• Engeland 1817. Het verlangen van de aristocratische Elena Carter om het dokterswerk te gaan doen waarvoor ze is opgeleid, kan grote gevolgen hebben. Zal ze uit de hoogste kringen verstoten worden en moet ze voor haar roeping zelfs de liefde opgeven? Die Fransman bijvoorbeeld, die haar alles laat vergeten als hij haar kust. Of die Engelse Lord, die als geen ander haar hart weet te raken... Elena zal ingrijpende keuzes moeten maken voor haar toekomst. Maar welke?

  Elena is het zelfstandig te lezen vervolg op de populaire roman Pippa en de lezer zal verschillende oude bekenden voorbij zien komen, onder wie natuurlijk Pippa zelf! Het is aan te bevelen de romans te lezen in de volgorde van uitkomst.
  Met deze roman heeft Dani van Doorn weer een Regency Romance geschreven waarin romantiek, humor en spanning een belangrijke rol spelen.

 • Pippa

  Dani Van Doorn

  1816. Sinds Pippa Wesleys moeder haar gezin verlaten heeft voor een andere man, telt Pippa niet meer mee in het sociale leven van het dorpje Farnham. Door haar vaders tweede huwelijk verliest Pippa bovendien haar positie als vrouw des huizes. Ze besluit daarom een paar maanden bij haar tante in Londen te gaan logeren.
  Worstelend met de huisregels van haar tante en de heersende omgangsvormen probeert ze haar hoofd koel te houden, als niet één, maar zelfs twee mannen haar het hof gaan maken. Kiest ze voor romantiek of is het toch haar opdracht om de fabriek van Farnham te redden?

  Haar moeder zou vast raad weten. Maar waar woont zij en waarom wordt er in Farnham toch zoveel over Pippa geroddeld?


  Dani van Doorn is een van de vijf genomineerden voor de Valentijnprijs: 'het beste romantische boek van 2019'. Haar stijl wordt omschreven als vlot leesbaar, meeslepend en humoristisch.

  Met Pippa heeft Dani een heerlijke Regency romance geschreven die in dezelfde tijd speelt als de boeken van Jane Austen en Georgette Heyer.

 • Vrolijk verhaal over Lieke die pas is verhuisd naar een dorp en daar iets moois verliest dat haar opa heeft gemaakt. Gelukkig komt ze Marijn tegen die ook bij haar op school zit. Op zoek naar het sieraad 'breken' ze in, bij een villa, waar ze alles doen wat normaal niet mag!

 • Bjoetie en de Biest Nieuw

  Als Nina (26 jaar) als oefentherapeut en ghostwriter bij de markante mevrouw de Biest gaat werken, komt ze daar de aantrekkelijke Tom de Biest tegen. Het klikt meteen tussen Nina en Tom, maar de vraag is welke rol Esther en haar zoontje in zijn leven spelen... Terwijl ze samen met Tom speurt naar zijn erfenis gaat ze steeds meer voor hem voelen. Maar wat wil Tom?

 • Het wonder op Monoe Street Nieuw

  Kerstnovelle.
  Nadat Nathalie op kerstavond bij die leuke collega Bart onder de paraplu duikt, belanden ze niet in hun eigen wijk Brooklyn, maar ergens anders in New York. In een onbekende, maar erg sfeervolle straat, waar de ene na de andere wonderlijke gebeurtenis plaatsvindt waarin ze zelf een belangrijke rol spelen. Met een dikke knipoog naar de klassieke kerstfilms waarin liefde voor de medemens en romantiek voorop staat.

 • Lady Roxy Nieuw

  Lady Roxy

  Dani van Doorn

  Roxy Waverly weet dat ze niet mooi is. Maar als Lord Steven Letterby - die ze al kent sinds haar jeugd - haar lelijk noemt, is ze toch gekwetst. Wanneer hij haar niet lang daarna ten huwelijk vraagt, weigert ze hem resoluut. Ze heeft al een grote liefde: de pen! Met veel genoegen schrijft ze satirische romans over de handel en wandel van de adel. Ineens duikt Steven Letterby weer op, met een voorstel dat ze niet kan weigeren...

  Een vrolijke regency romance

 • Wie is mister Jones? Nieuw

  Vriendinnen Lilly en Molly vertrekken naar Wales, waar Molly de tuinrenovatie van een kasteelhotel op zich heeft genomen. Zodra Lilly hoteleigenaar David Jones ontmoet springt er een vonk over. Ze gaat met hem op antiekjacht in de omgeving en de romantiek bloeit tussen hen op. Maar waarom beweert hij steeds dat er nog een andere David Jones is, de eigenlijke kasteeleigenaar?

  Een luchtig feelgood verhaal voor een paar uurtjes ontspanning!

  Lees ook Lenteliefde 1: Bjoetie & De Biest

 • Cecily Nieuw

  Cecily

  Dani van Doorn

  Historische feelgood novelle.
  Leraarsdochter Cecily wijst jarenlang alle aanbidders af en ze vreest dat ze werk moet gaan zoeken om in haar eigen onderhoud te kunnen voorzien. Tobias Gilmore, de nieuw Heer van Langley Manor blijkt op zoek te zijn naar een gouvernante voor een familielid. Cecily probeert een goede indruk op hem te maken, maar haar spontaniteit botst met zijn humeurigheid en ze weet precies te vertellen wat hij allemaal fout heeft gedaan. Intussen kiest haar hart een andere weg...

 • Anna's twijfels

  Dani Van Doorn

  In 1912 erft de Rotterdamse zakenvrouw Anna van Bergen een landgoed in het Brabantse Waalre, en besluit er te gaan wonen. Met haar deftige, ietwat ironische pen beschrijft ze hoe ze zich met vallen en opstaan nieuwe feiten en vaardigheden eigen maakt. Haar bijdehante manieren brengen haar in onverwachte situaties, die soms grappig, soms aangrijpend zijn. De confrontaties met haar jonge rentmeester maakt het landgoedbeheer niet gemakkelijk. Daarnaast krijgt ze met de liefdesperikelen van haar nichtje te maken. Al met al heeft Anna haar handen vol!

 • Anna's kerst

  Dani van Doorn

  Prequel van Anna's twijfels. De zelfstandige en sociale Anna kijkt naar iedereen om, vooral naar Janus, haar nieuwe knecht, wanneer die in de problemen komt. Maar met Kerst blijkt dat er ook aan haar wordt gedacht!

 • In de val Nieuw

  In de val

  Dani van Doorn

  Sasja woont op straat in het koude Oekraïne. Het leven is er hard, maar samen met zijn vriend Igor redt hij zich wel. Totdat de bendeleider Boris hem wil dwingen om voor hem te werken. Als Sasja niet doet wat Boris zegt, weet hij wat de gevolgen zijn: Boris laat nooit iets ongestraft. Hij zal Sasja opjagen totdat hij hem te pakken heeft... Een spannend verhaal, met grappige momenten. Av5Clib6 Dit boek is ook geschikt voor oudere kinderen die op een lager avi niveau lezen.

empty