Lannoo

 • Food Photos & Styling

  Eveline Boone

  • Lannoo
  • 9 Maart 2021

  Foodfotografe en -styliste Eveline Boone van French Beans laat je proeven van haar liefde voor fotografie. Ze leert je foodstylingtechnieken, hoe je met je camera of smartphone de mooiste foodfoto's kunt maken en welke compositietechnieken je kunt toepassen. Met Food Photos & Styling reikt ze je de juiste tools aan om zelf betere foodfoto's te maken en geeft ze tips om snel en efficiënt een gerecht te stylen. Dit boek helpt je om via een foto de kijker zin te doen krijgen om je recept uit te proberen, je producten te kopen of je post te liken.

 • Series kijken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Naast de kwaliteitsreeksen van HBO, NBC en BBC hebben platformen als Netflix en Amazon Prime de voorbije jaren een ware groeiexplosie gekend. Het aanbod is daardoor vaak groter dan de vraag, en de verleiding vaak nog groter!
  Maar hoe vind je nu je weg in dit overaanbod? Welke series moet je als liefhebber zeker gezien hebben? Wat zijn de klassiekers die het genre gevormd hebben? In dit boek nemen scenaristen Dirk Nielandt en Koen Sonck je mee op een fascinerende trip doorheen 75 jaar televisie: met de meest legendarische series ooit, goed voor zo'n twee per week; met aandacht voor onvergetelijke personages en hilarische weetjes; en met verwijzingen naar gelijkaardige series die je ook best zult kunnen smaken. Of je nu sitcoms, dramareeksen of politieseries verkiest, deze 101 klassiekers zijn stuk voor stuk must sees. Sit back and enjoy!

 • Smartphotos

  Janou Zoet

  • Lannoo
  • 9 Maart 2018

  Ken je dat: een smartphone vol foto's die bewogen zijn, of scheef? Of nog erger: saaie plaatjes waar je zonder gevoel aan voorbijscrolt? Dat kan anders. Leer hoe je je dagelijkse smartphonekiekjes kunt veranderen in kwalitatieve foto's. Elke bladzijde geeft nieuwe inspiratie om je foto's mooier en interessanter te maken en met een ander oog naar je omgeving te kijken. Je smartphonecamera heb je al op zak, nu alleen nog de tools om eruit te halen wat erin zit.

 • Accessoires

  Rebecca Dekeyser

  In Becca loves accessoires naaien vind je o.a. een handige winkeltas met sleutelhanger, een fijne toilettas en een leuke fietszadelovertrek.

 • Sieraden

  Rebecca Dekeyser

  In Becca loves sieraden gaat het van vintage juwelen met 'resin drop' en geknoopte armbandjes met strasskralen tot een chique ring met zilverdraad en een lentehanger met fimoroos.

 • Warme winterbreisels

  Christina Van Soom

  • Lannoo
  • 15 Oktober 2014

  Klaar voor de winter met de breisels van KVLV. Een breiboek vol winteraccessoires in de vertrouwde KVLVstijl. Een vrolijke muts, gezellige sjaal en heerlijk warme wanten. Eerst wordt de basis opnieuw uitgelegd en ook nieuwe steken en technieken komen aan bod. Dankzij de zeer duidelijke uitleg en handige stap-voor-stapfoto's kun je heel gemakkelijk zelf aan de slag. Deel twee bevat meer dan 25 nieuwe werkbeschrijvingen van warme breisels voor binnen en buiten, waaronder sjaals, mutsen, wanten, dekens, plaids en kussens.

 • Maakbaar

  Caroline Verbrugghe

  • Lannoo
  • 27 November 2013

  See it, like it, make it <a href='http://www.e-boek.org/store/maakbaar-p-212277.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='https://itunes.apple.com/nl/book/maakbaar/id767267914?mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Je hoeft helemaal geen handige Harry te zijn om met een eigen creatie voor de dag te komen. In nog geen drie minuten kun je een succesvolle eyecatcher maken! Tv-gezicht en creadiva Caroline Verbrugghe toont hoe je met weinig materiaal en slimme ideeën je eigen look en interieur een originele touch geeft. Maak unieke designerstukken van die afgedankte basics, of tover vondsten uit de doe-het-zelfzaak om in een statement necklace. Interieur, accessoires, beauty... Caroline en haar creavrienden delen al hun toppers met jou!

 • Haar en sjaals

  Saar Styling

  • Lannoo
  • 25 November 2013

  Creatief met sjaals Draag je graag sjaals, maar weet je niet hoe ze te knopen? Vind je het leuk om je haar te vlechten, maar wil je wel eens iets anders uitproberen? Haar en sjaals in de knoop geeft je tal van mogelijkheden. Een sjaal is een echt modeaccessoire dat je outfit helemaal af maakt. Sarah toont je verschillende nieuwe knooptechnieken en andere leuke dingen die je met sjaals kunt doen. Daarnaast heeft ze zich ook verdiept in de nieuwste haartrends en leert ze je hoe je zonder moeite een leuk kapsel creëert.

 • Brei voor je kids

  • Lannoo
  • 29 Oktober 2013

  Maak vrolijke breisels voor je kids en leer werken met patronen. Er is niets leuker dan breien voor je kinderen of kleinkinderen. Verras ze met een warme muts, een gezellige trui, een speels haarlint, fantastische vingerpopjes of een zachte sjaal. Elk breiwerk begint met een opzetlus en gaat zo stapsgewijs verder. Net zoals Ons Breiboek, bevat Brei voor je kids weer een heleboel steken en motieven. In het eerste deel wordt de basis opnieuw uitgelegd aan de hand van duidelijke foto's en eenvoudige beschrijvingen. Daarna wordt het iets uitdagender en leer je op maat breien en patronen aanpassen. In het tweede deel van het boek vind je meer dan 35 nieuwe werkbeschrijvingen van prachtige interieur- en modespullen waar je meteen mee aan de slag kunt.

 • Van naald tot draad - 2

  Elke Vanelderen

  • Lannoo
  • 23 September 2013

  Leer nu je eigen leuke spullen naaien, breien of haken voor je kleintje. Sokjes voor je baby, een knuffel voor je peuter of een heuse dinostaart voor je kleuter! <a href='https://itunes.apple.com/be/book/van-naald-tot-draad-2/id710581853?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Van Naald Tot Draad 2, creatieve ideeën voor mama's is een echte must voor alle creatieve mama's én meisjes. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je unieke spullen kunt naaien, breien en haken. Van een schattige pixiemuts, een stoere dinostaart, de mooiste lakentjes, dekentjes en kussens, kleurrijke slingers, tot een tafeltent om jaloers op te zijn. Zowel voor beginners als gevorderden! Boordevol inspiratie en tips: - voor het opbergen van stoffen, wol en naaigerief, - voor het creëren van een eigen plek waar je jezelf kunt zijn en die tegelijkertijd je creativiteit aanwakkert, - om de kinderkamer een persoonlijke toets te geven.

 • Ponnekeblom haakt

  Els van Hemelryck

  • Lannoo
  • 23 September 2013

  Fantastische zelfgehaakte spullen die je allemaal kunt dragen of gebruiken, en die voor iedereen haalbaar zijn <a href='https://itunes.apple.com/be/book/ponnekeblom-haakt/id710601121?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Els Van Hemelryck (Ponnekeblom) haakte meer dan 30 modellen voor dit boek. Sjaals, mutsen, tassen, poncho's, kinderpulls en -jurkjes, haarspeldjes, broches etc. Allemaal zonder veel tierlantijntjes, maar telkens in schitterende kleuren, die van elke creatie iets unieks maken.

 • Leer nu je eigen leuke spullen naaien, breien of haken voor je kleintje. Sokjes voor je baby, een knuffel voor je peuter of een heuse dinostaart voor je kleuter! Van Naald Tot Draad 2, creatieve ideeën voor mama's is een echte must voor alle creatieve mama's én meisjes. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je unieke spullen kunt naaien, breien en haken. Van een schattige pixiemuts, een stoere dinostaart, de mooiste lakentjes, dekentjes en kussens, kleurrijke slingers, tot een tafeltent om jaloers op te zijn. Zowel voor beginners als gevorderden! Boordevol inspiratie en tips: - voor het opbergen van stoffen, wol en naaigerief, - voor het creëren van een eigen plek waar je jezelf kunt zijn en die tegelijkertijd je creativiteit aanwakkert, - om de kinderkamer een persoonlijke toets te geven.

 • Mind the voice

  Tiffany Veys

  • Lannoo
  • 31 Oktober 2012

  Iedereen kan leren zingen, met de juiste zangtechnieken en coaching <a href='http://www.e-boek.org/store/-p-201040.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='https://itunes.apple.com/be/book/mind-the-voice/id574393075?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Mind The Voice. Zo leer je zingen! is een compleet hand- en werkboek om lichte muziek te zingen. De oefeningen en technieken in het boek leren je hoe je je stem moet gebruiken om álle lichte muziek te zingen: pop, jazz, dance, r&b, country, folk, musical, Franse chanson, (hard)rock, Nederlandstalige muziek ... Naast de zangtechniek behandelen we ook de do's-and-don'ts die je als zanger(es) onder de knie moeten hebben op en naast het podium en in de studio. Mind The Voice legt de nadruk op zowel de stem - 'Voice' - als de persoonlijke (mentale) groei - 'Mind'. Door stem- en personal coaching te zien als één geheel, haal je het beste uit jezelf als zanger(es) én uit je gehele persoonlijkheid! Dankzij de interactieve koppeling naar de website <a

 • Van naald tot draad

  Elke Vanelderen

  • Lannoo
  • 28 September 2012

  Leer naaien met Elke Vanelderen. <a href='http://www.e-boek.org/store/van-naald-tot-draad-p-200229.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/nl/book/van-naald-tot-draad/id566275204?mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Niets is zo leuk als bewust bezig zijn met iets. Zo opgaan in een activiteit dat je aan niets anders meer kunt denken. En dan ongelooflijk fier zijn op wat je met liefde en aandacht verwezenlijkt hebt. Dit advies geef ik als gezondheidstherapeute en lesgeefster vaak aan mijn klanten en leerlingen. Zelf spullen creëren om je huis om te toveren in een veilige, knusse cocon of om weg te geven aan je vrienden en familie, is de perfecte manier om innerlijke rust te vinden. Ik hou ervan om naast mijn werk op radio en televisie creatief bezig te zijn met naald en draad. Me terugtrekken op mijn werkkamer als het buiten loeihard stormt en omringd door mijn katten mooie spullen creëren, maakt me intens gelukkig. Met dit boek wil ik een stukje van dat geluk delen. Het s

 • Zero dope

  Frank van de Winkel

  • Lannoo
  • 30 Augustus 2011

  Een beklijvende analyse van een journalist die zegt waar het op staat <a href='http://www.e-boek.org/store/zero-dope-p-191099.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/zero-dope/id481969098?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Zero dope legt haarfijn de belangrijkste wereldwijde dopinggevallen in het wielrennen van de voorbije twintig jaar uit. De auteur sprak met talrijke bevoorrechte getuigen zoals Jacques Rogge, Eddy Merckx, Johan Bruyneel, Willy Voet, Frank Vandenbroucke, Tourdokter Porte en Philippe Gaumont. Van de opkomst van het wondermiddel epo over de zaak-Festina, de dood van Marco Pantani en Operación Puerto tot de belevenissen van Lance Armstrong en Alberto Contador.

 • Een peloton kleurrijke anekdoten, een waaier van fait divers, een uit de mond van een coureur ontsnapte mooie formulering;;;Vlaanderen koersland;;;Een ideaal geschenk voor elke wielerliefhebber <a href='http://www.e-boek.org/store/zot-van-koers-p-188600.html'>Ook verkrijgbaar als e-boek</a> <a href='http://itunes.apple.com/be/book/zot-van-de-koers/id476558041?l=nl&mt=11'>Ook verkrijgbaar in de iBookstore</a> Een peloton kleurrijke anekdoten, een waaier van fait divers, een uit de mond van een coureur ontsnapte mooie formulering. In Zot van de koers brengt journalist Manu Adriaens ze allemaal samen in de vorm van een alfabet. Tientallen miniverhaaltjes vol triomf en tragiek, verteld in de taal van de benen, waarbij de glimlach nooit veraf is. Toen Luis Ocaña, de Tourwinnaar van 1973, afscheid nam van het wielrennen, kocht hij een hond en noemde die Merckx. Opdat hij - als wraak voor zijn vele nederlagen tegen de Belg - voortaan af en toe eens kon roepen: 'Merckx, zit!' en 'Merckx, lig!'

empty