• - 50%

  De telefoon gaat. Ze neemt op, maar niemand zegt iets. Het enige wat ze hoort, is muziek en het geluid van onweer. In trance hangt ze op. Enkele minuten later is ze overleden.

  Ginny Shapiro blijft maar kijken naar de oude foto met de zeven lachende schoolmeisjes. Zes van hen zijn dood. Zij is de enige die nog leeft. De telefoon gaat. Ze stapt in haar auto en scheurt weg. Het maakt niet uit waarheen, zolang ze maar verdwijnt.

  FBI-agent Sullivan Dean heeft dezelfde foto - en informatie waarmee de zes vrouwen misschien gered hadden kunnen worden. Twintig jaar geleden is er iets voorgevallen in het leven van het zevental, maar wat precies? Het antwoord ligt diep in Ginny Shapiro's geheugen verborgen en houdt kennelijk verband met hypnose. Vastbesloten om te voorkomen dat zij het zevende slachtoffer wordt, spoort hij haar op in een afgelegen huisje in Mississippi. Het wordt een race tegen de klok om de juiste herinnering naar boven te krijgen en de moordenaar te vinden. Want er is maar één telefoontje voor nodig om ook Ginny te doden...

  Dit verhaal is eerder verschenen.

 • - 50%

  Wanneer de vingerafdrukken van een recent moordslachtoffer exact blijken te matchen met die van een man die dertig jaar eerder zou zijn gestorven, vertrekt FBI-agent Jack Dolan undercover naar het laatste adres van de man in kwestie. Hij komt terecht in een hotel in een afgelegen stadje nabij White Mountain, Montana, dat bekendstaat om zijn medische wonderen. De bewoners van het hotel - de intrigerende Isabella Abbott en zes oudere artsen die zij haar 'ooms' noemt - stellen hem direct voor nieuwe raadsels.

  Bovendien vermoedt hij al snel dat er nog iemand undercover in het stadje verblijft, en dat diegene zijn kans afwacht om toe te slaan. Maar wie loopt er precies gevaar? En wat is het aandeel van Isabella en de 'ooms' in het mysterie? Langzaam maar zeker ontwaart Jack de contouren van een ingenieus complot. Maar hoe meer antwoorden hij vindt, des te sterker hij beseft dat de geheimen van White Mountain beter verborgen kunnen blijven...

  Dit verhaal is eerder verschenen onder de titel White Mountain.

empty