• De echomoorden

  Christi Daugherty

  Deel 1 in de Harper McClain-serie
  `Een loeispannende zoektocht met een onverwacht heftig eind. Graag méér!' Zin
  Voor de lezers van Tess Gerritsen en Karen Rose
  In een keuken wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is naakt en meerdere malen met een mes gestoken. Degene die haar vindt is haar twaalfjarige dochter.
  Vijftien jaar later is Harper McClain een toonaangevende verslaggever in Savannah. Als ze op een plaats delict aankomt herkent ze alles wat ze ziet, want het is identiek aan de moord op haar moeder.
  Harper heeft altijd het gevoel gehouden dat de echte moordenaar van haar moeder nooit was gevonden. En nu lijkt het alsof ze gelijk krijgt. Er zijn geen vingerafdrukken. Geen voetafdrukken. Geen DNA-spoor. Toch is Harper vastbesloten om de moordenaar te vinden. Gaat het haar na al die jaren lukken?
  De pers over De echomoorden
  `Tergend spannend en vol journalistieke authenticiteit.' Richmond Times-Dispatch
  `Een aangrijpend, veelzijdig mysterie met snelle dialogen, goed uitgewerkte personages en een sexy, romantisch subplot. Dit boek smeekt om een vervolg.' Publishers Weekly
  `Deze thriller heeft alles wat je van een goede crime story verwacht: een memorabel hoofdpersonage, een interessant uitgangspunt en een bloedstollend mysterie.' Libelle

 • Deel 2 in de Harper McClain-serie
  `Zoooooo goed! Een verrassende thriller met een fantastische hoofdpersoon. Smeek, leen, steel desnoods een exemplaar!' C.J. Tudor, auteur van De krijtman
  Voor de lezers van Tess Gerritsen en Karen Rose
  In een welgestelde wijk van Savannah wordt een dode vrouw gevonden. De buurtbewoners zijn geschokt en voor misdaadverslaggever Harper McClain is de zaak nog verontrustender: het slachtoffer was een bekende van haar.
  Naomi Scott was 24. Een rechtenstudente die als barmeisje werkte om de eindjes aan elkaar te knopen en die grootse plannen had voor de toekomst. Ze zou de wereld gaan veranderen. In plaats daarvan eindigde haar leven op straat, in het holst van de nacht, door een enkele kogel.
  Er zijn geen getuigen, maar wel drie verdachten: Naomi's vriendje, dat een crimineel verleden heeft waarvan hij zegt afstand te hebben genomen. Haar baas, die twee jaar geleden een ander jong barmeisje stalkte. En de zoon van de officier van justitie, Naomi's ex. Alle drie de mannen beweren van Naomi te hebben gehouden. Maar Harper weet maar al te goed dat liefde de meest meedogenloze moordenaars maakt.
  De pers over Voor het te laat is
  `Voormalig misdaadjournalist Daugherty slaat de spijker op zijn kop.' Associated Press
  `Een eersteklas thriller: razendsnel, intrigerend en met een vleugje romantiek.' Kirkus Reviews
  `Harper is zo'n aantrekkelijk personage dat we kunnen wachten op een vervolg.' Publishers Weekly

empty