-mailbericht dat zijn relatie volkomen op zijn kop zet. Wonden waarvan hij dacht dat ze geheeld waren, worden weer geopend en Jeremy beseft dat zijn oude leven dichterbij is dan hij denkt.
  Eerder verschenen onder de titel Een stralend liefdesvuur.
  De pers over de boeken van Nicholas Sparks
  `Het beste aan het lezen van een roman van Sparks is dat je keer op keer de kans krijgt verliefd te worden.' The Guardian
  `Sparks' romans zijn zo ontspannend.' The Boston Globe
  `Nicholas Sparks weet hoe hij de juiste snaar moet raken.' Daily Mail
  `Ontroerend, goed geschreven en extreem romantisch.' Booklist
  `Sparks' boeken zitten vol diepe emoties en onverwachte wendingen. Tranen gegarandeerd.' People

 • Je bent nooit alleen

  Nicholas Sparks

  • Boekerij
  • 12 Februari 2018

  Meeslepend verhaal over liefde, verraad en obsessie - prachtige roman van bestsellerauteur Nicholas Sparks nu voor EUR 7,50
  Julie is al jong weduwe geworden en is bang om opnieuw door de liefde gekwetst te worden. Toch begint ze langzaam te vallen voor de charmante Richard. Hij voelt zich duidelijk tot haar aangetrokken, maar Julies gevoelens voor haar beste vriend Mike zorgen voor twijfel. Hij is het tegenovergestelde van Richard: grappig, trouw, en absoluut niet charmant.
  Beide mannen hebben wel iets en alle twee zouden ze Julie gelukkiger kunnen maken dan ze in jaren is geweest. Maar dan zet een op het eerste gezicht onschuldige beslissing een reeks fatale gebeurtenissen in gang. Julie moet vechten voor haar leven als jaloezie omslaat in dodelijke hartstocht.
  De pers over de boeken van Nicholas Sparks
  `Het beste aan het lezen van een roman van Sparks is dat je keer op keer de kans krijgt verliefd te worden.' The Guardian
  `Sparks' romans zijn zo ontspannend.' The Boston Globe
  `Nicholas Sparks weet hoe hij de juiste snaar moet raken.' Daily Mail
  `Ontroerend, goed geschreven en extreem romantisch.' Booklist
  `Sparks' boeken zitten vol diepe emoties en onverwachte wendingen. Tranen gegarandeerd.' People

 • Leven voor de liefde

  Nicholas Sparks

  • Boekerij
  • 16 September 2018

  Opnieuw een prachtige roman van de bestsellerauteur van onder andere The Notebook en Message in a Bottle
  Hope Anderson staat op een kruispunt in haar leven: haar relatie is op een dood spoor terechtgekomen en haar vader blijkt te lijden aan de vernietigende ziekte ALS. Om tot rust te komen en alles op een rijtje te kunnen zetten, trekt ze zich voor een tijdje terug in het familiehuis in Sunset Beach.
  Daar ontmoet ze Tru Walls, een man die sinds de traumatische dood van zijn moeder in het reine probeert te komen met zijn familieverleden en moet zien te achterhalen wie en waar zijn vader is. Hope en Tru voelen zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken, maar staan al snel voor een onmogelijke, hartverscheurende keuze: die tussen hun familie en hun persoonlijke geluk.
  DE PERS OVER DE BOEKEN VAN NICHOLAS SPARKS
  `Nicholas Sparks weet hoe hij de juiste snaar moet raken.' Daily Mail
  `Sparks heeft een talent om te raken aan wat ons menselijk maakt.' Irish Independent
  `Zijn verhalen zijn ervoor gemaakt om te worden verteld aan het grote publiek.' Cultuurbewust.nl
  `Sparks' boeken zitten vol diepe emoties en onverwachte wendingen. Tranen gegarandeerd.' People
  `Ontroerend, goed geschreven en extreem romantisch.' Booklist
   

 • The Lucky One werd verfilmd met Zac Efron en Taylor Schilling in de hoofdrollen
  `Zet je tissuebox maar klaar, want tranen gegarandeerd!' ????? Chicklit.nl
  Als marinier Logan Thibault tijdens een missie in Irak een foto vindt van een glimlachende jonge vrouw, stopt hij die in zijn zak om hem terug te kunnen geven aan de rechtmatige eigenaar. Maar zolang niemand zich meldt, houdt hij de foto bij zich. Na een tijdje begint het Logan op te vallen dat hij meer geluk heeft dan anders: hij wint het ene na het andere spelletje poker, en bij een hevig gevecht komen twee collega's om, maar blijft hij gespaard. Zou de foto werken als een soort geluksamulet?
  Terug in Colorado kan Logan de foto - en de vrouw die erop staat - maar niet uit zijn hoofd zetten en hij besluit haar te gaan zoeken. Als hij haar vindt, wordt hij totaal overrompeld door de enorme aantrekkingskracht die hij voelt. Elizabeth, een kwetsbare maar sterke gescheiden moeder van een zoontje, is zonder twijfel de vrouw van zijn dromen. Ze krijgen een gepassioneerde, stormachtige relatie, maar Logan zwijgt over het bestaan van de foto. Die beslissing zal hij al snel betreuren, want als de waarheid aan het licht komt, zijn de gevolgen niet te overzien.
  De pers over de boeken van Nicholas Sparks
  `Wat het meest beklijft zijn de diepmenselijke empathie van de auteur en de vele levensinzichten die hij zijn personages meegeeft.' Noordhollands Dagblad
  `Een prachtig boek met aardige en duistere personages, verborgen geheimen en een geweldige dramatische climax.' Novelicious.com
  `Een van de mooiste dingen aan het lezen van een roman van Sparks is... dat je elke keer de kans krijgt om opnieuw verliefd op hem te worden.' The Guardian

 • De terugkeer

  Nicholas Sparks

  • Boekerij
  • 8 September 2020

  Van de boeken van Nicholas Sparks zijn wereldwijd 100 miljoen exemplaren verkocht.Als Trevor Benson in Afghanistan zwaargewond raakt bij een grote explosie buiten het ziekenhuis waar hij werkt als orthopedisch chirurg, wordt hij teruggestuurd naar de VS. Het vervallen huis in New Bern dat hij van zijn grootvader heeft geërfd, lijkt hem een goede plek om te herstellen. Terwijl hij de bijenkorven van zijn grootvader verzorgt en zich klaarmaakt voor een medische bijscholing, ontmoet hij de mysterieuze Natalie Masterson. Hoewel er vanaf de eerste ontmoeting een onmiskenbare connectie is, blijft zij frustrerend afstandelijk, waardoor Trevor twijfelt of ze misschien iets te verbergen heeft.Een andere factor die zijn verblijf compliceert, is de aanwezigheid van Callie, een norse tiener die in een woonwagenkamp woont. Trevor komt erachter dat het meisje ooit bevriend was met zijn grootvader en hij hoopt dat ze wat licht kan laten schijnen op de nooit opgehelderde omstandigheden rond diens dood, maar ze lijkt weinig te weten. Totdat een crisis ervoor zorgt dat de ware aard van Callies verleden boven tafel komt. Bij zijn pogingen de geheimen van Natalie en Callie te ontrafelen, zal Trevor de ware betekenis van liefde en vergeving leren kennen.

 • Lieve John

  Nicholas Sparks

  `Nicholas Sparks weet hoe hij de juiste snaar moet raken.' Daily Mail
  John Tyree weet niet wat hij met zijn leven en zijn toekomst wil en stopt met school om in het leger te gaan. Tijdens een weekendverlof ontmoet hij de idealistische studente Savannah Curtis en verliest hij zijn hart volkomen aan haar. Na verloop van tijd zijn ze zo zeker van hun liefde dat ze willen trouwen zodra Johns diensttijd erop zit.
  Maar dan slaat het noodlot toe, voor hen en voor vele Amerikanen: de aanslagen van 11 september zetten ieders leven op zijn kop en John voelt zich verplicht zijn diensttijd te verlengen. Het duurt zo lang voor John terugkeert, dat Savannah verliefd wordt op iemand anders en met hem trouwt. John blijft achter met een gebroken hart en de grootste uitdaging van zijn leven: Savannah is voor hem nog steeds de enige ware en hij zal zijn leven zonder haar weer zin moeten zien te geven.
  De pers over de boeken van Nicholas Sparks
  `Wat het meest beklijft zijn de diepmenselijke empathie van de auteur en de vele levensinzichten die hij zijn personages meegeeft.' Noordhollands Dagblad
  `Sparks heeft een talent om te raken aan wat ons menselijk maakt.' Irish Independent
  `Sparks' boeken zitten vol diepe emoties en onverwachte wendingen. Tranen gegarandeerd.' People

 • Twee meeslepende titels van de meester van de ontroerende romans in één band
  The Choice
  Travis wil heel graag in contact komen met de mooie Gabby, maar zij lijkt er niet van gediend. Ze wijst hem keer op keer af en Travis' koppige pogingen zijn het begin van een emotionele reis die hen confronteert met de hartverscheurende vraag: hoe ver kan en mag je gaan in de hoop op liefde?
  The Longest Ride
  Als Ira na een auto-ongeluk bijna het bewustzijn verliest, ziet hij zijn overleden vrouw Ruth staan. Ira weet dat ze er niet echt is, maar klampt zich vast aan haar herinnering. Tegelijkertijd ontmoet Sophia de jonge cowboy Luke. Ze worden verliefd, maar Luke draagt een groot geheim met zich mee. Ira en Ruth; Sophia en Luke - hun levens komen op een onverwachte manier samen...
  De pers over de boeken van Nicholas Sparks
  `Sparks' boeken zitten vol diepe emoties en onverwachte wendingen. Tranen gegarandeerd.' People
  `Heerlijke feelgoodboeken waar je direct verliefd op wordt.' The Guardian
  `Je zult dit boek met een diepe zucht van tevredenheid dichtslaan.' Publishers Weekly

 • Het kleine stadje Southport in North Carolina wordt opgeschud door de komst van een mysterieuze vrouw. De mooie Katie lijkt vastbesloten zich aan niemand te binden. Tot ze Alex ontmoet, een weduwnaar met een goed hart en twee jonge kinderen. Katie begint zich tegen beter weten haar hart aan Alex te verliezen. Maar ze heeft haar verleden niet zomaar achter zich gelaten. Ze zal moeten kiezen: de geborgenheid van Southport of een veilig leven zonder liefde…

 • The best of Me

  Nicholas Sparks

  • Boekerij
  • 31 Augustus 2014

  In het voorjaar van 1984 vielen scholieren Amanda Collier en Dawson Cole als een blok voor elkaar. Hoewel ze volstrekte tegenpolen waren, leek hun liefde sterker dan de harde realiteit van hun levens in het kleine stadje Oriental, North Carolina. Maar in de zomer van hun laatste schooljaar werd het jonge stel uit elkaar gedreven door een ingrijpende gebeurtenis die hun levens in tegengestelde richtingen stuurde.
  Vijfentwintig jaar later komen Amanda en Dawson terug naar Oriental voor de begrafenis van Tuck Hostetler, hun oude mentor. Tijdens dat ene weekend in hun geboorteplaats rakelen de ex-geliefden pijnlijke herinneringen op en realiseren ze zich dat de dromen uit hun schooltijd nooit zijn uitgekomen. Samen proberen ze uit te zoeken of hun verloren liefde sterk genoeg is om het verleden terug te draaien.

 • Safe Haven (Veilige haven)
  Het kleine stadje Southport in North Carolina wordt opgeschud door de komst van een mysterieuze vrouw. De mooie Katie lijkt vastbesloten zich aan niemand te binden, tot ze Alex ontmoet, een weduwnaar met twee jonge kinderen. Katie begint tegen beter weten in haar hart aan Alex te verliezen, maar ze heeft haar verleden niet voor niets achter zich gelaten. Ze zal moeten kiezen: de geborgenheid van Southport of een veilig leven zonder liefde. Kan ze accepteren dat in de diepste dalen alleen ware liefde een veilige haven biedt?
  The Best of Me (Het beste van mij)
   
  In het voorjaar van 1984 vielen scholieren Amanda Collier en Dawson Cole als een blok voor elkaar. Hoewel ze volstrekte tegenpolen waren, leek hun liefde sterker dan de harde realiteit van hun levens, tot een ingrijpende gebeurtenis het jonge stel uit elkaar dreef. Vijfentwintig jaar later komen Amanda en Dawson terug naar Oriental voor de begrafenis van Tuck Hostetler, hun oude mentor. Samen proberen ze uit te zoeken of hun verloren liefde sterk genoeg is om het verleden terug te draaien.

 • Zie mij

  Nicholas Sparks

  Gevoelig en romantisch, en met een spannend plot dat je meesleurt tot de laatste bladzijde
  Wanneer Colin Hancock een tweede kans krijgt, grijpt hij die met beide handen aan. Zijn turbulente verleden laat hij achter zich. Hij probeert zijn leven op de rails te houden en richt zich op het behalen van zijn lesbevoegdheid. Het laatste waar hij naar op zoek is, is een relatie.
  Maria Sanchez is ogenschijnlijk het toonbeeld van succes: ze heeft aan een prestigieuze universiteit rechten gestudeerd en werkt bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Maar ze heeft een traumatische gebeurtenis meegemaakt, waardoor ze gedwongen was uit haar geboortestad te verhuizen, en diep vanbinnen twijfelt ze over alles wat ooit zeker was.
  Als Colin en Maria elkaar ontmoeten, veranderen hun levens voorgoed. Ze groeien tegen alle verwachtingen in steeds meer naar elkaar toe, maar dan wordt Maria geconfronteerd met haar verleden. Is hun liefde sterk genoeg?
  De pers over de boeken van Nicholas Sparks
  `Een van de mooiste dingen aan het lezen van een roman van Sparks is... dat je elke keer de kans krijgt om opnieuw verliefd op hem te worden.' The Guardian
  `Sparks' romans werken ontspannend.' The Boston Globe
  `Nicholas Sparks weet hoe hij de juiste snaar moet raken, en dat bewijst hij weer met dit dubbele liefdesverhaal.' Daily Mail

 • Wie kan de krachten van de liefde weerstaan?
  Landon Carter is zeventien jaar oud en geniet met volle teugen van het leven: sporten, feesten en flirten met meisjes... wat kan een jongen van zijn leeftijd nog meer wensen? Het verschil met de verlegen, teruggetrokken Jamie Sullivan zou niet  groter kunnen zijn, ook al zijn ze leeftijdgenoten en zitten ze op dezelfde school.
  Maar het lot brengt hen onverwacht samen, als ze door een samenloop van omstandigheden samen naar het jaarlijkse schoolbal gaan. Dat is het begin van een hartverscheurende tijd vol liefde en verlies, want Jamie heeft een verpletterend geheim en als Landon daar achter komt, zijn de onschuldige jeugdjaren onherroepelijk voorbij...

 • De redding

  Nicholas Sparks

  Als je niemand meer vertrouwd, kun je de liefde dan weer toelaten?
  Denise Holton is een jonge, alleenstaande moeder. Haar zoontje Kyle heeft een ernstige leerstoornis: hoewel hij vier jaar is, kan hij nog nauwelijks praten. Denise zet alles opzij voor haar kind en om hem zo goed mogelijk te begeleiden heeft ze gekozen voor een teruggetrokken bestaan.
  Als Denise en Kyle tijdens een noodweer een auto-ongeluk krijgen, worden ze gered door Taylor McAden. Taylor weet als eerste een bres te slaan in de muur die Denise om zichzelf en haar kind heeft opgetrokken, maar naarmate hun relatie serieuzer wordt, sluit Taylor zich steeds meer voor haar af. Wat is er in Taylors verleden gebeurd dat hij de liefde niet meer durft toe te laten in zijn hart en in zijn leven?

 • Met hart en ziel

  Nicholas Sparks

  Is er een groter mysterie denkbaar dan de liefde?
  Jeremy Marsh is wetenschappelijk journalist en mede daardoor sceptisch op het professionele af. Als hij de opdracht krijgt om af te reizen naar een dorpje waar een aantal mysterieuze en misschien wel bovennatuurlijke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, verwacht hij dan ook geen buitengewone dingen aan te treffen.
  Maar dan ontmoet hij Lexie, bibliothecaresse en de kleindochter van de zelfverklaarde, maar onbetwiste helderziende van het dorp. Samen proberen ze het mysterie op te lossen, en terwijl spookachtige ervaringen worden afgewisseld door momenten van diepe passie, moet Jeremy langzamerhand toegeven dat er meer is tussen hemel en aarde en dat er geen groter raadsel is dan de liefde...
  DE PERS OVER NICHOLAS SPARKS
   
  /> `Wat het meest beklijft zijn de diepmenselijke empathie van de auteur en de vele -levensinzichten die hij zijn personages meegeeft.' ­Noordhollands Dagblad
   
  `Zet je tissuebox maar klaar, want tranen gegarandeerd!' ????? Chicklit.nl
   
  `Een prachtig boek met -aardige en duistere personages, verborgen geheimen en een geweldige dramatische climax.' Novelicious.com

empty