Mijnbestseller.nl

 • Moeder Aarde heeft sinds een halve eeuw de mens de heerschappij gegeven over zijn eigen voortplanting en de voortplanting van alle dieren en planten op aarde. Wij zijn hierdoor schatplichtig om de schade die wij aanrichten te herstellen. Vlees en eieren voor consumptie worden nog uitsluitend geproduceerd door kunstmatige inseminatie en met kweek en broedmachines. Meer dan 300 miljoen landbouwhuisdieren in de EU brengen hun hele leven door in een kooi.
  Coronavirus, Afrikaanse varkenspest, jaarlijkse Influenza virussen zijn het gevolg van ziekten bij dieren die ook op de mens over kunnen gaan. De Covid-19-20-21 pandemie met als gevolg de wereldwijde blokkade laten zien hoe kwetsbaar de samenleving is. Mensen die meer dierlijke eiwitten consumeren, hebben minder antilichamen en een verminderde afweer, zelfs als ze een zeer lage hoeveelheid dierlijke eiwitten consumeren. Vooral ouderen krijgen ziekten die voortkomen uit voeding die de immuunrespons en vorming van antilichamen vermindert. Het virus is een spijkerbom. Het vaccin is een kleine deurklopper. Het is van groot gelang dat wij allemaal ons ZELF wapenen tegen zonosen door met voeding onze afweer optimaal te houden.

 • Anglais Powerwords

  Cindy Mezas

  Cindy Mezas is author and founder of CTministry. She shares the word with simple basic life changing messages that saved her life from:
  years of domestic violence, battling cancer and damages done by chemotherapy plus radiation. After being healed, she herself started to minister healing. She now reaches and sees people all over the world being healed.
  Besides her books, she also has live@5 sessions, her healing journey video, and ministers through transformation coaching sessions.
  Cindy is a mother of three young adults and in addition a grandmother. She is senior pastor of Saturday Evening Church and speaks at conferences.
  She believes that everyone can win in life!

  Visit her website at:
  www.ctministry.com

 • Speak

  Cindy Mezas

  This little but very profound "Read and Do" book is full of great and precious promises from the Word of God. So many people read the Word but don't speak it so much. The Bible tells us that our tongue is the pen of a ready writer; with it, we are writing on our hearts. Speaking the Word is the key!
  This book is written for you to learn how to speak His Promises and see them come to pass in your life, truly a You Do It book.

 • Een kortboek over een journalist. Hij ontdekt in zijn gedachten een geloofwaardig scenario voor een hedendaagse globale atoomoorlog en schrijft er een artikel over dat hij voorlegt aan zijn hoofdredacteur. Er zal nog steeds een vernietiging van het aardoppervlak plaatsvinden maar dat zal een kleine elite erbij kunnen nemen zonder daar nadelige gevolgen van te ondervinden. Integendeel. Geschreven in de vorm van een kortverhaal vanuit een urgentie.

 • Welcome, my name is Leo and I'm a cocky little cat and I am 1 ½ year old. I have an owner who has PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) and overstimulation. In this book I tell you what it's like to have an owner with these difficult diseases. What funny things I do, but also how I help her. I'm a star in her distraction, but I'm still a little cat who also has nice cat pranks. I combined that in this book. One chapter is about the owner and the next chapter about my mischief as a cat :)
  I hope my story will help families talk about this difficult illnesses with their children.
  Lots of strength
  /> Greetings Leo, the service dog in a cat jacket ;)

 • Does God has the flu? Such a strange title, but this book is indeed all about health and healing. So many people who are sick, seeking healing and health. Yet, most of them are blaming God for the sickness or think that God is teaching them a lesson by making them sick and in pain. The fact is that God wants you healed! God never gets the flu nor wants you to have the flu, sickness, or pain. This book will explain in detail the profound truth about healing. It will address the misunderstanding some people have of God. On top of that, this book will even give you simple tools of how to get rid of sicknesses and all sorts of pains.

 • Praktisch communiceren Nieuw

  Praktisch Communiceren biedt nuttige informatie voor beginnende leidinggevenden, studenten en iedereen die effectief en assertief wil communiceren. Onderwerpen zijn o.a. Luisteren, samenvatten en doorvragen, feedback geven/ontvangen, het SMART formuleren van doelen, rapport (contact) maken, reflecteren en een Persoonlijk ontwikkelingsplan maken. Daarnaast komen ook het slechtnieuwsgesprek, het functioneringsgesprek, het sollicitatiegesprek, conflicthantering, onderhandelen, Rationeel Emotieve Training, delegeren, omgaan met weerstanden en presenteren aan de orde.
  Je bouwt met de voorbeelden, oefeningen en checklijsten in dit boek vertrouwen op. Daarnaast leidt Praktisch communiceren tot persoonlijke groei.
  Drs. C.L. Lodowika is een ervaren manager en trainer/coach op het gebied van interpersoonlijke communicatie en projectmanagement. Zij is aan de Universiteit van Tilburg afgestudeerd in Strategische beleidsontwikkeling.
  Carla heeft 20 jaar gewerkt als clustermanager en 11 jaar als (loopbaan)coach in haar bedrijf Lodowika Coaching en Advies.Als trainer werkte ze o.a. voor het commerciële cursusbureau van de Hogeschool Arnhem Nijmegen als docent van de cursus laboratoriummanagement.

 • Richting freelancen

  Linda Poort

  Richting Freelancen Op zoek naar jezelf en een freelance carrière is speciaal geschreven voor vrouwen die eraan denken te gaan freelancen, maar (nog) niet durven of niet precies weten hoe.
  Ook vrouwen die net voor zichzelf begonnen zijn en vrouwen die niet zo goed weten hoe ze verder moeten in hun freelance carrière, zullen veel aan dit inspirerende handboek hebben.
  In Richting Freelancen worden 14 informatieve hoofdstukken vol inspiratie afgewisseld met 14 fictieve verhalen waarin Lyra op zoek gaat naar zichzelf en een freelance carrière.
  Als lezer ga je zelf `op reis langs alles wat bij freelancen komt kijken en leer je over personal branding, passie, social media, bloggen, tijdmanagement en sociale media. Ook leer je veel over jezelf.
  Als je op zoek bent naar inspiratie, vele tips, nadenkertjes en/of een schop onder je kont, dan is Richting Freelancen echt iets voor jou.
  Richting Freelancen is gebaseerd op de 155 beste van in totaal 537 artikelen die Linda schreef voor De Wereld van IKKI, een niet langer bestaande carrièrewebsite voor hogeropgeleiden.

 • Anika werkt op een kantoor, waar niet alles altijd vlekkeloos verloopt. Het plotselinge geheugenverlies van haar echtgenoot Rik heeft grote invloed op haar werk en de omgang met haar collega´s.
  Anika en haar 2 kinderen doen er alles aan om te achterhalen, wat er precies met Rik gebeurd is.
  Rik wordt heel grondig onderzocht en er vindt veel speurwerk plaats om uiteindelijk de oorzaak op te sporen. Familieverleden uit het Oriënt en kruidenthee brengen een plotselinge wending.
  Er zijn spannende, onverwachte en romantische momenten, die uiteindelijk tot de ontknoping leiden.

 • Uit herkenbare emoties is dit gedichtenbundel
  "in de stroming van emotie bij verlies en rouw" tot stand gekomen.
  Talita Baalman, eigenaar van het NaoberZorgloket en counsellor heeft geprobeerd de stroming van gevoelens onder woorden te brengen in gedichten. Met de prachtige illustraties van Marleen Kamphuijs kun je in gedachten je eigen weg gaan. Dit bundel is een prachtige combinatie van gedichten en illustraties die een steun in de rug mag zijn voor diegene die het nodig heeft. Het verwerken van een verlies doen we op onze eigen unieke manier. Door het lezen van deze gedichten hoopt Talita Baalman dat de herkenbaarheid, het gevoel dat je er niet alleen voorstaat, je kracht geeft.

 • Quirina heeft haar ouders op vroege leeftijd verloren. Om zichzelf te beschermen heeft ze zich emotioneel afgesloten. Dit heeft ze zo effectief gedaan, dat ze zichzelf van bruggen af moet gooien om nog iets te kunnen voelen.
  Maar dan ontmoet ze Medard. Door hem wordt ze geïntroduceerd in de wereld van emotie terwijl hij tegelijkertijd de deur naar de wereld van de weerwolven voor haar open zet. Tijdens haar ontdekkingstocht door die wereld, komt ze erachter waarom Medard zoveel interesse voor haar heeft, en hoeveel complicaties emoties met zich meebrengen.

 • Nonius

  Koen van Doremaele

  'Nonius' is de reis van een jonge man...een man die zijn grenzen verkent...en opzoekt. Hij laat zich niet leiden, lijdt nog liever. En om dat laatste te voorkomen neemt hij het heft in eigen handen. Met een (on)gezonde dosis durf en lef gaat hij zijn doel tegemoet. Waar hij begint als poldermodel, brengt een avontuur op de Wallen hem bij de Amsterdamse politie. Al snel blijkt ook Amsterdam te klein voor zijn plannen en zoekt hij het buiten de landsgrenzen. Vanuit zijn ervaring met recherchewerk maakt hij een verrassende vlucht. Hij kiest voor een enkele reis naar een zonovergoten belastingparadijs, midden in de Atlantische Oceaan. Het is een reis die hem moet brengen naar zijn ultieme doel, een groot leiderschap... Hij wil de beste worden...hij wil monopolie!

 • De lichamen van vier vrouwen worden gevonden in de Provence en nog één vrouw wordt vermist. Een grote zoekactie wordt op touw gezet en Samuel Dufaux en zijn team hopen Mélanie Legrange levend terug te vinden. Wordt zij het volgende slachtoffer?
  Als FBI agente Sophie Daniëls aankomt in de Provence, is haar enige wens van een heerlijke vakantie te genieten. Maar haar beroepsinstinct wordt aangewakkerd als ze de krant openslaat.
  Het verhaal van een onmogelijke liefde tussen een psychopaat en een jonge vrouw in een wereld van bedrog en moord.

 • In 1995 kwam de jongensdroom van Jacco Bezuijen uit, hij werd politieagent. Openhartig vertelt hij over zijn opleiding en hoe er bij hem door de vele heftige en schokkende incidenten de diagnose PTSS werd vastgesteld. Tijdens zijn werk bij de verkeerspolitie is Jacco bij veel ernstige aanrijdingen geweest, waarbij hij veel zwaargewonden en overleden personen heeft gezien. Een aantal van deze incidenten hebben zich zo in zijn hoofd genesteld dat deze zijn dagelijkse leven volledig zijn gaan beheersen en dit tot een nachtmerrie maakte. Als hulpverlener wil hij graag anderen helpen en deed dit iedere dag, zichzelf wegcijferend, vol overgaven en overtuiging! Dat er politieagenten uitvallen met PTSS was hem bekend, maar dat dit hemzelf kon overkomen daar had hij nooit bij stil gestaan! Nu, een jaar na de diagnose PTSS, ondervind hij maar zeker ook zijn gezin hier nog dagelijks de vervelende gevolgen van.

 • Dit boek heeft als doelstelling om een model te bieden van een maatschappelijk ideaal dat de politiek weer van de burgers maakt en dat leidt tot een progressieve en tegelijkertijd duurzame politiek. Hiertoe wordt een onderscheid gemaakt tussen het conflictmodel en het participatiemodel. Het eerste is een systeem waarbij mensen tegenover elkaar staan en het samenleven van bovenaf moet worden opgelegd. In het participatiemodel liggen de waarden zodanig dat de menselijke vaardigheden om samen te werken en daarbij het maximale uit het eigen leven te halen worden bevordert. Dit participatiemodel heeft vier fundamentele politiek-maatschappelijke waarden: veiligheid, inclusiviteit, rechtvaardigheid en zelfverwerkelijking.

  Constructieve politiek maakt van de inwoners burgers in plaats van klanten. In de politiek volgens het participatiemodel is het democratische midden geen machtspositie of een links-rechts indeling, maar een visie op de samenleving om ervoor te zorgen dat de bevolking bestaat uit burgers die als partner van de overheid en van elkaar, werken aan succes zonder dat dit gebouwd is op het ongeluk van anderen.

  Democraten kijken niet omhoog of omlaag maar vooruit.

 • We schrijven de zomer van 2016 en de wereldvoetbalbond FIFA ligt helemaal uit elkaar. De geplande WK s van 2018 en 2022 zijn afgelast en de meeste bestuursleden inclusief Blatter zitten wegens corruptie achter slot en grendel. Interim-voorzitter van de FIFA Michel Platini roept de hulp in van Franz Beckenbauer. Samen met Johan Cruijff, Bobby Charlton, Pelé, Diego Maradona en Paolo Maldini proberen deze zeven voetbalinconen het voetbal te redden. Ze organiseren het ultieme wereldkampioenschap voetbal met de beste voetballers uit de geschiedenis. De 12 grootste voetballanden uit de geschiedenis binden met elkaar de strijd aan om te bepalen wie zich de ultieme wereldkampioen voetbal mag noemen.

  Schrijver Wilfred Luijckx (1979) laat u in zijn derde boek genieten van de allergrootste voetballers uit de geschiedenis die met elkaar strijden om de meest gewilde voetbalprijs ooit: wereldkampioen aller tijden. In dit knotsgekke toernooien passeren de meest memorabele momenten uit de WK-geschiedenis de revue, maar wel in een fictieve vorm. Lees, geniet en laat u verassen door het verloop van het toernooi en krijg antwoord op de vraag; Welk land wordt wereldkampioen voetbal aller tijden ?

 • Deze levenservaring is in dit boek omschreven, zoals de pleegouders, haar het hebben verteld. Verder staat er ook in beschreven, hoe ze zelf het heeft ervaren.
  De schrijfster heeft, net als in haar andere boeken, ook weer rekening gehouden met mensen die kleine letters moeilijk kunnen lezen.

 • In dit boek heeft de schrijver geprobeerd van een
  persoon te beschrijven, die behoorlijke beperkingen ondervindt door zijn ziekte en wat hij dan toch nog voor deze maatschappij kan betekenen.

  Ook heeft hij in het kort beschreven wat spasme voor ziekte is en hoe men ermee om zou kunnen gaan.

  Tevens wordt er in dit boek rekening gehouden met
  mensen die veel moeite hebben om de kleine te
  kunnen lezen.

 • Cynthia Perch has led a dramatic, adventurous, dicult life that she is not going to tell you about. Instead, she channeled some of her experiences into her ctional characters, with whom she has more in common than she cares to admit (including an aversion for root vegetables and marriage). Join Sir Diederic and his squire Arnout on their way to the Holy Land, where they ght for freedom, hone their battle-skills, and, most importantly, try to escape the ever-enduring threat of family obligations.

  Ye Gode Boke of Knightly Conduct is an unequalled, revealing but above all enlightening look into the unusual public and private life and teachings of Sir Diederic of the noble House of Mal a la Tête, told from the point of view of Arnout, his in all likelihood well-meaning, adorable puppy - ahem - squire. This magnicent work bears the approval of the Imperial Family, not to mention Sir Diederic's esteemed parents. Despite this honour it has been suggested that Sir Diederic had better never discover the content of this labour of love meant to educate the masses - or Arnout will have to take these lessons to heart and run for the hills for survival.

 • De Nederlandse onderzoeksjournalist Karl Hammer publiceerde twee boeken over een gecodeerde partituur die naar een Nazi Schat zou leiden in het Duitse Mittenwald. Ene Peter Schulz bezorgde hem alle informatie over het goud van de Reichsbank en de diamanten van Hitler, bestemd om de nazi-terreurgroep Werwolf te financieren. De bergplaats was versleuteld in de partituur. In 2012 gaven diverse media een ruim forum aan Karl Hammer, die een beloning uitloofde van 25.000 dollar voor wie de code kon kraken.
  Begin 2015 werd de Belgische schrijver Patrick Bernauw benaderd door een zekere Ysa Pastora, om de website Rauna op te zetten en vier boeken te schrijven over haar Jacht op de Nazi Schat. In dit eerste boek toont zij niet alleen aan dat het verhaal van Hammer & Schulz pure fictie is, maar ook dat de namen Karl Hammer en Peter Schulz in combinatie met Werwolf regelrecht naar ondergrondse neonazi propaganda leiden. Bovendien kraakte ze de code en ontdekte wat de Nazi Schat in werkelijkheid is. Een perfect Verborgen Heiligdom, want hoewel voor iedereen zichtbaar, is de Irminsul alleen herkenbaar voor wie ogen heeft om te zien... en leven en werk van Karl Hammer zo'n beetje volgt.

 • `'Mijn burn-out, mijn mooiste cadeau'' wil komaf maken van al de vooroordelen rond burn-out. Dit waargebeurd verhaal wil het taboe rond burn-out doorbreken. De mensen, bedrijven, onze maatschappij in het algemeen wakker schudden rond dit thema. We zien, lezen en horen heel veel daarover in de media. Maar uiteindelijk weten de meeste van ons niet echt wat een burn-out is en wat een burn-out doet met een mens.
  In dit boek word je zelf ondergedompeld in deze situatie. Hoe ? Wat ? Wie ? En dan ? Ziek ? Oplossingen ? Anders leven ? ... Een ongelofelijk en magisch levensverhaal vol emoties, met vallen en opstaan. Van het dieptepunt tot de genezing ....
  Dit boek zal uw levensvisie veranderen.

 • Op mezelf

  Dineke Arends

  'Yassin heeft gelijk: ik ben niet gek, ik ben de normaalste van jullie allemaal.'
  Martje verruilt als tweedejaars studente het Groningse veen voor de grote stad. Van een klein kamertje op de zolder van de boerderij naar een even klein kamertje in een studentenhuis.
  Hier leert Martje de wereld kennen en daarmee ook zichzelf. De confrontatie met haar afkomst, haar anders-zijn en het missen van de aansluiting met andere mensen. En tegelijk de vrijheid en geborgenheid tussen haar huisgenoten, die een warmer thuis vormen dan ze ooit gehad heeft.
  Op mezelf geeft op lichtvoetige wijze een heldere inkijk in de belevingswereld van een jonge, intelligente vrouw met autisme. Op zoek naar haar eigen identiteit, naar vriendschap, naar God krijgt haar wereld kleur. Brallerige corpsballen, zelfgepunnikte theemutsen, Amsterdamse Marokkanen, diepgelovige christenen, zelfingenomen dierenbeulen, bevallige modellen: samen vormen zij de wereld om Martje heen.
  Normale mensen bestaan niet. Gelukkig maar.
  Versie

 • Met het klimmen der jaren wilde Lisa haar ervaringen delen en op papier zetten. Over o.a. haar jeugd, de Psychiatrische inrichting, haar huwelijk met 'n alcoholist en de onzekerheden in haar leven. Hoe zij daarmee heb leren omgaan en door wilskracht en doorzettingsvermogen ze een plaatsje heb weten te veroveren in deze maatschappij. Hoe het haar heeft gemaakt en gevormd tot de persoon die ze nu is, en als een volwaardig mens wordt gezien. Maar het gaat ook om de strijd en de angst die gepaard ging met de vele emoties die ze heeft moeten leveren om zover te komen. Hoe ze uiteindelijk tot aanvaarding, berusting en mentale bevrijding kwam. Ze is er mentaal sterker uit gekomen maar zal het nooit meer vergeten, want het is 'n deel van haar leven geworden. Het voornaamste voor haar is dat ze het van haar af heeft kunnen schrijven, en dat ze positief in het leven is blijven staan.
  Ze is als het ware uit het dal omhoog gekropen, want zonder strijd geen overwinning.


  Ze wil dus ook naar andere toe zeggen die in moeilijke omstandigheden leven:

  Geef nooit de moed op en blijf altijd het geloof en vertrouwen in jezelf houden, want eens komt het goed.


 • Klein Beertje leeft in een bos met alleen bruine beren. Op een dag vindt hij een zielig wit beertje. Klein Beertje en zijn vrienden willen het witte beertje helpen, maar de andere bruine beren accepteren de witte beer niet. Zal het de vrienden lukken om het witte beertje te helpen?
  Het verhaal behandelt enkele grote wereldse thema's, maar dan vertaald naar de wereld van de bruine beren. De huidige toestroom van asielzoekers en de discussies rond discriminatie en klimaatverandering zijn verwerkt met het aanspoelen van een witte ijsbeer in het bos van de bruine beren. Door de vertaling naar de fictieve berenwereld, wordt het thema inzichtelijk gemaakt voor kinderen en daarmee bespreekbaar tussen ouder en kind.

empty