• We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk.

  Het spannende boek TIJDGEEST is meer dan een verhaal en het neemt je mee in wat er momenteel gaande is.
  Je gaat ondergrondse netwerken en krachten leren kennen die niet alleen mijn leven, maar dat van iedereen beïnvloeden en sturen.
  Daarom gaat dit boek je leven op zijn kop zetten. Het is confronterend, verontrustend en tegelijkertijd hoopgevend en geruststellend.

  Je krijgt inzicht in de systemen en de machtsstructuren waarin we leven.
  Het is een machtsspel van een ongekend kaliber, waarbij er maar één doel telt: het creëren van een centraal geleide nieuwe wereldorde.
  Ook jij zal het af en toe niet willen geloven, niet willen zien en eigenlijk niet willen lezen, hoe hard het bewijs ook is.
  Dat komt, omdat de realiteit van elke dag 'gekker' is dan je kunt bedenken.
  .....Niets is wat het lijkt!

  Wil je weten wat voor een mooi tijdperk ons te wachten staat?

  Lees dan TIJDGEEST, het nieuwste boek van Hans Peter Roel

  Haar broer met Antilliaans bloed - professor Robbert van Houten - is ten einde raad en gaat na haar dood op zoek naar dit belastende boek. Daarbij wordt hij geholpen door de Britse geheime dienst. De Illuminatie zetten al hun macht en geld in om te voorkomen dat het manuscript openbaar wordt gemaakt.
  Zal het de professor lukken om de plannen van het geheime orde wereldwijd bekend te maken, zodat mensen massaal in verzet komen. Het manuscript is de laatste kans op een betere wereld, waarin het licht zegeviert!

  Hans Peter Roel wil helderheid brengen in deze tijden van onrust. Er is een verandering van tijdperk gaande, waarin hij je in dit boek meeneemt. De nieuwe tijdgeest gaat ons helpen de gigantische problemen waar we voor staan op te lossen.

 • Reis mee naar de Himalaya in een op waarheid gebaseerd en bijzonder levensverhaal.

  Voor Angie lijkt haar leven op jonge leeftijd al over te zijn als ze haar vader op tragische wijze verliest. Pas na het lezen van een boek met lang vergeten kennis en wijsheden komt de ommekeer in haar leven en besluit ze op reis te gaan.

  In de Himalaya ligt het mysterieuze Kopan-klooster. Een negentig jaar oude boeddhistische lama leert haar de kracht van Ki en vertelt haar het geheim van een energiek en wervelend leven.
  Dit boek staat voor kracht, jezelf vinden en worden wie je bent, zelfs als het leven zwaar is en het je tegenzit. Want pas wanneer je jezelf hebt gevonden, ben je klaar om de ander te helpen.

  De kennis van onze levensenergie Ki komt uit de Himalaya, die vele heilige plaatsen kent. Al duizenden jaren lang wordt er gemediteerd en is het de regio waar duizenden lama's en heiligen verlicht zijn geraakt. De levensenergie Ki is nergens zo sterk voelbaar als in dit gebergte. In de Himalaya is het onmogelijk om het gevoel van spiritualiteit te ontlopen.

  Hans Peter Roel schrijft op een praktische en begrijpelijke manier.
  Hij heeft als missie mensen sterk te maken zodat ze het beste in zichzelf naar boven kunnen halen.

 • Tijdloze liefde
  Het verhaal van de eeuwige liefde

  "Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten."

  Soms ontmoet je iemand, waarvan je zeker weet dat je de persoon al kent, ook al heb je diegene nog nooit gezien. Zielsgenoten komen elkaar in verschillende levens telkens weer tegen. Een heel enkele keer is er zelfs sprake van zuivere liefde die door de verschillende levens heen blijft voortbestaan. Dit wordt tijdloze liefde genoemd.

  Het boek "Tijdloze liefde" beschrijft een liefdesgeschiedenis die begint in het Parijs van 1835. De geliefden komen elkaar voor de tweede keer tegen in het Nederland-Indie in 1934. New York rond de eeuwwisseling is het decor waar de geliefden elkaar voor de derde keer treffen. Ze wonen heden ten dage nog altijd samen in de wijk New Yorkse wijk SoHo.

  Laat je meevoeren in deze bijzondere liefdesgeschiedenis en weet dat ieder mens ergens op de wereld een tijdloze liefde heeft rondlopen.  Hans Peter Roel (1964) heeft als missie om mensen te inspireren meer kwaliteit uit hun leven te halen.

 • De eeuwige wereld
  De oorsprong van ons bestaan

  "Hoe je kijkt en wat je ziet bepaalt wie je bent."

  De eeuwige wereld is het duizelingwekkende verhaal van Fabian en Suzanne die na een heftige gebeurtenis op zoek gaan naar zichzelf.

  Tijdens een spirituele ontdekkingstocht ontmoeten ze de Schotse Ana. Zij is een oermoeder van de Keltische wijsheid. In de Schotse hooglanden krijgen ze spirituele inzichten en leren ze oude, vergeten kennis.

  Dit boek onthult Keltische geheimen die in de tijd bewaard zijn gebleven. Laat je meevoeren door het aangrijpende verhaal over alles wat ons leven waardevol maakt.
  .
  Hans Peter Roel (1964) ziet hoe mensen in de huidige maatschappij van zichzelf vervreemden. Juist hierom heeft hij dit boek geschreven. Inzicht in de zielenwereld geeft mensen eeuwigheidswaarde.

 • Een spirituele reis naar de magie van het leven.

  Salvatore is een van de meest briljante musici aller tijden. Toch krijgt ook hij niet alles in zijn schoot geworpen. In een bitter gevecht met het leven leert hij de eindeloos grote kracht van zijn geest kennen. Het opent een nieuwe dimensie in zijn bewustzijn en hij ontdekt de werkelijke magie van het leven.

  Op zijn levensreis wordt Salvatore geholpen door Carl Gustav Jung. Door hem krijgt Salvatore inzicht in het grootste mysterie van het universum: onze menselijke geest.

  Deze bijzondere roman staat garant voor een prachtig spiritueel avontuur.  Hans Peter Roel is auteur van de internationale bestsellers: De vierde dimensie, Op zoek naar de hemel, Tijdloze liefde en Ki. Met zijn boeken inspireert hij mensen om in hun kracht te komen.

 • Het geheim van mijn vader
  Terra Nova  "De geschiedenis van de toekomst wordt nu gemaakt."

  Dit boek vertelt het bijzondere en aangrijpende verhaal van Roderick de Brauw. In Schotland komt hij in contact met een geheim broederschap en krijgt hij het inzicht in de nieuwe aarde Terra Nova.

  Roderick leert dat het vijf voor twaalf is voor de mensheid. Gelukkig is er ook goed nieuws! Ieder mens herbergt een ongelofelijke kracht in zich, want iedereen kan bijdragen aan een duurzame en betere wereld.


  Hans Peter Roel (1964) ziet hoe we in onze hoogontwikkelde samenleving moeder aarde langzaam uitputten. Vanuit dit inzicht schreef hij dit boek. Het geeft mensen inzicht in wat er werkelijk gaande is. Werk mee aan een betere wereld!

 • Op zoek naar de hemel

  Een spirituele reis door drie landen


  Eva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op Eva te wachten. Deze belofte is de reden van haar zoektocht. Eva gaat op reis om de hemel op aarde te ontdekken.
  In het Verre Oosten leert ze mediteren en krijgt ze inzicht in oude wijsheden. Op haar pelgrimage naar Santiago de Compostela leert ze om haar rugzakje leeg te houden. Uiteindelijk ontdekt Eva het geheim van een gelukkig leven als ze in het bezit komt van een aangrijpend en authentiek dagboek.

  Het leven van Eva van Berkel is in meerdere opzichten hartroerend en bijzonder. Ze volgt het pad van haar hart en ontdekt het geheim van een gelukkig leven.

  De reis naar binnen is de mooiste reis die je kunt maken!
  Hans Peter Roel (1964) weet wat het betekent om je hart te volgen. Hij schrijft al meer dan vijfentwintig jaar met hart en ziel. Dit boek heeft hij geschreven om mensen te bewegen om hun hart te volgen

empty