• Voor de lezers van Marian Keyes en Nicholas Sparks
   
  `Een schitterend, ontroerend verhaal dat ons eraan herinnert alles uit het leven te halen.' Cecelia Ahern, auteur van PS Ik hou van je
  De bijna tachtigjarige Paulina Fontana, bij iedereen bekend als Poppy, neemt haar achternichtjes Emilia en Lucy mee naar de Amalfi-kust om haar geboorteplaats te bezoeken. Eenmaal in Italië aangekomen zegt Poppy dat ze zeker weet dat ze op de trappen van de kathedraal van Ravello eindelijk de liefde van haar leven zal ontmoeten, en daarmee `de vloek van de familie Fontana' zal doorbreken.
   
  Tweehonderd jaar geleden zou Filomena Fontana een vloek hebben uitgesproken: geen enkele tweede dochter van de -Fontana-familie zou ooit nog haar grote liefde kunnen vinden. En inderdaad is sindsdien geen enkele tweede dochter heel gelukkig geweest in de liefde.
   
  Tijdens hun reis vertelt Poppy de nichtjes steeds meer verhalen over hun lange, rijke familiegeschiedenis, goed bewaarde geheimen en verboden liefdes. Emilia en Lucy, net als Poppy allebei tweede dochters, raken langzaam in de ban van het betoverende Italië en beginnen voorzichtig te dromen over wat ze tot dan toe voor onmogelijk hadden gehouden. Zal de liefde hen dan toch weten te vinden?

 • Vergeef me

  Lori Nelson Spielman

  • Boekerij
  • 2 December 2015

  Het hele land is in de ban van een kettingbrief met `vergevingsstenen': één steen om te vergeven, en één steen om vergeving te zoeken. Het hele land, behalve de populaire talkshowhost Hannah Farr. Toen Hannah twee jaar geleden zo'n zakje met twee stenen ontving, heeft ze het ogenblikkelijk weggestopt; ze wilde niet geconfronteerd worden met haar verdrietige verleden. Maar dan is de populaire bedenkster van de vergevingsstenen te gast in haar show, en onthult Hannah op televisie per ongeluk het verhaal over hoe ze door haar moeder in de steek werd gelaten.
   
  Gedwongen door de producer van haar talkshow en aangemoedigd door haar enthousiaste fans gaat Hannah publiekelijk op zoek naar haar moeder om haar te vergeven en eindelijk rust te vinden. Maar als Hannah dieper in haar verleden duikt, dringt de vraag zich op of de waarheid waar ze zich al twintig jaar aan vasthoudt, wel de échte waarheid is. Is zij wel het slachtoffer, of heeft zij zelf ook schuld? En kan ze ooit het geluk vinden als het haar niet lukt om te vergeven en vergeten?

 • Hou me vast

  Lori Nelson Spielman

  Heerlijke feelgoodroman voor de lezers van Jojo Moyes, Marian Keyes en Nicholas Sparks
  Annies wereld stort in als haar zus Kristen omkomt bij een treinongeluk. Eigenlijk zou zij ook in die trein zitten... Annie voelt zich schuldig en zoekt steun bij haar moeder Erika, die op haar beurt in haar werk vlucht. Annie begrijpt niet wat er is gebeurd met haar liefhebbende moeder die altijd op alles raad wist.
  Erika weet niet hoe ze met het verlies van Kristen om moet gaan. Ze durft Annie niet te laten zien dat ook zij zo haar zwaktes heeft en besluit alleen haar kracht te tonen. Maar Annie kan dit eenzame verdriet niet aan - en verdwijnt. In haar wanhoop denkt Erika weer terug aan haar eigen moeder, die ooit zei: `Je moet wat belangrijk is nooit verwarren met wat écht belangrijk is.' Erika beseft dat ze alles op alles moet zetten om Annie te vinden - voordat ze ook haar tweede dochter verliest.
  Een roman over de moed vinden om naar je geluk te zoeken - en ervoor te vechten.
  De pers over de boeken van Lori Nelson Spielman
  `Helder proza, een pittig hoofdpersonage en een ruime hoeveelheid plottwists maken dit boek tot een heerlijke leeservaring.' Kirkus Reviews
  `Heel innemende roman met sympathieke personages die leest als een trein.' NBD Biblion
  `Een schitterend, ontroerend verhaal dat ons eraan herinnert alles uit het leven te halen.' Cecelia Ahern, auteur van PS Ik hou van je

 • Een prachtige, ontroerende feelgoodroman voor de lezers van Marian Keyes, Nicholas Sparks en Jojo Moyes
  Als haar moeder te jong overlijdt, is Brett Bohlinger kapot van het verlies. En dan krijgt ze ook nog te horen dat ze haar erfenis niet krijgt. Wel heeft haar moeder een brief aan haar dochter achtergelaten, met daarin een lijstje met levensdoelen die Brett als tiener voor zichzelf opstelde. Als zij deze doelen binnen een jaar bereikt, zal Brett alsnog haar erfdeel ontvangen.
  Maar Brett is niet meer het meisje dat ze vroeger was. Haar moeder moet toch hebben geweten dat de ambities van een tiener niet passen in het leven van een volwassen vrouw? Als Brett op zoek gaat naar haar lang vervlogen dromen, wordt echter al snel duidelijk dat de mooiste dingen soms gebeuren op de meest onverwachte momenten...
  De pers over Een bijzonder jaar:
  'Een aanrader?!? Absoluut.' ***** The Readshop-express Eelde
  'Een boek dat je op pagina 350 teleurgesteld en tevreden dichtslaat: jammer dat het uit is, fijn dat het zo goed afliep. Lees het op een koude winterdag: de zon gaat meteen weer schijnen. Verrukkelijk puur genietboek.' Leeskost.nl
  'Een bijzonder jaar heeft al mijn verwachtingen waar gemaakt en meer, het was een heerlijk boek.' blog.donderdesign.nl

empty