Cupido, Uitgeverij

 • Advocate Iris (25) is helemaal verslaafd aan schoenen en haar hele flatje staat ermee vol. Minpuntje is wel, dat al haar lovers meestal luid gillend wegrennen als ze die puinhoop zien.
  Als Shoes and Gadgets de jaarlijkse uitverkoop heeft, schudt Iris haar aan-zware-anorexia-lijdende-spaarvarkentje nog eens extra leeg en vraagt een ochtend vrij. Jammer, maar daar wil haar bazige cheffin, alias The Bitch, helemaal niks over horen!
  Maar Iris wil nog maar één ding: die supertrendy knalgele stilettohakken uit de etalage, waar ze al weken van droomt!
  Een vrolijke chicklit van topschrijfster Anita Verkerk.

 • Leve de liefde!

  Anita Verkerk

  Levensgenieter Tess heeft het helemaal voor elkaar: geld genoeg om mooie designkleding te kopen, een prachtig huis, een leuke baan en een superman die haar op handen draagt.
  Dat liefdesgeluk gunt ze haar vriendinnen natuurlijk ook en ze gaat enthousiast aan de slag om Madelon en Kirsten aan de man te helpen. Maar ja...
  Of die daar nou zo blij mee zijn?

  Een vrolijke liefdesroman van bestseller auteur Anita Verkerk!

 • Samantha en haar tweelingzussen Merel en Marlies hebben het even helemaal gehad met de mannen.
  In de trein op weg naar het Zwitserse Zermatt spreken ze af dat ze er een echte meidenvakantie van gaan maken. Even genieten zonder die lastige kerels!
  Maar als er een heuse spetter in de trein stapt, zijn ze de goede voornemens meteen weer vergeten...

  Een vrolijke liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Verloren woud

  Sandra Berg

  Als Maja's leven in een nachtmerrie verandert, vlucht ze naar de plek waar ze als kind gelukkig was: het woud met zijn moeras.
  Op het moment dat ze haar laatste fatale stap wil zetten, wordt haar aandacht getrokken door een opflakkerend licht, dat haar uiteindelijk naar de intrigerende Dante leidt.
  Dankzij hem maakt ze kennis met een wereld, waarvan ze het bestaan niet vermoedde.
  Maar haar liefde voor Dante stelt haar uiteindelijk ook voor een moeilijke keuze: Haar eigen leven of dat van hem?

  Een mysterieuze en (ont)spannende liefdesroman van bestseller auteur Sandra Berg!

 • Een vrolijke liefdesroman van topschrijfster Sandra Berg, die zich afspeelt in het super-de-luxe Grand Hotel Victoria. Daar is het een komen en gaan van beroemdheden, zakenlieden en rijke toeristen, die in alle rust willen genieten van de indrukwekkende Zweedse natuur.

  Als Maggy ontdekt dat het super-de-luxe Grand Hotel Victoria, waar haar vader een kamer voor haar heeft geboekt, geen hip hotel in een grote stad is, maar midden in de eenzame Zweedse bossen ligt, wil ze rechtstreeks door naar Stockholm. Helaas heeft haar vader haar creditcard geblokkeerd en Maggy baalt als een stekker. Wat moet ze twee weken in een hotel waar niets te beleven valt?
  Maar dan verdwijnen er kostbare spullen van de hotelkamers en als een echte Miss Marple gaat Maggy enthousiast op onderzoek.
  Dat daarnaast de knappe Matthew opduikt, is leuk meegenomen.
  Al kan ze niet ontkennen dat ook Liam een spetter is...

  Natuurlijk leven we ook mee met de vaste personeelsleden en is er daarnaast genoeg te lachen in het chique hotel.

  In de reeks Grand Hotel Victoria verschenen:

  * Heldin op klompen (1)
  * Buitenbeentjes (2)
  * Speurneus op hakken (3)
  * Lief en Leed (4)
  * Zwervers en Prinsessen (5)

  Elke roman heeft haar eigen unieke hoofdpersonen en een afgerond verhaal, waardoor de roman ook zelfstandig gelezen kan worden.
  Echter, het wel en wee van de vaste personeelsleden van het hotel kronkelt als een rode draad door de boeken heen. Het is daarom leuker om deze reeks in volgorde van verschijnen te lezen.

 • Doortje, psychologe van beroep, wil vooral rust als ze naar een landelijk gelegen halfvrijstaande boerderij verhuist. Ook Doortjes nieuwe buurman Guy, een succesvolle auteur van detectives, houdt niet van drukte.

  Dat Doortje een schrijver nauwelijks serieus kan nemen en Guy ervan overtuigd is dat psychologen per definitie met onverwerkte problemen kampen, ontslaat hen in ieder geval van mogelijke sociale verplichtingen naar elkaar toe.

  Totdat Doortje op zolder het levenloze lichaam van een jonge vrouw ziet liggen...

  Een (ont)spannende liefdesroman van bestseller auteur Sandra Berg!

 • Een vrolijke liefdesroman van topschrijfster Sandra Berg, die zich afspeelt in het super-de-luxe Grand Hotel Victoria. Daar is het een komen en gaan van beroemdheden, zakenlieden en rijke toeristen, die in alle rust willen genieten van de indrukwekkende Zweedse natuur.

  Ook schrijfster Abigail Roodt behoort tot de gasten. Abigail heeft veel succes met haar liefdesromans, maar in haar eigen drukke leven is er weinig tijd voor romantiek en avontuur. Tot ze in de hotelbar ontdekt dat haar grote idool Kjel Karlsson in gevaar is.
  Als een echte romantische boekenheldin besluit Abigail om haar held te redden.
  Maar al snel raken fantasie en werkelijkheid helemaal in de knoop en Abigail komt erachter dat heldendom in het echte leven niet bepaald over rozen gaat...

  Natuurlijk leven we ook mee met de vaste personeelsleden en is er daarnaast genoeg te lachen in het chique hotel.

  In de reeks Grand Hotel Victoria verschenen:

  * Heldin op klompen (1)
  * Buitenbeentjes (2)
  * Speurneus op hakken (3)
  * Lief en Leed (4)
  * Zwervers en Prinsessen (5)

  Elke roman heeft haar eigen unieke hoofdpersonen en een afgerond verhaal, waardoor iedere roman ook zelfstandig gelezen kan worden.
  Echter, het wel en wee van de vaste personeelsleden van het hotel kronkelt als een rode draad door de boeken heen. Het is daarom leuker om deze reeks in volgorde van verschijnen te lezen.

 • Als Molly door haar vriend Ritchy in de steek wordt gelaten, werpt ze zich vol overgave op het trainen van haar eigenzinnige paarden.
  Om haar vorderingen bij te houden, begint ze met een trainingsdagboek.
  Maar dan leert ze maar liefst twéé leuke mannen kennen en vanaf dat moment gaat haar dagboek vooral over passie...

  Sandra Berg schenkt haar opbrengst van deze vrolijke liefdesroman aan het Brooke Hospital for Animals Nederland, voor hulp aan werkpaarden en ezeltjes.

 • Etage te huur

  Anita Verkerk

  Drie Utrechtse meiden, automonteur Mandy, winkelmeisje Esmee en paardengek Vlinder huren elk een etage in een statig huis aan de Oude Gracht.
  Na de nodige teleurstellingen in de liefde zijn ze op zoek naar hun prins, al dan niet op een wit paard.
  Maar knappe en rijke spetters liggen natuurlijk niet voor het oprapen...

  Een vrolijke liefdesroman van bestseller auteur Anita Verkerk!

 • Frits is al jaren verliefd op zijn jeugdvriendinnetje Abby, maar zij ziet in hem alleen maar een goede vriend.
  Op een dag valt Abby voor een knappe Zweedse politie-agent, vertrekt naar het hoge noorden en laat vervolgens niets meer van zich horen.
  Terwijl Frits zijn eigen onhandige reddingsactie op touw zet, bespreekt Abby's oma Greetje de raadselachtige verdwijning van haar kleindochter met haar vriendin Adèle.
  En dan komen ook de oma's op een hele bijzondere manier in actie...
  Een vrolijke roman van top-auteur Sandra Berg!

  Deze e-pub is beveiligd met een watermerk.

 • Lentekriebels

  Anita Verkerk

  Karlijn is helemaal verzot op de zomer.
  Kou en regenbuien vindt ze vreselijk, maar ja...
  Een tropische vakantie in de winter laat haar budget niet toe, dus zakt ze iedere herfst in een heftige winterdip.
  Op een gure winterdag krijgt ze een telefoontje van haar zus. Hun vader is tijdens zijn vakantie op Lanzarote van de trap gevallen en het ziet er slecht uit.
  Helemaal in paniek stapt Karlijn in het vliegtuig naar het zonnige Canarische eilandje...

  Deze vrolijke liefdesroman van bestseller auteur Anita Verkerk verscheen eerder onder de titel Lanzarote Lover.

 • Als Rachel samen met haar vriendinnen op het zonnige Canarische eilandje Lanzarote haar dertigste verjaardag viert, voelt ze zich helemaal niet feestelijk.
  Haar baan als lerares Spaans bezorgt haar slapeloze nachten en haar liefdesleven is een nog grotere puinhoop.
  Dan ontdekt Rachel een zwerfpoes die hoog in een palmboom zielig zit te miauwen. Zonder nadenken klimt ze omhoog om de kat te redden, maar durft dan zelf ook niet meer naar beneden.
  Gelukkig komt de knappe Elwin haar te hulp...

  Een vrolijke liefdesroman van bestseller auteur Anita Verkerk met een hoog poezengehalte. :-)

 • Een ontroerende roman van bestseller auteur Sandra Berg.

  Als Elin na een stukgelopen relatie in het Zweedse Bodaby gaat wonen, leert ze molenaarsvrouw Sophie kennen, die een ernstig ziek dochtertje heeft.
  Heel even lijkt het alsof Elin in Sophie een nieuwe vriendin gevonden heeft.
  Totdat ze Sophies man Isaac ontmoet...
  De heftige verliefdheid die haar overspoelt, is bijna beangstigend.
  Elin weigert om aan deze verwarrende gevoelens toe te geven, maar toch bekijkt ze haar nieuwe vriendin al snel met hele andere ogen.
  Hoe komt dat? En welke rol speelt Isaac eigenlijk?


  Topschrijfster Sandra Berg woont in Zweden en dat land gebruikt ze graag als decor voor haar eigentijdse romantische familieromans, spannende thrillers en heerlijke liefdesromans, die razend populair zijn bij vrouwen van alle leeftijden.
  In de bibliotheken behoort ze al jaren tot de uitleentoppers. Haar boeken verschijnen ook met grote regelmaat in de landelijke Top 33 van meest uitgeleende/verhuurde e-boeken. Daarnaast ontving ze meerdere keren een nominatie voor haar romans.

 • Nadat Sandra door haar vriend Rutger in de steek is gelaten, heeft ze het helemaal gehad met de liefde. Zij kan het voortaan wel alleen af in haar leven!
  Dan ziet ze op een zonnige dag een groep parachutisten naar beneden springen en ze krijgt op slag kriebels in haar buik van de super knappe Peter.
  Zonder nadenken geeft ze zich op voor een cursus parachutespringen...
  Een heerlijke liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!

 • Twee jaar na haar scheiding besluit charmante, onhandige Tilly om geen energie meer aan daten en mannen te verspillen.
  Ze is veel te druk voor de liefde en wil elke seconde van haar leven gebruiken voor het opbouwen van een keten van beautysalons.
  Door een gluten-intolerantie kan Tilly niet zomaar alles eten, maar gelukkig heeft ze een hartsvriendin om lief en leed mee te delen.
  Dan veegt ze in de supermarkt per ongeluk twee flessen Franse wijn van het schap en die spatten in duizenden stukjes op de tegelvloer uit elkaar...

  De achttiende vrolijke liefdesroman van toptalent Roos Verlinden!

 • Thera zit in het vliegtuig en kijkt door het raampje naar buiten, naar de wereld die steeds kleiner wordt en uiteindelijk volledig uit het zicht verdwijnt.
  Het einde van haar wereld.
  Ze kijkt vluchtig naar de man naast haar.
  Ouder. Grijzend. Onschuldig.
  De ontvoering, de belangstelling erna, de hectiek... Niemand zag dat hij er was en naar haar keek.
  Altijd. Overal. Niemand zag dat het niet voorbij was...

  Een meeslepende roman van bestseller auteur Sandra Berg, die zich afspeelt in Zweden.

 • Een vrolijke liefdesroman van topschrijfster Sandra Berg, die zich afspeelt in het super-de-luxe Grand Hotel Victoria. Daar is het een komen en gaan van beroemdheden, zakenlieden en rijke toeristen, die in alle rust willen genieten van de indrukwekkende Zweedse natuur.

  Wat bezielt de 78-jarige Birgitta als ze de allerduurste suite van het super-de-luxe Grand Hotel Victoria boekt? Wie is de geheimzinnige man die zichzelf Eric noemt? En wat verbergt Elisabeth, de jonge vrouw die de aandacht trekt van de knappe zakenman MacKillan?

  Natuurlijk leven we ook mee met de vaste personeelsleden en is er daarnaast genoeg te lachen in het chique hotel.

  In de reeks Grand Hotel Victoria verschenen:

  * Heldin op klompen (1)
  * Buitenbeentjes (2)
  * Speurneus op hakken (3)
  * Lief en Leed (4)
  * Zwervers en Prinsessen (5)

  Elke roman heeft haar eigen unieke hoofdpersonen en een afgerond verhaal, waardoor de roman ook zelfstandig gelezen kan worden.
  Echter, het wel en wee van de vaste personeelsleden van het hotel kronkelt als een rode draad door de boeken heen. Het is daarom leuker om deze reeks in volgorde van verschijnen te lezen.

 • Amy weet waar ze heen gaat en waarom, als ze aan boord van de Peter Pan gaat.
  Maar dan ontmoet ze Gareth.
  Wat niet meer dan een avontuurtje had mogen worden, haalt haar leven overhoop en brengt haar aan de rand van een afgrond.
  Niets is meer zeker...

  Een intrigerende roman van bestseller auteur Sandra Berg, die zich afspeelt in Zweden.

  Sandra Berg werd al twee keer op rij genomineerd voor de Valentijnprijs. De Valentijnprijs is de prijs voor het beste romantische boek.

 • Dubbel geluk

  Saskia Schouten

  Sharona en Elsbeth zijn al jarenlang vriendinnen. Ze werken allebei als leerkracht op dezelfde basisschool, waar ze het erg naar hun zin hebben.
  Maar dan wordt er een knappe nieuwe directeur benoemd, waar ze alle twee erg van onder de indruk raken en hun vriendschap komt onder druk te staan.
  Als de zomervakantie aanbreekt, vertrekt Sharona naar Hongarije. Daar ontmoet ze Jordy...

  Een ontspannende liefdesroman om heerlijk bij weg te dromen...

  Saskia Schouten begon in haar tienertijd al met schrijven en in 2006 kwam haar eerste liefdesroman uit, die enthousiast werd ontvangen. Daarna volgden meer succesvolle titels.
  Haar boeken zijn eigentijds, romantisch, vlot geschreven en lezen heerlijk weg.
  Wegens haar bijzondere verdiensten voor de samenleving is Saskia benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 • Een zonnige liefdesroman van topper Anita Verkerk!

  Oostzee Romance is een nieuw boek in de succesvolle reeks romans die zich afspeelt op het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido, dat met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën vaart.

  In elk deel van deze serie spelen soms ook 'oude bekenden' uit eerdere boeken mee, maar iedere roman is een zelfstandig afgerond verhaal en heeft haar eigen unieke hoofdpersonen. Daarom kunnen alle delen uit deze serie 'los' worden gelezen.

  In deze roman leven we mee met alleenstaande moeder Famke Oosthof (30) die allerlei angstklachten heeft en ontzettend bang is om te varen.
  Als haar suiker-oom Josef van een stoepje valt en met zijn enkel in het gips aan huis gekluisterd is, regelt tante Irma dat Famke in zijn plaats met haar mee zal gaan op een cruise naar de Oostzee.
  Famke weigert pertinent, maar tante Irma zet haar zin gewoon door...

  Quote: "Humoristische romans met een duidelijke verhaallijn en immer goede afloop. Fijn om mee te ontspannen!"
  S. Koops voor Biblion

  In de reeks 'Cruiseschip Cupido' verschenen:

  * Liefde op de Javazee

  * Oostzee Romance

  * Pinguïns & Passie

  * Lenteliefde & Kersenbloesem

 • Freelance journaliste Yvette (55) ziet er goed uit. Dat moet ook wel, want ze stelt hoge eisen aan zichzelf. Maar diep in haar hart vindt ze het vervelend dat ze zo perfectionistisch is.
  Daarom vertrekt ze met haar bejaarde bovenbuurvrouw, ook weduwe, voor een winter naar Frankrijk. Daar kan ze niet alleen aan haar artikelenreeks over astrologie werken, maar ook aan zichzelf...
  Een hartverwarmende liefdesroman van topschrijfster Roos Verlinden!

  Roos Verlinden schrijft al vele jaren populaire feelgood-romans met een heerlijke mix van Hollandse nuchterheid en romantiek. Ontspannende, optimistische en inspirerende liefdesromans voor vrouwen die graag even wegdromen na een drukke werkdag. Boeken die ook te denken geven... En waarin je al lezend zomaar zelf de hoofdpersoon zou kunnen zijn!
  In de bibliotheken behoort Roos al jaren tot de uitleentoppers.

 • Het ware Geluk

  Roos Verlinden

  Een heerlijke vrouwenroman van topper Roos Verlinden!

  Fleur van Oostzijden (45) zou véél meer willen dan huizen op de foto zetten voor het makelaarskantoor waar ze een soort manusje van alles is.
  Haar vriendin Ana Canister (48) wil na het overlijden van haar man weer in haar oude werk aan de slag, maar dan anders.
  Als de vrouwen samen een week met vakantie zijn op Texel, vallen de kwartjes. En bepaald niet alleen qua wijsheid en carrière. Voor ze er erg in hebben sluipt iets waar ze zich niet op blind staarden hun leven binnen. Het ware geluk...

  Roos Verlinden schrijft al vele jaren populaire feelgood-romans met een heerlijke mix van Hollandse nuchterheid en romantiek. Ontspannende, optimistische en inspirerende liefdesromans voor vrouwen die graag even wegdromen na een drukke werkdag. Boeken die ook te denken geven... En waarin je al lezend zomaar zelf de hoofdpersoon zou kunnen zijn!
  In de bibliotheken behoort Roos al jaren tot de uitleentoppers.

 • Een bijzondere en (ont)spannende roman van Saskia Schouten!

  Als Bianca op een Hongaarse internetpagina haar droomhuis ontdekt, besluit ze om samen met haar vriendin Lavelle naar Hongarije te reizen.
  De tuin lijkt wel een oerwoud en het huis is ernstig vervallen, maar Bianca raakt meteen verliefd op het krot. Hier wil ze een pension beginnen!
  De verbouwing verloopt echter niet zoals gepland, er is iets raadselachtigs met het huis.
  Gelukkig zorgen een paar knappe mannen voor de nodige afleiding. Of toch niet?

  Saskia Schouten begon in haar tienertijd al met schrijven en in 2006 kwam haar eerste liefdesroman uit, die enthousiast werd ontvangen. Daarna volgden meer succesvolle titels.
  Haar boeken zijn eigentijds, romantisch, vlot geschreven en lezen heerlijk weg.
  Wegens haar bijzondere verdiensten voor de samenleving is Saskia benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 • Een intrigerende roman van tweevoudig Valentijnprijsgenomineerde Sandra Berg!

  Ergert Eva zich terecht aan de 'laat-maar-waaien' houding van haar man Josh of ligt het aan haar? Dat wil ze uitzoeken als ze met Josh een huisje in bergdorp Ojén in het Spaanse Andalusië boekt.
  Maar dan duikt hun kennis Nadine huilend op en een zwerfkat met drie pootjes brengt Eva in contact met de Spanjaard Nicolao.
  Al snel ontdekt ze dat Andalusië een schaduwkant heeft die ze liever niet had gezien...


  Sandra Berg woont in Zweden en dat land gebruikt ze graag als decor voor haar eigentijdse romantische familieromans, spannende thrillers en heerlijke liefdesromans, die razend populair zijn bij vrouwen van alle leeftijden.
  Sandra werd in 2015 én in 2016 genomineerd voor de Valentijnprijs.
  In de bibliotheken behoort ze al jaren tot de uitleentoppers.

empty