• Stel je eens voor, je zit in een vol klaslokaal, de docent dreunt met zijn monotone stem allerlei uitleg over zijn vak op, in de hoop dat er iets van overkomt bij de leerlingen. Je krijgt vakken waarvan je ze wel moet volbrengen voor je diploma maar het nut ervan zie je nog niet, gewoonweg omdat je nog een blanco vel bent en absoluut niet weet welke richting je na de schooltijd op wilt.
  In je vrije tijd speel je gitaar en zing je met medeleerlingen in een bandje waarvoor je songteksten schrijft. Het schrijven van songteksten en gedichten sluipt van vrije tijd langzaam naar schooltijd, en van wandelgangen naar klaslokaal. Fysiek ben je aanwezig in de klas, maar in gedachten ben je met je hobby bezig.
  Dit overkwam ook de schrijfster van dit boekje.
  Nu, ruim 20 jaar later, viste zij haar oude schriften met gedichten en tekeningen weer op van de rommelzolder en bundelde ze de leukste gedichten en tekeningen in dit boekje.

 • Een beginnend schrijfster ziet haar buren op de camping als inspiratiebron, maar waar ligt de scheidslijn tussen fictie en realiteit?
  Vier vriendinnen gaan mountainbiken in het moezelgebied. Zijn zij bestand tegen enkele zware tegenvallers?
  Kleine Jasper probeert op lucratieve manier zijn positie te vinden in zijn gezin. Kan hij in positief beeld komen bij zijn ouders?
  Een pas gepensioneerde man strijdt tegen het zwarte gat van verveling en depressie. Lukt het hem om hier een weg uit te vinden?
  Victor, een jonge workaholic, wordt lastig gevallen door een wesp. Wie gaat deze strijd winnen?

  Alle hoofdfiguren in deze verhalenbundel staan op een camping en beleven daar hun eigende spannende, ontroerende of bijzondere avontuur. En ze hebben meer met elkaar te maken dan je in eerste instantie zou denken...

empty