• Ben je klaar voor een grootste verandering in je leven?
  Dan ben je klaar voor de vierde dimensie.

  De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden die in de vierde dimensie gelden en dat ingaat op de magie van het leven.

  Wens, werkelijkheid en toeval lopen in dit verhaal dwars door elkaar, net als in het leven zelf. Toevalligheden spelen een belangrijke rol in ons leven. In dit boek leer je het toeval te herkennen en dat vervolgens gericht te sturen.

  Ga mee op reis met Nick Larson, een succesvolle beursmakelaar, die door de crisis in de schuldsanering belandt. Na deze ingrijpende gebeurtenis gaat hij op zoek naar de waarheid en komt zo de vierde dimensie op het spoor.

  Hans Peter Roel (1964) weet wat leven onder hoogspanning is. Hij ziet hoe we in onze hoogontwikkelde samenleving moeder aarde langzaam uitputten. Juist dat gegeven maakte dat hij dit boek heeft geschreven om mensen inzicht te kunnen geven in de vierde dimensie. Het veranderen van ons collectief bewustzijn is de brug naar een betere wereld.

 • In dit aangrijpende en meeslepende verhaal maken we kennis met een zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar in werkelijkheid vast dreigt te lopen. Om een burn-out te voorkomen, is een drastische omslag noodzakelijk.
  In een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, maakt hij als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. Pas nadat Peter de beproevingen heeft doorstaan, wordt hij ingewijdt in de Ki-kennis.

  Wat is Ki?
  Ki is de kracht van binnenuist die in ieder van ons huist en ons helpt bij een krachtig energiek leven. Het is geen hoogdravende filosofie, maar een eenvoudige en praktische manier om snel in je kracht te komen. Ki haalt je uit je hoofd en geeft je de kracht en de rust van een boeddhistische monnik.
  Ontdek nu de vier Ki-pincipes en je zult verbaasd zijn over de innerlijke kracht die in je huist!

  Laat je meevoeren door dit verhaal en ontdek het geheim achter de kracht en rust van boeddhistische monniken die hoog in de Himalaya leven.

  Hans Peter Roel schrijft op een praktische en begrijpelijke manier. Hij heeft als missie: mensen sterk maken, zodat ze zelf hun uitdagingen kunnen oplossen.

 • "Loop niet met de massa mee, maar kies je eigen pad."

  De vierde dimensie
  Het ontdekken van de vierde dimensie begint bij de bewustwording dat deze bestaat. In dit werkboek leer je wat de vierde dimensie precies is en hoe je deze concreet kunt toepassen.

  Intuïtie bedriegt niet
  We vertrouwen teveel op ons verstand. We moeten meer afgaan op ons gevoel. Intuïtie bedriegt nooit en is onze belangrijkste wegwijzer.

  Zinvol toeval
  Het zinvolle toeval komt voort uit raadselachtige verbanden van schijnbaar niet samenhangende gebeurtenissen. Toeval kunnen we wel degelijk beïnvloeden, veel meer zelfs dan dat we in eerste instantie vermoeden. Zo nemen we de leiding over ons leven in eigen hand.

  Eigen ervaring overtuigt!
  Elk hoofdstuk wordt afgesloten met oefeningen en opdrachten. Eigen ervaring overtuigt het meest. We leren om het toeval een handje te helpen en bevrijden zo de magiër in onszelf, die daar altijd al heeft gezeten.


  Hans Peter Roel (Soest, 1964) is de auteur van het boek "De Vierde Dimensie". Hij is een creatieve denker, die inspireert en en het talent heeft om mensen in beweging te krijgen. Hij weet spiritualiteit op een praktische en begrijpelijke manier over te brengen.

 • Qi, The Journey of Your Life
  In this exciting and gripping book, in this book we meet a stressed businessman, Peter.
  He seems to have it all, but inside he only has chaos. To make sure he doesn't get burned out, Peter has to change his life drastically.
  In a Buddhist monastery, up high in the Himalayas, he learns about the universal power of Qi. Qi is an ancient secret of the monastery. In order to successfully learn about Qi and its powers, Peter must endure life in the monastery and pass tests. Accompany Peter on his journey to learn the secret behind the power and calmness of the Buddhist monks that live in the Himalayas. What is Qi? Qi is a natural power that every human being possesses. It helps us to lead powerful and energetic lives. Qi is not a hard philosophy to understand, but a simple and practical way to use your own power. Learn the four principles of Qi, which you can feel within you. You will be surprised about how strong your inner powers can be. This book has already received many positive reviews.

empty