• Verwaaid in de Wind Nieuw

  Verwaaid in de Wind:

  Hans gaat gebukt onder het zware juk van zijn ouders en oudere broer. De enige die hem een arm om zijn schouder slaat in zijn zus Annie. Op het moment dat Hans voor het eerst naar school gaat, ontdekt hij dat er meer is dan slaag krijgen, gestraft worden, zonder eten naar bed gestuurd te worden. Hij krijgt zelfs vrienden.
  Hans is net tien jaar als hij voor de zoveelste keer van huis vlucht. Daan, een robuuste man met een stoere motor met zijspan, neemt hem op in zijn huis. Heel langzaam verdwijnen Hans' angsten.
  Als de broer van Hans hem ernstig verwondt, is de maat vol. Er rest nog één weg: een rechtszaak. Vindt Hans de veilige haven die hij verdient?

  Een indrukwekkend verhaal dat Andries Mol toevertrouwt aan de lezer.


  Andries Mol, co-auteur Anya van der Gracht:

  Andries (1960) zit sinds zijn jeugd vol met verhalen. Op latere leeftijd heeft hij de moed gevonden korte stukjes te tonen aan anderen. Gesteund door enthousiaste lezers heeft hij de stap gezet in een eerste psychologische roman 'Verwaaid in de wind'.

 • Toen was je weg:

  Janine en haar zoon Jack zijn nog steeds op de vlucht voor haar ex-man, Sjaak. Nu ze samen is met een nieuwe man, Harry, hoopt ze dat er eindelijk rust komt. Het tegendeel is waar.
  Haar ex weet hun elke keer weer te vinden.
  De sluipmoordenaar 'onverwerkt trauma' wacht tot hij rustig zijn slag kan slaan.

  Een aangrijpend verhaal, gebaseerd op waarheid, dat je ontroert, een traan geeft en laat beseffen hoe groot de veerkracht van een mens is.


  Anya van der Gracht:

  Anya van der Gracht (1957) schrijft het liefst op waarheid gebaseerde romans.
  Positiviteit, doorzettingsvermogen en humor vormen de rode draad in aangrijpende verhalen.

  In 2017 debuteerde Anya met 'Achter tralies beland'.

 • 3 oktober:

  Sjaak laat niets aan het toeval over. Alles heeft hij uitgestippeld. Totdat hij Janine ontmoet en ontdekt dat in een relatie niet alles verloopt zoals gepland. Het 'Ik zal je krijgen' wordt met de dag sterker in zijn hoofd. Op 3 oktober neemt hij een cruciale beslissing. Zal zijn droom waarheid worden?

  Een verhaal dat je gevangen houdt tot aan de laatste pagina en de handgeschreven brief van Sjaak.

  "3 oktober, een beklijvend verhaal, vlot en ietwat brutaal geschreven. Na het lezen ervan is mijn conclusie: Kerel, dat had je veel eerder moeten doen."
  Marc Kerkhofs


  /> Anya van der Gracht:

  Anya van der Gracht (1957) put voor haar verhalen uit het leven, zoals het op haar pad komt. In 'Toen was je weg' neemt zij je mee in een dodelijke relatie gezien door de ogen van een vrouw. In '3 oktober' kruipt zij in het hoofd van de dader.
  Anya, een schrijfster met lef en humor.

 • Achter tralies beland Nieuw

  Achter tralies beland:

  Een jonge vrouw wordt verliefd en droomt van een huwelijk met veel kinderen. De ochtend na haar trouwdag zal duidelijk worden dat ze in verkeerde armen gevallen is. Een uitweg lijkt onmogelijk. Door te leren ermee om te gaan, denkt ze een mogelijkheid te zien om te kunnen ontsnappen aan de gruwelijkheden. Zal het haar lukken zich te bevrijden?


  Anya van der Gracht:

  Anya (1957) schrijft het liefst op waarheid gebaseerde romans. Positiviteit, doorzettingsvermogen en humor vormen de rode draad in aangrijpende verhalen.

  Eerder verschenen:
  'Toen was je weg' en '3 oktober, "ik zal je krijgen"'.

empty