Cupido

 • Advocate Iris (25) is helemaal verslaafd aan schoenen en haar hele flatje staat ermee vol. Minpuntje is wel, dat al haar lovers meestal luid gillend wegrennen als ze die puinhoop zien.
  Als Shoes and Gadgets de jaarlijkse uitverkoop heeft, schudt Iris haar aan-zware-anorexia-lijdende-spaarvarkentje nog eens extra leeg en vraagt een ochtend vrij. Jammer, maar daar wil haar bazige cheffin, alias The Bitch, helemaal niks over horen!
  Maar Iris wil nog maar één ding: die supertrendy knalgele stilettohakken uit de etalage, waar ze al weken van droomt!
  Een vrolijke chicklit van topschrijfster Anita Verkerk.

 • Op de veerboot naar Zweden wordt Gina ontvoerd door een overspannen werknemer van haar ontrouwe echtgenoot.
  Langzamerhand merkt Gina dat haar ontvoerder eigenlijk net zo bang is, als zij...

  Een ont (spannende) liefdesroman van Sandra Berg, die zich afspeelt in de woeste natuur van het prachtige Zweden.

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Samantha en haar tweelingzussen Merel en Marlies hebben het even helemaal gehad met de mannen.
  In de trein op weg naar het Zwitserse Zermatt spreken ze af dat ze er een echte meidenvakantie van gaan maken. Even genieten zonder die lastige kerels!
  Maar als er een heuse spetter in de trein stapt, zijn ze de goede voornemens meteen weer vergeten...

  Een vrolijke liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Als haar ouders met pensioen gaan, krijgt Liselot de leiding in het familiebedrijf: een bloeiende begrafenisonderneming.
  Het is keihard werken en Liselot raakt zo oververmoeid dat ze overal dingen ziet die er helemaal niet zijn.
  Haar vriendin Hilke vindt dat Liselot dringend aan vakantie én aan een leuke man toe is en ze boekt een romantische rondreis langs een serie eeuwenoude Engelse spookhuizen.
  De reisleider is een superknappe vent en er reizen ook andere leuke mannen mee, maar of de trip verder zo ontspannend is?

  Een heerlijke (ont)spannende liefdesroman van Sandra Berg!

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Melanie de Jong (25) heet eigenlijk Kiyari. Ze is als peuter door een Nederlands echtpaar geadopteerd.
  Als Melanie ouder wordt, wil ze dolgraag naar Peru om met eigen ogen te zien waar ze vandaan komt, maar haar pleegmoeder is daar fel op tegen.
  Een jaar na de tragische dood van haar pleegmoeder krijgt Melanie de kans om met een oude dame mee te gaan op een rondreis door Peru.
  Vol enthousiasme begint ze aan de reis.
  Maar al snel na aankomst in Lima ontdekt Melanie dat ze beter naar haar pleegmoeder had kunnen luisteren...

  Een (ont)spannende liefdesroman van top-auteur Anita Verkerk, die zich afspeelt in het mysterieuze land van de Incas.

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Xandra

  Anita Verkerk

  De jonge weduwe Xandra de Vries is filiaalhoudster van een kleine bank in Soest. Naast haar drukke baan staat ze alleen voor de opvoeding van haar zoontje Justin. Heel langzaam durft ze haar hart weer te openen voor een nieuwe liefde en haar relatie met juwelier Steven Vandermeer wordt steeds inniger. Maar dan wordt Justin ernstig ziek...

  Een (ont) spannende liefdesroman van top-auteur Anita Verkerk.


 • Mindy gaat met haar baas Ron naar een seminar in conferentiehotel Willibrordhaeghe in Deurne, om zich voor te bereiden op een promotie.
  Maar voor haar staat veel meer op het spel dan alleen promotie. Ze is namelijk tot over haar oren verliefd op haar baas. Als haar gevoelens beantwoord worden, kan ze haar geluk niet op.
  Totdat de knappe Hannah opduikt, die met Ron een verleden deelt. Als Hannah kort na een woordenwisseling met Ron 's nachts dan ook nog eens spoorloos verdwijnt, blijft Mindy met veel vragen zitten...

  Een (ont) spannende liefdesroman van topper Sandra Berg.

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Rowena

  Anita Verkerk

  Rowena van Leeuwen (25) is lerares geschiedenis. Ze woont samen met haar oma in een knus huisje aan de rand van Soest. Dan komt er bericht dat hun woning plaats moet maken voor een rondweg. Rowena protesteert tevergeefs en door alle spanningen raakt oma vreselijk in de war. Als Rowena dan ook nog smoorverliefd wordt op haar knappe leerling Carlo (22) stapelen de problemen zich op...

  Een (ont) spannende liefdesroman van top-auteur Anita Verkerk.

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Jasmijn

  Anita Verkerk

  Televisie-ster Jasmijn van Hooghenduyn geniet met volle teugen van haar succesvolle leven en haar fantastische rol als zuster Katja in een bekende serie.
  Ze droomt van een glanzende carrière in Hollywood, maar als ze auditie gaat doen voor een felbegeerde filmrol, slaat het noodlot toe...

  Een (ont) spannende liefdesroman van top-auteur Anita Verkerk.

 • Frits is al jaren verliefd op zijn jeugdvriendinnetje Abby, maar zij ziet in hem alleen maar een goede vriend.
  Op een dag valt Abby voor een knappe Zweedse politie-agent, vertrekt naar het hoge noorden en laat vervolgens niets meer van zich horen.
  Terwijl Frits zijn eigen onhandige reddingsactie op touw zet, bespreekt Abby's oma Greetje de raadselachtige verdwijning van haar kleindochter met haar vriendin Adèle.
  En dan komen ook de oma's op een hele bijzondere manier in actie...
  Een vrolijke roman van top-auteur Sandra Berg!

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Romance in Toscane is een heerlijke roman boordevol romantiek, humor en spannende Romeinse godenzonen, die zich afspeelt in het zonnige Toscane.

  Na een leugentje om bestwil heeft Sanne zes weken de tijd om Italiaans te leren, anders kan ze haar nieuwe baan als productmanager bij een bekende reisorganisatie wel op haar buik schrijven.
  Hals over kop vertrekt ze naar zonnig Toscane, maar daar loopt alles heel anders dan ze had verwacht als een tragisch barbecue-ongeluk uit het verleden weer opgerakeld wordt...

  Een (ont)spannende liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk.

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Als Molly door haar vriend Ritchy in de steek wordt gelaten, werpt ze zich vol overgave op het trainen van haar eigenzinnige paarden.
  Om haar vorderingen bij te houden, begint ze met een trainingsdagboek.
  Maar dan leert ze maar liefst twéé leuke mannen kennen en vanaf dat moment gaat haar dagboek vooral over passie...

  Sandra Berg schenkt haar opbrengst van deze vrolijke liefdesroman aan het Brooke Hospital for Animals Nederland, voor hulp aan werkpaarden en ezeltjes.

 • De erfenis

  Sandra Berg

  Claartje erft van haar oom een verwaarloosd pension in Zweden met allerlei dieren.
  Volgens een bepaling in het testament mag ze haar erfenis pas na een jaar verkopen. In die periode is ze verplicht om voor de dieren te zorgen...

  Een ontspannend en romantisch boek van topschrijfster Sandra Berg.

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Thera zit in het vliegtuig en kijkt door het raampje naar buiten, naar de wereld die steeds kleiner wordt en uiteindelijk volledig uit het zicht verdwijnt.
  Het einde van haar wereld.
  Ze kijkt vluchtig naar de man naast haar.
  Ouder. Grijzend. Onschuldig.
  De ontvoering, de belangstelling erna, de hectiek... Niemand zag dat hij er was en naar haar keek.
  Altijd. Overal. Niemand zag dat het niet voorbij was...

  Een meeslepende roman van bestseller auteur Sandra Berg, die zich afspeelt in Zweden.

 • Drie vriendinnen gaan op survival in de eenzame bossen van Zweden om afstand te nemen van hun problemen, maar primitief kamperen in de regen is niet zo leuk als ze hadden gedacht...

  Een heerlijke familieroman van Sandra Berg, die zich afspeelt in de woeste natuur van het prachtige Zweden.

 • Als Sofie Kostadinos in verband met een familiekwestie halsoverkop naar Griekenland moet vertrekken, gaat hartsvriendin Marleen spontaan met haar mee.
  Het is immers maar voor een paar dagen? Al gauw blijkt dat de familiekwestie heel wat ingewikkelder in elkaar zit dan de beide vrouwen hadden verwacht.
  Voor ze het in de gaten hebben, zijn ze tot over hun oren betrokken bij een geheimzinnige moord in een romantisch Grieks bergdorpje.
  Als ook de liefde nog om de hoek komt kijken, verandert hun leven al snel in een adembenemende, zinderende zomerdroom.

  Een spannende liefdesroman tegen het droomdecor van het prachtige Griekenland!

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Harteloos

  Wilma Hollander

  Zorgzame ouders, een respectabele verloofde en een nieuwe baan met goede vooruitzichten... Vivian Meijers heeft het beslist goed getroffen.
  Dat houdt ze zichzelf tenminste hardnekkig voor als ze in haar vrije tijd de rommelmarkten afschuimt en droomt van een eigen Brocante-winkeltje.
  Wanneer ze door een vervelend incident met haar nieuwe baas in haar eentje op het Griekse schiereiland Pilion achterblijft, besluit ze in een opwelling haar leven een totaal andere wending te geven.
  Dat ze daarbij verliefd wordt op een man die - door zijn vreselijke ervaringen met een afschuwelijke brand - beweert geen hart te hebben, maakt het er niet gemakkelijker op...

  Een heerlijke, maar ook dramatische, liefdesroman van de populaire auteur Wilma Hollander die zich afspeelt in het romantische Griekenland...

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Als Gooische vrouw Lisa via internet een Zweedse man leert kennen, besluit ze in een opwelling om haar verwende leventje van shoppen, tennissen en uitgaan, én haar ontrouwe echtgenoot vaarwel te zeggen en vertrekt naar Zweden.
  Maar daar is het leven niet zo makkelijk als ze dacht...

  Een heerlijke liefdesroman van Sandra Berg!

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Als Lucy en de knappe countryzanger Nick elkaar ontmoeten, worden ze smoorverliefd en niets lijkt een gelukkige relatie in de weg te staan. Maar dan slaat het noodlot toe...

  Een heerlijke liefdesroman van topschrijfster Wilma Hollander die zich afspeelt in het ruige en romantische Ierland.

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

empty