• Han Peeters (52) en Eva Krap (30) zijn beiden schrijvers en runnen uitgeverijen. Als ze gaan samenwerken ontstaat er een synergie waarin ze steeds vaker alledaagse privézaken met elkaar delen. Zo komen ze erachter dat ze bizarre levens hebben geleid.
  Han daagt Eva uit en stelt voor dat ze elkaar om en om een verhaal sturen over een krankzinnig voorval uit hun leven, waarvoor de ander een schoolcijfer geeft. Het bezoek aan een prostituee, zoekgeraakte condooms, per ongeluk een crematorium in de fik steken en bijna omkomen op zee; geen enkel onderwerp wordt geschuwd door de bevlogen auteurs.
  De mailuitwisseling groeit van een literaire paringsdans uit tot een hilarisch, spannend en ontroerend boek. Ondertussen hebben ze meer dan bijzondere belangstelling voor elkaar gekregen. Ze besluiten elkaar te ontmoeten, met alle gevolgen van dien

 • Han en Eva

  Han Peeters; Eva Krap

  Han Peeters en Eva Krap zijn schrijvers en runnen uitgeverijen. In hun samenwerking ontstaat een synergie waarin er steeds vaker privézaken worden gedeeld. Zo komen ze erachter dat ze beide tot nu toe bizarre levens hebben geleid. Han daagt Eva uit om elkaar verhalen te sturen over krankzinnige voorvallen uit hun levens, waarvoor de ander een schoolcijfer geeft.
  De mailuitwisseling groeit uit tot een paringsdans in een hilarisch, maar ook ontroerend boek. Ondertussen hebben ze veel belangstelling voor elkaar gekregen en besluiten elkaar te ontmoeten, met alle gevolgen van dien...

empty