Exclusieve maandactie Sarah Lark: voor lezers van de zeven zussen! Al haar titels voor €6,99

Maak nu kennis met deze prachtige boeken met korting tot 53%!

 • Journaliste Stephanie is in Nieuw-Zeeland opgegroeid maar woont al het grootste deel van haar leven in Hamburg. Ze heeft geen enkele herinnering aan de eerste jaren van haar leven of aan haar vader, iets dat haar steeds vreemder voorkomt. De meeste mensen kunnen zich wel íéts herinneren van hun vroege jeugd, maar in haar geheugen blijft alles donker...
  Door nieuwsgierigheid gedreven reist ze terug naar het huis van haar jeugd om uit te zoeken wat er is gebeurd. Maar het blijkt al snel dat er een traumatische oorzaak is voor haar onvermogen iets te herinneren. Het is verleidelijk te denken dat het beter is om haar familiegeschiedenis te laten rusten, maar uiteindelijk blijkt haar drang om meer te weten over zichzelf sterker dan haar angst.
  Met het dagboek van een Maori-meisje in handen en vergezeld door Weru, een Maori die werkt als leraar, trekt Stephanie door Nieuw-Zeeland om de geheimen van het verleden te ontraadselen en zo een brug te slaan tussen heden en verleden.
  De roman Het familiegeheim is opnieuw een meeslepend verhaal tegen de onvergelijkbare achtergrond van Nieuw-Zeeland van bestsellerauteur Sarah Lark, die al meerdere boeken en series schreef over Nieuw-Zeeland en de Caraïben.

 • - 62%

  Ellinors wereld stort in als ze er per ongeluk achter komt dat zij en haar moeder niet verwant zijn aan de rest van hun familie. Op zoek naar de waarheid over haar afkomst reist Ellinor van Wenen naar Kroatië en Nieuw-Zeeland, en ontdekt zo een tragisch liefdesverhaal en een groot familiegeheim...
  Een meeslepende roman over drie vrouwen, in drie verschillende tijden en drie verschillende landen, die op zoek gaan naar de betekenis van familie.
  De boeken van Sarah Lark hebben al miljoenen lezers over de hele wereld bereikt. Voor de lezers van Lucinda Riley, Kate Furnivall en Diney Costeloe.

 • Bestsellerauteur Sarah Lark verkocht in Nederland en Vlaanderen al ruim 25.000 exemplaren van haar meeslepende romans over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. In 'Dochter van de mangroven' wordt de lezer meegenomen naar het Haïti van de achttiende eeuw. Voor iedereen die ook geniet van de boeken van Leila Meacham (Rozen', 'Korenblauw', `Somerset') en Sofia Caspari ('Het land van de koraalboom'). Lees ook Sarah Larks 'Het eiland van duizend bronnen', waarin Nora en Deirdres verhaal begon!
  Jamaica, 1753. Deirdre groeit op omringd door de liefde van haar moeder Nora en haar stiefvader. Ondanks het schandaal rondom haar geboorte, heeft ze over aandacht van de planterszonen van het eiland niet te klagen. Maar mannen laten haar volledig koud, tot ze de jonge arts Victor Dufresne ontmoet.
  Ze trouwen en verhuizen naar Haïti, en het leven lijkt hun toe te lachen. Maar dan laat de jonge, onbezonnen Deirdre zich verleiden tot het maken van een grote fout, en opeens is ze nergens meer zeker van, zelfs niet van haar leven.
  Sarah Lark is een internationaal bestsellerauteur. Al ruim 3 miljoen lezers ontdekten haar schitterende romans over Nieuw-Zeeland ('Het land van belofte', 'Het lied van de wolken', 'De roep van het land') en de Caraïben ('Het eiland van duizend bronnen', 'Dochter van de mangroven').

 • De boeken van Sarah Lark slepen je mee naar het Nieuw-Zeeland van de 19e en 20e eeuw. `De zang van de hoornschelp' is het tweede boek dat zich afspeelt op Rata Station, na `De tijd van de vuurbloemen'.
  Nieuw-Zeeland, 1853. Op Rata Station is een nieuwe generatie opgegroeid; Cat en Ida zijn trots op hun dochters Carol en Linda. Hun harde werken heeft de ranch gemaakt tot wat hij is, maar het succes wekt de afgunst van hun buren. Als het noodlot toeslaat, hangt het toekomstige geluk van Carol en Linda aan een zijden draadje. Ze dreigen hun thuis kwijt te raken. Weten ze het tij te keren?
  Al ruim vier miljoen lezers wereldwijd ontdekten de schitterende romans van Sarah Lark over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. Ze schreef meerdere boeken die zich afspelen in Nieuw-Zeeland, op Kiward Station (`Het land van belofte', `Het lied van de wolken' en `De roep van het land'), op Elizabeth Station (`Het land met de gouden kust', `De schaduw van de kauri-boom' en `De dag van de zonnewende') en op Rata Station (`De tijd van de vuurbloemen', `De zang van de hoornschelp' en `De legende van de vuurberg'). Ze schreef ook over de Caraïben: `Dochter van de mangroven' en `Het eiland van duizend bronnen'.

 • `De legende van de vuurberg' is na `De tijd van de vuurbloemen' en `De zang van de hoornschelp' het derde boek van internationaal bestsellerauteur Sarah Lark over de belevenissen van de vrouwen van Rata Station in het Nieuw-Zeeland van de negentiende eeuw.
  Nieuw-Zeeland, 1880. Aroha heeft een gelukkige jeugd, tot de dag dat ze betrokken raakt bij een groot treinongeluk. Ze wordt naar haar tante gestuurd, die op Rata Station woont, om daar in alle rust te genezen.
  Met hulp van de dromerige Robin en haar temperamentvolle nichtje March hervindt ze langzaam weer haar evenwicht - tot een onverwachte gebeurtenis opnieuw alle vaste grond onder haar voeten wegslaat...
  Sarah Lark veroverde wereldwijd vele lezersharten met haar heerlijke familiegeschiedenissen die zich afspelen in het ruige Nieuw Zeeland van de negentiende eeuw. Zij schreef eerder de zeer populaire Kiward Station-serie (`Het land van belofte'; `Het lied van de wolken'; `De roep van het land' en de los te lezen roman `Een nieuwe wereld'), de Elizabeth Station-serie (`Het land met de gouden kust'; `De schaduw van de kauri-boom'; `De dag van de zonnewende') en de Rata Station-serie (`De tijd van de vuurbloemen'; `De zang van de hoornschelp'; `De legende van de vuurberg'). In haar Caraïben-serie (`Het eiland van duizend bronnen'; `Dochter van de mangroven') neemt ze je mee naar Haïti en Jamaica in de achttiende eeuw.

 • - 62%

  `Het seizoen van de vuurbloemen' (`Die Zeit der Feuerblüten') van Sarah Lark is het eerste deel van een nieuwe Nieuw-Zeeland-trilogie. Eerder verschenen in Nederland de `Land van belofte-trilogie' en twee delen van de `Eiland van duizend bronnen-serie'. Voor de lezers van Sofia Caspari en Leila Meacham
  Duitsland, 1837. Ida sluit zich aan bij een groep jonge mensen die naar Nieuw-Zeeland zullen vertrekken. Hun is land beloofd, en vrijheid. Maar als het aan Ida lag, mocht Ottfried, haar door haar familie uitgezochte verloofde, wel achterblijven.
  Nieuw-Zeeland, 1837. Cat is opgegroeid in een bordeel, en weet dat ze binnenkort gedwongen zal worden daar ook zelf de kost te verdienen. Ze vlucht weg, het binnenland in, op zoek naar een andere toekomst voor zichzelf. Ida en Cat ontdekken al snel dat je niet altijd iedereen op hun woord kunt geloven. Lukt het hen om toch het nieuwe begin te vinden dat zij zoeken?

 • `Een nieuwe wereld' is opnieuw een heerlijke roman van Sarah Lark. Ze schrijft boeken waar romantiek, geschiedenis en leesplezier hand in hand gaan.
  Terwijl de Tweede Wereldoorlog door Europa raast, weten de Poolse zusjes Helena en Luzyna hun land te ontvluchten. Ze horen dat een groep jonge vluchtelingen naar Nieuw-Zeeland mag doorreizen en melden zich aan. Maar dan krijgt slechts één zus een visum...
  Aan de andere kant van de wereld komt James McKenzie in opstand tegen zijn ouders: hij wil zich als piloot in Europa inzetten. Maar weet deze jonge waaghals wel waar hij aan begint? Het lot brengt deze drie jonge mensen op elkaars pad - en samen vinden ze hun weg in een onzekere toekomst.
  Deze standalone-roman sluit aan bij Sarah Larks immens populaire `Nieuw-Zeeland'-boeken, de Kiward Station-serie van `Het land van belofte', `Het lied van de wolken' en `De roep van het land'; en de Elizabeth Station-serie van `Het land met de gouden kust', `De schaduw van de kauri-boom' en `De dag van de zonnewende'.

 • 'De dag van de zonnewende' van Sarah Lark is het derde en laatste, zelfstandig te lezen deel in de Elizabeth Station-serie. 'Het land met de gouden kust' en 'De schaduw van de Kauri-boom' waren het eerste en tweede boek in de serie.

  Nieuw-Zeeland, 1899. De jonge Roberta moet toezien hoe Kevin, de man op wie ze verliefd is, als arts gaat werken in Zuid-Afrika, waar de Boerenoorlog woedt. Maar ze is vastbesloten voor hem te vechten - en haar moed kent geen grenzen... Kevins nichtje Atamarie staat voor haar eigen uitdaging. Als sinds haar jeugd is ze gefascineerd door de vliegers die de Maori oplaten om hun boodschappen naar de goden te zenden. Als enig meisje meldt ze zich bij de universiteit om ingenieur te worden, maar daar treft ze luchtvaartpionier Richard Pearse, en opeens staat ze voor een heel andere keuze.

  Sarah Lark schrijft heerlijke familiesaga's die garant staan voor urenlang leesplezier.

 • Nieuw-Zeeland is het decor van `De schaduw van de Kauri-boom' van Sarah Lark. Onderdeel van de Elizabeth Station-serie, waarvan `Het land met de gouden kust' het eerste deel is.

  Violet Paisley heeft het niet getroffen. Als dochter van een arme mijnwerker met losse handen zijn haar vooruitzichten al niet best. Maar als ze ongewild zwanger raakt, lijkt haar leven voorbij voor het ooit de kans heeft gekregen tot bloei te komen. Matariki Drury is opgegroeid op Elizabeth Station als de geliefde dochter van Lizzie en Michael. Maar dan wordt zij ontvoerd door haar biologische vader Kahu Heke, een Maori-stamhoofd. Violet en Matariki weten zich op eigen kracht uit hun benarde situaties te redden - maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

 • Het eiland van duizend bronnen is een meeslepend verhaal over een jonge vrouw die wordt geconfronteerd met liefde, verraad, en de gevolgen van haar eigen keuzes.

  Londen, 1732. Na de dood van haar grote liefde sluit Nora een verstandshuwelijk met Elias, de al wat oudere eigenaar van een suikerrietplantage op Jamaica, en verruilt Engeland voor het Caraïbisch gebied. Maar haar nieuwe leven brengt Nora niet het geluk en de rust waar ze naar op zoek was. De manier waarop de slaven door eigenaars en slavendrijvers behandeld worden wekt haar afschuw, en ze neemt zich voor dat zelf anders aan te pakken.

  Tot haar verrassing en plezier wordt ze daarin gesteund door haar stiefzoon Doug, die echter andere beweegredenen heeft dan ze vermoedt. Zijn bewondering voor haar plannen heeft namelijk meer met zijn gevoelens voor haar te maken, en minder met de situatie van de slaven. De onderhuidse spanningen op de plantages leiden tot een crisis waarbij Nora in één klap alles dreigt te verliezen, zelfs haar leven.

  Sarah Lark is een internationaal bestsellerauteur. Al ruim 3 miljoen lezers wereldwijd ontdekten haar schitterende romans over Nieuw-Zeeland en de Caraïben.

 • De historische roman van Sarah Lark, 'Het land met de gouden kust', is het eerste deel van een nieuwe trilogie over Nieuw-Zeeland. Eerder verschenen in Nederland de Land van belofte-trilogie en twee delen van de Eiland van duizend bronnen-serie. Voor de lezers van Sofia Caspari en Leila Meacham. Ierland, 1846. Kathleen en Michael zijn in het geheim verloofd en willen naar Amerika vertrekken. Michael wordt echter van diefstal beschuldigd en ten onrechte schuldig bevonden. Hij wordt voor straf naar Australië verbannen. Kathleen blijft achter, zwanger en ontroostbaar. Door de omstandigheden gedwongen trouwt Kathleen met Ian, een veehandelaar. Aan de andere kant van de wereld is het Michael met hulp van de Engelse Lizzie gelukt om te ontsnappen en naar Nieuw-Zeeland te vluchten. De twee vroegere geliefden lijken voorbestemd elkaar nooit meer te zien. Maar dan besluit Ian om de stap naar de nieuwe wereld te wagen: samen met Kathleen emigreert hij naar Nieuw-Zeeland...

empty