• Als Laura's huwelijk op de klippen loopt, vindt ze via via een tijdelijk thuis in het appartementje boven de garage van een grote villa in een exclusieve straat in Londen. Als alleenstaande moeder met een schoonmaakbedrijfje voelt ze zich daar niet echt op haar plek. Als vervolgens een van de buren, de schatrijke snob Stella, Laura ervan verdenkt een oogje te hebben op haar verloofde Al, verslechtert de sfeer. Maar dan ontdekt Laura dat Al, voor wiens bedrijf zij een schoonmaakcontract heeft, niet de man is die hij lijkt te zijn, en dat leidt tot verrassende ontwikkelingen en onverwachte bondgenootschappen...

 • Met `Mijn zoete wraak' (`My Sweet Revenge') is Jane Fallon terug, scherper en sterker dan ooit!
  Paula heeft Robert al sinds de toneelschool altijd gesteund, ze heeft haar eigen dromen opgegeven zodat hij de zijne kon waarmaken, en nu hij een gevierd acteur is ziet hij haar niet meer staan. Andere vrouwen daarentegen ziet hij maar al te graag.
  Paula heeft een plan. Ze zorgt dat Robert weer hopeloos verliefd op haar wordt, dat hij beseft hoeveel hij aan haar te danken heeft, en wat er op het spel staat. Pas daarna zal zij hem aan de kant zetten.
  Want wraak is zoet. Toch?
  Jane Fallon is televisieproducent en auteur. 'Mijn zoete wraak' is haar zesde roman. Ze woont samen met acteur Ricky Gervais.

 • Jane Fallon is de koningin van de `sweet revenge', en in `Even goede vrienden' is ze scherper en grappiger dan ooit!
  Amy dacht dat ze álles wist van haar beste vriendin Melissa. Maar ja, Amy dacht ook dat ze verloofd was met de man van haar dromen. Tot die dag dat ze onverwacht vroeg thuiskomt en daar de spullen van een andere vrouw ziet liggen. Spullen die haar verdacht bekend voorkomen...
  De meeste vrouwen zouden op dat moment instorten. Amy heeft een beter plan: ze blijft in haar rol als liefhebbende verloofde, maar dan wel met een eigen agenda...
  `Dit boek is fantástisch. Ik was van A tot Z geboeid!' Marian Keyes
  `Briljant, origineel, scherp en ontzettend verslavend.' Daily Mail
  /> `Vilein scherp, met een wending die je niet aan ziet komen. Dit is een heerlijke good read.' Sunday Mirror

 • Holly en Roz zijn het perfecte team. Ze delen een kantoor, hetzelfde gevoel voor humor en al hun geheimen. Maar als Holly haar droombaan aangeboden krijgt, lijkt het wel alsof Roz niet zo blij voor haar is als ze had verwacht. En opeens beginnen haar kleine dingen op te vallen die niet helemaal kloppen.
  Hoeveel van Roz' verhalen over haar picture perfect-leven is er eigenlijk echt waar? Wie is de échte Roz? En zijn Holly's geheimen bij haar wel in goede handen...?

 • In `Tegen beter weten in beschrijft Jane Fallon wat er gebeurt als Jen moet kiezen: liegen om de lieve vrede te bewaren, of de waarheid vertellen en het risico lopen dat haar gelukkige leven met haar man en schoonfamilie uit elkaar klapt
  Jen heeft een schokkende ontdekking gedaan. Als ze het aan haar man Jason vertelt, dan zou hij er vast wel weer overheen komen, maar zou hij haar ooit vergeven dat zíj het hem heeft verteld? Het kan een scheur in haar huwelijk veroorzaken. Stel dat ze het zou vertellen aan iemand anders in Jasons familie, een groep mensen van wie ze meer houdt dan van haar eigen familie, dan zou het hun uiteendrijven. Zij zal erbuiten vallen, ze was natuurlijk al van de koude kant...
  Als ze het nou eens aan helemaal niemand vertelt? Hoelang zal ze dat volhouden? Hoe lang kan ze leven met een leugen? Jen kent de waarheid, maar is ze klaar voor de gevolgen...?
  Jane Fallon is televisieproducent en auteur. `Tegen beter weten in is haar vijfde roman, na `Krijg je wel , `Op de man af , `Vierspel en `Tussen twee zussen . Van haar boeken gingen er in Nederland en Vlaanderen al 130.000 over de toonbank. Ze woont samen met haar vriend, de acteur Ricky Gervais.

 • Rebecca, Daniel, Alex en Isabel zijn sinds hun studententijd goede vrienden. Rebecca trouwde met Daniel, Alex met Isabel en al twintig jaar lang zijn ze onafscheidelijk. Maar dat staat op het punt te veranderen... Het begint wanneer Alex Isabel verlaat en de eerste scheur in hun, naar het leek onbreekbare, vriendengroep zichtbaar wordt. Maar het wordt nog erger als Alex zijn hart uitstort bij Rebecca en haar vertelt waarom.
  Als Alex niet lang daarna trots vertelt wie zijn nieuwe vriendin is, is het hek van de dam: Lorna, de te slanke, neurotische en zelfingenomen collega van Rebecca, haar tegenpool in alles en vijand nummer één. Dat kan niet lang goed gaan en het ooit zo stabiele vierspel is aan diggelen.
  /> Vierspel heeft de unieke, humoristische tongue in cheek-stijl waarmee Jane Fallon eerder succesvol was in de romans Op de man af en Krijg je wel.
  'Herkenbaar, af en toe schaamteloos en erg humoristisch.' Flair
  'Superleuk boek! Lezen!' Chicklit.nl
  'Dit boek heeft alles: het is humoristisch, ontroerend en heeft enorme vaart.' Daily Express
  'Jane Fallon geeft chicklit een intelligente wending.' Instyle

 • De vrouw: Stephanie heeft geen enkele reden om aan de trouw van haar man James te twijfelen. Maar als ze een sms'je vindt van ene Katie, besluit ze uit te zoeken hoe het zit.

  Haar man: James was nooit van plan geweest om een dubbelleven te leiden. Een vrouw en kind in Londen en een vriendin op het platteland: het is doodvermoeiend.

  Zijn minnares: Katie is gelukkig met haar vriend James. Maar nu beweert ene Stephanie dat ze James' vrouw is...

  Nu Stephanie en Katie elkaar hebben leren kennen, moeten ze besluiten wat ze met de situatie aan moeten. Ze kunnen James gewoon allebei buiten de deur zetten natuurlijk, óf ze sluiten de gelederen en laten hem eerst een beetje lijden... Maar wraak is niet altijd zoet. Wat gebeurt er als een van de vrouwen vindt dat het nu wel genoeg is, terwijl de ander er geen genoeg van kan krijgen?

  Wijzigen

 • Abi is altijd 'het zusje van'geweest. De drie jaar oudere Caroline - of nee, Cleo, zoals ze genoemd wil worden - werd op haar vijftiende ontdekt en boekte internationaal suces als model. De zussen zijn uit elkaar gegroeid, maar...

 • - 50%

  Helen is ver in de dertig en heeft al lang - véél te lang - een affaire met Matthew. Hij is het prototype machtige zakenman en seksueel aantrekkelijke huisvader, en was (uiteraard) ooit haar baas. Redelijk voorspelbaar allemaal.
  Maar dan besluit Helen dat het genoeg is geweest, ze moet verder met haar leven: het moment is nu echt aangebroken om Matthew aan de kant te zetten. Tijd voor actie!
  Op dat moment verschijnt Matthew aan haar deur: `Ik heb het verteld!' juicht hij. `Ik ben bij haar weg! Ik ben nu helemaal van jou!' en hij trekt meteen bij haar in.
  Wat te doen? Helen kan hem er nu niet zomaar uitgooien, ze heeft hem immers jaren gesmeekt om alles op te geven voor haar. Het enige wat haar rest, is Matthew en zijn vrouw Sophie weer bij elkaar krijgen.

  Een sprankelende en komische roman over wat er gebeurt als je minnaar eindelijk weggaat bij zijn vrouw.

  'Sprankelend en verrassend. Een weergaloos debuut!' Elle
  'Ik vloog erdoorheen en vond het fantastisch. Het slaat de spijker op z'n kop!' The Bookseller
  'Een onweerstaanbare roman. Humoristisch, ontroerend en vol vaart.' Daily Express

empty