De Liefde VOF

 • Linda Lu

  Rob Bouber

  Een jonge knaap die door een oudere vrouw in de liefde wordt ingewijd, een jongen die geen zeeman wilde worden, twee geliefden in een aanloop naar een huwelijksaanzoek, bijna vergeten voetballers en atleten; in dit e-boek schrijft Rob Bouber met vleugjes feit en fictie over kleine gebeurtenissen die mensen permanent of tijdelijk beïnvloeden.

  'Linda Lu en andere lichtvoetige verhalen' is de eerste vrije verhalenbundel van Rob Bouber. Eerder publiceerde hij het populaire kunsthistorische boek' Gezichten van Noord-Holland' en de bestsellers 'Het onbekommerde leven' en 'De onbevangen jaren'.
  Ook schreef hij de twee eerste delen van de jeugdserie 'Karel Cavia'.

  Deze verhalenbundel vol lichtvoetige verhalen is heerlijk voor op reis, voor in bed of op de bank.

 • De slimme onderpresteerder is een boek van de Belgische Tania Gevaert. Zij is moeder van drie hoogbegaafde kinderen die allen te maken hebben gehad met onderpresteren in het onderwijs.
  Tania werd opvoedcoach en richtte de organisatie Gifted op voor begeleiding van hoogbegaafde kinderen. Haar website www.hoogbegaafdopvoeden.com groeide tot een veelbezochte site waarop betrokkenen terecht kunnen voor informatie over het onderwerp.
  In dit boek geeft zij de meest succesvolle coaching-technieken prijs en deelt ze haar eigen ervaringen.

empty