Anoniem

 • - 50%

  Een waarschuwing

  Anoniem

  Een waarschuwing (de Nederlandse vertaling van A Warning) laat de lezer aanschuiven aan de vergadertafel van Trump. Geschreven door een anoniem en prominent staflid van het Witte Huis.

  Een waarschuwing biedt een kijkje achter de schermen van Trumps regering en zorgde al voor verschijning voor veel opschudding in de Verenigde Staten. De anonieme klokkenluider publiceerde eerder in The New York Times het beruchte artikel `I Am Part of the Resistance Inside the Trump Administration' dat de VS op hun grondvesten deed schudden.

 • De voetbalmakelaar

  Anoniem

  • Volt
  • 24 Maart 2015

  Welkom in de wereld van de voetbalmakelaars, een wereld van macht, ambitie en hebzucht. Transfers moeten voldoen aan allerlei regels die in de praktijk volkomen worden genegeerd. Een succesvolle makelaar heeft zowel clubmanagers als drugsdealers en advocaten op zijn loonlijst staan. Er gaan onvoorstelbaar hoge bedragen over - of onder - tafel: tijdens de transferperiode aan het begin van het huidige voetbalseizoen werd 350 miljoen dollar betaald voor spelers. En iedereen probeert een graantje mee te pikken. In 'De voetbalmakelaar' beschrijft een invloedrijke Engelse voetbalmakelaar anoniem en openhartig zijn opkomst en ondergang.

 • BV

  A. Anoniem

  Wat BV's nooit zullen zeggen maar wel denken!
  Lees de avonturen van BV's als de vamp Tamara Jansens, de bimbo Kelly, de verleiders Marius en Boris, de verbitterde femme fatale op haar retour Manon Delbeke en de prille aankomende Bekende Vlaming Olivia. Zangers, acteurs, presentatrices en sponsors, ze komen allemaal aan bod.
  Zal de manisch-depressieve Ludo ontmaskerd worden? Ontdekt de pers het pijnlijke geheim van Linda? Wordt het overspel van de 'ideale schoonzoon' Felix ontbloot? Krijgt de bitch Belle haar verdiende loon? Wordt de kleptomane Sylvia betrapt? Slagen de sluwe plannen van dubbelganger Sven en oplichter Theo Gosselin?
  Lees het in BV- Een haai in het zwembad, de showbizzroman die begint waar de boekskes stoppen.

  'Spannend én realistisch - alles wat in dit verhaal gebeurt, zou kunnen gebeuren of is al eens gebeurd.' - BV x
  'Bijna zo fascinerend als mijn leven.' -BV Y
  'Straffe kost, vooral de ontknoping op het Dreams Bal aan zee!' - BV Z

empty