• Didi krijgt de schrik van haar leven als ze na dertien jaar weer oog in oog staat met Shay Mason, haar eerste liefde. De vlinders van toen zijn in één klap terug. Maar Shay vertrok destijds met de noorderzon en nu is Didi eindelijk gelukkig. Het verleden gaat haar leven niet overhoophalen, o nee.

  Zij is bovendien niet de enige die lang weggestopte emoties boven voelt komen. Shays vertrek ging gepaard met een schandaal en dat steekt opnieuw de kop op. Lang verborgen geheimen komen aan het licht.

 • Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. Zij dacht dat het voor altijd was, hij dacht al aan de volgende. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is (en dat is héél aantrekkelijk). Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft. Maar Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is ook niet helemaal wat hij lijkt. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer?

  Jill Mansell, daar word je vrolijk van!

 • Ondersteboven

  Jill Mansell

  Zo'n lange knappe man heeft ze in geen jaren gezien! Gedachteloos loopt Ginny de antiekwinkel weer uit... met per ongeluk een duur ding in haar handen. Meteen wordt ze door diezelfde lange knappe man van diefstal beschuldigd.
  Ginny is geen puber meer, maar een werkloze vrouw van 38 die haar dochter - die net is gaan studeren - enorm mist. Ze bedenkt van alles om haar leven opnieuw zin te geven en heeft ook haar radar voor het verschijnsel Man weer aangezet. Maar zo simpel is het

 • De boot gemist

  Jill Mansell

  Poppy Dunbar ontmoet op haar vrijgezellenavond de man van haar dromen, maar heeft ze daarom ook De Boot Gemist...

  Als Poppy Dunbar op haar vrijgezellenavond de knappe Tom ontmoet, weet ze dat ze maar beter niet met Rob kan trouwen. Bij Tom heeft ze namelijk het gevoel dat ze hem al haar hele leven kent, ook al heeft ze hem pas één keer ontmoet.

  Poppy besluit een nieuw leven te gaan leiden in Londen, waar ze intrekt bij de aantrekkelijke kunstenaar Caspar French.
  Maar hoe aantrekkelijk ook, Poppy heeft geen oog voor Caspar.

  Zij denkt nog steeds aan Tom en of hun ontmoeting voorbestemd was...

 • Geluk in het spel is een roman vol actie en Engelse humor. Een vermakelijk en uitbundig boek!

  Suzy, een succesvolle makelaar, wordt aangehouden vanwege te hard rijden.
  Hoe komt ze onder de boete uit?
  De agent, Harry, is wel de knapste man die ze ooit heeft gezien.
  Voor Suzy is het dan ook lust op het eerste gezicht.

  Maar bij hun tweede ontmoeting ziet alles er anders uit, want Harry blijkt ook nog een buitengewoon aantrekkelijke broer te hebben...

 • Lola gooit haar eigen glazen in als ze ja zegt tegen een onweerstaanbaar aanbod: met al dat geld kan ze dan wel iemand helpen, ze raakt er ook haar grote liefde Doug door kwijt.
  Tien jaar later komen Doug en Lola elkaar weer tegen. Zij voelt meteen weer die kriebels van vroeger. Hij blijkbaar niet... Maar Lola laat zich niet zomaar afpoeieren. Haar vasthoudendheid brengt haar in onmogelijke situaties. Lukt het haar om Doug terug te winnen?

 • Gemengd dubbel

  Jill Mansell

  Wie heeft er nou geen goede voornemens met nieuwjaar?
  De drie vriendinnen Pru, Dulcie en Liza in elk geval wel!

  Liza wil dit jaar trouwen. Alleen, waar haal je een geschikte kandidaat vandaan?

  Dulcie daarentegen wil scheiden. Alleen, hoe voelt het als je ex een nieuwe liefde vindt?

  Pru wil gewoon getrouwd blijven. Alleen, haar liefhebbende echtgenoot gaat vreemd!

  Alledrie denken ze te weten wat ze willen. Alleen...

 • Versier me dan

  Jill Mansell

  Cleo schrikt zich lam als ze op een begrafenis opeens oog in oog staat met haar vroegere klasgenoot Johnny. Wat een pestkop was dat altijd; ze heeft er nog een complex van!
  Kort daarna stort haar hele wereld in: ze komt er namelijk achter dat haar fantastische vriend Will al getrouwd is. Bovendien blijkt het huwelijk van haar zus Abbie en haar zwager Tom op springen te staan. Er moet dan ook heel wat gebeuren voordat Cleo zich weer met mannen inlaat. Haar zelfvertrouwen is bijna helemaal verdwenen totdat ze voorgoed versierd wordt, door de liefste man van de wereld!

  Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur in Nederland en Vlaanderen. Haar razend populaire boeken voor jonge vrouwen zijn onweerstaanbaar. Zie ook www.jillmansell.co.uk.

  `Origineel en humoristisch. Flair

  `Smullen. de Volkskrant

  Al lezend krijg je vanzelf een zonnig humeur. Vriendin

 • Striptekenares Molly Hayes woont in het rustieke dorp Briarwood. Wat relaties betreft heeft ze weinig geluk: ze valt altijd op foute mannen. Vlak na haar laatste break-up krijgt ze een nieuwe buurman: de Londenaar Dexter Yates. Hij is knap, single en heeft een baby. Er is gelijk een enorme aantrekkingskracht tussen Molly en Dex, maar Molly houdt de boot af. Liever een goede buur dan weer een foute vriend, denkt ze. Maar hoe lang houdt ze vol?

 • Maxine Vaugh heeft het talent om niet alleen zichzelf, maar ook haar moeder en zusje in de nesten te werken.
  Als ze verneemt dat fotograaf Guy Cassidy, de plaatselijke beroemdheid, een oppas voor zijn kinderen zoekt, ziet ze dat als een handig opstapje naar een glanzende carrière.

  Maar er zijn vele kapers op de kust!

 • En de minnaar is?

  Jill Mansell

  Lottie Carlyle is eigenlijk niet op zoek naar liefde als ze haar nieuwe baas, Tyler Klein, ontmoet. Maar ze zijn voor elkaar gemaakt en al snel valt ze voor hem - en hij voor haar. Helaas denken Lottie's kinderen daar heel anders over. Ze kunnen Tyler niet uitstaan! Als de charmante Seb verschijnt, die wel in de smaak valt bij de kinderen, heeft Lottie een probleem...

 • Schot in de roos

  Jill Mansell

  Het begint allemaal met een glimmende rode grasmaaimachine. Is dat haar kerstcadeau? Met een schok realiseert Nancy zich dat de sieraden die haar man Jonathan de laatste tijd gekocht heeft niet voor haar bestemd waren, maar voor een andere vrouw. Ze vertrekt naar Londen om een nieuw leven te beginnen. Het duurt niet lang voor ze haar knappe buurman Connor ontmoet.

 • Lang leve de liefde is de nieuwe roman van Jill Mansell, auteur van bestsellers als Je bent geweldig en Rozengeur en zonneschijn. Het is een heerlijk romantisch verhaal, vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven. Perfect voor lezers van Erica James en Jojo Moyes.
  Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde.
  Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen. Maar waarom vindt ze het dan zo belangrijk wat Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend, die altijd voor haar klaarstaat, ervan vindt?

 • Stuur me een berichtje van Jill Mansell is een hartverwarmende en romantische feelgood over een vrouw die opnieuw moet beginnen. Voor iedereen die houdt van de romans van Jojo Moyes en Sophie Kinsella.

  Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware gevoelens in die brief zetten? Hij was alleen voor haar beste vriendin bestemd, en niet voor het hele internet. Dan had ze nu nog gewoon een huis, een baan en een vriend gehad.

  Aan de andere kant, als ze niet opeens alles was kwijtgeraakt, zou ze Zillah en Conor met hun bijzondere wensenproject nooit ontmoet hebben - en niet te vergeten Lucas, de oorzaak van al haar ellende. Waarom moet ze nou net op hem vallen?

 • Ik wil met je mee! van Jill Mansell is het hartverwarmende en grappige verhaal over de vraag of er in de liefde ooit het juiste moment is.

  Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het dorp en de mensen die er wonen, allen met hun eigen sores en gekkigheden. Vooral met Cal heeft ze meteen een klik. En nog iets meer. Hij is gastvrij, charismatisch, en gewoonweg té knap. En hij is gelukkig getrouwd met Stacey en heeft een dochter.

  Dan wordt de dorpsgemeenschap getroffen door een tragedie. Hierna volgt een reeks van onverwachte wendingen. Het pad van Mimi en Cal zal steeds opnieuw kruisen - maar zal het ooit het juiste moment voor hen beiden zijn?

  Quotes:
  `Een heerlijk feelgood zomerverhaal vol met onverwachte wendingen.' - S Magazine, Sunday Express

  `Een prachtig, hartverwarmend romantisch verhaal.' - Woman & Home

  `Fans van P.S. I LOVE YOU zullen genieten van dit grappige en hartverwarmende verhaal.'
  - Bella

  `Het liefste liefdesverhaal van het jaar.' - Fabulous

 • Sophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St. Carys. Ze heeft besloten niet meer aan een relatie te beginnen; dat wil ze niemand meer aandoen. Tot haar afgrijzen valt ze toch voor Josh Strachan, de nieuwe eigenaar van het chique hotel Mariscombe House. Waarom moet juist hij haar dan betrappen op skinny-dipping? Dat wordt een zomer vol rozengeur en zonneschijn!
  Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Van haar boeken zijn al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Ze schrijft heerlijke feelgood romans, altijd met humor en romantiek.
  'Ultieme feelgood!' - Veronica Magazine
  'Een ideaal vakantieboek!' - Chicklit.nl
  'Jill Mansell, leading lady van de chicklit.' - Libelle
  'Al lezende krijg je vanzelf een zonnig humeur.' - Vriendin

 • Open huis

  Jill Mansell

  Dat komt misschien,' antwoordde het meisje kalm, 'omdat ons soort mensen verstandiger is dan jullie.'

  Ze kunnen elkaar niet luchten of zien. Nell O'Driscoll, de mooie en intelligente dochter uit een grote, rommelige, gezellige maar straatarme familie, en de jonge erfgenaam van Kilburton Castle: graaf Marcus Kilburton.

  Marcus beschouwt Nell als ver beneden zijn stand. Maar als hij besluit om een faillissement te voorkomen, het kasteel voor publiek open te stellen, is hij maar al te blij dat de slimme Nell hem komt helpen met de organisatie van deze enorme klus.

  Hun samenwerking leidt tot botsingen waar de vonken van afvliegen...!

 • Wanneer Lara voor het eerst weer terug is in haar geboortestad, herkent niemand haar nog. Behalve haar vroegere hartsvriendin Evie natuurlijk. Er is te veel om over bij te praten.
  En dan... is daar ineens ook haar vriendje van toen! Hij is nog net zo aantrekkelijk als vroeger.
  Voor ze het weet, heeft Lara weer vlinders in haar buik...
  De Engelse Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. In Nederland en Vlaanderen zijn al meer dan twee miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze schrijft heerlijke feelgood romans, altijd met humor en romantiek: daar word je vrolijk van!

 • Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven.
  Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te dwarsbomen.
  Tasha heeft een probleem: haar nieuwe vriendje is een avontuurlijk type. Zij maakt zich dan ook continu zorgen dat er iets fout gaat.
  Je bent geweldig begint als Hallie in een taxi zit. Er is een donor gevonden en ze krijgt nieuwe longen. Maar van wie?

  Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Van haar boeken zijn al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Ze schrijft heerlijke feelgoodromans, altijd met humor en romantiek.
  `Jills boeken zijn altijd een feestje.' De Telegraaf
  `Een ongecompliceerd verhaal om in de zon te lezen.' Libelle
  `Vol romantiek, humor en met een happy end.' de Volkskrant

 • Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit - een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen!

  Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals... maar hij verdwijnt helaas uit haar leven.

  Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar... tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!

 • Een man is net een trein - er komt altijd een volgende!

  Miranda is in de wolken als ze Greg ontmoet: hij is knap, geestig en lijkt meteen dol op haar.
  De volmaakte man!
  Greg vindt Miranda ook erg leuk: ze is mooi, ze is jong en ze zeurt nooit over baby's. Natuurlijk heeft hij haar niet alles over zichzelf verteld - zelfs de liefste meisjes gaan soms een beetje raar doen tegen een man die net zijn zwangere vrouw in de steek heeft gelaten.

  Maar daar hoeft ze toch niet achter te komen?

  Gelukkig voor Miranda zijn mannen net treinen - tijdenlang sta je te wachten en komt er niet één, en dan komen er ineens drie tegelijk. Ze moet alleen de juiste zien te pakken...

  Liefde, vriendschap en zoete wraak - dat zijn de ingrediënten voor weer zo'n heerlijk vrolijk en romantisch boek van bestsellerauteur Jill Mansell.

 • Tophit

  Jill Mansell

  Nadat Izzy op haar motor is aangereden door de mondaine Gina Lawrence raakt ze bijna alles kwijt: haar twee lat-relaties, haar baantje en haar woning.
  Gina heeft zo haar eigen zorgen: haar man heeft haar verlaten voor zijn zwangere vriendin.

  Katerina, Izzy's bijdehante tienerdochter, vindt dat Gina best wat verantwoordelijkheid mag tonen voor de gebeurtenissen, en maakt dat op originele en niet mis te verstane wijze aan Gina duidelijk.

  Ondertussen klimt Izzy met vindingrijkheid en optimisme weer uit het dal, vastbesloten om te scoren...

 • Na maanden van verdriet om haar overleden man, Jamie, is Ellie weer toe aan een nieuwe start. Ze verruilt haar uitgewoonde flat voor een mooi appartement en vindt een geweldige baan. Aan een nieuwe man heeft ze nog geen behoefte. Vooral niet omdat Jamie haar stiekem opzoekt - daar dagdroomt ze over, want zo mist ze hem gewoon wat minder.
  Haar nieuwe baas, Zack McLaren, is rijk, ziet er fantastisch uit en is nog succesvol ook. Maar Ellie kijkt wel uit, ze weet zeker dat Zack alleen een betrouwbare assistente wil, meer niet. Wanneer Todd, Jamies beste vriend van vroeger, onverwachts opduikt, voelt Ellie voor het eerst weer eens wat vlinders. Ze heeft de smaak weer te pakken. Nu nog de juiste man...

 • Niet storen!

  Jill Mansell

  Stel: je bent manager van een dorpshotel.
  Wat doe je als je beste vriendin daar achter haar ex-vriend aangaat? De ex die op het punt staat te gaan trouwen?

  En wat doe je als je vader allerlei streken uithaalt? En je de leukste man van de wereld tegenkomt?

  Je haalt diep adem en probeert een en ander in goede banen te leiden.

  Niet storen! is een vrolijke roman over moderne vrouwen, hun drukke levens, vriendschappen en liefdes. Een boek dat leest als een soap!

empty