Academy of Happiness

 • De nieuwe Tao

  Rob Vellekoop

  Nieuwe Tao laat het pad zien dat de mens al sinds mensenheugenis bewandelt. Dit pad wordt beheerst door 20 illusies. De mensheid staat voor de poorten van een nieuw tijdperk. Voordat hij dit tijdperk kan binnen gaan, moet hij echter afscheid nemen van de illusies die hij van zijn ouders heeft geleerd.

  Het boek prikt de illusies van macht en autoriteit door, maar ook die van liefde en bezit. Een nieuwe wereld kan opgebouwd worden zonder geweld, met opheffing van de oude illusies die de mensheid eeuwenlang in de tang houden.

  Na 2500 jaar heeft de Chinese Tao een opvolger `Nieuwe Tao'. Hierin wordt verklaard hoe het komt dat de mensenwereld na duizenden jaren niet wezenlijk veranderd is, op welke manier wel alles veranderd kan worden op een menslievend geweldloze manier en hoe de nieuwe maatschappij er in grote lijnen zal gaan uitzien. `Nieuwe Tao' voorspelt een nieuwe wereld waarin geweld en bezit niet meer zullen bestaan, evenmin als landsgrenzen en multinationals. • Deze training is geschreven voor iedereen die wil voorkomen dat hij tegen zijn wil wordt beïnvloed door mind control of wil weten wat hiertegen kan worden ondernomen.

  Wanneer je gelooft dat je niets meer kan veranderen aan de situatie waarin je leeft en je je niet meer kan verzetten tegen de organisatie van de maatschappij en dat alles minder wordt voor de burger in het algemeen, vanaf dat moment ben je slachtoffer van mind control.

  Dat is namelijk het moment dat je niet meer in je eigen kracht en kunnen gelooft, maar in je zwakte. Vanaf dat moment geloof je in de kracht van de overheid en de multinationals die de aarde in hun ijzeren greep houden.
  />
  Onze geest is echter zo krachtig dat het kan bepalen of we ons laten sturen door media, autoriteiten, banken, multinationals of door ONSZELF.

  Op het moment dat we ons daarvan bewustzijn en daarvan kunnen gebruikmaken dan is mijn trainingsmissie geslaagd.

 • Deze mentale training biedt een ideale doe-het-zelf methode om niet in het zwarte gat van de pensionering te vallen.

  Voordelen van de training
  1. Jezelf leren omgaan met de nieuwe levensfase van pensionering op een ontspannen manier, waarbij iedere negatieve emotie juist een aanleiding is om jezelf beter te kunnen helpen, dankzij het overwinnen van negatieve emoties en angst.
  2. Direct aan de slag door werken met de omstandigheden die de emoties oproepen en diepgaande psychologische analyses overbodig maken.
  3. Iedereen kan deze trainingsmethode zelfstandig toepassen op ieder gewenst moment.
  4. Binnen korte tijd veel meer zelfkennis.

 • Het doel van dit programma is dat je met jezelf een afspraak maakt om suikervrij (naar jouw maatstaven) te leven en dat je in staat gesteld wordt om dit de rest van je leven vol te houden.

  Je leert in deze training je emoties op een andere manier op te vangen dan door te veel te eten of door suiker te nemen. Jij bepaalt vooraf wat je voortaan wilt gaan eten. Dit is geen dieet, maar een nieuwe manier van leven.

  In zes weken leer je een manier van leven die de schrijver tien jaar gekost heeft om zichzelf eigen te maken.

  Suikervrij leven is een mentale kwestie. Deze training leert je geen trucjes of kunstjes. Het is een gedegen aanpak van jezelf op mentaal vlak. Hiermee leer je de momenten dat je dreigt je heil te zoeken in suiker overwinnen en met deze ervaring leer je jezelf steeds beter kennen en mentaal sterker worden.

  Behoefte aan zoetigheid of perse iets willen eten is een vervanging, of een vlucht voor pijn, een afleiding, een reactie op een negatieve emotie.

 • Bijna alles wordt voor de sporter uitgebalanceerd. Van voeding tot lichamelijke gesteldheid. De geestelijke conditie blijft echter vaak achter. Dit trainingsboek is voor de (top)sporter die zijn geestelijke conditie wil stimuleren en trainen om negatieve emoties, die kracht en energie kosten, aan te pakken.

  Voordelen van de training
  1. Levert meer energie op voor topprestaties dankzij het overwinnen van negatieve emoties en angst.
  2. Direct aan de slag door werken met de omstandigheden die de emoties oproepen en psychologische analyses overbodig maken.
  3. Iedereen kan deze trainingsmethode zelfstandig toepassen op ieder gewenst moment.
  4. Snel resultaat.
  5. Binnen korte tijd veel meer zelfkennis.

  Het onderscheid met andere methoden is dat we niet rechtstreeks op zoek gaan naar de negatieve emoties die je op de huid zitten, maar naar de omstandigheden of gebeurtenissen die jouw emoties triggeren en je prestaties in de weg staan.

empty