• Tien jaar geleden verdween Adam Lattimer, zonder een woord. Maar nu is hij er opeens weer, en zijn broers en zussen komen (met tegenzin) samen. James, Ellen, Kate, Ryan en Clio hebben elk zo hun vragen bij Adams terugkeer. De reünie wordt gevierd op het zeiljacht van vader Frazer, de patriarch. Maar hij zal later die avond niet meer van boord stappen, want dan heeft iemand Frazer, die absoluut geen geliefde vader was, van boord geduwd.
  Rechercheur Downes onderzoekt de moord. Het blijkt dat alle zes kinderen een goed motief hebben...

 • Maandactie literaire - 50%

  `Iets te verbergen' (Dirty Little Secrets) van Jo Spain is een thriller in de lijn van de serie `Big Little Lies'(Liane Moriarty).
  Olive Collins heeft drie maanden dood in haar huis gelegen. Haar buren in de gated community - een verzameling van voorbeeldige huizen, gras netjes gemaaid, de bewoners rijk en succesvol - zeggen geschokt te zijn, maar niemand van hen heeft opgemerkt dat ze haar al een tijdje niet hadden gezien. De politie stelt een onderzoek in waarbij langzaam maar zeker barsten in de façades verschijnen. Bovendien blijkt elk van de buren wel een reden te hebben om Olive dood te wensen...
  `Een moderne variant op Agatha Christie: één setting, meerdere verdachten en talloze motieven. Briljant gedaan!' Irish Times
  /> Jo Spain werkte eerder als adviseur op Economische Zaken bij het Ierse parlement. Haar debuut `Ik beken' werd een bestseller in Ierland. Ze woont met haar man en vier kinderen in Dublin.

 • Ik beken

  Jo Spain

  `Ik beken' van Jo Spain is een thriller over corruptie en vergelding.
  Voormalig bankier Harry McNamara wordt in zijn eigen huis op brute wijze vermoord, onder de ogen van zijn vrouw Julie. Het heeft er alle schijn van dat Harry's vele zonden - corruptie en verraad - hem noodlottig zijn geworden. Een uur later meldt de indringer zich bij de politie en legt een bekentenis af. Er zijn nu een slachtoffer, een verdachte en een ooggetuige. Case closed. Maar de aanhoudende onrust van Julie geeft aanleiding voor twijfel. Is de verklaring van de dader ingegeven door schuldgevoel of is het zijn eerste stap in een groter plan?
  Jo Spain werkte eerder als adviseur op Economische Zaken bij het Ierse parlement. Haar debuut `Ik beken' werd een bestseller in Ierland. Ze woont met haar man en vier kinderen in Dublin.

empty