De Fontein Romans

 • `Het seizoen van de vuurbloemen' (`Die Zeit der Feuerblüten') van Sarah Lark is het eerste deel van een nieuwe Nieuw-Zeeland-trilogie. Eerder verschenen in Nederland de `Land van belofte-trilogie' en twee delen van de `Eiland van duizend bronnen-serie'. Voor de lezers van Sofia Caspari en Leila Meacham
  Duitsland, 1837. Ida sluit zich aan bij een groep jonge mensen die naar Nieuw-Zeeland zullen vertrekken. Hun is land beloofd, en vrijheid. Maar als het aan Ida lag, mocht Ottfried, haar door haar familie uitgezochte verloofde, wel achterblijven.
  Nieuw-Zeeland, 1837. Cat is opgegroeid in een bordeel, en weet dat ze binnenkort gedwongen zal worden daar ook zelf de kost te verdienen. Ze vlucht weg, het binnenland in, op zoek naar een andere toekomst voor zichzelf. Ida en Cat ontdekken al snel dat je niet altijd iedereen op hun woord kunt geloven. Lukt het hen om toch het nieuwe begin te vinden dat zij zoeken?

 • Alleen bij eBook.nl - 62%

  De boeken van Sarah Lark slepen je mee naar het Nieuw-Zeeland van de 19e en 20e eeuw. `De zang van de hoornschelp' is het tweede boek dat zich afspeelt op Rata Station, na `De tijd van de vuurbloemen'.
  Nieuw-Zeeland, 1853. Op Rata Station is een nieuwe generatie opgegroeid; Cat en Ida zijn trots op hun dochters Carol en Linda. Hun harde werken heeft de ranch gemaakt tot wat hij is, maar het succes wekt de afgunst van hun buren. Als het noodlot toeslaat, hangt het toekomstige geluk van Carol en Linda aan een zijden draadje. Ze dreigen hun thuis kwijt te raken. Weten ze het tij te keren?
  Al ruim vier miljoen lezers wereldwijd ontdekten de schitterende romans van Sarah Lark over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. Ze schreef meerdere boeken die zich afspelen in Nieuw-Zeeland, op Kiward Station (`Het land van belofte', `Het lied van de wolken' en `De roep van het land'), op Elizabeth Station (`Het land met de gouden kust', `De schaduw van de kauri-boom' en `De dag van de zonnewende') en op Rata Station (`De tijd van de vuurbloemen', `De zang van de hoornschelp' en `De legende van de vuurberg'). Ze schreef ook over de Caraïben: `Dochter van de mangroven' en `Het eiland van duizend bronnen'.

 • Alleen bij eBook.nl - 62%

  `De legende van de vuurberg' is na `De tijd van de vuurbloemen' en `De zang van de hoornschelp' het derde boek van internationaal bestsellerauteur Sarah Lark over de belevenissen van de vrouwen van Rata Station in het Nieuw-Zeeland van de negentiende eeuw.
  Nieuw-Zeeland, 1880. Aroha heeft een gelukkige jeugd, tot de dag dat ze betrokken raakt bij een groot treinongeluk. Ze wordt naar haar tante gestuurd, die op Rata Station woont, om daar in alle rust te genezen.
  Met hulp van de dromerige Robin en haar temperamentvolle nichtje March hervindt ze langzaam weer haar evenwicht - tot een onverwachte gebeurtenis opnieuw alle vaste grond onder haar voeten wegslaat...
  Sarah Lark veroverde wereldwijd vele lezersharten met haar heerlijke familiegeschiedenissen die zich afspelen in het ruige Nieuw Zeeland van de negentiende eeuw. Zij schreef eerder de zeer populaire Kiward Station-serie (`Het land van belofte'; `Het lied van de wolken'; `De roep van het land' en de los te lezen roman `Een nieuwe wereld'), de Elizabeth Station-serie (`Het land met de gouden kust'; `De schaduw van de kauri-boom'; `De dag van de zonnewende') en de Rata Station-serie (`De tijd van de vuurbloemen'; `De zang van de hoornschelp'; `De legende van de vuurberg'). In haar Caraïben-serie (`Het eiland van duizend bronnen'; `Dochter van de mangroven') neemt ze je mee naar Haïti en Jamaica in de achttiende eeuw.

empty