Suspense Publishing

 • Interviews, ooggetuigenverslagen en reconstructies van wonderlijke maar ware gebeurtenissen in Nederland en Vlaanderen.
  Een kleine jongen met wonderbaarlijke visioenen. Een behekst polderhuis. Een meisje beloofde haar vriend, op haar ziekbed, dat ze na haar dood bij hem zou blijven, en ze hield woord. Een vrouw ontmoette mensen die ze kende uit haar vorige leven. Beschermengelen redden levens. Een jonge schone werd zelfs in haar nachtmerries lastiggevallen door een duistere magiër. Een demonische verschijning sluipt rond in de grotten onder Maastricht.

  Een kleine jongen met wonderbaarlijke visioenen. Een behekst polderhuis. Yvonne beloofde haar vriend, op haar ziekbed, dat ze na haar dood bij hem zou blijven, en ze hield woord. Tineke kwam mensen tegen die ze kende uit haar vorige leven. Een kind zei dat zijn hartje het niet meer deed, tot hij in de buik van zijn moeder kwam en zijn hartje weer begon te kloppen.

  Een Nederlandse dominee is exorcist. Een makelaar was er getuige van dat boze krachten heersen in een huis waar iemand zich heeft opgehangen. Harm wist vantevoren het tijdstip van zijn dood: Magere Hein zou hem om precies kwart over vier komen ophalen. De dodelijke Witte Dame waart rond in de grotten onder Maastricht. Een boerderij staat op vervloekte grond.

  De schone Marry moest zich uitkleden voor een zwarte magiër. Een beschermengel redde Nicole. De jonge Marion kreeg ongewenste visite uit het hiernamaals. Een écht spook zorgde voor angst op de set van de vaderlandse griezelfilm Doodeind.

  Dit en nog veel meer in deze verzameling van zo'n honderd wonderlijke maar ware gebeurtenissen, verteld door de mensen die het meegemaakt hebben. Daarnaast komen tal van andere mysterieuze zaken, vreemde verschijnselen en opmerkelijke feiten aan bod.

 • Tom Freeman is na een periode van drankverslaving al tien jaar nuchter. Hij heeft zijn leven weer op de rit. Hij is gelukkig getrouwd met Clare en heeft een dochtertje, Julia.

  Als Julia begint te praten, beweert ze echter dat haar naam Melanie is.

  Tom wordt vervolgens geplaagd door nachtmerries die erop wijzen dat hij een jong meisje heeft vermoord.

  Dan ontdekt hij dat een meisje is verdwenen op de plek waar hij tien jaar geleden zijn laatste, door alcohol veroorzaakte black-out had.

  Ze heette Melanie...

  Dubbelziel is de eerste titel in de serie Vintage Mystery. De serie zal bestaan uit hoogstaande en klassieke mysterie en suspense thrillers, die niet eerder in de Nederlandse taal zijn verschenen.

 • Nachtogen

  Jack Lance

  Linda Raines rijdt in haar zwarte Jeep Liberty naar de Inkijk, een afgelegen huis in de bergen, waar ze sinds kort woont. Ze is meer dan verbaasd wanneer op haar vaste parkeerplek al een zwarte Jeep Liberty blijkt te staan. De andere auto heeft dezelfde nummerplaat, dezelfde kras net boven de bumper, en dezelfde spullen liggen op de achterbank.
  Niet voor het eerst twijfelt Linda aan haar verstand.
  Of is de nachtmerrie terug, die ze achter zich gelaten dacht te hebben?

 • Ik was er niet bij toen ik doodging.
  Ik was teruggekeerd van zo'n buitenlichamelijke droom, zo'n droom waarbij je het gevoel hebt dat je geest je lichaam heeft verlaten en je
  eigenlijk niet echt droomt.
  Maar iemand had me vermoord terwijl ik weg was. Verminkt. Er was niets meer over waar ik naar terug kon.
  Wie had dat gedaan? De seriemoordenaar die de stad terroriseerde? Of iemand dichter bij me, iemand die ik kende? Maar ik had geen vijanden.
  Althans,ik dacht van niet.

  En het is eng wanneer je de seriemoordenaar ontmoet, als afgrijzen wordt gevolgd door nog groter afgrijzen, als je eigen gezin gevaar loopt
  en alleen jij een einde kunt maken aan de moorden.
  Dus wat doe je dan? Je hebt geen lichaam, geen kracht. Je kunt niet eens iets aanraken. Wat doe je dan, verdomme?


  `De romans van James Herbert zijn bestsellers omdat veel lezers,
  waaronder ikzelf, te geschokt zijn om ze weg te leggen'
  - Stephen King

 • Hellevanger

  Jack Lance

  Rachel Saunders is een van de vele rouwenden op de begrafenis van haar hartsvriendin Jenny Dougal, overleden na een tragisch ongeval. Meteen na de uitvaart is ze enkele dagen als van de aardbodem verdwenen. Haar vriend Jonathan maakt zich de grootste zorgen.

  Dan duikt Rachel even mysterieus weer op. Maar ze blijkt amnesie te hebben en kan zich niets meer herinneren. Desondanks beweert ze dat Jenny niet dood is. Ze moet haar vinden, voor het te laat is.

  Jonathan gelooft er niets van dat Jenny nog zou leven, maar hij wil wel weten wat er met Rachel gebeurd is. Als ze op een speurtocht gaan naar de dagen toen zij spoorloos was, en daarmee ook de oorzaak van haar geheugenverlies, stuiten ze op een geheim en een verschrikking die elk voorstellingsvermogen te boven gaat...

 • Vuurgeest

  Jack Lance

  Drie polaroidfoto's die een graf tonen, met achterop handgeschreven berichten.

  Jij bent dood.

  Je denkt dat je leeft, maar je bestaat niet.

  18 augustus, je sterfdag.

  Als een anonieme vijand Jason Evans deze foto's stuurt, is zijn alledaagse maar gelukkige leventje voorbij. Om erachter te komen wat de polaroids en de berichten betekenen, moet hij op zoek naar het graf op de foto's.

  Is het echt zijn eigen laatste rustplaats?

empty