Cupido, Uitgeverij

 • Als Rachel samen met haar vriendinnen op het zonnige Canarische eilandje Lanzarote haar dertigste verjaardag viert, voelt ze zich helemaal niet feestelijk.
  Haar baan als lerares Spaans bezorgt haar slapeloze nachten en haar liefdesleven is een nog grotere puinhoop.
  Dan ontdekt Rachel een zwerfpoes die hoog in een palmboom zielig zit te miauwen. Zonder nadenken klimt ze omhoog om de kat te redden, maar durft dan zelf ook niet meer naar beneden.
  Gelukkig komt de knappe Elwin haar te hulp...

  Een vrolijke liefdesroman van bestseller auteur Anita Verkerk met een hoog poezengehalte. :-)

 • Een ontroerende roman van bestseller auteur Sandra Berg.

  Als Elin na een stukgelopen relatie in het Zweedse Bodaby gaat wonen, leert ze molenaarsvrouw Sophie kennen, die een ernstig ziek dochtertje heeft.
  Heel even lijkt het alsof Elin in Sophie een nieuwe vriendin gevonden heeft.
  Totdat ze Sophies man Isaac ontmoet...
  De heftige verliefdheid die haar overspoelt, is bijna beangstigend.
  Elin weigert om aan deze verwarrende gevoelens toe te geven, maar toch bekijkt ze haar nieuwe vriendin al snel met hele andere ogen.
  Hoe komt dat? En welke rol speelt Isaac eigenlijk?


  Topschrijfster Sandra Berg woont in Zweden en dat land gebruikt ze graag als decor voor haar eigentijdse romantische familieromans, spannende thrillers en heerlijke liefdesromans, die razend populair zijn bij vrouwen van alle leeftijden.
  In de bibliotheken behoort ze al jaren tot de uitleentoppers. Haar boeken verschijnen ook met grote regelmaat in de landelijke Top 33 van meest uitgeleende/verhuurde e-boeken. Daarnaast ontving ze meerdere keren een nominatie voor haar romans.

 • Twee jaar na haar scheiding besluit charmante, onhandige Tilly om geen energie meer aan daten en mannen te verspillen.
  Ze is veel te druk voor de liefde en wil elke seconde van haar leven gebruiken voor het opbouwen van een keten van beautysalons.
  Door een gluten-intolerantie kan Tilly niet zomaar alles eten, maar gelukkig heeft ze een hartsvriendin om lief en leed mee te delen.
  Dan veegt ze in de supermarkt per ongeluk twee flessen Franse wijn van het schap en die spatten in duizenden stukjes op de tegelvloer uit elkaar...

  De achttiende vrolijke liefdesroman van toptalent Roos Verlinden!

 • Nadat Sandra door haar vriend Rutger in de steek is gelaten, heeft ze het helemaal gehad met de liefde. Zij kan het voortaan wel alleen af in haar leven!
  Dan ziet ze op een zonnige dag een groep parachutisten naar beneden springen en ze krijgt op slag kriebels in haar buik van de super knappe Peter.
  Zonder nadenken geeft ze zich op voor een cursus parachutespringen...
  Een heerlijke liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!

 • Amy weet waar ze heen gaat en waarom, als ze aan boord van de Peter Pan gaat.
  Maar dan ontmoet ze Gareth.
  Wat niet meer dan een avontuurtje had mogen worden, haalt haar leven overhoop en brengt haar aan de rand van een afgrond.
  Niets is meer zeker...

  Een intrigerende roman van bestseller auteur Sandra Berg, die zich afspeelt in Zweden.

  Sandra Berg werd al twee keer op rij genomineerd voor de Valentijnprijs. De Valentijnprijs is de prijs voor het beste romantische boek.

 • Andrea Groeneveld (36) weet het zeker: van een relatie tussen haar en bestseller-auteur Jonathan van der Werf kan geen sprake zijn.
  Hij zou nooit kunnen aarden in het eenvoudige Griekse bergdorpje waar zij al vijftien jaar woont en zij voelt zich niet thuis in zijn hectische, met luxe en glamour omgeven Nederlandse bestaan.
  Bovendien heeft hij een vijftienjarige dochter, die niet bereid is hem te delen met een andere vrouw.
  Andrea is vastbesloten de charmante Jonathan snel te vergeten, maar helaas denkt haar hart daar anders over...

  Een heerlijke liefdesroman van top-auteur Wilma Hollander die zich afspeelt in romantisch Griekenland.

empty