Brug, Uitgeverij van

 • Wat eindigde als een zegening begon als een ramp.

  "Sanne was verdwenen. We zeiden niets tegen elkaar. Ik zag de angst in de ogen van Elles, mijn vrouw. Ze leek me te smeken om het niet hardop te zeggen: 'Onze dochter is weg.'
  Ze liep nog een keer om de blokhut, daalde een paar meter het pad af, draaide zich om en keek me opnieuw aan. Ik schudde 'nee' met mijn hoofd, maar zei niets."

  Als Hugo Bonnema, Corporate Finance consultant aan de Amsterdamse Zuidas, tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk zijn dochter kwijtraakt, zet hij alles op alles om haar terug te vinden. Daarbij wordt hij tot het uiterste op de proef gesteld en krijgt hij meer dan waar hij om gevraagd heeft.


  Over de schrijver:
  Michiel Cobben schreef eerder de Managementbestseller 'Verhoog je Gunfactor' en de scheurkalenders 'Werk Ze 2016' en 'Werk Ze 2017'.
  'Het offer op de Canigou' is zijn debuutroman en werd geschreven in zijn vakantiehuis bij Perpignan, Zuid Frankrijk.

 • Pepijn Bierenbroodspot debuteerde in 2009 met de roman Femplex waarmee hij de AKO Nieuwe Schrijversprijs won.

  Het enthousiaste oordeel van juryvoorzitter Heleen van Royen:
  "Femplex is humoristisch, origineel, eigentijds en spitsvondig. Kortom: een lekker boek."

  Femplex gaat over de liefde, bietjeskleurig haar, overspel, audities, Hiroshima, dwangneuroses, Schots geruite plooirokjes, leguanen, kinderen met blonde krulletjes en gin-tonic.

  Femplex is een van de tachtig boeken die staat op de Literatuurlijst Nederlands voor het HAVO en VWO van de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

  Dit is de geheel herzien auteurseditie 2015.

empty