• - 38%

  De geheime orde

  Daniel Silva

  De nieuwe thriller van bestsellerauteur Daniel Silva zit wederom boordevol actie en internationale intrige, waar meesterspion en kunstrestaurateur Gabriel Allon zich met overgave in stort.
  Met tweeëntwintig thrillers op zijn naam heeft Daniel Silva lezers wereldwijd vermaakt met mysterieuze plots en ijzingwekkende cliffhangers. Aan de hand van diverse personages en afwisselende locaties neemt Silva de lezer mee in verschillende complotten.
  En nu is hij terug met De geheime orde: een blockbuster van een thriller met een verhaal dat je niet meer loslaat. Gabriel Allon reist af naar het Vaticaan waar hij samen met zijn vriend, aartsbisschop Luigi Donati, een mysterie moet oplossen.
  Een must-read voor de fans én voor lezers die verre reizen willen maken zonder hun stoel te verlaten.
  />  

 • Het nieuwe meisje

  Daniel Silva

  Niemand weet wie ze is: het mooie meisje dat elke dag op een exclusieve privéschool in Zwitserland wordt afgezet door een zwaarbeveiligde autocolonne, alsof ze een staatshoofd is. Ze zou de dochter zijn van eenrijke internationale businessman. Maar dat is ze niet, haar vader is de verafschuwde kroonprins van Saoedi-Arabië. Hij staat onder vuur voor zijn rol in de moord op een dissidente journalist. Als zijn dochter gewelddadigwordt ontvoerd, gaat hij naar de enige man die hij vertrouwt.Gabriel Allon, de legendarische meesterspion, bijt zich vast in de zaak en komt terecht in een dodelijke en geheime oorlog met een oude vijand die de toekomst zal bepalen van het Midden-Oosten - en misschien wel de hele wereld...

 • De Engelse spion

  Daniel Silva

  Van het bloedspannende begin tot het adembenemende einde houdt De Engelse spion de lezers in zijn ban.

  Ze was het bekendste lid van het Engelse koningshuis. Ze was geliefd om haar schoonheid en haar inzet voor goede doelen. Ze werd gehaat door haar ex-echtgenoot, de kroonprins, en haar ex-schoonmoeder, de koningin van Engeland.

  Nu is ze dood, haar luxejacht is opgeblazen door een bom. En de Britse inlichtingendienst wendt zich tot de enige man die haar moordenaar kan opsporen: kunstrestaurateur en meesterspion Gabriel Allon.

  Gabriels doelwit is Eamon Quinn, befaamd bommenmaker en huurmoordenaar. In zijn kielzog reist Gabriel de halve wereld over. Wat hij niet weet, is dat hij een oude vijand achtervolgt. Een vijand die uit is op wraak, en die maar één doel heeft: Gabriel doden.

  'Een absolute bestseller. De wereld heeft meer mannen als Allon nodig, en meer schrijvers als Silva.' -Bookreporter.com

 • De andere vrouw

  Daniel Silva

  In een geïsoleerd dorpje in Zuid-Spanje schrijft een mysterieuze Franse vrouw haar memoires. Het is het verhaal van de man die ze ooit liefhad in Beiroet en het kind dat bij haar is weggehaald wegens landverraad. De vrouw bewaart een van de grootste geheimen van het Kremlin. Lang geleden heeft de KGB een mol geïnfiltreerd in het hart van het Westen. En die staat nu op het punt de macht te grijpen...Slechts één man kan de zaak oplossen: Gabriel Allon, de legendarische kunstrestaurateur en meesterspion. Zijn zoektocht naar de waarheid leidt hem van het grootste verraad van de twintigste eeuw naar de oevers van de Potomac-rivier bij Washington D.C. Kan hij op tijd de wereld redden?

 • Het zwarte gif

  Daniel Silva

  Een zware bom ontploft in het hart van Parijs. Een paar dagen later is het raak op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam. Er vallen honderden slachtoffers, en de internationale veiligheidsdiensten draaien overuren. Ze roepen uiteindelijk de hulp in van Gabriel Allon - meesterspion én kunstrestaurateur.

  De terreurdaden blijken het werk te zijn van een onbekende terrorist die zich Saladin noemt. Om hem te ontmaskeren rekruteert Gabriel een jonge vrouw, Natalie. Zij zal afreizen naar het kalifaat en daar infiltreren in Saladins cel. Gabriels taak? Zorgen dat Natalie het overleeft...

  Toen Silva met dit boek begon, hadden de aanslagen in Parijs en Brussel nog niet plaatsgevonden - zijn fictieve verhaal werd ingehaald door de werkelijkheid.

  Over Het zwarte gif:

  'Daniel Silva schrijft zo levendig dat je het gevoel hebt dat alles in zijn boek echt is gebeurd. Een onvervalste pageturner.' Boektaske

  'Je wordt er helemaal ingezorgen, maar het zet je ook aan het denken. Het beste boek tot nu toe Daniel Silva.' More Delight

  'Het verhaal is zonder meer boeiend en voortdurend onderhoudend, en de plot is actueel en angstig tegelijk.' Perfecte Buren

  'Silva laat een knap staaltje schrijfkunst zien waaraan je duidelijk merkt dat daar meer dan grondig research voor gedaan is.' Samenlezenisleuker

 • Het huis der spionnen

  Daniel Silva

  VN Detective- en Thrillergids
  Vier maanden na de dodelijkste aanslag op Amerikaans grondgebied sinds 9/11, is Londen het nieuwe doelwit van is. Een reeks bomaanslagen laat een spoor van vernieling achter. De terreuraanval was briljant gepland, maar toch is er één los eindje.

  Kunstrestaurateur én meesterspion Gabriel Allon wordt op de zaak gezet. Hij vindt al snel een connectie met een terreurcel in Saint-Tropez, bij de flamboyante en schatrijke Jean-Luc Martel en zijn echtgenote Olivia Watson, een beeldschoon ex-topmodel. Zíj beweert niet te weten dat Martel zo rijk is geworden door drugshandel. Híj heeft zogenaamd niet door dat hij zaken doet met een man die het Westen wil verwoesten. Slaagt Gabriel Allon erin om via hen bij het brein achter de aanslagen te komen?

  Het huis der spionnen is een verslavende thriller, die je ademloos achterlaat.


  'Never a dull moment.' - VN Detective- en Thrillergids

  Bloedstollend Een kijkje in de wereld van terrorisme die je koude rillingen bezorgt.' Kirkus, starred review

 • De celliste Nieuw

  De celliste

  Daniel Silva

  Mysterieus en altijd actueel: Daniel Silva is dé spionageauteur van dit moment!
  De nieuwe thriller van bestsellerauteur Daniel Silva zit opnieuw boordevol actie en internationale intrige, waarin meesterspion en kunstrestaurateur Gabriel Allon zich vol overgave stort. Met de voorgaande drieëntwintig thrillers in deze reeks – allemaal vol mysterieuze plots en ijzingwekkende cliffhangers – heeft Daniel Silva lezers wereldwijd vermaakt.
  En nu is hij terug met De celliste, een blockbuster van een thriller. Gabriel Allon wordt geconfronteerd met de fatale vergiftiging van een Russische miljardair die hem op een gevaarlijke reis door Europa stuurt. Daar raakt hij in de ban van een muzikaal genie dat lijkt te weten wat de dood van zijn vriend heeft veroorzaakt...
   

 • De roof

  Daniel Silva

  "4 sterren in VN thrillergids"

  Gabriel Allon is in Venetië bezig met het restaureren van een altaarstuk, als hij een urgente oproep van de Italiaanse politie krijgt. Julien Isherwood, een excentrieke Londense kunsthandelaar en een vriend van Gabriel, dacht bij een bezoek aan het Comomeer een potentiële cliënt te treffen. In plaats daarvan vond hij een op gruwelijke wijze vermoorde man - en nu wordt hij gezien als hoofdverdachte.

  Om zijn vriend te redden moet Gabriel de werkelijke dader vinden. Bovendien moet hij een wereldberoemd schilderij van Caravaggio opsporen dat al jaren vermist is en dat iets met moord te maken zou kunnen hebben.

  Zijn zoektocht loopt uit op een jacht die hem door heel Europa voert, van het Louvre in Parijs tot het Van Gogh Museum in Amsterdam...

  'Gabriel Allon is de James Bond van de 21e eeuw - elegant van tempo, subtiel en goed geïnformeerd.' Daily Mail

empty