Non-fictie voor €4,99

Boeiende verhalen en inzichten met hoge korting

 • - 58%

  The artist´s way

  Julia Cameron

  • Lev.
  • 4 Augustus 2020

  Creatieve blokkades opheffen door de beproefde methode van Julia Camerons everseller.
  The Artist's Way is het belangrijkste boek over creativiteit. Miljoenen mensen hebben deze wereldwijde bestseller bestempeld als een onmisbare gids om een creatief leven te leiden.
  Het boek is nog steeds net zo relevant als toen het voor het eerst verscheen, of misschien nog wel relevanter;
  het is krachtig, prikkelend en inspirerend.
  In deze herziene editie blikt Julia Cameron terug op de invloed die The Artist's Way heeft gehad en beschrijft ze hoe het werk dat ze de laatste jaren heeft gedaan tot nieuwe inzichten voor het creatieve proces heeft geleid. Deze editie van The Artist's Way is uitgebreid, helemaal up-to-date en klaar voor een nieuw decennium.

 • - 58%

  Prins Bernhard jr. wordt al op jonge leeftijd ondernemer en
  ontwikkelt zich tot een zakelijke duizendpoot. Wanneer hij de
  regels overtreedt, groeit hij uit tot het nationale symbool van de
  overspannen vastgoedmarkt. Met het binnenhalen
  van de formule 1 levert Bernhard jr. zijn ultieme prestatie,
  die zijn unieke positie in de mondiale zakenwereld bevestigt:
  een prins in zaken.

  Michiel Couzy en Maarten van Dun nemen de lezer mee langs
  Bernhards ondernemingen - van internet tot vastgoed, van Nederland
  tot Servië, van luxe boten tot snelle auto's. Zij laten zien
  hoe zijn zakelijke talent regelmatig onverenigbaar blijkt met de
  publieke moraal en het wettelijk gezag.

  Zakenprins is het verhaal van een prins die vindt dat zijn afkomst
  er niet toe doet, maar die toch steeds wordt geconfronteerd
  met zijn koninklijke achtergrond. Wanneer botst de jacht
  naar succes van de eerzuchtige prins met zijn komaf en zijn
  maatschappelijke verantwoordelijkheid?

 • - 58%

  In 2013 verraste David Bowie de wereld, na tien jaar stilte, met de single `Where Are We Now?' Daarin greep hij terug op zijn jaren in Berlijn: een tijd waarin hij zichzelf als artiest hervond, en met `Heroes' een van zijn allergrootste hits schreef.
  Wat maakt Berlijn tot zo'n bijzondere muziekstad? Leo Blokhuis neemt de lezer mee naar de jaren twintig van de vorige eeuw - de jaren van Marlene Dietrich, Kurt Weill en Bertolt Brecht, maar ook de tijd van de eerste experimenten met elektronische muziek. Het naziregime maakt hier in de jaren dertig rigoureus een einde aan. Duitsland wordt het land van de schlagers.
  In de jaren zestig ontstaat, onder invloed van de moderne klassieke muziek, de kosmische Musik, ook wel Krautrock genoemd.
  De succesvolste band is Kraftwerk, en het is hun werk dat Bowie verleidt om naar Berlijn te gaan. En Bowie zet een nieuwe generatie artiesten - zoals Nick Cave, Depeche Mode en U2 - ertoe aan om hun artistieke inspiratie ook in Berlijn te zoeken.
  In Berlijn laat Blokhuis op zeer onderhoudende wijze zien hoe, tegen de achtergrond van politiek en geschiedenis, Berlijn een
  bakermat wordt van een bijzondere muzikale revolutie.

 • - 58%

  Ze was zeventien toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Tot dan toe had het
  feit dat Selma joods was geen grote rol in haar leven gespeeld, maar nu werd
  het ineens een kwestie van leven en dood. Hoewel ze in 1942 werd opgeroepen
  om zich te melden voor een werkkamp, wist ze daar onderuit te komen.
  Ze sloot zich aan bij het verzet: onder de naam Margareta van der Kuit, ofwel
  Marga, vervalste ze documenten en koerierde ze door het hele land.
  Verscheidene keren ontsnapte ze aan de nazi's, maar in juli 1944 werd ze
  verraden en via kamp Vught naar Ravensbrück getransporteerd. Anders
  dan haar zusje Clara en haar ouders overleefde ze de gruwelen van het
  kamp. Al die tijd wist niemand dat ze joods was, en niemand kende haar
  echte naam. Pas na de oorlog durfde ze die weer uit te spreken: Selma.

 • - 29%

  Onze representatieve democratie raakt steeds meer in het slop. De legitimiteit ervan wordt aangetast: steeds minder mensen gaan stemmen, kiezers worden grilliger in hun keuze, het ledenaantal van politieke partijen loopt dramatisch terug. Daarbij wordt de efficiëntie van de democratie minder: krachtdadig besturen wordt problematisch, politici moeten hun beleid steeds vaker afstemmen op de volgende verkiezingen. Het leidt allemaal tot wat David Van Reybrouck in een dwingend betoog het democratisch vermoeidheidssyndroom noemt. Maar hoe komen we daarvan af? Pappen en nathouden - dat is wat er nu voornamelijk gebeurt. Er zijn hier en daar wat vernieuwingstendensen, al dan niet in georganiseerd verband. Van Reybrouck vreest dat dit soort marginale oplossingen niet meer voldoende is en dat het oprispingen zijn van een systeem dat steeds meer vastloopt.
  Zijn voorkeur gaat uit naar een oud democratisch principe dat vooral in het klassieke Athene werd gehanteerd: de loting. Tot aan de Franse Revolutie is dat democratische middel vaak aangewend, niet alleen in Athene, maar ook in bloeiende republieken als die van Venetië en Florence tijdens de renaissance. Na de Franse Revolutie leeft het alleen voort in de rechtspraak van sommige landen. David Van Reybrouck zet in een glashelder betoog uiteen dat loting een effectieve mogelijkheid is om onze machteloos geworden democratie weer pit en vaart te geven en de burgers weer te betrekken bij wat ons allen als samenleving aangaat.

 • - 58%

  De kracht van hormonen

  Susanne Esche-Belke

  • Lev.
  • 7 December 2020

  Meer dan de helft van de vrouwen tussen 40 en 60 jaar heeft klachten die veroorzaakt worden door hormonen die uit balans zijn.

  Vermoeidheid, depressie, gewichtstoename... De meeste van deze symptomen bij vrouwen boven de 40 zijn het resultaat van een verandering in de hormoonbalans, en worden niet goed behandeld. Dit kan komen omdat het niet wordt herkend, of vanwege het idee dat vrouwen nu maar `eenmaal moeten leren leven' met deze klachten, juist omdat ze hormoongerelateerd zijn.
  Maar de hele (peri)menopauze hoeft echt geen tijd van ellende en lijden te zijn.
  De auteurs laten in dit boek zien hoe vrouwen een beter, gezonder en gelukkiger leven kunnen leiden, met dank aan de laatste onderzoeken uit de wetenschap en voorbeelden uit de praktijk.

 • - 58%

  Er is een groot verschil tussen geluk hebben en gelukkig zijn. Geluk heb je als je een keer wint in het casino. Als je gelukkig bent zit je goed in je vel en voel je je vanbinnen intens vrolijk. Roué Verveer is eigenlijk al zijn hele leven gelukkig. Zonder dat het gebaseerd is op enig wetenschappelijk onderzoek, wil hij graag delen wat volgens hem werkt. Geld maakt niet gelukkig, je vriendenkring moet met dezelfde hardheid worden samengesteld als een topvoetbalploeg en het kiezen van de juiste partner heeft misschien wel de grootste invloed op je geluksgevoel. Maar hij gaat de donkere kant van het leven, zoals de dood en wereldproblemen, niet uit de weg.

 • - 64%

  Wild thing

  Philip Norman

  Jimi Hendrix (1942-1970) was een muzikaal genie. Met zijn virtuoze gitaarspel
  bracht hij een revolutie teweeg binnen de rockmuziek. 50 jaar na zijn
  eenzame dood geeft Wild Thing een unieke inkijk in de tegenstrijdige persoonlijkheid
  van deze legende, die op het podium flamboyant en grenzeloos
  was, maar buiten de spotlights een verlegen en zachtaardige jongen. Norman
  neemt de lezer mee van Hendrix' geboortegrond in Seattle, naar de glamour
  van het Londense Mayfair, destijds het swingende middelpunt van de wereld,
  en weer terug naar de Verenigde Staten, waar Hendrix schitterde op een
  reeks historische rockfestivals, waaronder Woodstock.
  Wild Thing is de eerste biografie waarin de grootsheid en de tragiek van
  Hendrix' korte leven samenkomen en de mysterieuze omstandigheden van
  zijn dood worden ontrafeld. Een monument voor een weergaloos kunstenaarschap
  en een meeslepende kroniek van een mythische tijd.

 • - 58%

  In de stilte ligt het antwoord

  Ryan Holiday

  • Lev.
  • 29 September 2020

  In Het obstakel is de weg en Ego is de vijand maakte bestsellerauteur Ryan Holiday klassieke wijsheid populair voor een nieuwe generatie. In In de stilte ligt het antwoord behandelt hij de tijdloze stoïcijnse en boeddhistische filosofie om te laten zien waarom verstilling zo belangrijk is. Holiday bespreekt allerlei grote denkers, van Confucius tot Seneca, Marcus Aurelius tot Thich Nhat Hanh, John Stuart Mill tot Nietzsche, en geeft voorbeelden van personen die de kracht van verstilling belichaamden, zoals Winston Churchill en Anne Frank.
  In de stilte ligt het antwoord biedt een simpele maar inspirerende remedie tegen de stress van het nieuws en social media die nooit stoppen, obstakels, ego's en competitie. De verstilling die we allemaal zoeken is de weg naar betekenis, tevredenheid en succes in een wereld die nooit stilstaat.

 • - 58%

  Hoogsensitieve ouders

  Elaine N. Aron

  • Lev.
  • 7 Juli 2020

  Hoogsensitieve ouders zijn op een opmerkelijke manier met hun kinderen verbonden. Ze denken dieper na over alles wat hun kinderen aangaat en ervaren daarbij sterke emoties, zowel positieve als negatieve. Om hoogsensitieve ouders te helpen erachter te komen welke impact hun hoogsensitiviteit op hen heeft en ze te leren daarmee om te gaan, heeft Elaine N. Aron deze praktische en positieve gids geschreven. Hoogsensitieve ouders bevat, naast zelftests en adviezen, inzichten in de vijf grote problemen die hoogsensitieve ouders tegenkomen in relaties. Daarnaast geeft het boek antwoord op de volgende vragen:

  o Hoe ga je om met de negatieve gevoelens die je kunt ervaren rondom ouderschap?
  o Hoe zorg je ervoor dat je niet overprikkeld raakt door je eigen kinderen?
  /> o Hoe reageer je op de toename aan sociale interacties?
  o Hoe maak je contact met andere ouders als je verlegen bent?

  Elaine N. Aron doet al tientallen jaren onderzoek naar hoogsensitiviteit en schreef naast wetenschappelijke artikelen onder meer de boeken Hoogsensitieve personen, Hoogsensitieve personen in de liefde en Het hoogsensitieve kind. Ze heeft een eigen praktijk voor psychotherapie en publiceert samen met haar echtgenoot artikelen over familierelaties.

 • - 58%

  Hoe oud wordt de generatie die nu in de wieg ligt? Verdwijnt ons kikkerland
  grotendeels in de Noordzee? Kiezen toekomstige ouders hun baby uit in het
  lab? Wordt vlees eten het nieuwe roken? Hoe zit het met de privacy in de
  toekomst; kun je nog geheimen hebben? Nemen robots de wereld over?
  Deze en vele andere vragen - zoals: worden mijn dochters dommer, racistisch
  of preuts - stelt journalist, televisiepresentator en vader Art Rooijakkers
  in De eeuw van mijn dochters. Puk en Keesje, geboren in 2017, zijn kinderen
  van de eenentwintigste eeuw. Hoe ziet die eeuw eruit en hoe groeit de nieuwe
  generatie op? Rooijakkers gaat te rade bij vooraanstaande wetenschappers
  en andere experts, gerontologen, geografen, maar ook bij een tattookoning.
  Op de meest prangende vragen over de toekomst volgen soms
  geruststellende, soms beangstigende antwoorden - die Rooijakkers serieus
  neemt, maar ook lichtvoetig weet te relativeren.

 • - 29%

  Met bestsellers als Ga lekker zélf in je kracht staan en Uitrollen is het nieuwe doorpakken vond Japke-d. Bouma haar weg naar het grote publiek. Eigenlijk kunnen we allang niet meer zonder haar hilarische en leerzame stukken over taal en het leven op kantoor, maar haar weg naar de top begon met de onmisbare Gids voor de kantoorjungle. Daarin leidt Japke-d. de lezer rond door de kantoortuin en laat ze ons niet alleen kennismaken met de types die je er zoal tegenkomt - de bazige bitch, de irritante stagiair, de geboren leider, de controlfreak - maar brengt ze ook haarscherp hun habitat in kaart: de koffieautomaat, de kantine en het flexbureau om er maar een paar te noemen.
  Een verrukkelijk humoristisch boek - nu eindelijk weer verkrijgbaar.

 • - 58%

  De zomer van 1945

  Wim Daniëls

  Nieuw leven diende zich aan, dagelijkse beslommeringen hielden mensen
  bezig, het uitgaansleven kwam op gang, maar er was vooral ook groot verdriet
  om gesneuvelde familieleden, er was bezorgdheid en angst om vaders,
  moeders, opa's, oma's, broers en zussen van wie nog altijd niets was vernomen.
  Geliefden waren elkaar kwijt. Huizen lagen in puin, gevangenissen zaten
  overvol en er was onoverzichtelijk veel werk aan de winkel. Wat vernield
  was moest hersteld worden; er moest voor voldoende voedsel gezorgd worden,
  oorlogsmisdadigers moesten berecht of eerst nog opgepakt worden.
  Chaos heerste. In De zomer van 1945 schetst Wim Daniëls aan de hand van
  dagboekfragmenten, brieven, nieuwsberichten en rechtbankverslagen een
  bewogen zomer, waarin levensgroot verdriet bestond naast uitbundige
  vreugde om de herwonnen vrijheid.

 • - 17%

  Van Rembrandts jeugd weten we weinig tot niets. Het intiemste wat we van hem hebben is zijn werk, dat ook in die vroege jaren al verbluft door de experimentele stijl, de intellectuele diepgang en, vooral, de menselijkheid. Voor zijn portret van de kunstenaar als jonge man heeft Onno Blom, gelauwerd biograaf en zelf een echte Leidenaar, zich verdiept in de wereld, het land, de stad, de steeg en het huis waarin Rembrandt in 1606 werd geboren en de eerste vijfentwintig jaar
  van zijn leven doorbracht. Leiden, met haar jonge universiteit, immigrantenstroom en bloeiende lakenhandel, bood Rembrandt de kans om zichzelf uit te vinden. Hoe deed hij dat? Werd hij een geniale kunstenaar door de genius loci, de geest van Leiden, zijn familie, zijn leermeesters, opdrachtgevers, concurrenten, collega's en vrienden?
  Of was zijn ontwikkeling als kunstenaar een hoogstpersoonlijk, eigenzinnig avontuur? Hoe werd Rembrandt Rembrandt? Dat is de vraag.

 • - 50%

  Minder moeten, meer leven van Annemiek Leclaire is een persoonlijke zoektocht naar de oorzaken van onze burn-outmaatschappij. Voor de lezers van Nooit meer te druk van Tony Crabbe.

  Op een ochtend realiseert journalist Annemiek Leclaire zich dat ze genoeg heeft van het gejakker in haar leven. Als ze wakker wordt, kijkt ze niet meer uit naar de dag, maar ziet ze een oneindige reeks 'moetjes'. Dat geploeter ziet ze ook om zich heen. Stress, spanning en burn-outs zijn de kwalen van deze tijd. Welvarende, intelligente mensen raken overspannen van veelal zelf opgelegde verplichtingen; we worden overweldigd door het aantal mogelijkheden en afleidingen. Willen we ons leven echt zo leiden?

  Leclaire besluit haar leven in het teken te stellen van 'ontploeteren'. Hoe doe je dat: minder moeten, meer leven? Het is het begin van een zoektocht waarin ze met wetenschappers en schrijvers praat over meer rust, meer plezier en meer betekenis in het leven. De sleutel, merkt ze, is hoe je omgaat met je eigen vrijheid.

  `Het is een lekker nuchter boek, met een lichte populairwetenschappelijke ondertoon door de verwijzingen naar interessante onderzoeken, filosofen en literatuur. Een boek om jaarlijks even door te nemen voor de ontploetercheck.' - Katinka Polderman in de Volkskrant

 • - 58%

  Licht in de tunnel

  Marc de Hond

  • Lev.
  • 19 Juni 2020

  `We wachten niet tot het licht aan het einde aan de tunnel, maar we hangen zelf de lampjes op.'
  Toen Marc de Hond eind 2018 hoorde dat hij ziek was, besefte hij dat er een grote kans was dat hij zijn kinderen niet groot zou zien worden. Hij besloot een dagboek te gaan bijhouden. Het werd een periode van veel slecht nieuws en donkere momenten. Maar hij en zijn gezin traden ook de moeilijke momenten met optimisme en humor tegemoet. De lampjes in de tunnel waren het bijzondere huwelijksaanzoek in Carré tijdens de eerste chemo, het afscheidsfeest voor zijn blaas die verwijderd moest worden, de pretparkbezoeken met de kinderen op goede dagen en het huwelijksfeest toen Marc en zijn vrouw Remona al wisten dat hij niet meer beter zou worden, maar dat geheim hielden voor hun gasten.
  Licht in de tunnel is een bijzonder boek met een unieke en inspirerende kijk op leven en dood. Naar Marcs wens verschijnt het na zijn dood. Hij overleed op 3 juni 2020.

 • - 58%

  De groep

  Christie Tate

  • Lev.
  • 12 Januari 2021

  Een uniek kijkje in de wereld van groepstherapie, alsof je de sessies echt meemaakt.
  Christie Tate was de beste rechtenstudent van haar jaar en had eindelijk haar eetstoornis onder controle. Maar waarom reed ze
  dan fantaserend over haar eigen dood door Chicago? Waarom voelde ze zich nog steeds zo verdrietig en ellendig, ondanks
  alles wat ze had bereikt?
  Toen kwam dr. Rosen op haar pad, een therapeut die haar verzekerde dat hij haar leven zou veranderen als ze bij hem in groepstherapie zou gaan. Het enige wat ze zou moeten doen, was opdagen en eerlijk zijn. Eerlijk over alles.
  En zo beginnen deze eerlijke, pijnlijke, bij vlagen hilarische memoires over de werking van groepstherapie; hoe je wordt afgebroken en langzaam weer wordt opgebouwd.

 • - 58%

  Lucy, Darwin & Lady Gaga

  Mark van Vugt

  • Lev.
  • 21 Juli 2020

  Evolutionair psycholoog Mark van Vugt neemt ons mee op een reis door de menselijke evolutie. Van de Afrikaanse savanne, waar de
  eerste mensachtigen miljoenen jaren leefden, naar het torentje van Mark Rutte en de Oval Office van Donald Trump.
  Op deze reis ontdekken we dat we eigenlijk helemaal niet zoveel verschillen van de mens die 3,2 miljoen jaar geleden leefde. Door de bril van Darwin kijken we naar de alledaagse en bijzondere aspecten van onze soort; van hoe we liefhebben en kinderen opvoeden tot hoe we complotten smeden en onze politieke leiders kiezen. Gebeurtenissen uit het recente verleden, zoals de moord op JFK, de vrijheidsstrijd van Mandela, het activisme van Lady Gaga. de financiële crisis en de coronacrisis, worden vanuit evolutionair oogpunt belicht.
  Dit boek leert ons dat we in ons diepe verleden moeten graven om heden en toekomst te duiden, en laat ons zien hoe we ons gedrag aan kunnen passen aan nieuwsoortige problemen als klimaatverandering, internetverslaving, werkstress en obesitas.

 • - 58%

  Happy in 100 dagen

  Josje Smeets

  • Lev.
  • 10 November 2020

  Ben je gelukkig? Ach ja, een zeventje of zo. Ogenschijnlijk heb je alles op de rit, maar het voelt niet zo. Je wilt wel dingen verbeteren, maar de stap naar een psycholoog of coach vind je nog te groot. Klopt deze beschrijving? Dan helpt dit boek jou verder op weg.

  Happy in 100 dagen leert je de basisprincipes van geluk, begeleidt je tijdens het zelfonderzoek, helpt plannen concreet te maken én motiveert je de eerste stappen te zetten. Wat er op je wacht aan het eind van je reis? Een hoop inspiratie en energie, genoeg om je nieuwe dromen te verwezenlijken.

  Reis met Josje mee op deze short-cut naar geluk. Trek je comfy shoes aan en begin je 100-daagse vandaag nog. Gogogo voor geluk, succes en het najagen van je dromen. Ready, set, action!

 • - 58%

  Zeg het

  Anouhk Sterken

  • Lev.
  • 26 November 2020

  Vergeet alles wat je denkt te weten over presenteren.
  `Je moet je gewoon voorstellen dat iedereen in het publiek naakt is.
  Dat werkt echt.'
  Niet.
  Het kan makkelijker. Als je weet wát het is dat de aandacht van je publiek kan trekken, dan kun je dat gebruiken in je verhaal.
  Het geheim zit hem niet in naakte mensen of in goedgetimede handbewegingen. Het geheim zit hem in jouw vermogen om een verbinding te maken met je publiek. Of het nou een presentatie is voor je leidinggevende, een potentiële klant, een klas vol ongedurige pubers of een zaal vol verwachtingsvolle toeschouwers bij een conferentie.
  Ik geef antwoord op jouw vraag: `Hoe dan?!

 • - 58%

  Marie Kondo, auteur van de internationale bestseller Opgeruimd!, en organisatiepsycholoog Scott Sonenshein bundelen hun krachten voor meer plezier op ons werk.
  De werkvloer lijkt een magneet voor afleiding en rommel. Wie is er nooit moedeloos geworden van onnodige vergaderingen, stapels papierwerk, eindeloze e-mails en nutteloze klusjes? Dit zijn de hedendaagse gevaren van ons werkzame leven, die langzaam ons werkplezier ondermijnen, onze carrièrekansen doen slinken en ons algehele welzijn verminderen.
  Het kan anders.
  In Joy at work helpen Marie Kondo, bestsellerauteur en Netflix-ster, en Scott Sonenshein, professor aan Rice University, je om de troep te lijf te gaan en ruimte te creëren voor het werk dat er werkelijk toe doet.
  Aan de hand van de wereldberoemde KonMari-methode en baanbrekend onderzoek overwin je de uitdagingen van de werkvloer en geniet je van de productiviteit, het succes en het geluk die ontstaan als je bureau en hoofd op orde zijn.

 • - 58%

  De Relatie APK

  Nynke Nijman

  • Lev.
  • 11 Februari 2020

  Geef je relatie het onderhoud dat ze nodig heeft, met deze handige, bruikbare relatie-apk.
  In De relatie-apk helpt psycholoog/relatietherapeut drs. Nynke Nijman je het noodzakelijke onderhoud aan je relatie te plegen.
  De meeste mensen die zij in haar praktijk ziet, zijn ermee opgehouden om met elkaar in gesprek te gaan. In therapie gaan is dan voor veel mensen
  een laatste redmiddel.
  Nynke vindt dat we onze relatie moeten zien als iets wat continu onderhoud nodig heeft, zodat we veel relationele problemen voor kunnen blijven.
  Elk thema in een relatie - seks, communicatie, kinderen, schoonfamilie - komt aan bod en je krijgt concrete tips, praktijkvoorbeelden en vooral manieren mee om weer naar elkaar te leren luisteren, elkaar te begrijpen én elkaar lief te hebben.

 • - 58%

  Bijna vijftig jaar na Diepe gronden, het baanbrekende boek over erotische fantasieën van Nancy Friday, is het tijd voor Yes, Please!, het grootste onderzoek naar erotische fantasieën in Nederland en Vlaanderen ooit.
  Geïnspireerd door Nancy Friday zijn Lucas De Man en Mariëlle de Goede op pad gegaan om te ontdekken waar men anno nu over fantaseert. Het resultaat is een bevrijdend boek waarin iedereen zijn of haar erotische fantasie kan terugvinden. Aan de hand van thematische categorieën toont het boek een rijk scala aan verrassend openhartige, originele en soms zelfs ontroerende verhalen. Een must-read als je wilt ontdekken hoe erotische fantasieën je leven kunnen verrijken.

 • - 47%

  Waarom doet niemand gewoon eens zijn werk? Wanneer gaat iemand míj nu eindelijk helpen? En waarom moet ík in hemelsnaam voor het kerstdiner zorgen?

  In het leven stellen we continu vragen, maar niet alle vragen leiden tot vooruitgang. In Waarom gaat het nooit zoals ik het wil? laat John G. Miller zien dat een goed geformuleerde vraag het verschil kan maken tussen groot succes en complete stilstand.

  Dit praktische handboek helpt je de vragen te stellen die leiden tot meer succes in jouw eigen leven: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn werk leuker wordt? Wat kan ik doen om mijn collega's te helpen? Hoe kan ik onderdeel worden van de oplossing?

  Pak de regie over jouw leven terug en neem je eigen verantwoordelijkheid. Je bent maar één vraag verwijderd van succes.

empty