Love Books voor €4,99!

Aantrekkelijk geprijsde titels voor nu de dagen korter worden
 • - 57%

  Verlangen

  Kristen Callihan

  Het derde deel van de sexy bestsellerserie Game on. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Ethan Dexter is een van de sterspelers van de NFL. Hij ziet er met zijn tatoeages, gespierde lijf en volle baard uit als een echte rockster. Maar ondanks dat hij met deze looks vrijwel elke vrouw kan krijgen die hij zou willen, gaan er geruchten dat Dex nog maagd zou zijn. Er is eigenlijk maar één vrouw die hij wil. Het probleem? Ze is het schoonzusje van zijn beste vriend.
  Fiona Mackenzie vindt Dex onuitstaanbaar aantrekkelijk en leuk, maar ziet het leven als vriendin van een profsporter eigenlijk niet zitten. Om nog maar te zwijgen over het feit dat zij en Dex aan andere kanten van het land wonen. Fiona wil geen langeafstandsrelatie, het maakt de kans op een gebroken hart veel te groot.
  Maar kunnen Dex en Fi nog wel zonder elkaar?

  Verlangen is het derde deel in de Game on-serie van bestsellerauteur Kristen Callihan. Het eerste deel heet Verovering, de andere twee delen Verleiding en Betovering.

 • - 38%

  De deal

  Elle Kennedy

  • Volt
  • 23 Mei 2018

  Al meer dan 25.000 keer gelezen en geluisterd in Nederland en België! Dé internationale sexy bestsellersensatie vol humor.
  Hannah Wells heeft een enorme crush op Justin Kohl, de hunk van het footballteam. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan?
  Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet snel zijn filosofiegemiddelde verbetert met behulp van bijles. Hij laat zijn oog vallen op de sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij over moet doen. Het enige probleem: zij heeft helemaal geen zin om hem te helpen.
  Garrett is echter niet voor één gat te vangen en bedenkt een sluw plan: zij geeft hem bijles, en hij doet een tijdje alsof hij haar vriendje is. Als Hannah namelijk een paar keer als zijn date op feestjes wordt gezien, zal ze daarmee ongetwijfeld de aandacht van Justin trekken.
  In een vlaag van verstandsverbijstering gaat Hannah akkoord met de deal. Dat kan niet misgaan... toch?
  De deal is het eerste deel in de Off Campus-serie van Elle Kennedy, die zich afspeelt op de fictieve Briar University. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Ook schreef ze een serie van vier boeken getiteld Briar U.

 • - 47%

  Verover me

  Stefanie van Mol

  Deel 2 in de verleidelijke FC Livius-serie van Stefanie van Mol. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Mauro van Veen is tweede spits bij FC Livius '85. Als Oliver, zijn beste vriend en teamgenoot, geblesseerd raakt en als een blok valt voor de arts die hem behandelt, vindt Mauro dat eerst geen goed idee. Tot hij de vriendin van die arts ontmoet. De knappe brunette is alles wat hij zoekt in een vrouw, maar zij probeert hem op afstand te houden, ondanks de aantrekkingskracht die er tussen hen beiden is.
  Zita Smet doet niet aan relaties. En na de pijnlijke ervaring met haar laatste scharrel zit ze eigenlijk überhaupt even niet op een date te wachten. Laat staan met zo'n player als Mauro, hoe aantrekkelijk hij ook is. Maar ze komt er al snel achter dat Mauro niet zomaar opgeeft en dat hij er alles aan zal doen om haar hart te veroveren...
  FC Livius is een erotische trilogie van Stefanie van Mol. De andere delen heten Verleid me en Vergeef me.

 • - 58%

  Het geheim

  Elle Kennedy

  • Volt
  • 18 Juni 2020

  Het tweede deel in de sexy Briar U-serie van Elle Kennedy. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Brenna Jensen weet één ding zeker: ze mag nooit, maar dan ook nooit, vallen voor Jake Connelly. Brenna's vader is de coach van het ijshockeyteam van Briar en Jake speelt voor hun aartsrivaal. Hij is heel erg arrogant en bijdehand, maar ook woest aantrekkelijk.
  Wanneer Brenna de hulp van Jake nodig heeft voor haar stage, slaat de vonk toch over. Maar Brenna weet dat het haar vader zou kwetsen als ze iets zou beginnen met zijn grootste rivaal. En dat de fans van het Briar-ijshockeyteam het zouden afkeuren als ze haar zouden zien met Jake. Als ze altijd in het geheim met Jake afspreekt, en níét verliefd op hem wordt, is er niets aan de hand. Toch?
  Het geheim is het tweede deel in de Briar U-serie van Elle Kennedy, die zich afspeelt op de fictieve Briar University. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Ook schreef Elle Kennedy een serie van vier boeken die zich in dezelfde omgeving afspeelt, getiteld Off Campus. Het eerste deel daarvan, De deal, werd in Nederland en België al meer dan 25.000 keer gelezen en geluisterd.
  Reviews:
  `Elle Kennedy is de koningin van sexy hate-to-love-you romantiek. Een van mijn favorieten van 2019!' Vi Keeland

 • - 50%

  De jacht

  Elle Kennedy

  • Volt
  • 17 April 2020

  Het eerste deel in de sexy Briar U-serie van Elle Kennedy. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want ik snap echt niet waarom ik me anders zo aangetrokken voel tot Colin Fitzgerald. Hij is helemaal niet mijn type: hij zit onder de tattoos en is gek op gamen en ijshockey. Bovendien denkt hij dat ik oppervlakkig ben. En er zijn nog meer problemen:
  - Hij is heel goed bevriend met mijn broer.
  - Zijn beste vriend is verliefd op me.
  - En ik woon met hem in één huis.
  Eigenlijk doet dat er allemaal niet toe. Ik heb genoeg aan mijn hoofd en hij heeft me heel duidelijk gemaakt dat hij me niet ziet zitten, ook al knettert het altijd tussen ons.
  Maar mocht mijn sexy huisgenoot ooit van gedachten veranderen, dan weet hij me te vinden...
  De jacht is het eerste deel in de Briar U-serie van Elle Kennedy, die zich afspeelt op de fictieve Briar University. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Ook schreef Elle Kennedy een serie van vier boeken die zich in dezelfde omgeving afspeelt, getiteld Off Campus. Het eerste deel daarvan, De deal, werd in Nederland en België al meer dan 25.000 keer gelezen en geluisterd.

 • - 47%

  Egotripper

  Vi Keeland

  • Volt
  • 3 Oktober 2019

  Een steamy romance van de populaire auteur Vi Keeland.
  Emerie is 's avonds laat nog haar nieuwe kantoor aan het inrichten, als er een inbreker voor haar neus staat. Wanneer ze hem met haar krav-maga-skills te lijf gaat, vindt hij dat alleen maar hilarisch. Hij blijkt helemaal geen inbreker te zijn: hij is Drew Jagger, de echte huurder van het pand. Emerie is opgelicht, en de huurbaas aan wie ze de aanbetaling heeft gedaan is nergens meer te vinden.
  Drew krijgt medelijden met Emerie wanneer hij hoort hoeveel geld ze kwijt is, en dat ze nu met meubels en al op straat staat. Hij doet haar een aanbod: als ze zijn telefoon opneemt zolang zijn secretaresse op vakantie is, mag Emerie nog even in zijn kantoor blijven tot ze een nieuwe plek heeft gevonden.
  Drew is ietwat arrogant, drop dead gorgeous, en een nietsontziende echtscheidingsadvocaat. Emerie is zachtaardig en een succesvolle relatietherapeut. Ze hebben niets met elkaar gemeen. Behalve dan een wederzijdse aantrekkingskracht die met de dag lastiger wordt om te weerstaan.
  De boeken van Vi Keeland zijn wereldwijde bestsellers. In Nederland en België lazen en luisterden al meer dan 25.000 lezers haar verslavende dirty office romance De baas. Van Vi Keeland zijn veel sexy romans beschikbaar, net als korte verhalen. Ook schrijft ze samen met Penelope Ward verslavende romantische verhalen zoals Onweerstaanbaar en vele andere.

 • - 33%

  Gek van Clementine

  Lex Martin

  • Volt
  • 21 Augustus 2019

  Het spannende eerste deel in de Dearest-serie van populaire auteur Lex Martin. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Clementine Avery heeft na een aantal traumatiserende ervaringen daten afgezworen. Ze wordt vaak gesloten of bitchy genoemd, maar dat maakt haar niet uit. Niemand dichtbij laten komen is veilig. Helemaal nu de hele campus in de ban is van een vermiste studente.
  Alles verandert wanneer Clementine zich per ongeluk ingeschreven blijkt te hebben voor het vak Romantische fictie schrijven. Daar heeft ze helemaal geen inspiratie voor! Dan ontmoet ze de knappe Gavin Murphy. Hij is meer dan bereid om haar te helpen wat steamy inspiratie op te doen. Puur en alleen om haar te helpen met haar opdracht, natuurlijk...
  Gek van Clementine is een romantisch verhaal over leren om jezelf weer open te stellen voor liefde, met een mysterieuze component erin verweven. Verdere delen in de serie zijn Onvergetelijk en Door schade en schande, alle delen zijn los van elkaar te lezen.

 • - 58%

  Het einde

  Elle Kennedy

  Het derde deel in de grappige en steamy Off Campus-serie van Elle Kennedy. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Dean Di Laurentis krijgt altijd alles wat hij wil. Hij is nog geen meisje tegengekomen dat zijn charmes kan weerstaan. Totdat hij Allie ontmoet.
  Allie Hayes gaat bijna afstuderen, maar heeft nog geen idee wat ze daarna wil gaan doen. En ze heeft het ook nog eens net uitgemaakt met haar vriend. Een rebound met Dean, de one night stand-koning van het populaire ijshockeyteam, kan ze niet weerstaan. Maar één ding weet ze zeker: een herhaling van de wilde nacht met Dean gaat er niet komen.
  Dean heeft een geweldige nacht met de gevatte Allie, en hij blijft daarna maar aan haar denken. Maar Allie zegt dat het bij die ene keer moet blijven en dat ze alleen vrienden wil zijn. Dat laat Dean niet zomaar gebeuren en hij zet alles op alles om Allie te veroveren.
  Het einde is het derde deel in de Off Campus-serie van Elle Kennedy, die zich afspeelt op de fictieve Briar University. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Het eerste deel, De deal, werd in Nederland en België al meer dan 25.000 keer gelezen en geluisterd. Ook schreef Elle Kennedy een serie van vier boeken die zich in dezelfde omgeving afspeelt, getiteld Briar U.

 • - 47%

  Verleiding

  Kristen Callihan

  Het tweede deel van de sexy bestsellerserie Game on. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Ivy Mackenzie baalt als een stekker als ze hoort dat haar vader haar geliefde roze auto heeft uitgeleend. Ze kan er niet veel tegen doen - ze studeert in Londen en haar vader heeft de auto meegegeven aan een van de footballspelers die hij vertegenwoordigt. Ze stuurt die speler, Gray Grayson, wel even een streng appje dat hij maar beter voorzichtig kan doen met haar auto. Voor ze het weet zit ze de rest van haar reis te appen met Gray, die bijzonder leuk blijkt te zijn.
  Wanneer Ivy terugkomt uit Londen en Gray voor het eerst in het echt ziet, is gelijk duidelijk dat de chemistry tussen de twee in het echt net zo goed is als via WhatsApp. Gray valt al snel voor de mooie en gevatte Ivy, maar zij heeft eigenlijk de regel dat ze niet wil daten met cliënten van haar vader en is vastbesloten zich daaraan te houden. Dat wordt echter lastiger en lastiger naarmate ze meer tijd doorbrengen. Langzaam maar zeker wordt de verleiding om meer dan vrienden te zijn wel erg groot...
  Verleiding is het tweede deel in de Game on-serie van bestsellerauteur Kristen Callihan. Het eerste deel heet Verovering, de vervolgdelen Verlangen en Betovering.
  Reviews:
  `Gray is heerlijk - lief en sexy en een meer dan waardige book boyfriend. Had ik al gezegd dat hij sexy is? Verleiding is een must read!' - Monica Murphy
  `Verleiding is een geweldige, heerlijke cupcake in boekvorm. Je zult het opsmullen en verlangen naar meer.' - Sarina Bowen

 • - 38%

  Ik verdrink in ons

  Jasinda Wilder

  • Volt
  • 7 December 2015

  Het tweede deel in de meeslepende en duistere Falling-serie. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Jason Dorsey is populair, knap en speelt football. Becca de Rosa stottert, is verlegen, en is een echte studiebol. Hun eerste date begint een beetje ongemakkelijk: Jason had eigenlijk Becca's beste vriendin Nell gevraagd, maar die moest toen eindelijk toegeven dat ze verliefd was op Kyle, de beste vriend van Jason. Nell raadde Jason daarna aan om Becca te vragen.
  Ondanks dat vreemde begin blijkt die eerste date het begin van een groot liefdesverhaal. Becca en Jason passen geweldig bij elkaar en worden verliefd. Veel heftige gebeurtenissen in hun omgeving testen echter hun relatie. Is hun liefde sterk genoeg om al dit verdriet te overleven?

 • - 50%

  Verleid me

  Stefanie van Mol

  • Volt
  • 13 Februari 2020

  Deel 1 in de verleidelijke FC Livius-serie van Stefanie van Mol. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor een topsporter met een flinke blessure. Oliver Prins, aanvoerder en topvoetballer bij voetbalclub FC Livius '85, raakte geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Als Amélie hem komt onderzoeken is hij onder invloed van een zware verdoving en doet hij haar een oneerbaar voorstel.
  Ondanks dat nogal gênante voorval is Oliver wel gecharmeerd van de knappe, blonde dokter. Dus als hij terug op controle moet, is hij vastbesloten om haar mee uit te vragen op date. Als ze weigert, weet hij wat hem te wachten staat. Hij zal alles uit de kast moeten trekken om Amélie te verleiden.
  FC Livius is een erotische trilogie van Stefanie van Mol. De andere delen heten Verover me en Vergeef me.

 • - 47%

  Onuitstaanbaar

  ,

  • Volt
  • 6 Oktober 2020

  Steamy romance van de populaire auteurs Vi Keeland en Penelope Ward.
  Charlotte Darling heeft haar vreemdgaande verloofde gedumpt en probeert in een vintagewinkel haar trouwjurk te verkopen. Als ze even in de winkel rondkijkt, ontdekt ze in een andere trouwjurk een erg lief briefje van ene Reed Eastwood. Het briefje intrigeert haar en ze komt er op internet achter dat deze romanticus ook nog eens adembenemend knap is.
  Wanneer ze Reed in het echt tegen het lijf loopt, blijkt hij echter arrogant, kortaf en cynisch. Kan Charlotte de lieve en romantische man van het briefje weer in hem naar boven brengen, of is hij definitief verdwenen?
  De boeken van Vi Keeland en Penelope Ward zijn wereldwijde bestsellers. Samen schreven ze heerlijke romans als onder andere Onweerstaanbaar en Onvoorwaardelijk. Vi Keeland schrijft solo ook romans. In Nederland en België lazen en luisterden al meer dan 25.000 lezers haar verslavende dirty office romance De baas.
  Reviews:
  'Uitstekend escapistisch leesvoer.' - Publishers Weekly
  'Als je nog nooit iets van Keeland & Ward gelezen hebt, is Onuitstaanbaar een geweldig punt om in te stappen... Onuitstaanbaar heeft alles wat de verhalen van Vi Keeland en Penelope Ward zo geweldig maakt. En dan, als je in Onuitstaanbaarverliefd bent geworden op hun schrijven, is er een hele uitgebreide backlist om in verder te lezen tot er een nieuwe titel van ze verschijnt.' - Hypable

 • - 50%

  Onweerstaanbaar

  ,

  • Volt
  • 16 Januari 2020

  Steamy romance van de populaire auteurs Vi Keeland en Penelope Ward.
  Soraya zit in de metro onderweg naar haar werk als haar aandacht wordt getrokken door de man schuin tegenover haar. Hij is adembenemend knap, maar doet heel onbeschoft tegen iemand aan de telefoon. Een paar haltes later stapt hij vlak voor de deuren dichtgaan uit. In zijn haast heeft hij niet door dat zijn telefoon op de grond valt.
  Als Soraya die netjes op zijn kantoor af komt leveren, komt hij niet eens zijn kantoor uit om haar te bedanken. Ze besluit verder geen tijd aan hem te verspillen, maar stuurt hem wel nog even een berichtje om te laten weten wat ze van zijn gedrag vindt. Wat ze niet had verwacht, is dat de arrogante man daarna nog contact met haar op zou nemen. En wat ze helemáál niet had verwacht, is dat hun appjes vervolgens barsten van de chemistry.
  De boeken van Vi Keeland en Penelope Ward zijn wereldwijde bestsellers. Samen schreven ze heerlijke romans als onder andere Onvoorwaardelijk en Onuitstaanbaark. Vi Keeland schrijft solo ook romans. In Nederland en België lazen en luisterden al meer dan 25.000 lezers haar verslavende dirty office romance De baas.

 • - 58%

  Onvoorwaardelijk

  ,

  • Volt
  • 10 Juni 2021

  Steamy romance van de populaire auteurs Vi Keeland en Penelope Ward.
  Aubrey wil alles achter zich laten en opnieuw beginnen. Nieuwe stad, nieuw huis, nieuwe baan - ze heeft alles geregeld. Maar een lekke band haalt haar plannen overhoop. Gelukkig is daar Chance, een erg knappe (en ietwat arrogante) Australische man. Hij weet niet alleen Aubreys auto weer op de weg te krijgen, maar hij haalt haar ook over om de rest van de reis samen af te leggen.
  Ze leren elkaar steeds beter kennen en vinden elkaar duidelijk erg aantrekkelijk, maar Aubrey voelt dat Chance haar op afstand wil houden. Ze komt er maar niet achter wat er precies aan de hand is. Wat heeft Chance te verbergen?

  /> De boeken van Vi Keeland en Penelope Ward zijn wereldwijde bestsellers. Samen schreven ze heerlijke romans als onder andere Onweerstaanbaar en Onuitstaanbaark. Vi Keeland schrijft solo ook romans. In Nederland en België lazen en luisterden al meer dan 25.000 lezers haar verslavende dirty office romance De baas.

 • - 58%

  Liefde of lust

  Vi Keeland

  • Volt
  • 4 Februari 2021

  Een steamy romance van de populaire auteur Vi Keeland.
  Als Natalia en Hunter elkaar ontmoeten op een bruiloft, is het lust op het eerste gezicht. Maar Natalia heeft veel te knappe mannen met een groot ego zoals Hunter al een tijdje afgezworen. Aangezien zij in New York woont en hij in Californië, is het gelukkig niet al te moeilijk om bij hem uit de buurt te blijven. Bovendien geeft ze hem bij het afscheid een verkeerd telefoonnummer.
  Een jaar later lopen ze elkaar toch weer tegen het lijf, en de aantrekkingskracht tussen hen blijkt nog steeds erg intens. Als Hunter voor een werkopdracht meerdere weken in New York moet zijn, stelt hij voor om die weken samen door te brengen, met een duidelijke einddatum en no strings attached. Dat klinkt Natalia goed in de oren. Wat ze voelen is tenslotte alleen lust, geen liefde. Of speelt er toch meer?
  De boeken van Vi Keeland zijn wereldwijde bestsellers. In Nederland en België lazen en luisterden al meer dan 25.000 lezers haar verslavende dirty office romance De baas. Van Vi Keeland zijn veel sexy romans beschikbaar, net als korte verhalen. Ook schrijft ze samen met Penelope Ward verslavende romantische verhalen zoals Onweerstaanbaar en vele andere.

 • - 58%

  De player

  Vi Keeland

  • Volt
  • 4 Juni 2020

  Een steamy romance van de populaire auteur Vi Keeland.
  BRODY EASTON IS DE ULTIEME PLAYER
  Delilah Maddox is sportverslaggever. Ze heeft net promotie gemaakt en mag voor het eerst voor de camera spelers interviewen. Haar eerste gesprek is met de beroemde quarterback Brody Easton. Hij maakt het haar niet bepaald gemakkelijk, maar Delilah weet zich ondanks al zijn plagerige opmerkingen staande te houden. Wanneer ze hem de volgende wedstrijd weer moet interviewen, besluit ze hem terug te pakken.
  Brody is erg onder de indruk van de knappe Delilah en hoe goed ze is in haar werk. Helaas wijst Delilah hem af als hij haar mee uit vraagt, omdat ze niet wil daten met een player. Maar zo gemakkelijk laat Brody het er niet bij zitten...
  De boeken van Vi Keeland zijn wereldwijde bestsellers. In Nederland en België lazen en luisterden al meer dan 25.000 lezers haar verslavende dirty office romance De baas. Van Vi Keeland zijn veel sexy romans beschikbaar, net als korte verhalen. Ook schrijft ze samen met Penelope Ward verslavende romantische verhalen zoals Onweerstaanbaar en vele andere.

 • - 38%

  Ik verdrink zonder jou

  Jasinda Wilder

  • Volt
  • 18 April 2016

  Het derde deel in de meeslepende en duistere Falling-serie. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Oz Hyde is een bad boy. Hij rijdt op een motor, rookt, is roekeloos en heeft een verleden vol problemen. Zijn moeder en hij verhuizen elke paar jaar dus hij heeft nog nooit een echt thuis gehad. Hij heeft dan ook nog nooit een echte betekenisvolle relatie kunnen of willen hebben.
  Dan ontmoet hij Kylie. Voor Kylie zou hij alles doen. Hij probeert bij haar uit de buurt te blijven, omdat hij vindt dat hij niet goed genoeg is voor haar. Kylie weigert echter om Oz op te geven. Maar kan ze hem nog redden? Of is het al te laat?

 • - 47%

  Spelregels

  Cora Carmack

  • Volt
  • 20 Augustus 2018

  Deel 3 in de populaire Rusk University-serie van bestsellerauteur Cora Carmack. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Wanneer haar afstuderen in zicht komt, vraagt Nell DeLuca zich af of ze wel alles uit haar studententijd heeft gehaald, omdat ze altijd alleen maar met haar studie bezig is geweest. Ze maakt een bucketlist van dingen waarvan ze denkt dat ze bij studeren horen, zoals zoenen met een populaire jongen uit het footballteam en feesten tot de zon opkomt. Ze hoopt zo veel mogelijk van de lijst te kunnen doen voor ze haar diploma krijgt.
  Footballspeler Mateo Torres is altijd op alle feestjes te vinden. Zijn hart is ooit gebroken en hij is niet van plan ooit nog iemand dichtbij te laten komen. Wanneer hij achter het plan van Nell komt, besluit hij haar te helpen met haar checklist.
  Ze brengen steeds meer tijd met elkaar door om alle wilde (en minder wilde) dingen van het lijstje te kunnen strepen, en voelen zich steeds sterker tot elkaar aangetrokken. Wordt wildebras Mateo meer dan alleen een vinkje op de lijst van studiebol Nell? En is hij bereid om echt eerlijk te zijn tegen zichzelf en tegen haar?
  Spelregels is het derde deel in de Rusk University-serie van Cora Carmack. Alle delen spelen zich af op de fictieve Rusk University, en zijn allemaal los van elkaar te lezen. Het eerste deel van de serie heet Op het spel.
  Cora Carmack brak door met haar debuut Losing it. In Nederland en Vlaanderen zijn haar boeken en verhalen al meer dan 100.000 keer geluisterd en gelezen.
  Reviews:
  `Een vrolijke, sexy, coming of age-romance'Library Journal

 • - 47%

  Vergeef me

  Stefanie van Mol

  • Volt
  • 21 Januari 2021

  Deel 3 in de verleidelijke FC Livius-serie van Stefanie van Mol. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  Als Yara Smet op een benefietavond FC Livius-keeper Louis de Jong tegenkomt, valt ze meteen voor zijn charme. De twee beleven een nacht vol passie en zijn daarna wekenlang onafscheidelijk. Tot Yara een vervelende ontdekking doet en per direct het contact met hem verbreekt.
  Een paar maanden later is Louis Yara nog niet vergeten en broedt hij op een plan om haar terug te winnen. Als zijn teamgenoot en goede vriend Mauro zijn afspraak op een lokale school niet kan nakomen door een noodgeval, vraagt hun coach of Louis in zijn plaats wil gaan om te spreken over hoe het is om voetballer te zijn. Louis helpt hem graag uit de nood, maar als hij het klaslokaal binnenstapt staat hij ineens oog in oog met Yara...
  Nu het lot hen opnieuw heeft samengebracht laait de passie al snel weer op. Kunnen ze hun obstakels overwinnen, of is de kloof tussen hen te groot?
  FC Livius is een erotische trilogie van Stefanie van Mol. De andere delen heten Verleid me en Verover me.

 • - 38%

  Verovering

  Kristen Callihan

  • Volt
  • 20 Mei 2019

  Het eerste deel van de sexy bestsellerserie Game on. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
  De regels:
  1. We zoenen niet
  2. We blijven niet bij elkaar slapen
  3. We vertellen dit aan niemand
  4. We worden NIET verliefd
  Anna Jones wil maar één ding: zo snel mogelijk afstuderen. Verliefd worden op Drew Baylor, de quarterback van het footballteam, is ze absoluut niet van plan. Drew is zeker belachelijk sexy en charmant, maar hij staat altijd in de aandacht, en als hij volgend jaar voor een team in de NFL gaat spelen zal dat alleen maar erger worden. Dat lijkt Anna helemaal niets, dus wat haar betreft blijft het bij scharrelen en houden ze zich allebei aan een paar strenge regels.
  Maar Drew wil wel graag meer. Hij vindt alles leuk aan Anna: ze is slim, mooi en niet op haar mondje gevallen. Als footballspeler heeft hij geleerd om niet op te geven en alles op alles te zetten om zijn doel te bereiken. Zijn doel in dit geval? Niet alleen Anna's lichaam, maar ook haar hart veroveren...
  Verovering is het derde deel in de Game on-serie van bestsellerauteur Kristen Callihan. De vervolgdelen heten: Verleiding, Verlangen en Betovering.
  Reviews:
  `Door Verovering weet ik weer waarom ik van goedgeschreven New Adult-boeken hou.' - ***** Goodreads
  `Drew Baylor is zo'n heerlijke mix van lief en hot...' - Monica Murphy

 • - 58%

  Van slag

  Meghan Quinn

  Carson Stone is een van de veelbelovendste spelers van het Brentwood University-honkbalteam. Tot hij tijdens een training door een jongerejaars onderuit wordt gehaald en daardoor zijn achillespees scheurt. Wanneer hij hersteld is van de blessure lijkt hij zijn mojo kwijt te zijn. Wat hij ook probeert, zijn slaggemiddelde blijft mijlenver achter bij wat het was.
  Milly Potters hele leven staat in het teken van honkbal. Het is haar favoriete sport en ze weet er alles van. Ze is erg verlegen en teruggetrokken, maar het is haar droom om te coachen. Door haar scherpe oog ziet ze bij het bestuderen van de wedstrijdbeelden meteen waar het bij Carson misgaat, en ze biedt aan hem te helpen. Tijdens de trainingssessies die volgen merkt ze dat ze Carson eigenlijk wel erg leuk vindt, maar zal de populaire, knappe speler haar ooit zien staan?

 • - 58%

  Eens of altijd

  J.A. Redmerski

  • Volt
  • 18 Maart 2021

  Het langverwachte vervolg op internationale bestseller Nu of nooit.
  Vijf maanden geleden ontmoetten Camryn en Andrew elkaar, waarna ze samen op een roadtrip gingen en verliefd werden. Ze spraken toen af om altijd voluit te leven, en doen hun best zich aan dat voornemen te houden.
  Na een tragische gebeurtenis dreigt Camryn te verdrinken in haar verdriet. Andrew besluit dat een nieuwe roadtrip haar misschien kan helpen alles achter zich te laten.
  Geen van beiden hadden ze verwacht dat hun tweede roadtrip ook weer zo intens en meeslepend zou zijn, en dat ze nog zoveel zouden leren over zichzelf en elkaar. Kunnen ze het verleden achter zich laten, zodat ze samen weer een toekomst hebben?
  Eens of altijd is het meeslepende vervolg op Nu of nooit. Er wordt sterk aangeraden om Nu of nooit eerst te lezen of te luisteren voor aan Eens of altijd te beginnen.

 • - 58%

  Wallbanger

  Alice Clayton

  • Volt
  • 1 April 2021

  Dé steamy internationale bestseller vol humor. Bevat onder andere: gestoorde katten, vers courgettebrood en een woest aantrekkelijke buurman.
  Caroline is net verhuisd naar een supermooi appartement in San Francisco, waar ze woont met haar kat en een blinkend nieuwe keukenmachine. Ze is helemaal in haar nopjes, tot ze erachter komt dat de muren wel erg dun zijn en ze daarom alle spannende escapades van haar buurman kan horen. Ze hoort hem meerdere malen, en met een aantal verschillende luidruchtige dames.
  Op een avond kan Caroline het niet meer aan: ze stormt haar huis uit en begint op zijn voordeur te bonken om te eisen dat hij ophoudt met die herrie. Wanneer de buurman opendoet, komt het tot een onvergetelijke confrontatie. De spanning tussen Caroline en haar buurman is om te snijden, maar je weet wat ze zeggen: beter een sexy buur dan een verre vriend.

  Reviews:
  `Puur escapisme... met grappige personages, gevatte dialogen en meerdere sexy scènes.' - BOOKLIST
  `Vanaf het begin dat Caroline en Simon elkaar tegenkomen hangt er tussen die twee een mooie en fijne chemie. De opbouw van hun relatie komt heel mooi naar voren en ik vond het maar moeilijk om dit boek weg te leggen. Ik heb echt genoten van die twee samen.' - @Marleen_favoritez

 • - 44%

  Hartslag

  Gail McHugh

  • Volt
  • 27 November 2017

  Het steamy vervolg op internationale bestseller Tweestrijd.
  Emily Cooper heeft eindelijk ingezien dat haar relatie met de manipulatieve Dillon niet goed voor haar is. Ze blaast hun huwelijk af. Eindelijk durft ze haar ware gevoelens onder ogen te zien: ze houdt van Gavin. Hij is de liefde van haar leven, maar ze heeft die liefde op het spel gezet door te lang bij Dillon te blijven.
  Ze is bereid alles op te geven om Gavin terug te winnen en gaat naar hem op zoek in de hoop dat het nog niet te laat is. Ondertussen is Dillon niet van plan Emily zonder slag of stoot te laten gaan...
  Hartslag is het tweede deel van het aangrijpende Collide-tweeluik van Gail McHugh. Aangeraden wordt om het eerste deel (Tweestrijd) eerst te lezen voor aan Hartslag te beginnen.

empty