Lannoo

 • Winterstein lijkt misschien een heel gewone school, maar heeft een geheim. Als je geluk hebt, ontmoet je er de beste vriend die je ooit vindt: een magisch dier dat kan spreken! - maar alleen met jou. Welke leerling krijgt een magisch dier?
  De onhandige Eddie? De dromerige Benni? De verlegen Anna-Lena? Of de ambitieuze Ida?

 • Ruzie in de klas van de magische dieren!
  Miss Cornfield, de lerares, betrapt Silas wanneer hij iets heel gemeens doet. Mag hij nu niet mee naar het schoolkamp? In plaats daarvan krijgt Silas een sprekend dier: Rick uit Florida, een brutale krokodil die flink uit zijn bek stinkt. Is dit een beloning of een straf?
  En is het echt een goed idee om een krokodil mee te nemen op schoolkamp? 'Humor, spanning, avontuur, vriendschap en magie: alles waar een jonge lezer van houdt.' Wereldwijd bijna 5 miljoen exemplaren verkocht Vertaald in twintig talen Met illustraties van Gouden Penseelwinnaar Martijn van der Linden

 • De klas van Mevrouw Cornfield heeft een geheim. Iets wat niemand anders mag weten. Maar Ida praat haar mond voorbij en vertelt haar vriendin Miriam over de magische dierenwinkel en haar vos Rabat. Wat nu?
  Op school is iedereen druk in de weer met de voorbereidingen voor het schooltoneel. Maar waar komen al die vreemde gaten in de schooltuin plots vandaan? Humor, spanning, avontuur, vriendschap en magie: alles waar een jonge lezer van houdt Meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht Vertaald in zeventien talen Met illustraties van Gouden Penseelwinnaar Martijn van der Linden

empty