• - 38%

  Meer dan ooit

  Marina Folkers

  • Z&k
  • 1 Oktober 2019

  Marina Folkers neemt je in `Meer dan ooit' mee naar Frankrijk. Enige tijd na de dood van haar man doet Lucie een schokkende ontdekking. Ze neemt ontslag en gaat impulsief naar Frankrijk, op zoek naar haar oude liefde David. Maar David zit helemaal niet op haar te wachten. Na het succes van Marina Folkers' roman `Onder de sterren van Montpellier', die zich ook afspeelde in Frankrijk, is `Meer dan ooit' weer een heerlijke feelgoodroman van Nederlandse bodem.

 • Zoektocht terug

  Marina Folkers

  • Z&k
  • 3 December 2019

  Wanneer Caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de Britse hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al Caitlins zekerheden, zoals haar jarenlange, stabiele relatie met Steven, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, maar dit wordt haar moeilijk gemaakt door Max Jordan, een beroemde filmster die ook befaamd is om zijn charme. Hij rammelt met plezier aan haar overtuigingen en zet de boel nog meer op zijn kop. Lukt het Caitlin om de weg terug te vinden?

  Marina Folkers neemt de lezer in de feelgoodroman `Zoektocht terug' mee naar het Londense uitgaansleven en de stranden van Cornwall. Eerder verschenen van haar hand `Onder de sterren van Montpellier', `Meer dan ooit' en haar debuut `Faye en Sean'.

 • Faye en Sean

  Marina Folkers

  • Z&k
  • 3 December 2019

  In 'Faye en Sean' wordt Faye als tienjarige door de ondoorgrondelijke Sean gered. Ze verklaart hem tot haar persoonlijke held. Als zij volwassen wordt, gaat ze op zoek naar zichzelf en de liefde. Maar staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg?
  Sean heeft een moeilijke jeugd en alleen muziek houdt hem op de been. Dan komt de onhandige Faye in zijn leven en mede dankzij haar maakt hij zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor wat hij het liefste wil in zijn leven?

  Marina Folkers schreef met `Faye en Sean' een heerlijke feelgoodroman. Ze schreef ook `Onder de sterren van Montpellier', `Meer dan ooit' en `Zoektocht terug'.

 • Ik hou je vast

  Marina Folkers

  • Z&k
  • 6 Oktober 2020

  'Ik hou je vast' van Marina Folkers is een aangrijpende feelgoodroman met een heftig thema. Millie woont in Londen, waar ze een appartement deelt met haar beste vriendin en werkt voor The Guardian. Een relatie heeft ze niet, maar verder heeft ze een leuk leven. Eén keer per jaar, op haar verjaardag, staat ze zichzelf toe terug te denken aan Ethan, de man die haar hart gebroken heeft. Millie zit met te veel vragen om hem helemaal los te kunnen laten. Als ze voor haar werk een artikel mag schrijven over een bedrijf waar Ethan werkt, denkt ze dat dit de manier is om weer met hem in contact te komen. Maar Ethan doet net alsof hij haar niet kent. Marina Folkers' 'Ik hou je vast' is een prachtig verhaal dat je niet onberoerd zal laten.  `Indrukwekkend en prachtig geschreven, dit liefdesverhaal komt bij je binnen en laat je niet meer los.' Gillian King, auteur van o.a. 'Ik mis je

 • - 50%

  Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht?

  Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is?

  'Onder de sterren van Montpellier' van Marina Folkers is een heerlijke feelgoodroman van Nederlandse bodem.

 • Niet normaal meer

  Marina Folkers

  • Z&k
  • 7 Februari 2020

  Drinken om te vergeten is nooit een goed idee. Toch laat Liv zich op een moeilijke winteravond in een club in Londen helemaal gaan, zodanig dat haar ex Alex haar moet komen ophalen om Liv verdere publieke schande te besparen. En ze had hem al zo vaak vernederd. Alex neemt haar mee naar zijn strandhuis, waar het rustig en veilig is. Als Liv echter de volgende ochtend nuchter wakker wordt, moet ze Alex onder ogen komen, maar ook haar eigen stommiteiten.

  `Niet normaal meer' is een heerlijk kort verhaal, dat in de Winterspecial 2019 van Flair verscheen. Marina Folkers schreef eerder de feelgoodromans `Meer dan ooit', `Onder de sterren van Montpellier', `Zoektocht terug' en `Faye en Sean'.

empty