Raye Morgan

 • Vorstelijke liefde Nieuw

  Hij moest de prinses bewaken, niet veroveren… toch?
  Jack Santini heeft er alles voor over om een baan als bodyguard bij de koninklijke familie van Nabotavia te bemachtigen - zelfs inbreken, want dat is de beste manier om te bewijzen dat de beveiliging niet werkt. Maar wanneer hij via het balkon een slaapkamer binnensluipt, krijgt hij de schrik van zijn leven: is de betoverende vrouw die daar ligt te slapen de prinses die hij moet bewaken?
  Dit verhaal is eerder verschenen.

 • Liever een cowboy / Vorstelijke liefde Nieuw

  Liever een cowboy
   
  Voor Alexis is trouwen uit liefde een onbereikbare droom…
   
  Hoewel ze uit twee totaal verschillende werelden komen, zou Alexis de stoere Jace zeker als haar echtgenoot hebben gekozen - als ze mócht kiezen. Helaas, Alexis is een prinses, en haar vader heeft al een paar huwelijkskandidaten voor haar uitgezocht. Cowboy Jace, aan wie ze haar hart heeft verloren, staat zeker niet op zijn lijstje...
   
  Vorstelijke liefde
   
  Hij moest de prinses bewaken, niet veroveren… toch?
   
  Jack Santini heeft er alles voor over om een baan als bodyguard bij de koninklijke familie van Nabotavia te bemachtigen - zelfs inbreken, want dat is de beste manier om te bewijzen dat de beveiliging niet werkt. Maar wanneer hij via het balkon een slaapkamer binnensluipt, krijgt hij de schrik van zijn leven: is de betoverende vrouw die daar ligt te slapen de prinses die hij moet bewaken?
   
   
   
  Deze verhalen zijn eerder verschenen.
   

 • Rebelse prins Nieuw

  Rebelse prins

  Raye Morgan

  Oké, hij is onweerstaanbaar, maar zij blijft gewoon professioneel. Toch?
  Om de monarchie te redden moet prins Sebastian zijn jetsetleventje opdoeken en de troon bestijgen. Chef-kok Emma, die het kroondiner mag verzorgen, is niet onder de indruk van de onwillige prins. Want al is hij nog zo knap, wie denkt hij wel dat hij is om zijn eervolle plicht te verzaken? Wanneer ze hem haar mening voorschotelt,  vindt hij dat blijkbaar zó verfrissend, dat hij haar een onverwacht voorstel doet...
  Dit verhaal is eerder verschenen

 • Rebelse prins / Een man om voor te blijven Nieuw

  Rebelse prins
   
  Een onverwacht voorstel van de prins...
   
  Om de monarchie te redden moet prins Sebastian zijn jetsetleventje opdoeken en de troon bestijgen. Chef-kok Emma, die het kroondiner mag verzorgen, is niet onder de indruk van de knappe prins. Wie denkt hij wel dat hij is om zijn eervolle plicht te verzaken? Wanneer ze hem haar ongezouten mening voorschotelt, doet hij haar een verrassend voorstel...
   
  Een man om voor te blijven
   
  Een visum with benefits ?
   
  Na een moeilijke tijd in Engeland voelt Jodie zich helemaal thuis in het Australische Melbourne. Maar binnenkort loopt haar visum af, en haar vriendinnen zien maar één oplossing: trouwen met een Aussie. Tussen alle rare snuiters die op haar advertentie reageren, valt één man direct op - de sexy grootgrondbezitter Heath. Klein minpuntje: hij woont diep in de outback!
   
  Deze verhalen zijn eerder verschenen.
   

 • (1) MAMA EN... PAPA? - Claire zweert dat Patrick de vader is van Jess, de baby op haar arm, maar hij weet van niets! Dan ziet hij een paar foto's van zichzelf met Claires zus, en even later begrijpt hij het: niet hij, maar zijn tweelingbroer staat op de foto. Patrick wil graag deel uitmaken van Jess' leven, en hij gaat tegenover Claire wonen. Langzaam maar zeker groeien ze naar elkaar toe, maar dan komt er een brief die alles verandert...

  (2) STOER EN ONWEERSTAANBAAR - Tijdelijk voor de baby van haar beste vriendin, Isobel, zorgen? Natuurlijk wil Gemma dat! Isobels broer twijfelt echter aan haar capaciteiten omdat ze geen ervaring met baby's heeft. Hij vindt dat ze naar zijn ranch moet komen, zodat hij kan helpen. Met tegenzin stemt ze toe; Max en zij hebben namelijk nooit iets anders gedaan dan ruziemaken. Behalve natuurlijk die ene nacht, vijf jaar geleden...

  (3) VOL VERWACHTING - Jack heeft nog één onvervulde wens: een zoon. Zijn afkeer van het huwelijk doet hem besluiten met een anonieme draagmoeder in zee te gaan, maar door een verwisseling in de kliniek wordt het kindje dat hij zo dolgraag wil, gedragen door een aantrekkelijke, jonge weduwe. En die piekert er niet over het aan hem af te staan!

 • (1) HOOFDROL VOOR ALTIJD - Die ellendeling die haar ooit heeft vernederd, volgt haar nu op de voet...
  Dat doet acteur Skye Kennedy alleen maar voor zijn nieuwe rol: psychiater in een ziekenhuis. En laat Kyle dat nu net zijn! Ze stemt toe hem mee te laten lopen, al is het met tegenzin. Wat voor effect zal zo'n glamourboy hebben op haar patiënten? Of op haar hart...

  (2) LOLLIES EN LIEFDE - Waarom valt ze in hemelsnaam voor een man die geen gezin wil? Niet handig voor een moeder van een driejarige tweeling, die bovendien geen interesse meer heeft in een relatie. Blijft het feit dat Michael Greco gewoonweg onweerstaanbaar is. Waarom moet nu net deze charmante man allergisch lijken voor kinderen?

  (3) ZO GROEN ALS GRAS - Als ze niet snel een baan krijgt, kan ze haar carrière wel vergeten! Dus waagt Sorel de stap om bij tycoon Garde Chevenay aan te kloppen, die zo te zien wel een hovenier kan gebruiken. Gelukkig wordt ze aangenomen, al is hij argwanend. En hoewel hij zeer aantrekkelijk is, op zijn avances zit ze niet te wachten. Stel dat hij haar geheim ontdekt!

 • (1) VERLIEFD OP DE BRUIDEGOM - Zoe is dolenthousiast als haar vriendin Bella haar vraagt bruidsmeisje te zijn bij haar grootse bruiloft op het platteland. Wat een pech als ze op weg naar het landgoed waar het huwelijk zal plaatsvinden een lekke band krijgt. Net als ze om hulp wil bellen, verschijnt gelukkig haar redder in de nood: lang, knap, onweerstaanbaar charmant - in één woord de man van haar dromen. Even later ontdekt ze wie hij is: de bruidegom! (2) VERSCHOLEN PARADIJS - Haar jetsetleventje komt Shayna Pierce opeens zo leeg voor, dat ze besluit zich even terug te trekken op het exotische eiland Ranai. Daar ontmoet ze de knappe Marco DiSanto, met wie ze een aantal nachten vol passie doorbrengt. Weer thuis, ontdekt ze dat die niet zonder gevolg zijn gebleven, en ze haast zich terug naar Ranai om hem dat te vertellen. Tot haar ontzetting beweert hij zich niets van hun affaire te herinneren... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

 • (1) EEN DROOM VAN LIEFDE - Een lege bankrekening is erg onhandig als je, zoals alleenstaand moeder Liz, je zoon naar een peperdure opleiding wilt sturen. Er zit niets anders op: ze moet opslag vragen aan haar nieuwe baas. Die blijkt echter totaal niet gevoelig voor haar argumenten. Wat een harteloze, arrogante, vrekkige... ongelooflijk aantrekkelijke man! Opeens maken Liz zorgen plaats voor romantische dagdromen... (2) VERZOEK UIT VERLANGEN - Callie Stevens voelt zich behoorlijk ongemakkelijk als Grant, eigenaar van een miljoenenimperium, weer voor haar opduikt. Een tijdje geleden heeft ze namelijk een vreemde ontmoeting met hem gehad. Daarin deed hij haar een voorstel dat zo onwerkelijk was dat ze zich nog steeds afvraagt of het soms een droom is geweest. En nu wil hij antwoord!

 • De mooiste dag van het jaar: Valentijn! Speciaal voor u hebben we een selectie gemaakt uit onze meest romantische Valentijnsverhalen en deze samengebracht in één prachtige e-bundel. Zodat u alvast helemaal in de stemming kunt komen! Sweet Valentijn bevat de volgende verhalen: (1) OP GOED GELUK van RAYE MORGAN (2) DE ENIGE ECHTE VALENTIJN van TRISH WYLIE (3) GESERVEERD MET EEN KUS van NINA HARRINGTON en (4)DE PERFECTE OPLOSSING van CHRISTINE RIMMER. Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

 • Bakken met liefde

  Raye Morgan

  Jill Darling probeert een eigen bakkerij van de grond te krijgen en ondertussen voor haar onstuimige peutertweeling te zorgen als Connor McNair ineens weer opduikt in haar leven. Vroeger was hij de beste vriend van haar ex, Brad, én degene die haar vertelde dat die van haar wilde scheiden. Nu biedt hij zijn hulp aan met bakken en op de kinderen passen. Wat zit daar nu achter? Hij heeft toch niet wéér een vervelende boodschap van Brad?

  Dit boek is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

 • (1) BAKKEN MET LIEFDE - Jill Darling probeert een eigen bakkerij van de grond te krijgen en ondertussen voor haar onstuimige peutertweeling te zorgen als Connor McNair ineens weer opduikt in haar leven. Vroeger was hij de beste vriend van haar ex, Brad, én degene die haar vertelde dat die van haar wilde scheiden. Nu biedt hij zijn hulp aan met bakken en op de kinderen passen. Wat zit daar nu achter? Hij heeft toch niet wéér een vervelende boodschap van Brad?

  (2) EEN HUIS VOL DROMEN - Architect Brendan heeft zijn hart gesloten voor de liefde, om een heel goede reden, vindt hij zelf. In plaats daarvan stort zich helemaal op zijn werk, en daarvoor heeft hij zijn slaap hard nodig. Daarom staat hij beslist niet te juichen als hij uit bed gebeld wordt, nota bene om een katje naar een opvang te brengen! Tot het moment dat Nora, de eigenares van de opvang, haar deur voor hem opendoet en met haar mooie ogen dwars door hem heen kijkt...

  Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

 • Callie Stevens voelt zich behoorlijk ongemakkelijk als Grant, eigenaar van een miljoenenimperium, weer voor haar opduikt. Een tijdje geleden heeft ze namelijk een vreemde ontmoeting met hem gehad. Daarin deed hij haar een voorstel dat zo onwerkelijk was dat ze zich nog steeds afvraagt of het soms een droom is geweest. En nu wil hij antwoord!

  Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

 • De bruiden van Bella Lucia
  Een erfenis, goed bewaarde geheimen, schandalen en... de liefde!

  (1) TUSSEN DE WIJNRANKEN - Rachel Valentine is wijninkoper voor alle Bella Lucia-restaurants, een baan die haar op de mooiste plekken brengt. Op een reis door Frankrijk valt ze voor de knappe wijnbouwer Luc Chartier. Dan ontdekt ze dat Luc een schokkend geheim heeft...

  (2) THUIS OP DE RANCH - Na verdrietig nieuws te hebben gekregen besluit Rebecca Valentine een reclameopdracht op een ranch in Wyoming aan te nemen. Dan is ze er even uit. Maar wie had gedacht dat ze zich zo snel helemaal thuis zou voelen bij de aantrekkelijke rancher, Mitch Tucker?

  (3) REBELSE PRINS - Nu zijn oudere broer het laat afweten, moet prins Sebastian zijn gewone leven opgeven en de nieuwe koning van Meridia worden. Wat dat betekent, dringt tot hem door wanneer hij de beeldschone chef-kok Emma Valentine ontmoet. Met haar trouwen is immers uitgesloten...

 • Bakken met liefde

  Raye Morgan

  Net als Jill probeert een eigen bakkerij van de grond te krijgen, duikt Connor ineens weer op in haar leven. Vroeger was hij de beste vriend van haar ex, Brad, én degene die haar vertelde dat die van haar wilde scheiden. Nu biedt hij niet alleen zijn hulp aan met bakken, maar wil hij zelfs op haar onstuimige peutertweeling passen. Wat zit daar nu achter? Hij heeft toch niet wéér een vervelende boodschap van Brad?

  Dit verhaal is eerder verschenen en is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

 • (1) BAKKEN MET LIEFDE - Raye Morgan
  Net als Jill probeert een eigen bakkerij van de grond te krijgen, duikt Connor ineens weer op in haar leven. Vroeger was hij de beste vriend van haar ex, Brad, én degene die haar vertelde dat die van haar wilde scheiden. Nu biedt hij niet alleen zijn hulp aan met bakken, maar wil hij zelfs op haar onstuimige peutertweeling passen. Wat zit daar nu achter? Hij heeft toch niet wéér een vervelende boodschap van Brad?

  (2) BRUG NAAR GELUK - Alice Sharpe
  Op het moment dat Ryder zijn ogen opslaat en haar teder aankijkt, weet Amelia dat er iets aan hem is veranderd. Het auto-ongeluk waarbij zijn tweelingbroer om het leven kwam, heeft hem niet alleen zijn geheugen ontnomen, maar ook zijn arrogantie. Dat laatste was nou net de reden dat ze - met pijn in haar hart - besloot dat hij niet de vader van haar kinderen kon worden. Hebben ze samen dan tóch een toekomst?

  Deze verhalen zijn eerder verschenen en zijn ook los verkrijgbaar.

 • (1) DIEP VERLANGEN - Rebecca Winters
  Autocoureur Cesar Villon is eraan gewend de duurste champagne te nippen, de mooiste Italiaanse pakken te dragen en feest te vieren in Monaco. Wanneer hij na een auto-ongeluk verlamd raakt, voelt hij zich totaal nutteloos. Maar Sarah Priestley weet zeker dat ze hem weer op de been kan krijgen. Ze maakt hem duidelijk dat er wel degelijk iemand is die hem nodig heeft: zijn vijfjarige zoontje, van wiens bestaan hij niets wist!

  (2) BABY VAN DE BAAS - Raye Morgan
  Maggie wil dolgraag een baby, maar na een grote teleurstelling in de liefde besluit ze om die dan maar alleen te krijgen. Een bezoek aan een ivf-kliniek doet haar wens in vervulling gaan, maar nu krijgt ze te horen dat daar een vergissing is gemaakt! Met als gevolg dat ze zwanger is van haar baas, de knappe maar onbereikbare Kane. Die is natuurlijk totaal niet in haar geïnteresseerd...

  Deze verhalen zijn eerder verschenen en zijn ook los verkrijgbaar

 • Baby van de baas

  Raye Morgan

  Maggie wil dolgraag een baby, maar na een grote teleurstelling in de liefde besluit ze om die dan maar alleen te krijgen. Een bezoek aan een ivf-kliniek doet haar wens in vervulling gaan, maar nu krijgt ze te horen dat daar een vergissing is gemaakt! Met als gevolg dat ze zwanger is van haar baas, de knappe maar onbereikbare Kane. Die is natuurlijk totaal niet in haar geïnteresseerd...

  Dit verhaal is eerder verschenen

 • Zorgen voor twee

  Raye Morgan

  De laatste persoon die Mitch Carver verwacht tegen te komen in zijn kantoor is Darcy Connors, de vrouw die hij maar niet kan vergeten. Maar een leven samen zit er volgens hem niet in; daarvoor verschillen ze te veel. Totdat ze hem vertelt over het tastbare gevolg van hun weekendje Parijs. Nee, niet een baby. Twéé baby's... een tweeling!

  Dit verhaal is eerder verschenen en is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

 • (1) TWEELING ZOEKT OUDERS - Teresa Carpenter
  Sinds ze tot voogd is benoemd van een babytweeling staat Rachels wereld op zijn kop. De zorg voor twee baby's valt nog niet mee, al kan ze zich een leven zonder die twee kleine druktemakertjes algauw niet meer voorstellen. Dan staat er opeens een aantrekkelijke man op de stoep. Hij is de andere voogd, en hij laat zich niet zomaar wegsturen...

  (2) ZORGEN VOOR TWEE - Raye Morgan
  De laatste persoon die Mitch Carver verwacht tegen te komen in zijn kantoor is Darcy Connors, de vrouw die hij maar niet kan vergeten. Maar een leven samen zit er volgens hem niet in; daarvoor verschillen ze te veel. Totdat ze hem vertelt over het tastbare gevolg van hun weekendje Parijs. Nee, niet een baby. Twéé baby's... een tweeling!

  Deze verhalen zijn eerder verschenen en zijn ook los verkrijgbaar.

 • (1) ROZEN IN FEBRUARI - Deanna Talcott
  Het lijkt wel of Cupid Jones kan toveren. Als ze een man en een vrouw aan elkaar voorstelt, worden die op slag verliefd op elkaar. Inmiddels is ze al bij dertien bruiloften bruidsmeisje geweest, maar zelf is ze nog steeds alleen. Wat moet ze in hemelsnaam doen om zelf een man te krijgen?

  (2) OP GOED GELUK - Raye Morgan
  Mocht het niet klikken met haar blind date, dan is Cari van plan er met een smoes vandoor te gaan. Gelukkig is Max lang, donker en onwaarschijnlijk knap, en ze hebben een geweldige avond. Tot ze ontdekken dat ze allebei hun échte date zijn misgelopen. Wat nu?

  Deze verhalen zijn eerder verschenen en zijn ook los verkrijgbaar.

 • Op goed geluk

  Raye Morgan

  Mocht het niet klikken met haar blind date, dan is Cari van plan er met een smoes vandoor te gaan. Gelukkig is Max lang, donker en onwaarschijnlijk knap, en ze hebben een geweldige avond. Tot ze ontdekken dat ze allebei hun échte date zijn misgelopen. Wat nu?

  Dit verhaal is eerder verschenen en is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

 • Verliefd tegen wil en dank!
  Siena lééft voor haar werk. Een vaste relatie is echt niets voor haar! Tot ze voor een belangrijk sollicitatiegesprek terugkeert naar haar geboorteplaats en daar de o zo serieuze James en zijn zoontje Kane ontmoet. Opeens is ze verliefd, en hoe! Maar… kan ze voor deze lieve zorgzame man haar vrijheid opgeven?
  Om haar pinkje
  Samengebracht door een vertederend peutertje…
  Iedere medewerkster in Allman Industries lijkt de nieuwe manager onweerstaanbaar te vinden - behalve Jodie, zijn PA. Tot hij op de proppen komt met zijn geheime wapen: zijn dochtertje van anderhalf. Het kindje is gewoon té schattig, en voor Jodie het weet, heeft ze toegestemd hem te helpen met de verzorging...

 • Iedere medewerkster in Allman Industries lijkt de nieuwe manager onweerstaanbaar te vinden - behalve Jodie, zijn PA. Tot hij op de proppen komt met zijn geheime wapen: zijn dochtertje van anderhalf. Het kindje is gewoon té schattig, en voor Jodie het weet, heeft ze toegestemd hem te helpen met de verzorging...
  Dit verhaal is eerder verschenen.

 • Het kan toch niet dat hij ook verliefd is op háár?
  Nogal onelegant stort Annie, zes maanden zwanger, voor de voeten neer van de knapste man die ze ooit heeft gezien. Ze is oververmoeid, en eigenlijk heeft ze dringend een rustiger omgeving nodig. Als Matt haar ter plekke een baan aanbiedt als zijn assistente, neemt ze die tot haar eigen verbazing aan. Komt dat door zijn vastberadenheid… of doordat ze op het eerste gezicht verliefd op hem is geworden?
  Dit verhaal is eerder verschenen

empty