Barnabas

 • Sleutelkind

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  Morgan Spencer staat bekend als de 'succesgoeroe'. Hij weet op geniale wijze noodlijdende bedrijven van de ondergang te redden. Ook vrienden en kennissen roepen hem geregeld te hulp als ze in de problemen zitten. Het enige dat Mor gan niet op orde krijgt, is zijn eigen leven. Als Jill Runyan opnieuw in zijn leven komt, breekt zijn charmante façade. Ze heeft schokkend nieuws, dat hem vrij zal maken van zijn verleden of hem op de knieën zal brengen. Een ontroerend boek over onverwerkt verdriet, menselijke zwakheid en het omgaan met schuldgevoelens.

 • Vergeetboek

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  KRISTEN HEITZMANN
  Vergeetboek
  Wat wist hij van vetes en vloeken? Hij wist wat vechten was, maar dat was man tegen man geweest, op straat. Een eenvoudig probleem, een eenvoudige oplossing. Dit was niet eenvoudig en hij wist niet of er wel een oplossing was. Maar zoals Rese gezegd had: niets gebeurt zomaar.
  De geheimen die Lance in het ouderlijk huis van zijn grootmoeder ontrafelt, kan hij niet voor zijn familie verborgen houden. Samen met zijn geliefde, Rese Barret, reist hij af naar zijn levendige familie in het Little Italy van The Bronx (New York), om zijn grootmoeder in te lichten. Ze weigert echter naar hem te luisteren.
  Is de geschiedenis van zijn familie inderdaad zo beschamend als zijn oma Antonia denkt, of zelfs verraderlijker dan iemand zich kan voorstellen? Als Lance verder zoekt, naar nieuwe antwoorden, merkt hij dat zijn familiegeschiedenis onlosmakelijk verbonden is met zijn eigen leven. Om zich los te kunnen maken van de vloek van het verleden, moet Lance alles loslaten. Ook zijn relatie met Rese...
  Kristen Heitzmann is een succesvolle auteur. Vergeetboek is het vervolg op Geheimtaal, dat in 2005 werd onderscheiden met de Amerikaanse Christy Award. Eerder verschenen van deze auteur ook Sleutelkind, Dwaalgeest en Ontmaskerd.

 • Geheimtaal

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  KRISTEN HEITZMANN
  Geheimtaal
  Ze draaide zich met een ruk om en drukte haar rug tegen de wand van de tunnel, terwijl ze het duister in tuurde. Bewoog er iets achter haar?
  De onafhankelijke Rese Barret kan het als geen ander: van iets ouds iets nieuws maken, zonder het wezenlijk te veranderen. Een bouwvallig hotelletje renoveren tot een prachtige authentieke villa is dan ook een kolfje naar haar hand. In alle rust hoopt ze eraan te kunnen werken.
  Maar dan arriveert Lance, een knappe.zelfverzekerde Italiaan met een vlotte babbel. De villa is het erfgoed van zijn familie en hij denkt er antwoorden te kunnen vinden op duistere familiegeheimen. Om rustig zijn gang te kunnen gaan, doet hij zich voor als kok. Langzamerhand ontvouwt zich zijn familiegeschiedenis en weet hij ook Rese geheimen te ontfutselen die ze nog nooit aan iemand heeft verteld.
  Kristen Heitzmann is een succesvol auteur. Geheimtaal werd in 2005 onderscheiden met de Amerikaanse Christy Award. Het is eerste deel van een tweeluik. Vergeetboek is het tweede deel. Eerder verschenen van Heitzmann onder andere Sleutelkind, Dwaalgeest en Ontmaskerd.

 • De erfenis van Rose

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  Het mijnwerkersstadje Crystall waarin Carina Shepard (geboren DiGratia) zich heeft gevestigd, is door een verwoestende overstroming verlost van de verstikkende macht van het kwaad. Aan de oppervlakte is alles schoongespoeld; de bewoners zijn ontredderd, maar tegelijk vol nieuwe moed.
  Ook Carina is een nieuw leven begonnen. Ondanks dat ze zich afgewezen voelt door haar echtgenoot Quillan Shepard, die niet tot liefhebben in staat lijkt en na een nacht zomaar vertrekt, kiest Carina ervoor zich niet gewonnen te geven. Vastbesloten verovert ze zich een nieuw bestaan dat haar de onafhankelijkheid en eigen identiteit bezorgt die ze altijd gezocht heeft.
  Maar het verleden van Quillan blijft haar bezighouden. In een oude mijn, de erfenis van Quillans ouders, hoopt Carina de sleutel te vinden om haar echtgenoot te verlossen van de bitterheid die zijn ziel gevangen houdt.

 • Fluistertoon

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  Temidden van haar liefdevolle en chaotische Italiaanse familie, in the Bronx, voelt Sofie Michelli zich eenzaam. Te lang zit ze al gevangen in het web van haar verleden als kindermeisje. Als haar oude grootmoeder mompelt Finchè cè vita cè speranza (Waar leven is, is hoop), voelt Sofie hoe de bekende woorden doordringen en iets wakker maken. Ze leeft. Het wordt tijd om los te laten, om opnieuw te beginnen.
  Met dit besef zoekt ze haar toevlucht in het hotelletje van Rese Barret, de vriendin van haar broer Lance. Het hotelletje is een toevluchtsoord geworden voor vertrapten en verdrukten. De eigenaars Lance en Rese hebben zo hun eigen problemen. Nog altijd zoeken ze naar een goede verstandhouding, wat een ingewikkeld samenspel tussen beschermen en afstoten oplevert.
  In het hotel maakt Sofie kennis met de gepassioneerde hulpverlener Matt Hammond. Hij lijkt gebiologeerd door de vrouw met de houding van een danseres en ogen als donkere, koperen centen. Stukje bij beetje ontdekt hij de ware toedracht achter haar verdriet en de littekens op haar polsen.

 • Schuilplaats

  Kristen Heitzmann

  Na de tragische dood van zijn vrouw is Morgan Spencer met zijn dochtertje bij zijn broer ingetrokken. In de twee jaar dat hij op de mooie boerderij woont is hij langzaam tot rust gekomen en Morgan denkt erover zijn leven en carrière weer op te pakken.
  Quinn Reilly leeft al jaren in angst en onzekerheid. Ze vreest de wraak van de man die door haar toedoen in de gevangenis belandde: Markham Wilder. Quinn komt in aanraking met Morgan en zijn familie en ervaart bij hen een liefde en warmte die ze nooit eerder heeft gekend.
  Wanneer Quinn hoort dat Markham vrijkomt, vlucht ze weg om haarzelf en de familie Spencer te beschermen. Al snel merkt ze dat Morgan te veel om haar geeft om haar zomaar te laten gaan. Maar kan hij nog iets voor haar betekenen als blijkt dat Markham nergens voor terugdeinst?
  Een nieuw, adembenemend verhaal van bestsellerauteur Kristen Heitzmann. Schuilplaats is een vervolg op het succesvolle Sleutelkind, maar dit boek is ook afzonderlijk te lezen.
  De Schuilplaats won in Amerika de romanprijs The Christy Awards 2013.

 • Dwaalgeest

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  Kristen Heitzmann
  Dwaal geest
  Haar ademhaling was snel en oppervlakkig, haar hart klopte in haar keel. Waar kwam dat gevoel vandaanhet gevoel een prooi te zijn?
  Flarden van herinneringen en verwarde beelden uit haar jeugd achtervolgen No e St. Claire. In paniek slaat ze op de vlucht.
  Wanhopig op zoek naar veiligheid belandt No e op de afgelegen vakantieboerderij van Rick en Morgan Spencer.
  Beide broers proberen, ieder op hun eigen manier, door het schild van het gesloten meisje heen te dringen. Is ze echt in gevaar-of bestaat de dreiging alleen in haar hoofd?
  Een aangrijpend boek over de invloed van trauma's op relaties tussen mensen.

 • Ontmaskerd

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  Na de dood van haar ouders blijft Alessi Moore ontheemd achter. Niemand geeft om het gevoelige jonge meisje, dat in een fantasiewereld lijkt te leven. Haar oom en tante nemen met tegenzin de voogdij op zich, maar zetten haar op haar achttiende verjaardag het huis weer uit.Alessi begint een zoektocht naar een thuis en komt terecht in het dorpje Charity. Als daar haar auto wordt gestolen, is Alessi in een klap al haar bezittingen kwijt. Ze is totaal afhankelijk van de dorpsbewoners. En van één inwoner in het bijzonder, die daar duidelijk niet op zit te wachten...

 • Gevarenzone

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  Brandweerman Cal Morrison is bang voor vuur. Sinds hij vergeefs
  een klein meisje uit een brandend huis probeerde te redden, wordt
  hij achtervolgd door angst. Actieve dienst als brandweerman heeft
  hij opgeven: hij slijt nu zijn dagen als voorlichtingsclown bij de
  afdeling brandpreventie.
  Als Laurie Prelane terugkeert in het stadje, brengt dat pijnlijke
  herinneringen bij Cal boven. Laurie, zijn grote jeugdliefde, verliet
  hem jaren geleden omdat ze hogerop wilde en Cal beneden haar
  stand vond. Ze trouwde met de zoon van een senator in de hoop
  dat dat huwelijk haar alles zou geven waarnaar ze verlangde: geld,
  prestige en een uitweg uit haar kleinsteedse leven.
  Nu is ze plotseling terug, zonder man, maar met twee kleine
  kinderen. Cal zoekt toenadering, en ze accepteert hem als vriend,
  maar over haar verleden wil ze niet praten. Al snel ontdekt Cal dat
  Laurie wordt achtervolgd door een gevaar dat alles bedreigt wat
  haar lief is. Cal is niet meer de man die hij vroeger was, maar kan
  hij opnieuw de held zijn die zij nu zo wanhopig nodig heeft?

 • Vrije val

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  Op het eiland Kauai (Hawaii) strandt een jonge vrouw met geheugenverlies. Ze wordt gevonden door Monica, de dochter van een zendeling, die gelooft dat deze vrouw door God gezonden is. Maar Monica's broer Cameron is wantrouwiger. Door de vreemde verwondingen denkt hij dat haar verhaal niet zo onschuldig is als het lijkt. En bovendien blijft hij het rare gevoel houden dat hij haar eerder heeft gezien ...

  De jonge vrouw, nu Jade genoemd, sluit langzaam vriendschap met Monica en Cameron en begint zich na enkele dagen iets te herinneren over een man. Hoewel Cameron er nog altijd van overtuigd is dat er gevaar dreigt, is Jade vastbesloten uit te zoeken wie die man is en waar hij zich nu bevindt. Cameron stemt toe en samen proberen ze de losse flarden van haar herinneringen tot een geheel te maken. Maar de ingewikkelde waarheid blijkt groter en afschuwelijker dan ze hadden kunnen vermoeden.

 • Labyrint

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  Tessa Young is een succesvolle tuinarchitect gespecialiseerd in de aanleg van labyrinten. Een onsympathieke oud-collega roept haar hulp in: op een eeuwenoud landgoed zijn resten van een labyrint aangetroffen.
  Hoewel Tessa pijnlijke herinneringen heeft aan haar oud-collega, voelt ze dat ze deze klus aan moet nemen. Al snel merkt ze dat er materialen verdwijnen en dat er sprake is van sabotage. Wie zit hierachter?
  Dan wordt Tessa's oud-collega 's nachts neergestoken. Met gevaar voor eigen leven gaat Tessa op zoek naar antwoorden.

 • De zilvermijn

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  Het mijnwerkersstadje Crystall waarin Carina Shepard (geboren DiGratia) zich heeft gevestigd, is door een verwoestende overstroming verlost van de verstikkende macht van het kwaad. Aan de oppervlakte is alles schoongespoeld; de bewoners zijn ontredderd, maar tegelijk vol nieuwe moed.
  Ook Carina is een nieuw leven begonnen. Ondanks dat ze zich afgewezen voelt door haar echtgenoot Quillan Shepard, die niet tot liefhebben in staat lijkt en na een nacht zomaar vertrekt, kiest Carina ervoor zich niet gewonnen te geven. Vastbesloten verovert ze zich een nieuw bestaan dat haar de onafhankelijkheid en eigen identiteit bezorgt die ze altijd gezocht heeft.
  Maar het verleden van Quillan blijft haar bezighouden. In een oude mijn, de erfenis van Quillans ouders, hoopt Carina de sleutel te vinden om haar echtgenoot te verlossen van de bitterheid die zijn ziel gevangen houdt.

 • De wijnrank

  Kristen Heitzmann

  • Barnabas
  • 21 November 2011

  Dit is het vervolg op De Erfenis van Rose en De zilvermijn. In De
  wijnrank verlaten Carina Shepard-diGratia en haar man Quillan de
  koude Rocky Mountains. Per trein doorkruisen ze Amerika, op weg
  naar Carinas familie in de zonnige wijnstreek Californië.
  Wanneer het jonge stel arriveert wordt Carina warm onthaald
  door haar grote Italiaanse familie, maar haar kersverse echtgenoot
  Quillan zien ze aan voor de vrachtrijder. Als ze horen dat hij
  met haar getrouwd is, is de hele familie woedend. Dit tart de
  familietrots en eer: Carina was al beloofd aan Flavio, een neef van
  de familie.
  Papa diGratia, een trotse arts, doet er alles aan om het huwelijk
  van zijn dochter ongeldig te verklaren. Ook Mama diGratia heeft
  zo haar eigen manieren om Carina toch nog aan Flavio te binden.
  Zal het huwelijk van Carina en Quillan standhouden? Of bezwijkt
  Carina, onder de druk van haar familie, voor Flavios charmes?

empty