Het geheim van hardlopen

,

Over...

Het Geheim van Hardlopen - Hét handboek voor hardlopers

In Het Geheim van Hardlopen worden alle factoren ontcijferd die van belang zijn voor hardlopen en een goede conditie. De invloed van alle factoren wordt in 61 hoofdstukken helder en op populaire geschreven wijze uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden. Met Het Geheim van Hardlopen kan de lezer, net als de auteurs, 20% fitter, gezonder en sneller worden.

Het boek is geschreven door de uit Nederland afkomstige hardlopers emeritus hoogleraar Hans van Dijk en Ron van Megen, beiden Delfts ingenieur. Zij hebben glasheldere en haarscherpe wetenschappelijke analyses gemaakt van alle factoren die bij langeafstandslopen van belang zijn. Van de 800 meter tot en met de marathon. Het gaat over training, voeding, gewicht, leeftijd, loopstijl, wind, regen, heuvels, temperatuur, schoenen, en nog veel meer.
De lezer kan zijn eigen prestaties voorspellen en achteraf zijn 'schone' tijd uitrekenen. Als hulpmiddel zijn hier gratis calculatoren voor beschikbaar Deze zijn te vinden op de websites www.hetGeheimvanHardlopen.nl en www.hetGeheimvanHardlopen.be

De 2e druk van deze bestseller is met 4 hoofdstukken uitgebreid waardoor het totaal op liefst 61 hoofdstukken komt, waar alle geheimen van hardlopen en een goede conditie worden onthuld, zoals:
*Hoeveel langzamer word je als je ouder wordt?
*Hoeveel sneller word je als je optimaal traint?
*Hoeveel sneller word je als je afvalt?
*Hoe moet je optimaal trainen?
*Wat is de invloed van voeding en supplementen?
*Wat is de invloed van je loopstijl?
*Wat is de invloed van tegenwind?
*Hoeveel langzamer ga je door het zand?
*Hoeveel tijd kosten heuvels en duinen?
*Wat is de invloed van je hartslag?
*Wat is het effect op je gezondheid?

Het boek is rijk geïllustreerd en staat boordevol bruikbare informatie. Het Geheim van Hardlopen is het ultieme hardloopboek voor iedere recreatie-, prestatie- en wedstrijdloper én voor hun coaches. Het boek is zeer positief beoordeeld en de reacties van lopers zijn enthousiast.Genres : Non-fictie vrije tijd/algemeen > Sport en spel algemeen > Sportorganisatie, -begeleiding en -verzorging (professioneel)

 • ISBN

  9789082106923

 • Beschikbaarheid

  Beschikbaar

 • Aantal pagina's

  924 Pagina's

 • Selecteren en plakken

  Nee

 • Afdrukken

  Nee

 • Bestandsgrootte

  64 246 Ko

 • Verdeler

  eBoekhuis (CB)

 • Verdeler

  eBoekhuis (CB)

 • Ebook magazijn

  eBoekhuis (CB)

 • Formaat

  ebook (ePub)

empty