FTK Publishing

 • Lijkt het uitgeven van je eigen boek je te ingewikkeld? Weet je niet hoe je een papieren boek in de boekhandel kunt krijgen? Twijfel je of je ook een ebook wilt uitgeven? In Zelf boeken uitgeven geeft Maria Staal tips om het uitgeven van je eigen boek makkelijk te maken.
  Als schrijver en self-publishingexpert weet Maria als geen ander hoeveel er op een schrijver afkomt bij het uitgeven van een eigen boek. Maar door kleine stappen te nemen en een goed plan te maken hoeft het uitgeven van een boek geen nachtmerrie meer te zijn.
  In dit boek leer je hoe:

  * Je eenvoudig een papieren boek én een ebook kunt uitgeven.
  * Slimme metadata je boek goed vindbaar kunnen maken.
  /> * Je rustig blijft, ondanks alles wat er op je afkomt bij het self-pubben.
  Het uitgeven van je eigen boek is niet 'je laatste hoop' om het onder ogen van lezers te krijgen. Het is een volwaardige keuze in het nieuwe Nederlandstalige uitgeeflandschap. Als je er klaar voor bent om je eigen uitgever te worden, dan is dit boek voor jou!
  Zelf boeken uitgeven is het eerste deel in een driedelige serie praktische gidsen voor schrijvers.

 • Marketing voor schrijvers


  Zie je ertegenop om jezelf en je boeken te promoten? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je het gevoel dat marketing een ongure bezigheid is? In Marketing voor schrijvers geeft Maria Staal tips om de marketing en promotie van je boek makkelijker te maken.
  Als schrijver en self-publishingexpert weet Maria als geen ander hoe lastig het is om je boek aan de man te brengen. Maar door een goede basis te leggen met een doordacht plan hoeft de marketing en promotie van je boek geen bloed, zweet en tranen te kosten.  In dit boek leer je hoe:


  * Je de fundering legt voor al je toekomstige marketingactiviteiten.

  * Je jezelf en je boeken kunt profileren.

  * Je interessante e-mails schrijft aan je lezers, zodat ze superfans worden.  Marketing en promotie zijn niet onderhandse manieren om lezers je boeken aan te smeren. Het zijn belangrijke tools waar iedere schrijver van kan profiteren. Als je klaar bent om je werk onder de aandacht van lezers te brengen, dan is dit boek voor jou!  Marketing voor schrijvers is het tweede deel in een driedelige serie praktische gidsen voor schrijvers.

 • Wil je graag je boek uitgegeven hebben, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je hulp nodig met redactie, productie en marketing? Zoek je een uitgever, maar zie je door de bomen het bos niet meer? In Pas op! Uitgevers! geeft Maria Staal tips hoe je je zoektocht naar een uitgever goed kunt laten verlopen.

  Als schrijver en self-publishingexpert weet Maria als geen ander welke gevaren er op de loer liggen voor schrijvers die een uitgever hopen te vinden. Maar door mooie praatjes te leren herkennen en te gaan vertrouwen op je onderbuikgevoel, hoeft het vinden van een uitgever niet op een teleurstelling uit te lopen.

  In dit boek leer je hoe:

  * Onbetrouwbare uitgevers te werk gaan en proberen je in de val te lokken.
  * Je zelf onbetrouwbare uitgevers kunt herkennen.
  * Je goede keuzes kunt maken, zodat je een betrouwbare uitgever krijgt.

  De zoektocht naar een goede betrouwbare uitgever is een weg vol gevaren, met de realistische kans dat je veel geld kwijtraakt. Maar door het volgen van je intuïtie en het doen van research kun je makkelijk erger voorkomen. Als je klaar bent voor een gedegen zoektocht naar een uitgever, dan is dit boek voor jou!

  Pas op! Uitgevers! is het derde deel in een driedelige serie praktische gidsen voor schrijvers.

empty