• Een boek met het dertigersdilemma als thema. Als Eva bijna dertig wordt en zwanger is van haar eerste kind, vindt ze een brief waarin ze eeuwige trouw aan Vince belooft als ze op hun dertigste nog vrijgezel zijn. Single is Eva duidelijk niet meer, maar hij...? Hoe had haar leven eruit gezien als ze op hem had gewacht? Het is een vraag die ze niet meer uit haar hoofd kan zetten...

  Over de romans van Nanda Roep:
  Viva Mama: 'Heerlijk!'
  Chicklit.nl: 'Met sprankelende humor geschreven.'
  Ze.nl: 'Een schot in de roos.'

  Nanda Roep heeft ruim 50 kinderboeken gepubliceerd. Ze is presentatrice van het KRO Kindertijd-programma, 'Mijn eigen boek', dat met regelmaat wordt uitgezonden op zowel Ned 1 als Ned 3. Daarnaast is ze singer/songwriter van kinderliedjes die via iTunes worden verkocht. Een enkele keer schrijft ze een heerlijke, lekkere roman voor volwassenen. 'Twijfelgeval Eva' is haar debuutroman.
  Nanda Roep is eigenaar van uitgeverij Nanda, waarvan cabaretier Silvester de vaste tekenaar is.

  Nanda Roep is actief op Hyves, Facebook, LinkedIn en Twitter. Website: www.nandaroep.nl

 • Een nieuw boek in deze geliefde serie voor 8-12 jaar. Plaza Patatta gaat op reis, en wel naar Parijs! Er gebeuren vreemde dingen, Luna en Lotte zetten alles op alles om zichzelf te redden - en intussen leren ze veel over deze prachtige stad!

  Op de website van deze vrolijke serie (www.plazapatatta.nl) vind je vele kleur- en knutselplaten. Maar ook muziek, filmpjes, moppen en zelfs een paar gratis leesboekjes. Plus natuurlijk de heerlijke kinderkook-recepten. Smul mee met Plaza Patatta!

 • Bitter & glamour

  Nanda Roep

  Voor Manouk komt de droom uit om getrouwd te zijn met een beroemde artiest. Haar man Michiel scoort een nummer 1-hit! Maar dan blijkt de keerzijde van de roem.
  En dat, terwijl ze net hun tweede dochter hebben gekregen - dat is al moeilijk genoeg.
  Manouk wil haar man steunen, maar dreigt te bezwijken onder de lasten van het jonge gezin. Hoe redt ze zichzelf én haar huwelijk?
  Bitter en glamour is een heerlijk 'feel good'-boek, waarin iedere multi-taskende vrouw zich lachend zal herkennen!
  Viva Mama: 'Heerlijk!'

 • Ook geliefd worden moet je aankunnen. Bianca kon dat niet. 'Beseffen de mensen die zich zo moeiteloos in relaties storten dat wel, dat ze daarmee iets waardevols kunnen?'
  Nu ze 40-something is, schrijft Bianca haar levensverhaal aan haar tienerdochter. Terwijl ze de zinnen op papier zet, komt ze langs pijnlijke momenten, bijzondere inzichten en onbegrijpelijke conflicten. Zaken die binnen veel families voor spanningen en oplopende frustraties zorgen.

  In haar derde roman mengt Nanda Roep, oud-journaliste (Viva, Trouw), kinderboekenschrijfster en nu ook uitgeefster, een lach met een traan. Het gaat over de loop van het leven, de liefde, de invloed van familiebanden en het belang van eigen verantwoordelijkheid.

 • 'Koningsland' is een avontuur in de ruimte en vertelt een ongelooflijk verhaal. Het is fantasie en fantasy. Vriendschap en kwaad. Hoe een jongen opgroeit tot man.
  De elfjarige Timon moet op de vlucht voor de vreselijke Shaytan die zijn kasteel bestormen. Hier begint zijn koningsdrama langs zeven planeten, waar overal een van de zeven zonden centraal staat. Het ruimte avontuur van Timon is verrassend, bloedstollend, liefdevol en brutaal.
  Voor 'Koningsland' gebruikt schrijfster Nanda Roep alle genres die ze de afgelopen zeventien jaar heeft bestudeerd. Cabaretier Silvester is aangetreden als co-auteur en maakt deze coming of age compleet.
  "Koningsland heeft de fantasie van Harry Potter en lijkt er tegelijk totaal niet op." (bangersisters.nl)

 • Dik, druk en dronken

  Nanda Roep

  Na een leven vol zorg vindt een vrouw zich terug: dik, druk en dronken...

  Hoofdpersoon Janine was in haar leven druk met eerst de sportcarrière van haar broer, toen de loopbaan van haar partner (architect) en daarna de zorg voor haar kinderen. Als veertiger
  vindt ze zichzelf terug: dik, druk en dronken.
  Nu gooit ze het roer om. Met alle gevolgen van dien.

 • In 'Paardengevaar' mogen Luna en Lotte mee op een paardentocht met Camil. Het lijkt allemaal vrolijk en rustig te beginnen, maar dan blijkt dat Camil een vriend meeneemt, Mo. Ziet Camil niet dat Mo niet te vertrouwen is? Het wordt steeds duidelijker dat Luna en Lotte gevaar lopen. Intussen zijn ze diep in de bossen, waar ze niemand nog om hulp kunnen vragen...

 • In De theatergek zien Luna en Lotte een vreemde vrouw in hun stadstheater. Het mens kijkt hun beroemde moeder, de operaster, op een enge manier na. Ze glúúrt, en niet zoals de fans dat normaal gesproken doen! Dan ontdekken ze dat de vrouw hun moeder wil saboteren. Luna en Lotte moeten alles op alles zetten om de show te redden...

  Opnieuw staan achterin het boek drie kinderkookrecepten. Bij `De theatergek worden spelletjes, kleur- en knutselplaten onder kinderen verspreid via social media, met name Hyves. Op iTunes is de Plaza Patatta-cd beschikbaar. Op het youtube-kanaal van Nanda Roep staan diverse muziekclips, voorlees- en kinderkookfilmpjes. De kinderkookrecepten vormen bovendien een rubriek in weekblad Tina.

 • Drie vrouwen, één ongeluk

  Manja is vroeg weduwe geworden en keert terug naar haar roots met haar jonge zoon.
  Ilya's huwelijk blijkt niet te zijn wat ze dacht en die schok komt ze nauwelijks te boven...
  Ineke wil het liefste van alles de relatie met haar zoon en kleindochter herstellen.
  Op het eerste oog delen de vrouwen niets met elkaar, en toch delen ze álles.

  'De schrijfstijl van Nanda Roep is prettig en vlot leesbaar, alsof je met een vriendin op de bank zit te kletsen' - Boekenbijlage.nl


  Over 'Leugens in de lente':

  'Heerlijk boek. Spannend en romantisch tegelijk!'
  - Marieke 't Hart (hoofdredactrice Telegraaf VROUW)

  'Desperate Housewives van eigen bodem. Niets is wat het lijkt"
  - Chantal van Gastel (auteur van o.m. Zwaar verliefd)


  Boekengroep over 'Leugens in de lente':

  'Totaal bevredigd door het eind' - Astrid
  'Je bedenkt steeds iets, maar het gaat iedere keer tóch anders' - Karin
  'Ik had dit plot niet zien aankomen' - Esther
  'Een gezellig boek. Cosy. Ook spannend' - Marjolein
  'Ik ben benieuwd of het moord was, en hoe alle lijnen bijeenkomen' - Margien
  'Het leest lekker weg, pageturner' - Hanneke
  'Heerlijke roman, leest lekker door' - Marij
  'Lekker vlot boek, heerlijk voor een regenachtige dag op de bank' - Karin

 • Thomas en Taleesa

  Nanda Roep

  Een spannend en betoverend boek. 'Thomas en Taleesa' is het prachtige, ontroerende verhaal over een jongen die 'the circle of life' leert kennen. Met recht een topper uit het veelzijdige oeuvre van schrijfster Nanda Roep.

  Nanda Roep neemt je mee naar het ingewikkelde leven van Thomas. Hij wil verkering, maar wordt gepest door Marwin. Dat maakt het nogal lastig om stoer te zijn tegenover Taleesa! Bovendien moet hij elke week op visite bij zijn suffige oude oma.

  Maar dan krijgt zijn leven een magische wendig als hij ín de geschiedenis belandt. Belangrijke momenten uit het leven van zijn oma, beleeft hij méé. Het geeft hem de kracht en het vertrouwen om op de belangrijke momenten in zijn eigen leven, precies het goede te doen...

 • Chanelle's kerstfeest is het derde en laatste deel van de Chanelle-serie die Nanda Roep schreef voor weekblad Tina. Ieder deel is een los, afgerond verhaal. Het zijn vrolijke, romantische boeken voor gezellige tienermeiden. In dit deel dreigt niet alleen Chanelle's kerstfeest, maar ook haar verkering én haar vriendschap in het water te vallen! Chanelle moet alles op alles zetten om haar prettige, rijke leventje te behouden!

 • Een superspannend boek! Zeer geschikt voor de lezers van Plaza Patatta, want dit boek is de vroege voorloper van de geliefde serie. Sabine en Jasper mogen op bezoek bij hun oom in Amerika. Supervet! Totdat blijkt dat er een gevaarlijke gek actief is. Een Serieknokker, die zomaar mensen in elkaar slaat... Het wordt pas echt eng als de broer en zus ontdekken wie die Serieknokker wel is. Ze moeten alles op alles zetten om het vege lijf te redden!
  Inclusief veel informatie over Amerika, plus foto's van de Nederlandse reisfotograaf Ronald de Hommel, die internationaal wordt gepubliceerd.

 • Plaza Patatta is: lezen, muziek, knutselen en koken. Voor iedereen die smult van een spannend verhaal!

  In De verdwenen jongen heeft het restaurant een vreemde gast. Hij snuffelt als een dief rond de boerderij. Wat wil hij? De zussen Luna en Lotte horen een oude legende uit Biesland. Over een jongen die in zee verdween, maar soms nog plotseling opduikt. Het zal toch niet...?

  Nanda Roep heeft ruim 50 kinderboeken gepubliceerd. Ze presenteert het tv-programma Mijn eigen boek bij KRO Kindertijd. Ze schrijft romans en ook liedjes; voor zichzelf en Kinderen voor Kinderen. Voor haar geliefde serie Plaza Patatta heeft ze uitgeverij Nanda opgericht. De komische illustraties worden verzorgd door cabaretier Silvester.

  Over Plaza Patatta:
  Humoristische en tikkeltje spannende verhalen met soms sprookjesachtige elementen, waarin de zussen hun vader proberen te helpen met koken. Het niet alledaagse gezin, beroemde en lieve moeder (operazangeres), gekke en lieve vader die de zussen veel vrijheid geeft, zal tot de verbeelding spreken. Vlot geschreven verhalen in korte hoofdstukken.
  NBD|Biblion

 • Wanneer heb je verkering en wanneer is het vriendschap? Tanja piekert over Lars die zo lief is, waarom wil ze het dan toch met hem uitmaken? Samen met Marjan en Louisa stelt ze de lijst voor 3 x L samen: de lijst voor Lekkere, Leuke en Lieve vriendjes.

 • Hij heet Sandro en als hij zich gedoucht heeft, staan er nog druppeltjes op zijn prachtige rug... Tanja kan haar ogen niet van hem afhouden. Zo heeft ze zich nog nooit gevoeld. Wat nu? Sandro is de broer van haar beste vriendin en die mag het echt niet weten!

 • Zie je wel dat het Rhijnvis Feith een stomme kakschool is! Sinds Tanja Sandro een zoen heeft gegeven, doen de vreselijkste roddels over haar de ronde. En dan weten ze nog niet eens dat ze met Olivier heeft gezoend!

 • Dit is een leren lezen-boek, AVI 5 (groep 4).
  Het is zomer, maar Tessa gaat niet naar zee. Er is geen geld voor vakantie. Papa heeft al het geld opgemaakt. Mama is erg boos op hem. Tessa gaat weg van de ruzie. Op avontuur in de tuin. Hier ziet ze spinnen en een vlinder. En nog iets. Wat glimt daar..?

 • Sable

  Nanda Roep

  Wat gebeurt er als je een illegale allochtoon je vertrouwen geeft..? Schrijfster Nanda Roep heeft in het verleden, begin jaren negentig, een illegale Tunesiër van papieren voorzien. Op deze periode is haar roman Sable gebaseerd.

  Zodra studente Anna de jonge Tunesiër Sable ontmoet, in Utrecht, is het liefde op het eerste gezicht. Maar als illegale allochtoon heeft hij nogal wat nodig, te beginnen bij onderdak in haar studentenkamer. Is Sable verliefd, of veinst hij het vanwege de papieren? Als hij haar na enkele maanden vraagt om mee te gaan op familiebezoek, een reis die zij geheel moet betalen, is haar omgeving gealarmeerd. Anna weet niet wat te doen, is zij bereid dit risico met haar leven te nemen? De reis is al geboekt...


  "Vakkundig geschreven, (h)eerlijk boek over een liefde in de jaren negentig" - Margriet magazine

  "Gevangen tussen liefde en achterdocht" - Telegraaf

  "Hoewel het onderwerp niet luchtig is is de vertelstijl dat wel, waardoor het een prettig leesbaar romantisch verhaal is wat je zeker gelezen moet hebben!" - Conniesboekkies

  "Dit verhaal speelt zich af in het Nederland van twintig jaar geleden. Sable is een realistisch verhaal over liefde - en achterdocht - tussen twee culturen. En over hoe vooroordelen de liefde in de weg kunnen zitten." - Passievoorboeken.com

empty