Karin Luttenberg

 • Handlettering doe je zo!

  Karin Luttenberg

  • Moon
  • 5 Augustus 2016

  Handlettering is hot! Geen simpele notitie op een stukje papier, maar een echt ambacht. Met dit handboek van illustratrice en graficus Karin Luttenberg kan iedereen snel zelf aan de slag. Ben je fan van al die mooie plaatjes op instagram en pinterest maar weet je niet hoe je moet beginnen? Met dit boek lukt het wel! Duidelijke stap-voor-stap handleidingen, tips, trucjes, heel veel inspiratie en kleine projecten om direct mee te beginnen.

 • In haar nieuwste Handlettering doe je zo!-boek geeft bestsellerauteur Karin Luttenberg al haar geheimen prijs. Op de voor haar zo kenmerkende enthousiasmerende wijze geeft Karin maar liefst 72 tips om tot de beste resultaten te komen. Haar favoriete materialen, ondergronden, tips en tricks: het komt allemaal aan bod. Hoe lang moet je bijvoorbeeld oefenen, wat is de handigste werkwijze en wat het beste materiaal? Schrijf tekst die bij je past, gooi je liniaal aan de kant, spice it up en love je imperfecties!

  Deze stijlvolle, gebonden uitgave in het omslag is het perfecte cadeau voor handletterfans.

 • Pas op! Handlettering is zooo verslavend! Een art journal is een visueel dagboek, een plek waar je kunt spelen, experimenteren, verbeelden, herinneren en je dagelijks leven documenteren met meer dan woorden alleen. Handletter al je teksten, voeg kleine tekeningetjes toe en het wordt een document om voor altijd te bewaren. Art journaling is razend populair. Ze zijn prachtig om te zien, die geïllustreerde persoonlijke dagboeken.

 • In dit gloednieuwe
  handletteringboek laat Karin
  Luttenberg je voor elk feest en
  iedere feestdag inspirerende
  toepassingen van handlettering
  zien. Van menukaarten
  en wijnflessen voor op de
  eettafel tijdens Kerstmis tot
  babyschoentjes bij een geboorte
  en van ballonnen voor een
  verjaardag tot paaseieren.
  Elk feest krijgt zo een creatief
  extraatje!

empty