Ambo|Anthos

 • Error

  Willem Asman

  Error is het tweede deel van de Rebound-trilogie van Willem Asman.

  Voormalig maffiamoordenaar Alain Toussaint houdt zich aan de regels. Dankzij de nieuwe identiteit die Rebound hem gaf, leeft hij een onopvallend bestaan in een klein bergdorp bij de Canadese grens. Tot een groep padvinders verdwaalt in een nabijgelegen oude kopermijn. Alain aarzelt niet en redt de kinderen. Zijn foto belandt op de voorpagina van de krant. Wordt zijn heldendaad hem fataal?

  Daags voor de bijeenkomst die de toekomst van Rebound zal bepalen, leert Tyler over de duistere geschiedenis van de organisatie. Ondertussen onderneemt Oz een alles-of-niets-poging om zijn spoorloos verdwenen gezin te redden. Wie heeft zijn vrouw en kinderen in hun macht? Wie is er nog te vertrouwen?

 • Enter

  Willem Asman

  Enter van Willem Asman is het eerste deel in de trilogie over de geheime organisatie REBOUND. Duik onder met de auteur, die genomineerd werd voor zowel de Diamanten Kogel als de Gouden Strop.
  Tyler getuigde jaren geleden tegen haar man en woont nu onder een nieuwe naam met dochter Charlie in Amsterdam. Conform de regels van het getuigenbeschermingsprogramma weet niemand over haar vorige leven, haar dochter evenmin.
  Als Charlie haar moeders kluis opent, ontdekt ze dat haar vader nog leeft en ze besluit hem te zoeken. Ze maakt een afspraak met iemand die informatie voor haar heeft, maar wanneer ze op de afgesproken plek aankomt wordt ze in een busje getrokken. Op datzelfde moment wordt in Miami een brute aanslag gepleegd.
  Zodra Tyler hoort van haar dochters ontvoering en de aanslag probeert ze haar contactpersoon bij het getuigenbeschermingsprogramma te bereiken. De reactie die ze krijgt laat haar achter met nog meer vragen: haar zaak is er niet bekend. Moet ze dan zelfs betwijfelen dat ze ooit in dat programma zat? En wie heeft haar dochter?

 • Exit

  Willem Asman

  Exit is het derde en laatste deel in de veelgeprezen Rebound-trilogie van Willem Asman. In Exit komen alle lijntjes van de serie bij elkaar met de hoofdpersonen Tyler en Oz.

  Over de Rebound-trilogie:

  `Asman trekt alle registers open. Continu wordt de lezer op het verkeerde been gezet.' - de volkskrant

  `Razend spannend, levendige personages, veel actie.' - Trouw

  `Een uitstekende plot, voortreffelijk geschreven. Boeiend tot de laatste bladzijde.' - Nederlands Dagblad

  `Vanaf de eerste zin zet Asman er de vaart in.' - Leidsch Dagblad

  `Een verhaal dat je achter elkaar wilt uitlezen.' - De Gooi- en Eemlander

  `Telkens tovert Asman onverwachte wendingen uit de hoge hoed.' - Haarlems Dagblad

  `Een thriller met internationale allure.' - VN's Detective & Thrillergids

  `Asman behoort tot de absolute top.' - Elvin Pos

empty