Boeken uit Limburg

 • De grote reis van het leven is er om uiteindelijk vervulling te vinden in wie je werkelijk bent. Daarvoor hebben we ons te verbinden met vele delen van onszelf. Het verhaal beschrijft de helende reis die de hoofdpersoon maakt naar 7 bergen en 7 delen van zichzelf, waarbij hij gaandeweg de stem van zijn hart ontdekt en van daaruit gaat voelen en gaat handelen. Tijdens zijn reis geeft die stem hem raad of confronteert hem met allerlei persoonlijke zaken. Op iedere berg waar hij naar toe wandelt, wordt er een reisgenoot aan het gezelschap toegevoegd. Gesprekken geven hem aanwijzingen over zijn leerproces en over zijn relaties met anderen. Daarnaast moet hij aan een dreiging zien te ontkomen. Hij ontmoet in die andere werkelijkheid het universele kind, de oer-moeder, de wijze, de vriend, de oer-vader, de geliefde en tenslotte zijn Zelf.

 • Anglais Asanja's reis

  Peter Geraedts

  De jonge sjamane Asanja maakt een ontdekkingsreis door de wonderlijke aspecten van de werkelijkheid die voor haar nog deels verborgen zijn. Uiteindelijk ontdekt ze hoe de wereld achter de werkelijkheid is vormgegeven. Op haar tocht in die wereld wordt ze door gidsen begeleidt, leert ze verschillende soorten energie en niveaus van bewustzijn ervaren, ontmoet ze haar hogere zelf en haar ziel en ontdekt ze haar relatie tot het leven.
  Haar eerste stappen in de fascinerende wereld van de geest en van het onzichtbare leven zullen voor velen een gevoel van herkenning opleveren.

 • De ik-figuur gaat naar de heilige Incastad Macchu Pichu om zijn verbinding met de erfenis van de Inca's te versterken na zijn opleiding tot sjamanistisch heler. In de koninklijke tombe onder de tempel van de zon maakt hij een uitgebreide trancereis die hem naar de zeven aardlagen voert zoals die volgens de Inca kosmologie worden onderscheiden en naar de negen tempels van het hart.
  Na het beklimmen van de Huayna Pichu, zusterberg van Macchu Pichu, brengt een trancereis in de tempel van de maan hem naar de zeven hemellagen.
  In al die lagen krijgt hij kennis over en wordt hij geconfronteerd met aspecten van zichzelf, van zijn ziel en van zijn levenspad. Tevens heeft hij contacten met zijn gidsen, zijn voorouders, met lichtmeesters en met hun kennis en wijsheid. Hij ervaart bewustzijnsveranderingen, verschillende energiefrequenties van aarde en kosmos, krijgt inzichten en transformeert gaandeweg naar zijn grotere wijze Zelf.

 • Afvallen!

  Dieandre Bakker

  Dieandre Bakker ging op ontdekkingstocht over afvallen en kwam erachter dat het bij al die diëten en voedingsadviezen eigenlijk op hetzelfde neerkomt.

  Dit heeft zij voor u samengevat in een zeer kort en eenvoudig te begrijpen e-book.

  Zelf was zij enkel op zoek naar een manier om een slankere taille te krijgen, zonder hiervoor al te veel inspanning te hoeven doen.

 • Anglais JeZelf zijn

  Peter Geraedts

  JeZelf zijn (via het sjamanistische pad) combineert levensaspecten en opgedane levenswijsheid met kennis, opvattingen en inzichten vanuit het sjamanisme in een verhaal. De lezer wordt op die reis meegenomen naar diverse plaatsen voor herkenning en zelfreflectie. De gesprekken die de hoofdpersoon Juan heeft met gidsen, lichtmeesters en andere personen geven mogelijkheden voor persoonlijke identificatie en spirituele groei.
  De ziel kan, bij wijze van spreken, via het pad op retraite en de lezer wordt uitgenodigd "jeZelf" te zijn.

empty